Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo

Ösztöndíjak, pályázati lehetőségek

A Magyar Kardiológusok Társaságának Szívelégtelenség és Szívizombetegségek Munkacsoportja pályázatot hirdet az Ifjúsági Kardiológiai Napokon való részvételi hozzájárulásra.
A Magyar Kardiológusok Társaságának Szívelégtelenség és Szívizombetegségek Munkacsoportja pályázatot hirdet az Ifjúsági Kardiológiai Napokon való részvételi hozzájárulásra.

A támogatás kizárólag a regisztrációs díjra és az étkezésre terjed ki.

Egy kardiológiai centrumból maximum 2 fő részvétele támogatható. A pályázati forrás nem vonatkoztatható más forrásból szponzorált kollégákra.

A pályázat feltételei: 35 év alatti életkor (a pályázat beadásakor be nem töltött…
A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos biológiai kutatással foglalkozó személyek számára
2024. május 01.
A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány és a Kútvölgyi Klinika Alapítvány közösen pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára.

A pályázat célja: a klinikai gyógyítás, vagy orvosi tudományos kutatás területén dolgozók kiemelkedő tudományos tevékenységének elismerése

Előnyt élveznek azok a pályázók, akik az Alapítvány névadójának munkásságát folytatva kardiovaszkuláris…
Pályázatot hirdet a Magyar Kardiológusok Társaságának Szívalapítványa
A Magyar Kardiológusok Társaságának Szívalapítványa pályázatot hirdet az alábbi kiemelt jelentőségű nemzetközi kongresszusokon való aktív részvételi hozzájárulásra ESC kongresszus:
Maximálisan adható támogatás: 250.000 Ft Az ESC önálló asszociációi (EUROECHO, EUROPACE, EuroPCR, EuroPRevent, Euro Heart Failure, Acute Cardiac Care), valamint az American Heart Association (AHA), az American College of Cardiology (ACC), és az ISHR World Meeting kongresszusai:
Maximálisan adható támogatás: 150.000.-Ft A…