Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Kiemelt támogatóink

Bayer Hungária Kft.


A Bayer küldetése: "Science For A Better Life" Az MKT kiemelt támogatója

A Bayer nagy kutatói tradícióval rendelkező, innovációra épülő vállalat. Modern korunk főbb kihívásaira a tudomány segítségével keressük a választ.

Az újítások középpontba helyezése kulcsszerepet játszik abban, hogy vezetői lehessünk működési területeinknek. Ez a szemlélet segít bennünket abban is, hogy emberek millióinak javítsuk az életminőségét:

  • Betegségek megelőzése, enyhítése és gyógyítása, valamint diagnosztizálásuk javítása révén világszerte segítünk a betegeknek.
  • Jó minőségű élelmiszerek, takarmányok és rostok előállításához járulunk hozzá.
  • Jelentős eredményeket értünk el az energia és erőforrás-hatékonyság, a mobilitás vagy az otthoni életkörülmények javítása terén.

Munkánk során szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődést, vállaljuk azt a társadalmi és etikai felelősséget, amely vállalati polgárként ránk hárul, és ragaszkodunk a Bayernél elfogadott értékekhez, ezek révén előnyös megoldásokat kínálunk a körülöttünk élő közösségeknek.

Tudomány a jobb életért: ezt ígérjük mindannyian a cégünk munkájában érdekelt feleknek.

A Bayer Pharmaceuticals üzletág

A demográfiai változások következtében világszerte nő a krónikus megbetegedések és az egyidejűleg több betegségben szenvedők száma, ami nagy terhet ró a betegekre, a szolgáltatókra és az egészségügyi rendszerekre egyaránt. Az emberek ugyanakkor aktívabb szerepet vállalnak saját egészségük menedzselésében – ehhez jelentős hajtóerőt hordoz a digitalizálódó világ.

Az Pharmaceuticals üzletág küldetése olyan innovatív termékek kutatása, fejlesztése, gyártása és forgalmazása, melyek az emberek egészségének és életének javítását szolgálják. Készítményeinkkel a növekvő és egyre inkább elöregedő népesség jelentette kihívásokra válaszolunk. Gyógyszereinknek jelentős hasznuk van a klinikai terápiában és többletértéket jelentenek – főként a szív- és érrendszer, az onkológia, a nőgyógyászat, a hematológia és a szemészet terén.

Az innovatív egészségügyi megoldások keresése során kihasználjuk a big data, a fejlett elemzési módszerek és más digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. Célunk, hogy hozzájáruljunk az orvostudomány fejlődéséhez, és megfeleljünk a betegek, az orvosok, az egészségügyi finanszírozók és a szabályozó hatóságok igényeinek.

Növeljük befektetéseinket a kutatás és fejlesztés terén, azokra a területekre összpontosítva, ahol a legnagyobb szükség van az innovációra, és ahol kutatóink tudásukat felhasználva a legtöbbet tehetik. Részben más gyógyszeripari vállalatokkal együttműködve klinikai fejlesztési programokkal kívánjuk bővíteni az alkalmazási területeket, gyógyszereinket pedig szeretnénk további betegcsoportok számára is hozzáférhetővé tenni.

A Bayer Hungária Kft. anyavállalatához hasonlóan elkötelezett a szakmai továbbképzések támogatásában, ezért vesz részt a Magyar Kardiológus Társaság (MKT) web-rendszerének tartalom-szolgáltatásában.

További szakmai információkért kérjük látogasson el a: www.baymedinfo.hu oldalra.

Bayer Hungária Kft.
Budapest, 1117
Dombóvári út. 26.
Tel: 06-1-487-4100
www.bayer.co.hu

PP-XAR-HU-0600-1 A dokumentum lezárásának dátuma: 2022.12.02.

+Kapcsolódó dokumentumok

HIRDETÉS