Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A Magyar Kardiológusok Társasága szakmai partnerei

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo
MKT Tagsági kártya (SmartCard) Rendszer

A Magyar Kardiológusok Társasága valamennyi tagja – tagsági jogon – egy elektronikus chip kártyát ún. SmartCard-ot kap, és a használatához szükséges számítógéphez csatlakoztatható kártyaolvasót. A Társaság tagjai a jövőben a SmartCard-ot használva tudják tagsági viszonyukat igazolni, illetve a Társaság számos szolgáltatását igénybe venni.

A SmartCard Rendszer az MKT Web-rendszerében történt fejlesztések kulcsfontosságú eleme. A rendszer szolgáltatásait kizárólag a SmartCard használatával lehet igénybe venni. A SmartCard-ot a hozzá tartozó telepítő CD-vel és a kártyaolvasóval egy csomagban - az úgynevezett Távoktatási csomagban - kapják meg az MKT tagjai.

A Távoktatási csomagot költségmentesen bocsátjuk tagjaink rendelkezésére. Az év folyamán újonnan belépő tagok részére SmartCard-gyártásra évente egyszer, várhatóan az év végén kerül sor.A TÁVOKTATÁSI CSOMAG ÖSSZETÉTELE

 • Tagsági SmartCard
 • egy - az USB porthoz csatlakoztatható -elektronikus kártyaleolvasó (SmartCard Reader)
 • egy telepítő CD
 • telepítési útmutató füzet
 • egy - a rendszer egészét ismertető - tájékoztató füzet

JELENLEG AZON TAGJAINK SZÁMÁRA TUDTUNK BIZTOSÍTANI A RENDSZERHEZ SZÜKSÉGES SMARTCARDOT, AKIK 2006. ÁPRILISA ELŐTTIG SZEREPELTEK TAGNYILVÁNTARTÁSUNKBAN!
Szíves megértésüket kérjük!

A fenti elemeket igénybe véve a Smart kártya csomag könnyen telepíthető.

Tekintse meg a Távoktatási csomaghoz készült Video ismertetőket!

FIGYELEM!

Kérjük, MKT elektronikus tagsági kártyáját (SmartCard) gondosan őrizze meg!

 • A kártya pótlásának költsége 12.000.- Ft + ÁFA

 • A kártyaolvasó pótlásának költsége 8.000.- Ft + ÁFA

 • Amennyiben a kártyaolvasó garanciális meghibásodásáról van szó, díjmentesen biztosítunk másikat.

Hibajelenség, technikai kérdés vagy pótlás esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot Technikai Ügyfélszolgálatunkkal a smartcard@mkardio.hu e-mail címen.


ÚTMUTATÓ A SMARTCARD ÉS TÁVOKTATÁSI RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ

Kérjük, olvassa el figyelmesen a tájékoztatót, s a leírt lépéseket pontosan követve vegye használatba tagsági kártyáját!
A kép nagyobb felbontásban a képre vagy ide kattintva érhető el >>IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A számítógéphez csatlakoztatott kártyaolvasó szükséges a SmartCard használatához. A SmartCardot a kártyaolvasóba helyezve az alább felsorolt szolgáltatások vehetők igénybe:


 • Könnyített és biztonságos Internetes bejelentkezés az MKT Web- rendszerébe: a bejelentkezéshez nincs szükség sem felhasználó névre, sem jelszóra vagy bármilyen más kódra. A kártyáját az olvasóba helyezve azonosítja Önt a rendszer. SmartCard-dal bejelentkezve azonnal ún. titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál az Ön számítógépe a központi szerverrel, ez garantálja személyes adatai biztonságát.

 • Tagsági adatok naprakész nyilvántartása: a Társaság regisztrációs adatlapján szereplő adatok tárolása, illetve bármilyen változtatás esetén egyszerű és gyors adatmódosítási lehetőség.

 • Kongresszusra, továbbképzésre történő regisztráció, absztraktok bejelentése: terveink szerint a papíralapú kongresszusi és továbbképzési jelentkezési lapokat felválthatja a SmartCard alapú regisztrációs rendszer. Ezzel a kongresszusokra történő jelentkezés Interneten keresztül, egy Internetes adatlap kitöltésével, illetve a kongresszus helyszínén a SmartCard kártyaolvasóba helyezésével leegyszerűsítheti az adminisztrációt.

 • Szakmai előadások Internetes közvetítésének megtekintése: néhány továbbképző tanfolyam előadásanyaga folyamatosan megtekinthető, meghallgatható. Az előadások teljes egészében ismételten végignézhetők.

 • Kreditpont-szerző távoktatásban történő részvétel: kredit-pontok gyűjtése új szolgáltatásként jelenik meg.

 • Elektronikus kommunikációs eszközökre (Internet, CD, Internet-broadcasting, stb.), támaszkodó Távoktatási Rendszer: a későbbiekben orvostanhallgatók, illetve szakorvosok folyamatos orvostudományi továbbképzésre (CME) is alkalmas.