Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

 


 

Az Egyesület tagjai lehetnek:

  • a)rendes
  • b)pártoló
  • c)tiszteletbeli

Az Egyesület rendes tagja lehet az a nagykorú magyar állampolgár, vagy Magyarországon letelepedett, tartózkodási engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár, aki a reumatológiai szakma és tudományág, valamint határterületeinek egyetemi vagy főiskolai végzettségű művelője és nem áll foglalkozástól való eltiltás alatt.

Tisztelt MRE Tagtársunk!                                                                                                                               

A Magyar Reumatológusok Egyesületének legutóbb összehívott, határozatképes Közgyűlésén (2023. szeptember 22. Szeged) megszavazott és elfogadott határozat értelmében, 2024-től az éves MRE tagsági díj emelésére kerül sor.

 

Éves tagsági díj: 7.500.- Ft/év

 

Tisztelettel kérjük, hogy 2024. január 1-től, az újonnan meghatározott összeget, átutalással szíveskedjen befizetni az MRE számlaszámára.

 

Bankszámlaszámunk: K&H Bank 10200885-32620030-00000000    

 

A megjegyzésben kérjük feltüntetni: név, orvosi pecsétszám, fizetett évek dátuma

 

A tagsági díj befizetett összegéről, nem áll módunkban számlát kiállítani!

 

Az Alapszabály értelmében a tagdíj meg nem fizetése, a tagsági jogviszony felfüggesztését vonhatja maga után.

 

A fenti tájékoztató .pdf-ben megtekinthető ide kattintva

 

2023.11.23.         

 

Köszönettel:

 

Prof. Dr. Bálint Péter Vince, az MRE elnöke - Prof. Dr. Szűcs Gabriella, az MRE főtitkáraAz évi tagsági díj 2023 végéig: 3.000 Ft,
melyet átutalással kérünk befizetni!

65 év feletti tagjaink mentesülnek a tagdíjfizetés alól!

A befizetéshez csekket csak különösen indokolt esetben tudunk postázni. Igény esetén kérjük, forduljon az MRE Titkárságához a titkarsag.mre@gmail.com címen.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tagdíjak befizetése, nem kerül automatikusan rögzítésre nyilvántartási rendszerünkbe. A manuális rögzítésre való tekintettel, az átfutási idő akár több hetet is igénybe vehet, a honlapon való könyveléséig. Ehhez szíves megértésüket és türelmüket kérjük. Amennyiben a befizetéstől számított 2 hónap után sem kerül rögzítésre az adott tárgyév tagdíja honlapunkon, akkor kérjük jelezze titkárságunk e-mail címén.


Ismételten fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy tagdíjat csak MAGÁNSZEMÉLY fizethet, cég nem. (A tag maga a magánszemély.) Előnyös, ha az átutalást maga a tag végzi, hogy ezzel a befizető azonosítása könnyebb legyen. És a tagdíj befizetéséről nem tudunk (mert nem szükséges) számlát adni. Kérjük szépen, a jövőben is vegyék ezt figyelembe a befizetésnél.


 


Felhívjuk az Egyesület soraiba újonnan jelentkezők figyelmét, hogy a
tagfelvételi kérelem elküldése nem jár automatikus tagsági viszonnyal!

A beérkező kérelmekről az Egyesület vezetősége dönt, majd értesíti a jelentkezőt a felvételről, vagy a tagfelvételi kérelem elutasításáról. Az elbírálás hosszabb időt is igénybe vehet, ezzel kapcsolatban szíves megértését és türelmét kérjük.Tagsági adatait ellenőrizheti, módosíthatja itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Tagdíjbefizetését ellenőrizheti itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Társasági e-mail címével kapcsolatos adatait ellenőrizheti, módosíthatja, illetve levéltovábbítást állíthat be saját, használatban levő E-mail címére itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Saját, személyes bemutatkozó Web-oldal készítéséhez:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]