Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei

 • Modern gerincgyógyászat, OFTEX kreditpontos továbbképzés (Budapest, 2021.09.24.)
  2021.08.02.

  Szeptember 24-én kerül sor a „Modern gerincgyógyászat” akkreditált továbbképzésre az Országos Gerincgyógyászati Központ, illetve a Budai Egészségközpont Akadémiáján, a Budapest XII. kerület Királyhágó utcában.

   

  A tematika széles körűen öleli fel a gerincbetegségek elméleti, de döntően gyakorlati vonatkozásait. Miközben a gerincgyógyászat komplexitását is bemutatja, szóba kerülnek a leggyakoribb gerinc eredetű panaszokhoz és a kórképekhez tartozó diagnosztikus és terápiás teendők. Megjelennek a programban a degeneratív kórképek és sürgősségi állapotok, a sebészi indikációk és eljárások,

   

  bővebben >>

 • Kötelező szintentartó tanfolyam reumatológusoknak - Szeged, 2021. szeptember 8-10.
  2021.08.01.

  Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

   

  Szeretettel meghívjuk a Szegedi Tudományegyetem Reumatológiai és Immunológiai Klinikája által szervezett ÚJDONSÁGOK A REUMATOLÓGIA ÉS A KLINIKAI IMMUNOLÓGIA TERÜLETÉN című, reumatológus szakorvosok számára kötelező szintentartó, allergológia és klinikai immunológia, belgyógyászat szakorvosok számára szabadon választható tanfolyamra.

   

  Időpont: 2021. szeptember 8-10.

  Helyszín: Szeged, Szemészeti Klinika tanterme – Korányi fasor 10-11.

   

  A rendezvényt szeretnénk személyes megjelenéssel

   

  bővebben >>

 • 14th International Congress on SLE, 6th International Congress on Controversies in Rheumatology and Autoimmunity (CORA).
  2021.08.01.

  LUPUS & CORA 2021 is going virtual

   

  Considering the continued uncertainty, we are facing around the COVID-19 pandemic, and its impact on travel restrictions and physical distancing requirements, the LUPUS & CORA 2021 Organizing Committees have decided to transform this year’s congress in a fully virtual experience.

  LUPUS & CORA 2021 will take place online on the same dates: 6-9 October 2021.

  We remain committed to bringing the latest scientific knowledge, research and advancements in the field of SLE and autoimmunity to our participants

   

  bővebben >>

 • KÉRJÜK RENDEZZE TAGDÍJBEFIZETÉSÉT!
  2021.07.06.

  Tisztelt MRE Tag!

   

  Ez év szeptemberében, remélhetőleg személyes jelenléttel tudjuk megrendezni az MRE kongresszusát Debrecenben és bepótolni a járványhelyzet miatt meghiúsult Vezetőség megújító választást. Választani csak az MRE Tagok jogosultak. A tagság egyik feltétele, a tagdíjak évenkénti megfizetése, melynek határideje az adott év december 31. napja. Ezért is kérünk mindenkit arra, hogy ellenőrizze a tagdíjbefizetéseit, és amennyiben elmaradása van, kérjük, hogy az MRE - honlapon is feltüntetett – számlaszámára, átutalással rendezni szíveskedjen. Az Alapszabály értelmében a

   

  bővebben >>

 • Magyarországi Fájdalom Társaság Konferenciája (2021.11.05-06.)
  2021.06.21.

  A Fájdalom Társaság (MOFT) idei kongresszusára az online regisztráció mostantól elérhető! 

  https://www.congress-service.hu/rendezveny/moft2021 

   

  Korai regisztráció: 2021. július 15-ig 

  (A konferencia MOFT tagokra vonatkozó kedvezményes részvételi díja csak azokra vonatkozik, akik 2021. június 15-ig befizetik az éves tagdíjat!)

   

   

  bővebben >>