Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Friss szakmai hírek

A Coloproctológiai Szekció és a Sebészeti Endoszkópos Szekció közös kongresszusát 2022.05.26-28-án rendezzük Tapolcán.

2022.01.20.

Helyszín: Hunguest Hotel Pelion, Tapolca

Tisztelt Kollégák!

Az elmúlt évek közbeszédét kétségkívül a Covid-19 pandemia és annak a mindennapjainkra gyakorolt hatása urallta. Számos szakmai korlátozás és ...

A Magyar Podiátriai, Boka és Lábsebészeti Társaság Online Konferenciája (2022.01.28-29.)

2021.12.29.

2022. január 28-29-én a Magyar Podiátriai, Boka és Lábsebészeti Társaság Online Konferenciát szervez az alábbi témákban: 

 • Lágyrész és csontsérülések, amputációk, diagnosztika.(Gyermek és felnőtt korban, küllő és fűnyíró típusos sérülések, ...

International Surgical Week ISW (Vienna, Austria 15-18 August 2022)

2021.11.26.

The World's Congress of Surgery

http://isw2022.org

Dear members, With pleasure, I can inform you that the International Surgical Week ISW 2022, our 49th World Congress will ...

Kongresszusok,
rendezvények

 • A Magyar Podiátriai, Boka és Lábsebészeti Társaság Online Konferenciája

  2022.01.28.

  2022. január 28-29-én a Magyar Podiátriai, Boka és Lábsebészeti Társaság Online Konferenciát szervez az alábbi témákban: 

  • Lágyrész és csontsérülések, amputációk, diagnosztika.(Gyermek és felnőtt korban, küllő és fűnyíró típusos sérülések, utókezelés.)
  • Sportsérülések, sportkárosodások.
  • Boka és láb nem traumás elváltozások műtéti és konzervatív kezelése. Fejlődési rendellenességek.  Helyreállító és plasztikai beavatkozások.
  • Rendszerbetegségek megjelenése a lábon (diabetes, ér és nyirokeredetű keringészavar, reuma, köszvény, nehezen gyógyuló sebek korszerű kezelése, köröm és bőrgomba, stb.)
  • Varia.

  A Tudományos ülés orvosok részére akkreditálva lett, 32 kreditponttal az SE-TK/2021.II./00372 es nyilvántartási számon, illetve szakdolgozók részére 16 pont jár.

  Program

  Jelentkezési lap

  További részletes információk a rendezvény weboldalán

 • A Coloproctológiai Szekció és a Sebészeti Endoszkópos Szekció közös kongresszusa

  2022.05.26.

  Tisztelt Kollégák!

  Az elmúlt évek közbeszédét kétségkívül a Covid-19 pandemia és annak a mindennapjainkra gyakorolt hatása urallta. Számos szakmai korlátozás és kényszerhelyzet határozta meg a sebész társadalom életét is. Meg kellett tanulnunk (s talán ez a folyamat még nem is zárult le) a pandemia hullámai között megtartani szakmaiságunkat, szakmai munkánk minőségét, biztosítani betegeink biztonságát, gyógyulását. A nagy és “komfortzónánkon” kívüli terhelés mellett óhatatlanul a háttérbe szorultak a személyes találkozások, a szakmai értekezletek, az elmúlt években-évtizedekben megszokott továbbképzési formák. Mindnyájan érezzük ezeknek a szakmai fórumoknak és a személyes találkozási lehetőség hiányát.

  A 2019-es, a Magyar Sebész Társaság Sebészeti Endoszkópos Szekciója és Coloproctológiai Szekciója által közösen jegyzett kongresszus sikerén felbátorodva, egyben a járványhelyzet csitulásában bízva, 2022. május 26-28. közt Tapolcán ismételten megrendezzük az egyesített, két szekció által szervezett Kongresszust.

  A szakmai fórum jó alkalmat kínál, hogy a colorectalis sebészet, a proktológia, valamint a minimálisan invazív sebészet minden ága területén a hazai munkacsoportok bemutassák legfrissebb eredményeiket, megvitassák és megvédjék újszerű eljárásaikat, valamint a szakmai “jó gyakorlatok” közkinccsé válhassanak. Hazai és nemzetközi szaktekintélyeket tervezünk felkérni, hogy a legfrissebb szakmai ismereteket továbbképző, tematikus előadások formájában prezentálják. A Kongresszuson egyben lehetőség lesz szót ejteni az olyan forrongó szakmapolitikai témákról, mint a minőségbiztosítás, a képzés, vagy akár a robotsebészet hazai perspektívája.

  Bízunk a járványhelyzet kedvező alakulásában, így a közös 2022-es Kongresszus jelen terveink szerint személyes megjelenéssel, helyszíni előadókkal és hallgatósággal kerül megrendezésre.

  A szervező és tudományos bizottság nevében,
  Baráti, kollegiális üdvözlettel,

   

 • A Magyar Sebész Társaság Kísérletes Sebészeti Szekció XXIX. Kongresszusa

  2022.09.08.

  A Magyar Sebész Társaság Kísérletes Sebészeti Szekció XXIX. Kongresszusa Debrecenben, 2022. szeptember 8‑10. között kerül megrendezésre. A kongresszusi információk a Convention Budapest Kft. honlapján hamarosan elérhetőek lesznek. A hagyományokat követve a Kongresszus megnyitóján kerül majd sor a Szekció fődíja, a Petri Gábor Emlékérem átadására és a Petri Gábor Emlékelőadás megtartására. A 2022‑es év Petri‑díjazottjai Dr. Kékesi Violetta és Prof. Dr. Wéber György.

Pályázatok

Sebész állások

Tagsági információk

Tagsági
információk

Tagdíj fizetés

Online
tagdíj fizetés

Protokollok

Protokollok

Magyar Sebészet

Magyar Sebészet
folyóirat

BNO kódok

BNO kódok

Linkek

Linkek

Hirdetés