Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYT Észak-Nyugat Magyarországi Területi Szervezetének 2019. évi, 70. kongresszusa

  Kedves Kollégák!

  Az MGYT Észak-Nyugat Magyarországi Területi Szervezetének 2019. évi, 70. kongresszusát 2019. május 24-25. között tartjuk a „királyok városában”, Székesfehérváron.

  Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a kongresszus szakmai és kulturális programja a 70. jubileumhoz méltó legyen.

  Szívesen látjuk fiatalabb és tapasztaltabb kórházi és alapellátásban dolgozó kollégák mellett a szakdolgozókat, védőnőket, pszichológusokat, mindenkit, akik a gyermekek testi-lelki gyógyulásához hozzájárul.

  Tudományos információ:
  Dr. Szabó Hajnalka PhD.
  Dr. Simon Gábor

  Technikai és szervezéssel kapcsolatos információ:
  Bognár Márta Mobil: +36 20 823 6443, e-mail:
  teruletikong@gmail.com

  Program
  Jelentkezési lap


  Rendezvény kezdete: 2019.05.24.
  Rendezvény vége: 2019.05.26.
  Helyszín: Székesfehérvár

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fiatal Gyermekgyógyászok XVIII. Konferenciája

  Dátum: 2019. május 31. – június 2.
  Helyszín: Hotel Délibáb
  4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 5-7.

  Regisztráció, absztrakt feltöltés:
  https://figyek2019.misandbos.hu


  Kedves Kollégák!

  A miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ fiatal orvosai nevében sok szeretettel várunk benneteket a Fiatal Gyermekgyógyászok XVIII. Konferenciáján, melynek idén Hajdúszoboszlón, a Hotel Délibáb ad otthont 2019. május 31. – június 2. között.

  Várjuk érdekes, színes esetbemutatásaitokat, előadásaitokat, mellyel ismereteinket bővíthetjük. Reméljük, hogy a szakmai tudás fejlesztése mellett lehetőség nyílik új kapcsolatok teremtésére és számtalan élménnyel gazdagodtok a konferencia ideje alatt.

  Tudományos program:
  Pulmonológia – Olyan vagy nekem mint a levegő.
  Gasztroenterológia – Az vagy, amit megeszel.
  SBO, ITO – Versenyfutás az idővel.
  Onkohematológia – Benned is ott lakik egy hős.
  Neonatológia – Hány gramm az élet?
  Neurológia, pszichiátria – A látszat néha csal.
  Nephrológia, endokrinológia –Hormonok játéka az élet.
  Infektológia, immunológia – Az életünket mindennap megmenti valami.
  Varia – A sokszínűség gyönyörködtet.
  Sebészet – A hegek tesznek azzá, akik vagyunk.

  Sok szeretettel várunk mindenkit!

  A miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ fiatal orvos csapata


  Rendezvény kezdete: 2019.05.31.
  Rendezvény vége: 2019.06.02.
  Helyszín: Hajdúszoboszló
  A rendezvény Web oldala: https://figyek2019.misandbos.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága Országos Nagygyűlése

  Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

  2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése.

  Helyszín: Hotel Eger Park

  A korai regisztráció, illetve az absztraktok benyújtási határideje: 2019. június 30.

  További részletek, regisztráció: http://www.gyermekorvostarsasag.hu/mgyt2019

  Szeretettel várjuk a szervezők nevében!

  Fogarasi András és Velkey György

  Rendezvény kezdete: 2019.10.03.
  Rendezvény vége: 2019.10.05.
  Helyszín: Eger, Hotel Eger Park
  A rendezvény Web oldala: http://www.gyermekorvostarsasag.hu/mgyt2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciája

  Kedves Kollégák!

  Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciájára, mely Herceghalmon az ABACUS Business & Wellness Hotelben kerül megrendezésre 2019. október 4-én és 5- én.


   

  A tavalyi első, Kecskeméten megrendezésre kerülő konferenciánkon tapasztalt érdeklődésnek, pozitív visszajelzéseknek, támogató és bátorító szavaknak köszönhetően úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a munkát, elkezdjük II. országos rendezvényünk előkészületeit, melyet idén Herceghalmon fogunk megtartani.


   

  Szakmánk jövőjét továbbra is baljós jelek árnyékolják be, számos megoldatlan kérdés veszélyezteti az alapellátás megújulását. A HAOSZ továbbra is elkötelezett támogatója az alapellátás megreformálásának, hiszünk a változás szükségességében, hiszünk az egységes álláspont képviseletének jelentőségében.


   

  Mindezek szellemében szeretettel várjuk Önöket idén is Herceghalmon, hiszen diszkusszióra alapot adó témában idén sem fogunk szűkölködni. A praxisközösségek hosszú távú sorsa továbbra is rendezetlen, 2018. év végén megszületett egy Kormányhatározat az alapellátás szakpolitikai programjáról, melynek részleteit egyenlőre bizonytalanság övezi, a kollegiális vezetői rendszer jövőjével kapcsolatban továbbra is kérdések sokasága fogalmazódik meg Mindnyájunkban, a praxisjog intézményének megreformálása továbbra is igényként jelentkezik a szakma részéről. A hatályban lévő új típusú törzskarton kitöltésének módszertana továbbra sem tisztázott. Kiragadott konkrétumok ezek csupán, a megannyi választ igénylő, az alapellátás jövőjét részletező kérdésből.

   

  Az alapellátó orvosok részére rendezett konferenciák profiljától eltérően rendezvényünkön kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, s ha rajtunk kívül álló tényezők miatt megoldást nem is, széles szakmai konszenzuson alapuló megoldási javaslatokat megfogalmazhatunk a döntéshozók részére. A HAOSZ továbbra is fontosnak érzi, hogy az alapellátásban a forrásbevonáson túl minőségi változás is bekövetkezzen, így Herceghalmon is a minőségi változás alapvető feltételeinek, az innovatív megoldások megjelenésének, az innovatív háziorvos klub bemutatkozásának, valamint a kiterjesztett alapellátói kompetenciák kérdésének is nagy hangsúlyt szánunk. Kiemelt jelentőséggel bír, hogy az előttünk álló változásokról első kézből értesüljünk, így az alapellátás szakmai és szakmapolitikai szereplőivel kerekasztal beszélgetést tervezünk, melyet követően moderált keretek között a hallgatóság részéről is elhangozhatnak a közös jövőnket érintő kérdések.


   

  Természetesen egy háziorvosi konferencia orvos szakmai előadások nélkül nem lenne egész, így a megszokott promóciós célzatú előadásoktól ugyan kissé eltérő mértékben, ugyanakkor az adott előadás gyakorlati aspektusait kidomborítva mindezeknek mi is teret adunk. A rendezvény a regisztrált kollégák részére akkreditált. Az egyes előadásokat a gyakorlati munkánk során használható praktikummal kötjük össze. Részletes programtervvel hamarosan jelentkezünk, az előadóinkkal történő egyeztetések folyamatban vannak.

   

  Bízom benne, hogy rendezvényük felkeltette az érdeklődését, és Önt is a résztvevők között köszönthetjük. Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében, Üdvözlettel: dr. Békássy Szabolcs Háziorvosok Online Szervezete

  Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében,


   

  Üdvözlettel:

   

  dr. Békássy Szabolcs Háziorvosok Online Szervezete

   

  Jelentkezési lap visszaküldése, elérhetőségek:

  Halmágyi Judit,

  New Instant Szervezőiroda, Budapest, 1028 Máriaremetei út 41.

  Tel: 061/225-0303; 06-30/221-1513; fax:061/225-0304


  Email: instant@newinstant.hu,

  Web: http://newinst.wixsite.com/haosz2019


   

  Rendezvény kezdete: 2019.10.04.
  Rendezvény vége: 2019.10.05.
  Helyszín: Herceghalom
  A rendezvény Web oldala: http://newinst.wixsite.com/haosz2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XXVI. Pannon Endokrin Club Hétvége (PECH)

  Örömmel jelenhetem be, hogy az évtizedes hagyományokkal rendelkező Pannon Endokrin Hétvége (PECH) ez évi, XXVI. összejövetelét Baján tartjuk 2019. október 4-5-én.

  A tudományos programot igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az tükrözze az endokrinológia sokszínűségét, hasznos ismereteket hordozzon a gyakorló orvosok számára, de igazi szakmai ínyencségekkel is készülünk. Külön szekciót szentelünk érdekes endokrinológiai esetek bemutatásának. Amellett, hogy ez alapvetően egy endokrinológiai rendezvény, szeretnénk kielégíteni azt az érdeklődést, ami a társszakmák részéről irányunkba megnyilvánul, ezért mindenkit szeretettel várunk.

  Akkreditációs pont orvosok részére: 18 szakmai, szabadon választható pont
  belgyógyászat, bőrgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, diabetológus, egészségbiztosítás, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, gastroenterológia, geriátria, háziorvostan, orvosi laboratóriumi diagnosztika, orvosi rehabilitáció (belgyógyászat), radiológia, sebészet, szülészet-nőgyógyászat, urológia

  Akkreditációs pont szakdolgozók részére: 8 pont

  Az előadók és a tervezett témák ismeretében mondhatom, hogy egy hiánypótló, érdekes előadásokban bővelkedő rendezvény előtt állunk.

  Tudományos program: http://pcongress.hu/Congress/tudomanyos_program/83

  További információk: http://pcongress.hu/Congress/index/83

  Reméljük Önt is résztvevőként üdvözölhetjük!

  Kollegiális üdvözlettel:

  dr. Könyves László


  Rendezvény kezdete: 2019.10.04.
  Rendezvény vége: 2019.10.05.
  Helyszín: 6500 Baja, Petőfi-sziget 11., Turisztikai Központ
  A rendezvény Web oldala: http://pcongress.hu/Congress/index/83

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekdiabetes Országos Kongresszus

  Helyszín: Győr ETO PARK Hotel

  Részletek, jelentkezés 2019. május közepétől

  Rendezvény kezdete: 2019.10.10.
  Rendezvény vége: 2019.10.12.
  Szervező: Dr. Niederland Tamás
  E-mail: niederlandt@petz.gyor.hu
  Helyszín:

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa

  November 15-16-án kerül megrendezésre a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa a siófoki Hotel Residence-ben.

  A kongresszuson áttekintjük az alvásmedicina legfontosabb területeinek újdonságait. Kételykergető szekciókat szervezünk azzal a céllal, hogy néhány, alvászavarok terápiájaként használatos eljárások alkalmazhatóságáról, hatásosságáról kialakult, sokszor téves képet eloszlassuk. Kiemelt témája a kongresszusnak a légsínterápiás eszközök megfelelő, hatásos használatának elfogadtatása, elősegítése, mellyel a szív és érrendszeri, agyi érbetegségek prevenciójához, az elalvásos közlekedési balesetek számának csökkentéséhez is hozzájárulhatunk. Ezek mellett számos új, érdeklődésre számot tartó téma kerül terítékre.

  A fő témakörök a következők:
  • hiperónia és OSAS kapcsolata, CPAP terápia hatása a magasvérnyomásra,
  • az ASV-BiPAP terápia háttere, gyakorlata,
  • újdonságok a hazai alváskutatásban,
  • alvászavarok immunológiai és igazságügyi orvostani vonatkozásai,
  • az alvási apnoe betegség ellátásának fül-orr-gégészeti vonatkozásai,
  • a CPAP terápia elfogadásának (compliance) javítási lehetőségei.

  Idén is lehetőség lesz szabadelőadások, poszterek bejelentésére, bemutatására. Ennek keretében oszthatjuk meg, ismerhetjük meg a legújabb hazai klinikai kutatási eredményeket. Hasonlóan fontosnak tartjuk az alváskutatással foglalkozó kollégákkal való együtt-gondolkodást, melyre a korábbi évek hagyományi alapján idén is lesz lehetőség. A kétnapos rendezvény a szokásos szakmai programok mellett lehetőséget teremt kötetlenebb eszmecserére is.

  REGISZTRÁCIÓ, INFORMÁCIÓ:
  www.pcongress.hu


  AKRREDITÁCIÓ:
  minősített, szakma szerinti 10 pont, szakdolgozóknak 4 pont (belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, egészségbiztosítás, foglalkozásegészségügy, fül-orr-gégegyógyászat, háziorvostan, kardiológia, neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat)

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.15.
  Rendezvény vége: 2019.11.16.
  Helyszín: Siófok, Hotel Residence
  A rendezvény Web oldala: http://www.pcongress.hu/Congress/index/84

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPA 2019

  29th Congress of the International Pediatric Association

  Rendezvény kezdete: 2019.06.01.
  Rendezvény vége: 2019.06.30.
  E-mail: smpediatrie@gmail.com
  Helyszín: Morocco, Marracech

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) International Conference on Hepatology and Liver Diseases


  International Conference on Hepatology and Liver Diseases
  June 10-11, 2019 Dubai, UAE

  Theme: Pioneering Spirit of Enriching Lives with critical Liver Diseases

  Ology Mavens Inc is honored to invite you to the International Conference on Hepatology and Liver Diseases to be held in Dubai, UAE during June 10-11, 2019. The conference proceedings embody symposiums and workshops, keynote speeches, plenary talks, poster sessions and panel discussion on latest research developments in the field of Hepatology.

  Hepatology 2019 conference will encourage innovative ideas and advanced diagnostic approaches towards the liver disease. It will share recent advancements and knowledge about liver and pancreatic disorder and treatment strategies. The participant firms will show their product to realize the networks and to market their approaching new methods for the long run era.

  The importance of this conference is to induce along all the Hepatologists, Gastroenterologists, Pathologists, Directors/CEO & Industry experts, Professors, Researchers, Scientists and Students of Hepatology and Liver diseases in all areas of Liver diseases and to supply a global forum for the dissemination of original analysis results, new ideas and sensible development experiences associated with the analysis.

  For more details about conference please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences
  For online abstract submission please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/abstract-submission
  For registration please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/registration


  Venue details
  Marriott Hotel Al Jaddaf
  Oud Metha Road, Al Jaddaf Area,
  PO Box 122273,
  Dubai, United Arab Emirates.

  Contact details
  Eliza Jose
  Program Manager
  Hepatology 2019
  200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  T: +1 705-881-8889
  Email: hepatology@ologymavens.net; hepatology@ologymavensmeetings.com

  Rendezvény kezdete: 2019.06.10.
  Rendezvény vége: 2019.06.11.
  Szakterület(ek): Onkológia, Gasztroenterológia, Radiológia, Belgyógyászat, Sebészet, Transzplantációs medicina
  Tudományos információ: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, P4N 4J6 Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Szervező: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Helyszín: United Arab Emirates, Dubai, Oud Metha Road, Al Jaddaf Area, PO Box 122273, Dubai, United Arab Emirates, Ology Mavens Inc
  A rendezvény Web oldala: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Europaediatrics 2019

  Europaediatrics 2019 is the biennial scientific meeting of the European Paediatric Association and the Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA) and will be hosted by the Faculty of Paediatrics of the Royal College of Physicians of Ireland.

  We are inviting abstract submissions until 4 February 2019 (23:59 GMT).
  Abstracts will be published in the Archives of Disease in Childhood with awards given to the best poster, best young paediatrician case report, and best young paediatrician research poster.

  Register at the 2018 price and save up to €190
  Book your place early and save on the cost of registration! Book before 7 January 2019 (23:59 GMT) to save up to €190.

  Rendezvény kezdete: 2019.06.13.
  Rendezvény vége: 2019.06.15.
  Helyszín: Ireland, Dublin
  A rendezvény Web oldala: http://www.europaediatrics2019.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019)

  Abstract Submission Deadline: January 25, 2019

  The 30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019) will take place June 18-21 in Salzburg, Austria. This is a unique multidisciplinary forum for colleagues from around the world to meet and discuss a variety of topics, generating stimulating debates and fruitful collaborations. Join doctors, nurses and other allied healthcare professionals for this outstanding opportunity to take part in cutting-edge workshops, educational sessions and networking opportunities

  Rendezvény kezdete: 2019.06.18.
  Rendezvény vége: 2019.06.21.
  Helyszín: Austria, Salzburg
  A rendezvény Web oldala: https://espnic2019.kenes.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Children in Armed Conflict - ISOOP Conference

  International Society for Social Pediatrics & Child Health
  in collaboration with Faculty of Health Sciences, American University of Beirut
  International Society for the Prevention of Child Abuse and Neglect
  The Lebanese Pediatric Society
  2019 Annual Meeting
  Main topic: Children in Armed Conflict - Rights, Health and Wellbeing

  Date: September 25 – 28, 2019
  Venue: American University of Beirut, Lebanon

  Flyer
  Website (soon)

  Rendezvény kezdete: 2019.09.25.
  Rendezvény vége: 2019.09.28.
  Helyszín: Lebanon, Beirut
  A rendezvény Web oldala: http://www.issop2019.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2nd World Congress on Pediatrics and Child Care

  After the overwhelmed success of 1st edition of Pediatrics & Child Care 2018 Congress which was held in Valencia, Spain during April 23-25, 2018, we are proudly announcing 2nd Edition of Pediatrics & Child Care during November 04 - 05, 2019 at Porto, Portugal.
  Pediatrics & Child Care 2019 is the best platform for Pediatrics professionals, researchers, students, and healthcare industrialists to meet and share their creative ideas and thoughts for the children health and smile. The congress focus on important topics with 30 scientific sessions including trendy concepts like child support mobile technology, drug addiction in teenagers, Social Pediatrics, side effects of anesthesia and Support for transgender youth.
  Do not miss best Keynote lectures, Plenary talks, Workshops, and Networking tour.
  We cordially invite you all to take part in Pediatrics and Child Care 2019!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.04.
  Rendezvény vége: 2019.11.05.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Tudományos információ: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Szervező: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Helyszín: Portugal, Porto, Portugal
  A rendezvény Web oldala: https://www.pediatricsconference.org/

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
11743002-20087922
Tovább

 • Nutricia
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31