Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai kongresszusok, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)SICOT 41. kongresszusa

  Nagy örömünkre szolgál, hogy a a SICOT 41. kongresszusa 2020. szeptember 30. - október 3. között Budapesten kerül megrendezésre. Az első tájékoztató elérhető az alábbi linken:
  http://www.sicot.org/Budapest


  Rendezvény kezdete: 2020.09.30.
  Rendezvény vége: 2020.10.03.
  Helyszín: Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://www.sicot.org/Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Sanat Akadémia akkreditált ingyenes tanfolyam (Szeged, 2020.10.15-16.)

  Időpont: 2020. október 15-16.

  Helyszín: Szeged, Art Hotel (Somogyi u. 16.)

  1 nap: Ízületpótlás

  2. nap: Töréskezelés

   

  Tisztelt Doktor Urak, tisztelt Társasági Tagok!

   

  Mint első Magyarországon alapított, traumatológiai - ortopédiai - gerincsebészeti tudáscentrum, a Sanat Akadémia a négy magyar orvosi egyetemmel való összefogásban tisztelettel meghívja Önt az első akkreditált “Sanat Akadémia – Ízületpótlás és Töréskezelés” című pontszerző szakorvosi kurzusaira, először Szegedre.

   

  Az első napon az ízületpótlási tematikával találkozhatnak a résztvevők, ezen belül is térd - és csípőprotetikai modulokkal. A biomechanikai alapokon túl, a protézisek fejlődésével is foglalkozunk, majd műtéti filmek és végül gyakorlati bemutató segítségével adunk átfogó képet a téma kapcsán. A második, töréskezelési napon a trochanter - humerus és distal radius törésellátás lesz központi témánk, szintén a már említett vizuális anyagokkal és workshopokkal megtámogatva. A szakmai témák zárása esetmegbeszélő csoportokkal történik mindkét napon, melyeknek fő célja, hogy tapasztalatcsere és szakmai tudás átadás valósulhasson meg a résztvevők között.

   

  A képzés kreditpontértéke:

  1. nap* – Ízületpótlás - 16 pont

  2. nap* – Töréskezelés – 16 pont

   

  *a tanfolyam két napos, a tanfolyami napok egymástól függetlenül is látogathatóak (ortopédia-traumatológia szakmákra minősítve)

   

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM ÍZÜLETPÓTLÁS, SZEGED

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM TÖRÉSKEZELÉS, SZEGED

   

  A képzésen történő részvétel ingyenes, az Akadémia mindkét napra térítésmentes cateringet biztosít (ebéd, kávészünet). Igény esetén szálláslehetőségről, foglalásról közvetlenben az Art Hotelnél tudnak érdeklődni, az esetleges foglalás egyénileg történik, térítés ellenében.

   

  Tanfolyamunkat 24 főre hirdetjük, így az azon való részvétel előzetes jelentkezéshez/regisztrációhoz kötött, melyet a lenti elérhetőségeken tudnak megtenni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével.

   

  A jelentkezések befogadása folyamatos, a résztvevők kiértesítésére legkésőbb 1 hónapon belül sor kerül (földrajzi szempontok figyelembevétele mellett, a Sanat Akadémia 2020 novemberi kurzusa Budapesten kerül megrendezésre).

   

  A szegedi kurzusra jelentkezni, vagy további információt kérni Besze Anna oktatásszervezőnél lehet a abesze@sanatacademy.hu; sa@sanatacademy.hu email címeken és a 06 30 841 48 94 telefonszámon.

   

  A Sanat Akadémia kurzusok megtartását a mindekori járványhelyzet befolyásolhatja, a helyszín - és időpontváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

   

  Bízunk benne, hogy résztvevőink között üdvözölhetjük az ősszel! Tisztelettel, Sanat Akadémia

  Jelentkezési lap

  Poszter

   

  Rendezvény kezdete: 2020.10.15.
  Rendezvény vége: 2020.10.16.
  Helyszín: Szeged

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Sanat Akadémia akkreditált ingyenes tanfolyam (Budapest, 2020.11.26-27.)

  Időpont: 2020. november 26-27.

  Helyszín: Budapest, Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet (1081, Fiumei u. 17, VIII.em.)

  1. nap: Ízületpótlás

  2. nap: Töréskezelés

   

  Tisztelt Doktor Urak, tisztelt Társasági Tagok!

   

  Mint első Magyarországon alapított, traumatológiai - ortopédiai - gerincsebészeti tudáscentrum, a Sanat Akadémia a négy magyar orvosi egyetemmel való összefogásban tisztelettel meghívja Önt az első akkreditált “Sanat Akadémia – Ízületpótlás és Töréskezelés” című pontszerző szakorvosi kurzusaira, ezúttal Budapestre.

   

  Az első napon az ízületpótlási tematikával találkozhatnak a résztvevők, ezen belül is térd - és csípőprotetikai modulokkal.  A biomechanikai alapokon túl, a protézisek fejlődésével is foglalkozunk, majd műtéti filmek és végül gyakorlati bemutató segítségével adunk átfogó képet a téma kapcsán.

  A második, töréskezelési napon a trochanter - humerus és distal radius törésellátás lesz központi témánk, szintén a már említett vizuális anyagokkal és workshopokkal megtámogatva.

  A szakmai témák zárása esetmegbeszélő csoportokkal történik mindkét napon, melyeknek fő célja, hogy tapasztalatcsere és szakmai tudás átadás valósulhasson meg a résztvevők között.

   

  A képzés kreditpontértéke:

  1. nap* – Ízületpótlás - 16 pont

  2. nap* – Töréskezelés – 16 pont

  *a tanfolyam két napos, a tanfolyami napok egymástól függetlenül is látogathatóak (ortopédia-traumatológia szakmákra minősítve)

   

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM ÍZÜLETPÓTLÁS, BUDAPEST

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM TÖRÉSKEZELÉS, BUDAPEST

   

  A képzésen történő részvétel ingyenes, az Akadémia mindkét napra térítésmentes cateringet biztosít (ebéd, kávészünet). Igény esetén szálláslehetőségről a Sanat Akadémia oktatószervező munkatársa tud tájékoztatást adni, az esetleges foglalás egyénileg történik, térítés ellenében.

  Tanfolyamunkat 24 főre hirdetjük, így az azon való részvétel előzetes jelentkezéshez/regisztrációhoz kötött, melyet a lenti elérhetőségeken tudnak megtenni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével.

  A jelentkezések befogadása folyamatos, a résztvevők kiértesítésére legkésőbb 1 hónapon belül sor kerül (földrajzi szempontok figyelembevétele mellett, a Sanat Akadémia 2020 októberi kurzusa Szegeden kerül megrendezésre).

   

  A budapesti kurzusra jelentkezni, vagy további információt kérni Besze Anna oktatásszervezőnél lehet a abesze@sanatacademy.hu; sa@sanatacademy.hu email címeken és a 06 30 841 48 94 telefonszámon.

   

  A Sanat Akadémia kurzusok megtartását a mindekori járványhelyzet befolyásolhatja, a helyszín - és időpontváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

   

  Bízunk benne, hogy résztvevőink között üdvözölhetjük az ősszel!

  Tisztelettel,

  Sanat Akadémia

   

  Jelentkezési lap

  Poszter

  Rendezvény kezdete: 2020.11.26.
  Rendezvény vége: 2020.11.27.
  Helyszín: Budapest

Külföldi kongesszusok

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EFORT Virtual Congress (VEC) | 28-30 October 2020

  WE INVITE YOU TO THE FIRST VIRTUAL EFORT CONGRESS (VEC)

  As a result of the current global situation, there is no doubt that the "new way of working" has accelerated the way to deliver Education differently. Exploring, embracing and offering inventive solutions has convinced EFORT to create its first Virtual EFORT Congress (VEC) which will take place from 28 to 30 October 2020.

  EFORT is dedicated to Orthopaedics and Traumatology Education in Europe and wanted to adapt and offer a new learning experience through the development of this first Virtual EFORT Congress.
  The official website of the Virtual EFORT Congress is now live and you can register from now on for a unique 100€ fee.

  Rendezvény kezdete: 2020.10.28.
  Rendezvény vége: 2020.10.30.
  Helyszín: Online
  A rendezvény Web oldala: https://vec.efort.org

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

 • Kedves MIT Tagok! Az epidemiológiai adatok alapján a koronavírus-járvány második hulláma zajlik. A kialakult helyzet miatt a MIT Vezetősége azt a döntést...>> Magyar Immunológiai Társaság hírei

  [ 2020.09.24. ]

 • A rendelet alapján a hagyományos személyes találkozás mellett lehetőség van – az egészségügyi adatok megfelelő védelme mellett – valamely infokommunikációs...>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2020.09.24. ]

 • PTE KK Szívgyógyászati Klinika - Kardiológiai osztály, Szívsebészeti osztály>> Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara hírei

  [ 2020.09.24. ]

 • Kedves Kollégák! Kedvezményes regisztrációt biztosítunk az MDT tagoknak a Nagygyűlésre. Ennek feltétele, hogy ne legyen tagdíj tartozásuk 2020. évre és...>> Magyar Dermatológiai Társulat hírei

  [ 2020.09.24. ]

 • Tisztelt Kollégák! Azt reméltük és úgy készültünk, hogy a COVID-19 járvány első magyarországi hullámának elmúltával személyesen tudunk találkozni a...>> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2020.09.23. ]