Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

MIT 47. Vándorgyűlése
Kezdete: 2018.10.17.Vége: 2018.10.19.
Helyszín: 9740 Bük, Golf út 4., Greenfieldhotel Golf & SPA
MIT 47. Vándorgyűlése
Időpont: 2018. október 17-19.
Helyszín: Greenfieldhotel Golf & SPA Bük, Golf út 4., 9740 http://www.greenfieldhotel.net

Absztrakt beküldési határidő: 2018. szeptember 3., hétfő
Kedvezményes jelentkezés határideje: 2018. szeptember 7-ig
További részletes információk, online jelentkezés és absztraktbejelentés a Vándorgyűlés weboldalán >>

Kedves Immunológus Kollégák!

Nagy szeretettel várjuk Önöket a MIT 47. Vándorgyűlésén 2018. október 17-19 Bükfürdőn a Greenfield Hotel & Spa szállodában.

Az immár megszokottá vált velencei helyszínünket foglalási nehézségek miatt kényszerültünk feladni, de bízunk benne, hogy az új helyszín nem csökkenti a rendezvény iránti érdeklődést. A konferenciát idén is angolul rendezzük meg, ezáltal szeretnénk a rendezvény nemzetközi ismertségét, valamint fiatal kollégák számára az angol nyelven történő előadó- és vitakészség fejlesztését erősíteni. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján emiatt (is) a meghívott vendégeink többnyire végig jelen vannak a rendezvényen, ezzel elősegítve a tudományos eszmecserét, remélhetőleg ez idén is így lesz.

Az idei konferencia első napjának kiemelt témája a sejtközötti kommunikáció egyre jobban megismert módjának lesz, az extracelluláris membrán vezikulák által közvetített információ-csere lesz, melynek külföldi meghívottjaként Francisco Sánchez Madrid (Madrid) professzort kértük fel. A rendezvény másik külföldi előadójaként Christoph J. Binder professzor (Medical University of Vienna) az atherosclerosisban szereplő veleszületett és adaptív immunológiai folyamatokra irányuló kutatásairól tart beszámolót. Előadásukhoz kapcsolódva a téma hazai kutatói mutatják be munkáikat.

Természetesen várjuk a hazai immunológiai műhelyek absztraktjait előadásokra és poszter-előadásokra, a konferencia szakmai programját tematikailag összerendezve fogjuk kialakítani. Emellett lehetőséget kívánunk teremteni hazai forgalmazóknak az immunológus közösség érdeklődésére számot tartó berendezéseik workshop-szerű bemutatására is.
Bízunk benne, hogy idei Vándorgyűlésünk - a hagyományokhoz híven - a tartalmas szakmai programokon túl, kellemes kikapcsolódást is kínál, amelynek keretében kötetlen formában is lehetőség lesz az ismeretek kicserélésére, személyes kapcsolatok fejlesztésére.

Mindenkit szeretettel várunk Bükfürdőn!

Baráti üdvözlettel:

Prohászka Zoltán a MIT elnöke és Balogh Péter, a MIT főtitkára

Technikai szervező: Remedicon Kft. Tel: 06-1-225 0188 info@remedicon.hu