Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Pécs Liver Symposium (2023.04.28.)

A hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2023.03.21.

MST


A Pécs Liver Symposium-ot hagyományteremtő céllal kívánjuk életre hívni városunkban. A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a máj- és epeúti sebészek tapasztalatcseréjére, eredményeinek ismertetésére. A hazai szakemberek mellett terveink között szerepel, hogy külföldi előadókkal, elismert szaktekintélyek előadásaival is színesítjük rendezvényünket. 

A hepatobiliáris sebészeken kívül szeretettel ajánljuk szimpóziumunkat a sebészet egyéb területein tevékenykedő orvosok, szakdolgozók részére is, felfrissítve ezzel tudásukat a májsebészet témájában. Orvostanhallgatók számára a tantermi előadásokon kívül plusz információk nyerhetők, tudásuk így elmélyíthető. Bízunk abban, hogy az előadásokat valamennyi résztvevő tanulságosnak ítéli majd és az ismereteket a mindennapi gyakorlatban hasznosítani tudja.

A szimpózium egyben az International Hepato-Pancreato-Biliary Association Magyar Chapterének tudományos rendezvénye is. A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a regisztráció kitöltése nagyban megkönnyíti a szervezést!
Regisztráció 2024.04.24-ig!

A rendezvény helyszíne:
PTE Általános Orvostudományi Kar
Új elméleti tömb
7624 Pécs, Szigeti út 12.

További részletek és online jelentkezés a rendezvény weboldalán: https://www.pls2023.hu/

Szeretettel várjuk Pécsett!

A szervező bizottság: Dr. Kalmár Nagy Károly, Dr. Papp András, Dr. Varga Ádám