Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)II. Posztgraduális Gyermek-gasztroenterológiai Tanfolyam

  Kedves Kollégák!

  Öt éves képzés indult 2018-ban: a gyermekgasztroenterológia és -hepatológia területét 5 részre osztottuk fel, melyből évente egy szeletet járunk körbe, most következik a MÁSODIK!

  Várunk minden házi gyermekorvost és gyermek gasztroenterológust interaktív tudással és szeretettel.

  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton
  Időpont: 2019. január 25-26.

  Továbbképzési pontérték:
  Gyermekorvosok, háziorvosok, házi gyermekorvosok, gyermek-gasztroenterológusok számára a rendezvény akkreditálása folyamatban van.

  Prof. Dr. Veres Gábor
  az MGYGT elnöke

  Dr. Póta György
  a HGYE elnöke

  További részletes információk, program, regisztráció a rendezvény weboldalán >>

  Rendezvény kezdete: 2019.01.25.
  Rendezvény vége: 2019.01.26.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton
  A rendezvény Web oldala: http://posztgradgasztro2019.misandbos.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Hazamentem a PIC-ből XI. Tanfolyam

  Tisztelt Hölgyem/Uram!

  Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünket.

  Helyszín: Optima "A" Irodaház (ZEPTER Ház) - 1138 Budapest, Váci út 191.

  Kedvezményes részvételi díj 2019. január 10-ig:
  Orvosoknak:12.500.-Ft
  Szakdolgozóknak: 8.500-Ft

  Normál részvételi díj:
  Orvosoknak: 15.500.-Ft
  Szakdolgozóknak: 10.500.-Ft

  Részvételi díj tartalmazza a tanfolyamon, kávészüneten, szendvicsebéden és a kiállításon való részvételt, valamint az OFTEX és az ETI regisztrációt, kreditpontot.

  Kreditpont:
  Orvosoknak: SE-TK/2019.I./00069 , 16 kreditpont:
  Szakdolgozóknak: SZTK-A-26245/2018, 17 pont

  További részletek, program a rendezvény weboldalán: http://newinst.wixsite.com/hazapic2019

  Időpont: 2019.02.16.
  Helyszín: 1138 Budapest, Váci út 191., Optima "A" Irodaház (ZEPTER Ház)
  A rendezvény Web oldala: http://newinst.wixsite.com/hazapic2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A gyermek-gasztroenterológia, hepatológia és táplálás aktuális kérdései

  A tanfolyam helyszíne: Danubius Hotel Flamenco
  1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.

  A továbbképzés a Semmelweis Egyetem által a SE-TK/2019.I./00232 kódszámon akkreditált továbbképző tanfolyam. Részvétel esetén az orvosok 32 kreditpontot szerezhetnek.
  Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: csecsemő-gyermekgyógyászat, gasztro-enterológia, gyermek gasztroenterológia, háziorvostan.

  Szakdolgozók 16 kerditpontot szerezhetnek.

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019.03.12.

  További részletes információk, regisztráció a rendezvény weboldalán:
  https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GYERGAST19

  Rendezvény kezdete: 2019.04.12.
  Rendezvény vége: 2019.04.13.
  Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7., Danubius Hotel Flamenco
  A rendezvény Web oldala: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GYERGAST19

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának Tudományos Ülése (MGYTD2019)

  Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák!

  Nagy örömmel és szeretettel hívom Önöket a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-magyarországi Decentrumának soron következő, 52. alkalommal megrendezésre kerülő Tudományos Ülésére.

  Helyszín: Hódmezővásárhely, Fekete Sas Rendezvényház
  Időpont: 2019. április 12-13.

  Meghívó

  További részletes információk, regisztráció és absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán: https://stand-art.hu/MGYTD2019

  Kedvezményes regisztráció határideje: 2019. február 12.

  Fő témák: új lehetőségek a házi gyermekorvoslásban, sürgősségi gyermekellátás, újszülöttkori fertőzések megelőzése és kezelése, csecsemőtáplálás, ritka betegségek felismerése, endokrin- és anyagcsere betegségek.
  A programba differenciáldiagnosztikai és bizonyos szakterületek új irányelveit bemutató előadásokat is szeretnénk beilleszteni, amelyek hozzájárulhatnak a gyakorlati ismeretek bővítéséhez.

  A rendezvény háziorvos, gyermek gasztroenterológus, gyermek hemato-onkológus, gyermek radiológus, gyermek- és ifjúságpszichiáter, gyermekneurológus, gyermeknőgyógyász, gyermeksebész, gyermekszemész, gyermektüdőgyógyász szakorvosok számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program. A konferencia mindkét napján részt vevő, és a tesztet helyesen kitöltő orvosok 32 akkreditációs pontot kapnak. Szakdolgozók a részvételért 16 pontot kaphatnak, amennyiben a rendezvény honlapján található online felületen megadják az igazolás kiállításához szükséges adataikat.

  Örülnénk, ha minél több kolléga érezne késztetést arra, hogy vizsgálati eredményeit, érdekes eseteit szabad előadás formájában bemutassa, ezzel téve színessé és teljessé a tudományos programot. A Decentrum mindig is jó lehetőséget teremtett a fiatal kollégáknak, hogy egy baráti, támogató légkörű kongresszuson előadóként is bemutatkozzanak, gyakorolják és fejlesszék előadói készségüket, amit később országos és nemzetközi szinten tudnak majd kamatoztatni. Szeretnénk, ha ez a hagyomány folytatódna, ezért minden fiatalt arra buzdítunk, hogy éljen ezzel a kiváló lehetőséggel és bármilyen gyermekgyógyászati, gyermeksebészeti vagy gyermekpszichiátriai témában jelentsen be előadást, ami lehet esetbemutatás, saját vizsgálati eredményeket bemutató vagy akár összefoglaló jellegű előadás is. A fiatal kollégák előadásai közül a hallgatóság által legjobbnak ítéltek díjazásban részesülnek, egy hazai kongresszuson való részvétel támogatásának formájában.

  A rendezők nevében üdvözlettel:
  Dr. Papp Ferenc
  osztályvezető főorvos

  Rendezvény kezdete: 2019.04.12.
  Rendezvény vége: 2019.04.13.
  Helyszín: Hódmezővásárhely, Fekete Sas Rendezvényház
  A rendezvény Web oldala: https://stand-art.hu/MGYTD2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Lelki egészség a perinatális időszaktól a koragyermekkorig – Prevenció és klinikai gyakorlat – Első Regionális Európai Konferencia (Budapest, 2019.05.08-11.)

  Helyszín: Danubius Hotel Flamenco (1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.)
  Időpont: 2019. május 08-11.

  További részletes információk, regisztráció a rendezvény weboldalán: http://www.pecmh.eu/

  Szeretettel várunk minden érdeklődő szakembert, akik akár kutató, akár gyakorlati munkát végeznek a szülői és a koragyermekkori lelki egészség terén a gyermektervezéstől az iskolába lépésig tartó időszakban. Minden tudományág és releváns szektor (egészségügy, oktatásügy, szociális ügyek, családpolitika stb.) szakembereit várjuk a valódi szakma‐ és tudományközi találkozóra.

  Nagy érdeklődéssel várjuk a szakterületek nemzetközi képviselőit, hogy minél szélesebb képet kaphassunk a nemzetközi gyakorlatról és kutatási eredményekről.

  A perinatális, csecsemő‐ és koragyermekkori lelki egészség terén végzett kutatások, prevenciós és intervenciós munka számos európai országban és a transzatlanti államokban több évtizedes múltra tekint vissza. Régiónkban e terület csak az utóbbi egy‐két évtizedben kezdte szárnyait bontogatni.

  Célunk, hogy jobban megismerjük egymás munkáját (nemzeti programokat, kutatási témákat, jó gyakorlatokat), valamint a régió és más országok szakemberei, szervezetei, műhelyei számára teret kínáljunk a szakmai kapcsolatok kialakításához és a nemzetközi együttműködések ösztönzéséhez.

  Tartsanak velünk 2019. május 8–11-ig Budapesten!

  Üdvözlettel a magyarországi szervezők nevében,

  Prof. Kurimay Tamás
  a konferencia elnöke

  Rendezvény kezdete: 2019.05.08.
  Rendezvény vége: 2019.05.11.
  Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7., Danubius Hotel Flamenco
  A rendezvény Web oldala: http://www.pecmh.eu/

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekfájdalom Kongresszus

  Kedves Kollégáink!

  A Bethesda Gyermekkórház Fájdalomterápiás Ambulanciájának vezetőjeként fel szeretném hívni a figyelmüket egy nagyon színvonalas jövő évi konferenciára.
  Kolléganőmmel, dr. Gyimesi-Szikszai Andreával évek óta kapcsolatban vagyunk a Német Gyermekfájdalom Központtal, a tőlük tanultak fontos bázisát képezik ambulanciánk jelenlegi működésének.

  Ez a nagyon lelkes német csapat 2001-től rendez kétévente gyermekfájdalom kongresszust a Ruhr-vidéki Recklinghausenben, amely általában – a továbbképző napot is beleszámítva - 2,5 napon át tart. 2013-tól svájci és osztrák, 2017-től holland kollégák együttműködésével állították össze a programot. A majdnem 1000 résztvevő között orvosokon kívül sok ápolóval, pszichológussal és más szakmák képviselőivel is találkozhatunk. A kb. 80 előadás és műhely témáját illetően nagy hangsúlyt kap a krónikus fájdalom és a palliatív ellátás, alapvetően komplex, bio-pszicho-szociális szemléletmódot közvetítenek, ezzel segítve a gyerekek fájdalmának jobb megértését és rizikóban szegény, de eredményes kezelését. A kongresszus hivatalos nyelve a német, angol nyelvű előadások csak elvétve fordulnak elő.

  2019. március 14-16 között lesz a tizedik, jubileumi alkalom. A Központot vezető Zernikow professzor és munkatársai azzal kerestek meg bennünket, hogy szeretnék bővíteni a résztvevő országok listáját és ennek nyomán ránk, magyarokra is gondoltak. Arra kértek bennünket, hogy mérjük fel, mekkora lenne az érdeklődés a magyar kollégák körében a kongresszus iránt.
  Arra kérjük Önöket, írjanak Gyimesi-Szikszai doktornőnek az andrea.szikszai@t-online.hu címre, ha szívesen jönnének jövőre Recklinghausenbe – akár résztvevőként, akár potenciális előadóként.

  A Bethesda Gyermekkórház Fájdalomterápiás ambulancia honlapja:
  http://www.bethesda.hu/ambulancia/fajdalomterapias-ambulancia >>

  A konferencia honlapja: http://w3.eigenes-leben-ev.de/dattelner-kinderschmerztage/ >>  Tisztelettel:

  dr. Major János
  adjunktus
  Fájdalomterápiás Ambulancia


  Rendezvény kezdete: 2019.03.14.
  Rendezvény vége: 2019.03.16.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Helyszín: Germany, Recklinghausen

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)World Congress on Pediatrics and Neonatology

  The theme of the Pediatrics and Neonatology 2019 Meeting is “Global Child Health and Development, Novel Technology in Child & Infant Care”. This provides Clinicians with the latest information on current issues in Pediatrics and Neonatology to explore updates in the Pediatric practice and New born Infants by experts in the field with interactive and engaging sessions in both minor and major group learning formats, this event offers the opportunity to advance knowledge and skills in Pediatrics and Neonatology.
  The program will be both exciting and innovative in its wide-ranging and multidisciplinary content. In addition to oral and poster presentations by world prominent speakers, we will be providing workshops, interactive sessions as well as several sessions specifically dedicated to nurses, patients and sponsors.
  This is an event committed completely to offer an ideal forum for all to refresh knowledge and offer plenty of networking opportunities with leading scientists, researchers, practitioners, friends and colleagues, as well as sponsors and exhibitors.

  Rendezvény kezdete: 2019.04.25.
  Rendezvény vége: 2019.04.26.
  Tudományos információ: Marie Rose
  Munkahely neve: Ology Mavens
  Címe: Canada
  E-mail: marie.rose@ologymaven.org
  Szervező: Marie Rose
  Munkahely neve: Ology Mavens
  Címe: Canada
  E-mail: marie.rose@ologymaven.org
  Helyszín: Spain, Valencia, Spain
  A rendezvény Web oldala: https://www.ologymavens.com/cme/pediatrics/pediatrics-neonatology-conferences

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPA 2019

  29th Congress of the International Pediatric Association

  Rendezvény kezdete: 2019.06.01.
  Rendezvény vége: 2019.06.30.
  E-mail: smpediatrie@gmail.com
  Helyszín: Morocco, Marracech

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) International Conference on Hepatology and Liver Diseases


  International Conference on Hepatology and Liver Diseases
  June 10-11, 2019 Dubai, UAE

  Theme: Pioneering Spirit of Enriching Lives with critical Liver Diseases

  Ology Mavens Inc is honored to invite you to the International Conference on Hepatology and Liver Diseases to be held in Dubai, UAE during June 10-11, 2019. The conference proceedings embody symposiums and workshops, keynote speeches, plenary talks, poster sessions and panel discussion on latest research developments in the field of Hepatology.

  Hepatology 2019 conference will encourage innovative ideas and advanced diagnostic approaches towards the liver disease. It will share recent advancements and knowledge about liver and pancreatic disorder and treatment strategies. The participant firms will show their product to realize the networks and to market their approaching new methods for the long run era.

  The importance of this conference is to induce along all the Hepatologists, Gastroenterologists, Pathologists, Directors/CEO & Industry experts, Professors, Researchers, Scientists and Students of Hepatology and Liver diseases in all areas of Liver diseases and to supply a global forum for the dissemination of original analysis results, new ideas and sensible development experiences associated with the analysis.

  For more details about conference please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences
  For online abstract submission please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/abstract-submission
  For registration please visit: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences/registration


  Venue details
  Marriott Hotel Al Jaddaf
  Oud Metha Road, Al Jaddaf Area,
  PO Box 122273,
  Dubai, United Arab Emirates.

  Contact details
  Eliza Jose
  Program Manager
  Hepatology 2019
  200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  T: +1 705-881-8889
  Email: hepatology@ologymavens.net; hepatology@ologymavensmeetings.com

  Rendezvény kezdete: 2019.06.10.
  Rendezvény vége: 2019.06.11.
  Szakterület(ek): Transzplantációs medicina, Sebészet, Radiológia, Onkológia, Gasztroenterológia, Belgyógyászat
  Tudományos információ: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, P4N 4J6 Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Szervező: Eliza Jose
  Munkahely neve: Ology Mavens Inc
  Címe: Canada, Timmins, 200 Hillside Ave, Timmins, ON P4N 4J6, Canada
  Tel: +9717058818889
  E-mail: hepatology@ologymavensmeetings.com
  Helyszín: United Arab Emirates, Dubai, Oud Metha Road, Al Jaddaf Area, PO Box 122273, Dubai, United Arab Emirates, Ology Mavens Inc
  A rendezvény Web oldala: https://www.ologymavens.com/cme/hepatology/hepatology-conferences

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Europaediatrics 2019

  Europaediatrics 2019 is the biennial scientific meeting of the European Paediatric Association and the Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA) and will be hosted by the Faculty of Paediatrics of the Royal College of Physicians of Ireland.

  We are inviting abstract submissions until 4 February 2019 (23:59 GMT).
  Abstracts will be published in the Archives of Disease in Childhood with awards given to the best poster, best young paediatrician case report, and best young paediatrician research poster.

  Register at the 2018 price and save up to €190
  Book your place early and save on the cost of registration! Book before 7 January 2019 (23:59 GMT) to save up to €190.

  Rendezvény kezdete: 2019.06.13.
  Rendezvény vége: 2019.06.15.
  Helyszín: Ireland, Dublin
  A rendezvény Web oldala: http://www.europaediatrics2019.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019)

  Abstract Submission Deadline: January 25, 2019

  The 30th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2019) will take place June 18-21 in Salzburg, Austria. This is a unique multidisciplinary forum for colleagues from around the world to meet and discuss a variety of topics, generating stimulating debates and fruitful collaborations. Join doctors, nurses and other allied healthcare professionals for this outstanding opportunity to take part in cutting-edge workshops, educational sessions and networking opportunities

  Rendezvény kezdete: 2019.06.18.
  Rendezvény vége: 2019.06.21.
  Helyszín: Austria, Salzburg
  A rendezvény Web oldala: https://espnic2019.kenes.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Children in Armed Conflict - ISOOP Conference

  International Society for Social Pediatrics & Child Health
  in collaboration with Faculty of Health Sciences, American University of Beirut
  International Society for the Prevention of Child Abuse and Neglect
  The Lebanese Pediatric Society
  2019 Annual Meeting
  Main topic: Children in Armed Conflict - Rights, Health and Wellbeing

  Date: September 25 – 28, 2019
  Venue: American University of Beirut, Lebanon

  Flyer
  Website (soon)

  Rendezvény kezdete: 2019.09.25.
  Rendezvény vége: 2019.09.28.
  Helyszín: Lebanon, Beirut
  A rendezvény Web oldala: http://www.issop2019.com

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
11743002-20087922
Tovább

 • Nutricia
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31