Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK


A Vándorgyűlés időpontja: 2012. január 25-28.
A Vándorgyűlés helyszíne: Debrecen (www.utisugo.hu/telepulesek/debrecen)

1. KÖRLEVÉL >>

PROGRAMFÜZET >>

ABSZTRAKTKIVONATOK MEGTEKINTÉSE >>

FELKÉRT VÉDNÖKÖK Dr. Semjén Zsolt
Prof. Dr. Réthelyi Miklós
Dr. Szócska Miklós
Soltész Miklós
Czene Attila
Prof. Dr. Ertl Tibor
Dr. Éger István
Kósa Lajos
Miniszterelnök-helyettes
Nemzeti Erőforrás miniszter
Egészségügyért Felelős Államtitkár
Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkár
Sportért felelős államtitkár
a MOTESZ elnöke
a Magyar Orvosi Kamara elnöke
Debrecen megyei jogú város polgármestere
TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGDr. Osváth Péter
Dr. Ostorharics H. György
Dr. Balázs Judit
Dr. Lehóczky Pál
Dr. Demetrovics Zsolt
Dr. Réthelyi János
Dr. Szekeres György
Dr. Kelemen Oguz
Dr. Mórotz Kenéz
elnök
tiszteletbeli elnök

BEVEZETŐ GONDOLATOK

Örömmel és várakozással hívjuk meg a Magyar Pszichiátriai Társaság tizenhetedik Vándorgyűlésére. Társaságunk legjelentősebb tudományos rendezvényének 2012-ben Debrecen városa ad otthont.
A korábbi hagyományokat megtartva és a sikeres soproni Vándorgyűlés folytatásaként mindannyiunkat és a szakmánkat érintő fő témáink Debrecenben: „Test, Lélek, Család, Közösség. A fejlődő pszichiátria határai”.

Szakmai találkozónk tudományos programja, folytatása a 2011-ben felvetett témáknak. Törekszünk, hogy kiemelt hangsúlyt kapjanak azok a hazai és a nemzetközi tudományos irányvonalak és dilemmák is, melyek ma a pszichiátria és határterületén kiemelten vannak jelen. Bővebben >>

Debrecen

Az ország második, Kelet-Magyarország legnagyobb és legnépesebb városa, a XVI. század óta a magyarországi reformáció fellegvára. Az évszázadok során volt a történelmi Magyarország közepe, hívták kálvinista Rómának, két ízben valóságos fővárosa is volt az országnak. Napjainkban fontos kulturális, kereskedelmi, vasúti és építészeti központ.

Kölcsey Központ Debrecen – 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
Megközelítés

A közel 13000 m2 alapterületű Kölcsey Központ méretét tekintve Kelet-Magyarország legnagyobb konferencia központja. A több részből álló épületkomplexumban, a konferencia központ mellett, egy 3 szintes modern művészeti múzeum, a Lycium Hotel és egy 300 parkolóhelyes mélygarázs is helyet kapott.
Az épület Debrecen központjában a Főtértől és a Nagytemplomtól 5 percnyi gyalogos távolságra helyezkedik el, mind autóval mind tömegközlekedéssel könnyen és egyszerűen megközelíthető.

Parkolás

A gépkocsival érkezők Debrecen több pontján kijelölt parkolóhelyen és mélygarázsban parkolhatnak díj ellenében. Ezeket a teremgarázsokat a mozgáskorlátozottak is igénybe vehetik.
A Központ környezetében számos parkolóhely biztosítja a rendezvényre érkezők parkolási lehetőségét. Illetve a konferencia-központ alatt egy 300 férőhelyes mélygarázs várja az autóval érkezőket. Lehajtási lehetőség a Bethlen utca és a Füvészkert utca felől van, ahonnan pedig az épületegyüttes bármely része megközelíthető. A parkolót a Debreceni Közlekedési vállalat üzemelteti a parkolás díja: 260 Ft/óra, melyről áfás számla nem a Parkolóházban, hanem a Vállalat Ügyfélszolgálatán (4027 Debrecen, Füredi út 27.) kérhető az eredeti blokk bemutatásával.

Közlekedés a városban

A térség életében az autóbusz-közlekedés, a menetrend szerinti személyszállítás meghatározó. Azonban a város közösségi közlekedésében a villamos, és a trolibusz is szerepet játszik. Szinte minden busz- és troli vonalon alacsony padlós járművek közlekednek.

A Vándorgyűlés ideje alatt a távolabbi szállodáktól reggel és este transzfert biztosítunk a konferencia központi helyszínére (Kölcsey Központ).

A rendezvény nyelve

magyar és angol

Étkezés

Reggeli a szobaárban
A szokásos hideg szendvics ebéd, kávészünetek a Vándorgyűlés alatt.

SzponzorainkHATÁRIDŐK


Absztrakt beadás
2011.11.15.
Kedvezményes jelentkezés
2011.11.15.
Szállásfoglalás
2011.12.10.

HELYSZÍN

Kölcsey Központ Debrecen
4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Interaktív térkép >>


KONGRESSZUSI TITKÁRSÁG

TENSI Kft.
1023 Budapest
Komjádi Béla u 1.

JÓNÁK Éva
Tel: +361 345 1553
Fax: +361 345 1544
E-mail: ejonak@tensi.hu; mptinfo@tensi.hu