Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ENDOPED (Hajdúszoboszló, 2024.04.18-19.)

  MGYT ÉS MEAT Gyermekendokrinológiai Szekció XXXI. Tudományos Ülése
  Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua Sol**** (4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9.)
  2024. április 18-19.

  Hét év elteltével, ismét Hajdúszoboszló, a hajdúsági fürdőváros ad otthont a Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság Gyermekendokrinológiai Szekció 2024. évi tudományos ülésének.
  A tavasz ígéretével és az Aqua-Sol szálloda és gyógyfürdő vizének pihentető erejével biztosítunk nyugodt hátteret a konferenciához, amit a 100. születésnapját ünneplő debreceni Gyermekgyógyászati Klinika endokrin szakrendelésének munkatársai szerveznek. A közösségi program reményeink szerint mindenkinek lehetőséget nyújt majd egy kis sétára a város hangulatos korzóján.
  Csakúgy, mint minden évben a tudományos programot a kollégák aktív részvételével tudjuk megvalósítani, tanítómestereink szellemiségét követve.
  Az ország minden részéről érkező előadásokból kitűnik, hogy az utánpótlás rendelkezésre áll, a fiatalabb generáció már ott topog az idősebbek sarkában, de a „Nagy Öregek” segítő támogatása fontos, hogy szárnyra kelhessenek.

  Kívánjuk, hogy a komoly tudomány mellett a régi időket is idézve, jókedvű, baráti hangulatú konferencia jöjjön létre, és emlékezetessé váljon ez a tavaszi összejövetel minden résztvevő számára.

  Regisztráció:

  2024. április 18. – 1000 – 1500
  2024. április 19. – 800 – 1000
  Hunguest Hotel Aqua-Sol előtere

  A meghívó és a program megtekinthető ide kattintva

  Jelentkezési lap

  Rendezvény kezdete: 2024.04.18.
  Rendezvény vége: 2024.04.19.
  Helyszín: Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua Sol****

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYAITT 2024 kongresszus és továbbképző tanfolyam

  a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat 25. évfordulóján.

  Dátum: 2024.04.18-20. (csütörtök-szombat)

  Helyszín:
   Four Points by Sheraton Kecskemét (6000 Kecskemét, Izsáki út 6.)

  A kongresszusi regisztráció folyamatos!

  A workshopok többsége már betelt - néhány hely elérhető még az alábbi workshopokra:
  - Agyhalál-megállapítás, donorfelismerés
  - Fizioterápia a gyermekintenzíven
  - Transzport előtti stabilizáció
  - Vénás kanülök rögzítése

  További információ, jelentkezés az esemény honlapján: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MGYAITT24/Koszonto


  Minden kedves orvos és szakdolgozó Kollégánkat szeretettel várunk éves kongresszusunkon.

  Rendezvény kezdete: 2024.04.18.
  Rendezvény vége: 2024.04.20.
  Helyszín: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6., Four Points by Sheraton Kecskemét
  A rendezvény Web oldala: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MGYAITT24/Koszonto

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság Kongresszusa (Budapest, 2024.04.24-27.)

  Tisztelt Kolléga,
   
  Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság 2024.04.24-27. között Budapesten, az Aquworld Resort-ban tartja III. Kongresszusát.
   
  A végleges program megtekinthető ide kattintva
   
  Úgy gondoljuk, egy nagyon hasznos, sok gyakorlati tanáccsal szolgáló, magas szakmai színvonalú tudományos programot sikerült összeállítanunk.
   
  A tematika az urogynekológia és kontinencia ellátás teljes spektrumát felöleli,  orvosoknak és szakdolgozóknak egyaránt hasznos információt szolgáltat.
   
  Az első napon gyakorlati témájú workshopok és szakdolgozói továbbképzés ( mely utóbbi szakdolgozóknak INGYENES !) képezi a témát.
   
  A tudományos program a 2024.04.25-től, csütörtöktől indul.
   
  Nyolc workshop (kettő angol nyelvű) , ingyenes szaldolgozó továbbépző szekció, felkért és bejelentett előadások, 5 külföldi előadó (köztük az Európai Urogynekológiai Társaság elnöke) , két szakampolitikai kerekasztal képezik a tervezett program részét.
   
  A konferencia ideje alatt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján élő műtéti közvetítés lesz (2024.04.25., csütörtök 08:00-09:30, AdVance Male Sling, férfi inkontinenca, 2024.04.26, péntek 08:00-09:30 Optilume, férfi húgycsőszűkület).
   
  Reméljük a tervezett program felkeltette érdeklődését és minél több kollégával találkozhatunk április végén konferenciánkon. Kérjük, ha van lehetősége informálja környezetében azon szakembereket, akiknek rendezvényünk hasznos lehet.
   
  Várunk szeretettel minden kedves kollégát !
   
  A regisztrációval és egyéb fontos tudnivalókkal kapcsolatban a szervező cég (Convention Budapest Kft)  honlapján talál információt: www.convention.hu

  Rendezvény kezdete: 2024.04.24.
  Rendezvény vége: 2024.04.27.
  Helyszín: Budapest, Aquworld Resort
  A rendezvény Web oldala: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MAKUT24/Koszonto

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekneurológiai Társaság ünnepi tudományos ülése

  Kedves Gyermekneurológusok és a gyermekneurológia iránt érdeklődő Kollégák!

  Ünnepi tudományos ülést tervezünk 2024. április 25-27. között Székesfehérváron, ugyanis 50 éve alakult meg a magyar gyermekneurológusokat összefogó tudományos társaság. 1974-ben György Ilona, Máttyus Adorján, Paraicz Ervin, Szénásy József és Brunecker Györgyi vezetésével megalakult a Magyar Gyermekneurológiai, Idegsebészeti, Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Szekció. Az idő múlásával és a tudomány fejlődésével a gyermekneurológia és gyermekpszichiátria önálló diszciplinává vált, ez indokolta 2012-ben a „háromlábú”-nak becézett társaság megszüntetését és a Magyar Gyermekneurológiai Társaság megalapítását.
  Van okunk az ünneplésre, hiszen az elmúlt 50 év alatt mind a diagnosztikai módszerekben, mind a gyermekek számára nyújtható terápiás lehetőségekben igen jelentős pozitív változások történtek.

  2024-ben a társaság vezetősége az alábbi fő témákat jelölte ki megvitatásra:

  • Epilepszia a csecsemő- és gyermekkorban – diagnosztika-terápia
  • Neurológiai betegségek molekuláris genetikai vizsgálatainak sikerei és buktatói
  • Onkohematológiai betegségek neurológiai szövődményei
  • Idegsebészeti kórképek

  A tudományos ülés helyei szervezői: dr. Deák György és dr. Kissevich-Horváth Tamás.
  Kérünk Benneteket, hogy akinek az elmúlt 50 évről vannak publikálható dokumentumai (fényképek, levelek, stb.) legyen szíves eljuttatni a tudományos szervező bizottság címére. (hollody.katalin@pte.hu).

  Nagyon várjuk ezt az ünnepi tudományos ülést és reményeink szerint ugyanúgy éreznek a gyermekneurológusok és a gyermekneurológiai iránt érdeklődő kollégák is!

  Találkozzunk 2024 áprilisában Székesfehérváron!

  Hollódy Katalin
  az MGYNT elnöke

  Rendezvény kezdete: 2024.04.25.
  Rendezvény vége: 2024.04.27.
  Helyszín: Székesfehérvár,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fiatal Gyermekgyógyászok XXII. Konferenciája (Kecskemét, 2024.05.31-06.02.)

  Kedves Kollégák! 
   
  Szeretettel várunk minden fiatal rezidenst, szakorvost, TDK és PhD hallgatót a 2024-ben megrendezésre kerülő Fiatal Gyermekgyógyászok XXII. Konferenciáján! A regisztráció mostantól elérhető! 

   
  Időpont: 2024. május 31- június 2. 
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Conference Center  
  Regisztráció: https://figyek2024.ementin.hu/
  Facebook esemény: https://fb.me/e/5ckQtovTI
   

  Idén szeretnénk a FIGYEK-et igazán színessé varázsolni, így a gyermekellátáson belül minden területről várjuk az absztraktokat. Ennek megfelelően a különböző gyermekgyógyászati társaságoknak hála, lesznek különdíjak, a különféle szakterületről elhangzó előadások között. 
   

  Az előadások mellett a konferencia első napján izgalmas workshop sorozattal készülünk, melyre a regisztráció során külön jelezhetitek részvételi szándékotokat. A workshopokon való részvétel a regisztrációhoz kötött, de plusz költséget nem számolunk fel. 
   

  Absztrakt leadási határidő: 2024.03.15. 

  Kedvezményes regisztráció határideje: 2024.04.19.  
   

  Az idei konferencia családbarát, bababarát szemléletben tartjuk, melynek a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány is része lesz! Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a gyermekgyógyászat területén a családközpontú ellátásnak. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány a világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. 
   

  Az Alapítvány jóvoltából lehetősége lesz a fiataloknak a RMHC Családközpontú Ellátásért Díj megpályázására is. A díjra pályázhat minden előadó, aki a FIGYEK-en olyan előadást mutat be, amelyben szerepe van a családközpontú ellátási modellnek (akár csak annak a kiemelésével, hogy például hogyan sikerült bevonni a családot a gyermek ellátásába). A díjra előzetes regisztráció szükséges, melyet az absztrakt beküldése során megtehettek! A megjelölt előadásokat az erre kijelölt zsűri hallgatja majd meg, és dönt a díjról. Az előadások nem külön szekcióban lesznek, mindenki a saját témája szerinti szekcióban mondhatja el. Díj: 300 ezer Ft, a következő évi FIGYEK részvétel támogatására, a fennmaradó összeget pedig javasoljuk a nyertes kolléga osztályán a családbarát környezet további megteremtésének elősegítéséhez felhasználni. 
   

  Szeretnénk bíztatni kisgyermekes kollégáinkat is a konferencián való részvételre, ugyanis a szombati napon szervezetten lesz a gyermekeknek program, így a kismamáknak/kispapáknak lesz lehetőségük meghallgatni addig az izgalmas előadásokat. Családi kikapcsolódás lehet többek között a konferencia közelében található szabadidőközpont is!
   

  Hamarosan jelentkezünk további részletekkel, addig is várjuk az izgalmas absztraktokat! 
   

  A Semmelweis Gyermekgyógyászati Klinika szervező csapata

  Rendezvény kezdete: 2024.05.31.
  Rendezvény vége: 2024.06.02.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Conference Center

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)1. Európai Gyermekneuroradiológiai Kongresszus

  2024. november 14-17. között Budapesten kerül sorra az 1. Európai Gyermekneuroradiológiai Kongresszusra, az Európai Neuroradiológiai és Gyermekradiológiai Társaságok szervezésében.
  További részletek hamarosan...

  Rendezvény kezdete: 2024.11.14.
  Rendezvény vége: 2024.11.17.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024. évi jubileumi Nagygyűlése

  Tisztelt Kollégák!
   
  A Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024-ben ünnepli alapításának 100. évfordulóját.

  A centenáriumi év legjelentősebb eseménye, a gyermekgyógyászat közös nagy ünnepe, a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024. november 14-16. között Debrecenben, a Kölcsey Központban tartandó jubileumi Nagygyűlés lesz, amely együttesen kerül megrendezésre a Házi Gyermekorvosok Egyesületének őszi konferenciájával. 

  A kongresszus kiváló alkalom és lehetőség arra, hogy visszatekintsünk a szakma fejlődésére, a Társaság múltjára, de egyben hivatásunk jövőképét, az orvoslás jelenét és jövőjét is bemutassuk és megvitassuk.

  A kongresszusról részletes információkkal 2024. február végén jelentkezünk!

  Szeretettel hívjuk és várjuk a Társaság jubileumi kongresszusán!
   
  A kongresszus főszervezője:
  Dr. Szabó Tamás, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója
  Dr. Nagy Anikó, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati
  Intézet főigazgató főorvosa
  Dr. Havasi Katalin, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkára, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének
  elnöke
   
  Kongresszusszervező iroda:
  Club Service Kft.
  E-mail: mgyt2024@clubservice.hu
  Tel.: 52 522 222

  Rendezvény kezdete: 2024.11.14.
  Rendezvény vége: 2024.11.16.
  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)European Academy of Paediatrics Congress – EAP 2024

  The EAP 2024 Mastercourse - The European Academy of Paediatrics Master course taking place in Porto, Portugal from 11-14 April 2024. 
  Registration - https://eap-congress.org/registration/
  Website - https://eap-congress.org/
   
  Dear Colleagues,
   
  After careful preparation, and a commitment to “being different” from other paediatric Events, the EAP Mastercourse over the past few years, despite an ever-increasing number of Conferences in Paediatrics, has attained a very special reputation.
   
  Over one-and-a-half days, based on most recent publications, the Event presents a fantastic workshop, named Mastercourse in Paediatrics. The Mastercourse this time will be focused on Vaccines and Paediatric Infectious diseases. The scientific chairman, Prof. Fernanda Rodrigues, has prepared an excellent programme with famous faculty members. Mastercourse in Paediatrics is a workshop with only limited seating capacity. I, therefore, recommend early registration.
   
  The scientific committee of the Mastercourse has set up an interesting programme for both senior and junior doctors, which covers in-depth important clinical subjects.
   
  We, in addition, again anticipate a significant scientific contribution from junior doctors and encourage them to submit abstracts. Those accepted, will be presented as posters or oral presentations with lead authors of accepted abstracts. Accepted abstracts will be published in the Frontiers in Paediatrics and, therefore, citable.
   
  I am looking forward to welcoming you to Porto during one of the most beautiful periods of the year. There is no better time to combine knowledge with pleasure!
   
  Adamos Hadjipanayis, MD
  Past President, EAP

  Rendezvény kezdete: 2024.04.12.
  Rendezvény vége: 2024.04.14.
  Helyszín: Portugal, Porto,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)European Society of Paediatric Clinical Research 32. Kongresszusa

  Kedves Kollégák!
   
  Örömmel köszöntjük Önt a European Society of Paediatric Clinical Research (ESPCR) 32. Kongresszusán, amelyre a horvátországi Abbáziában kerül sor 2024. május 24-25-én.
   
  A sikeres 31. ESPCR Meeting Budapesten megerősítette, hogy most minden eddiginél jobban össze kell kapcsolódnunk. Kétnapos találkozónk ismét összehozza Európa minden tájáról érkező fiatal gyermekorvosokat, kutatókat és a szakterület vezetőit, és teret ad tudásunk és nézeteink terjesztésének a határok nélküli gyermekgyógyászatban.
   
  Hagyományainkhoz híven a konferencián való részvétel ingyenes, és tükrözi elkötelezettségünket az ingyenes és időszerű tudásmegosztás iránt. A tudományos program a legkorszerűbb előadásokból, a gyermekgyógyászat érdeklődésére számot tartó kérdésekről szóló szóbeli és poszter előadásokból, valamint a farmakogenomikai műhelyből áll a következő generációs szekvenálás korszakában.
   
  Nagy örömünkre szolgál, hogy kreatív és magával ragadó környezetben köszönthetjük Önt Abbázia gyönyörű városában. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a rendezvény fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy régi barátságokat erősítsünk és új kapcsolatokat építsünk erős közösségünkben.
   
  További részletes információk, absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán: https://espcr2024.conventuscredo.hr/

  Rendezvény kezdete: 2024.05.24.
  Rendezvény vége: 2024.05.25.
  Helyszín: Horvátország, Abbázia,
  A rendezvény Web oldala: https://espcr2024.conventuscredo.hr/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)10th Congress of the European Academy of Paediatric Societies (EAPS 2024) (17-20 October 2024 in Vienna & Online)

  10th Congress of the European Academy of Paediatric Societies, (EAPS 2024) will take place 17-20 October 2024 in Vienna & Online.
  From world-class networking opportunities and learning new best practices to acquiring a global perspective of the current state of paediatrics, this congress provides state-of-the-art knowledge and connections that will transform not only your career but the field globally.
   

  •  Advance paediatrics
  •  Explore new science 
  • Gain hands-on experience
  •  Network & Collaborate
  •  Shape the future of child health  The abstract submission deadline is coming up on 8 April 2024 – send your research to make your mark in the field of paediatrics!

  Rendezvény kezdete: 2024.10.17.
  Rendezvény vége: 2024.10.20.
  Helyszín: Austria, Vienna,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) INAC 2024 – the 9th International Neonatology Association Conference

  The INAC 2024 – the 9th International Neonatology Association Conference is taking place on 05 – 08 December 2024 in Berlin, Germany
   
  INAC is geared to address practical problems in Neonatology with a global lens, engaging delegates from all over the world who participate in scientific deliberations about important topics in Neonatology. This unique forum facilitates global networking amongst neonatologists, perinatologists, paediatricians, nurses, nurse practitioners and respiratory therapists who participate in preconference workshops and scientific sessions.
   

  ACCEPTED ABSTRACTS TO BE UPLOADED: BY 01 JUNE 2024

  EARLY BIRD REGISTRATION DEADLINE: 01 JULY 2024

   

  Visit our website or further information: https://worldneonatology.com/2024/

  Rendezvény kezdete: 2024.12.05.
  Rendezvény vége: 2024.12.08.
  Helyszín: Germany, Berlin,
  A rendezvény Web oldala: https://worldneonatology.com/2024/

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

Bejelentkezés
Most már titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel.

MGYT tagdíj összege 2022-től:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 3.000.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 10.000.- Ft/év
Bankkártyák
simplepay
11743002-20087922
Tovább

HIRDETÉSEK

Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 29
 • 30