Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

MIT 48. Vándorgyűlése
Kezdete: 2019.10.16.Vége: 2019.10.18.
Helyszín: Bükfürdő, Greenfield Hotel & Spa szálloda
MIT 48. Vándorgyűlése
Kedves Immunológus Kollégák!

Egy év elteltével nagy szeretettel várjuk Önöket a MIT 48. Vándorgyűlésén 2019. október 16-18 között, ismét Bükfürdőn a Greenfield Hotel & Spa szállodában.

A tavalyi tapasztalatok alapján bízunk benne, hogy ez ismét megfelelő helyszín lesz a rendezvényhez. A konferenciát idén is angolul rendezzük meg, ezáltal szeretnénk a rendezvény nemzetközi ismertségét, valamint fiatal kollégák számára az angol nyelven történő előadó- és vitakészség fejlesztését erősíteni. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján emiatt (is) a meghívott vendégeink várhatóan végig jelen lesznek a rendezvényen, ezzel elősegítve a tudományos eszmecserét, remélhetőleg ez idén is így lesz.

Az idei konferencia első napjának kiemelt témája a nefrológia és immunológia határterülete, akár a konzervatív, akár a transzplantációs operatív eljárások során.
A témához kapcsolódóan külföldi meghívottként Dr. Veronique Fremeaux-Bacchi (Párizs)professzort kértük fel, és várunk más nemzetközi hírű kutatókat is. A témáról a terület hazai kutatói tartanak beszámolókat. Természetesen várjuk az egyre szélesedő kutatási irányokat felölelő hazai immunológiai műhelyek absztraktjait előadásokra és poszter-előadásokra.
A konferencia szakmai programját tematikailag összerendezve fogjuk kialakítani. Emellett ismét lehetőséget kívánunk teremteni hazai forgalmazóknak az immunológus közösség érdeklődésére számot tartó berendezéseik workshop-szerű bemutatására is.

Bízunk benne, hogy idei Vándorgyűlésünk - a hagyományokhoz híven - a tartalmas szakmai programokon túl, kellemes kikapcsolódást is kínál, amelynek keretében kötetlen formában is lehetőség lesz az ismeretek kicserélésére, személyes kapcsolatok fejlesztésére.

Absztraktbejelentés határideje: 2019.09.09-ig meghosszabbítva.
A határidő lejárta után beküldött absztraktok befogadása nem áll módunkban.

Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019.09.06.

További részletes információik, online jelentkezés és absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán

Mindenkit szeretettel várunk Bükfürdőn!

Baráti üdvözlettel:

Prohászka Zoltán, a MIT elnöke és Balogh Péter, a MIT főtitkára