Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények


Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Orvosi lézer szakmai nap

  Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

  2018. február 1-jén indult a Praxisfejlesztő program, amelyet plasztikai sebészek és bőrgyógyászok részére hirdetett meg a BISON MEDICAL és közép-európai képviselője, a CENTER Kft.

  A program egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy nagyon kedvező feltételek mellett juthassanak hozzá egy jó minőségű CO2 frakcionális és sebészeti lézerhez.
  A Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság a program célkitűzéseivel egyetért. A részletes leírást az alábbi linkre kattintva olvashatja: https://orvos-esztetika.hu/praxisfejleszto-program/ >>

  A Praxisfejlesztő Program bemutató rendezvényeként 2018. március 24-én a CENTER Kft. Orvosi lézer szakmai napot tart, amelyről bővebb információkat itt olvashat:
  https://orvos-esztetika.hu/lezer-rendezveny2018/ >>

  A Praxisfejlesztő programról bővebb tájékoztatásért forduljon a CENTER Kft. munkatársaihoz a 06 1 343-3082 telefonon.

  Időpont: 2018.03.24.
  Helyszín: Budapest
  A rendezvény Web oldala: https://orvos-esztetika.hu/lezer-rendezveny2018/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST 2017. évi Kongresszusa

  Kedves Kollégák!

  Ismét eltelt két év az utolsó kongresszusunk óta. Az elmúlt pár hónapban sok fontos esemény történt, így következő kongresszusunkat a társaságunknak szenteljük. Minden, a társaságunkat - tehát minket - érintő eseményt egy helyen szeretnénk megtartani. Kongresszusunk 2017. november 3-4. között Kecskeméten kerül megrendezésre.

  Fontosnak tartjuk a szakmánk minden szakterületét, ill. azok szoros egységét. Fontosnak tartjuk a plasztikai sebész szakorvosokat, szakorvos - jelölteket és az őket tömörítő Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságot. Mi magunk és az egységünk a fontos, így szóljon rólunk ez a kongresszus! Ismereteiddel és tapasztalatoddal Te is járulj hozzá társaságunk belső tudásbázisának fejlesztéséhez, melyet már többen meg is tettek! Kérek minden tagtársamat és kollégámat, hogy legyen aktív résztvevő, így segítve társaságunk működését és egységét!

  Mindenkit szeretettel várunk Kecskeméten!

  Dr. Gyetván János
  MPHEST elnöke

  Az értesítő letölthető ide kattintva >>

  További részletes információk a rendezvény weboldalán>>

  Online absztrakt leadás szeptember 20-ig meghosszabbítva >>

  Online regisztráció >>
  Rendezvény kezdete: 2017.11.02.
  Rendezvény vége: 2017.11.04.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MPHEST2017

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebkezelő Társaság XX. Jubileumi Kongresszusa (Budapest, 2017.10.19-20.)

  Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)

  Lehetőség van 15 perces előadások bejelentésére a sebkezelés tudományágából, beleértve a határterületeket és az alternatív gyógymódokat is. Idén is workshopokat szervezünk, amelyek során a negatív nyomásterápia (NPWT), az oxigén-terápia előnyeinek felvillantása mellett a gyakorlati bemutatón foglalkozunk az új-intelligens kötszerek- és a kompressziós kezelés nyújtotta szerteágazó lehetőségekkel.

  A fiatal szakorvosok részére kedvezményes regisztrációs díjat vezettünk be.

  Ismételten 1 napos rezidens-képző tanfolyamot tartunk - meghívott előadókkal - október 19-én.

  Pályázatunk keretében augusztus 1-ig várjuk a sebkezelés történetét, az MSKT múltját bemutató fotókat. A legjobb, legérdekesebb képet beküldőnek teljes kongresszusi vendéglátást ajánlunk fel.

  A rendezvény weboldala >>

  Meghívó >>

  Online regisztráció >>


  Rendezvény kezdete: 2017.10.19.
  Rendezvény vége: 2017.10.20.
  Szakterület(ek): Sebészet
  Helyszín: Budapest, Hotel Benczúr
  A rendezvény Web oldala: http://www.etalon95.hu/mskt/kongresszus/online.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A véralvadásgátlók szerepe a fogorvoslásban és a sebészetben interdiszciplináris fórum

  A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége és a Magyar Fogorvosok Egyesületének Implantológiai Társaságának Interdiszciplináris Fóruma

  Moderátor: Dr. Joób-Fancsaly Árpád
  a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának elnöke

  Helyszín:: Aesculap Akadémia 1115 Budapest, Halmi út 20-22.

  A jelentkezési lapot kitöltve kérjük 2017. augusztus 28-ig visszaküldeni e-mailben az info@motesz.hu címre.
  A rendezvényen való részvétel ingyenes, pontértékelése folyamatban van.

  Program >>
  Letöltlhető jelentkezési lap >>


  Időpont: 2017.09.01.
  Szakterület(ek): Laboratóriumi medicina
  Helyszín: 1115 Budapest, Halmi út 20-22., Aesculap Akadémia

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Meghívó a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság Közgyűlésére

  Tisztelt Kollégák!

  Nehéz és történésekben gazdag év áll mögöttünk: online pénztárgép - rendelet, Kúria döntés ÁFA-kérdésben, egyeztetés a NAV ellenőrzési szakfőigazgatójával ÁFA ügyben. Ezen túl a 2014. március 15. napján hatályba lépett új Ptk. a 2013. évi V. törvény az egyesületekre vonatkozó jogi szabályozást is jelentősen átírta. 2014. március 15. napját követően egyesület már csak az új szabályok szerint jöhet létre, ill. a korábbi szabályok szerint létrejött egyesületeknek pedig legkésőbb 2017. március 15. napjáig az új szabályokra át kell térniük. Ennek következtében az alapszabályunkat aktualizálnunk kell, ehhez szükséges a társaság 50 %-ának + 1 főnek a megjelenése. Amennyiben ezt nem érjük el, akkor az MPHEST megszüntetik a Ptk. értelmében.

  A közgyűlésünk legfontosabb napirendi pontja az alapszabály aktualizálása. Ehhez szükségünk van a tagság megjelenésére. Kérek mindenkit a megjelenésre és az aktív részvételre! Kérek mindenkit, hogy tudassa az időpontot plasztikai sebész kollégáival, barátaival!

  Az éves beszámolókon kívül minden fontos ügyről egyeztetnünk kell, valamint ismertetjük a Plasztikai Sebészeti Iránymutatót, ill. a NAV-tól kapott választ a benyújott anyagra.

  Kérjük, a honlapon (www.plasztika.org.hu) mindenki frissítse adatait, elérhetőségeit !

  Üdvözlettel:
  Dr. Gyetván János
  MPHEST elnök

  Időpont: 2017. február 25. szombat 10.00 óra
  Helyszín: Novotel Centrum Budapest
  Cím: Budapest, Rákóczi út 43-45, 1088
  Regisztráció: 09.00-10.00 óra között
  Parkolás: Díjmentesen az utcán, vagy a Csokonai utcában található BOE parkolóházban ( díja 440 HUF/óra/ autó, a szállodába direkt átjárással az első emeleten )
  Étkezés: A közgyűlés ebéddel zárul.

  A Közgyűlés határozatképtelenség esetén, megismételt időpontban, 2017. február 25-én, szombaton 10.30 órakor kerül megrendezésre, ugyanazon helyszínen és változatlan napirendi pontokkal.
  Határozatképesség esetén a fórum a közgyűlés napirendjét követően kerül megrendezésre. Kérdések felvetésére a helyszínen, illetve előzetesen a tbokker@convention.hu címre megküldve nyílik lehetőség.

  Kérünk mindenkit, hogy a Közgyűlésig a 2017. évi tagdíjat átutalni szíveskedjen, közleményben feltüntve saját nevét, hogy be tudjuk azonosítani a befizetést! A 2017. évi tagdíj 25.000 Ft a legutóbbi Közgyűlés határozata szerint. Utaláshoz szükséges adatok: 11713005 – 20413356 Magyar Plasztikai Sebész Társaság

  A Közgyűlés meghívója és napirendje letölthető ide kattintva >>


  Időpont: 2017.02.25.
  Helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Novotel Centrum Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebkezelő Társaság 2016. évi Kongresszusa (Budapest, 2016.10.20-21.)

  Tisztelt Kolléganő! Kolléga Úr!

  Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a Magyar Sebkezelő Társaság (www.mskt.hu) XIX. Kongresszusára.

  Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)

  Tudományos program:
  Ebben az évben fő témákat nem adunk meg. Lehetőség van 10 perces előadások és 5 perces esetbemutatások bejelentésére a sebkezelés tudományágából, beleértve a határterületeket és az alternatív gyógymódokat is. A tavalyihoz hasonlóan workshopokat szervezünk, amelyek során a negatív nyomásterápia (NPWT), az oxigén-terápia előnyeinek felvillantása mellett a gyakorlati bemutatón foglalkozunk az új-intelligens kötszerek- és a kompressziós kezelés nyújtotta szerteágazó lehetőségekkel. A fiatal szakorvosok részére kedvezményes regisztrációs díjat vezettünk be.

  Ismételten 1 napos rezidens-képző tanfolyamot tartunk - meghívott előadókkal - október 20-án, amelynek programja várhatóan május 31-től a honlapunkon olvasható lesz. Szeretnénk, ha részvételükkel emelnék kongresszusunk és továbbképző tanfolyamunk szakmai értékét!

  Az összefoglalók a Társaság folyóiratában kinyomtatásra kerülnek és a http://www.etalon95.hu/mskt címen az Interneten is elérhetők lesznek. Az előadásra történő jelentkezés kizárólag írásban történhet, amelyek beérkezési határideje: 2016. július 30.

  Az Interneten történő megjelentetés miatt absztrakt-keretlapot nem küldünk, kérjük, a következő felépítést kövesse: Szerző(k), Tudományos fokozat, Intézmény, Város, Előadás címe, Összefoglaló (15-20 sor). Poszter bejelentésére nincs lehetőség! Az előadás(ok) elfogadásáról legkésőbb 15 nappal a kongresszus előtt értesítést küldünk.

  Letölthető jelentkezési lap >>

  Online regisztráció >>

  Meghívó >>

  Rendezvény kezdete: 2016.10.20.
  Rendezvény vége: 2016.10.21.
  Szakterület(ek): Sebészet, Plasztikai sebészet, Bőrgyógyászat
  Helyszín: 1068 Budapest, Benczúr u. 35., Hotel Benczúr

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)RECONSTRUCTIVE SURGERY SYMPOSIUM (Munich 19-23 October 2016.)

  More information, online registration and abstract submission:
  www.rss-2016.com >>

  Abstract submission deadline: 1st of September, 2016.

  Venue: Sheraton Hotel, Munich Germany

  As course directors and local hosts, it is our pleasure and privilege to welcome you to the 6th Mayo Clinic Chang Gung Symposium in RECONSTRUCTIVE SURGERY, which will be held in Munich Germany October 19-22, 2016.
  This Symposium has been organized as a collaboration between Mayo Clinic & Chang Gung Memorial Hospital since 2009 and it has become one of the most prestigious and scientifically invigorating meetings in the field of reconstructive surgery. Until now, this Symposium has been held in the USA and Taiwan.
  This is the first time the Mayo Clinic Chang Gung Symposium will be held in Europe. Munich is a cosmopolitan city with an exceptional infrastructure. It offers its guests a unique atmosphere and well-known welcoming hospitality. Based on an excellent transportation system the city can be easily reached from anywhere. In 2010, Monocle ranked Munich as the world’s most livable city.
  The scientific program will focus on new developments in plastic, reconstructive, craniofacial and aesthetic surgery especially in the multidisciplinary setting of regenerative medicine from diagnosis to state-of-the-art of less invasive treatment approaches. This meeting will offer a great faculty from the fields of reconstructive surgery, craniofacial surgery and for the first time keynote lectures in aesthetic topics giving the platform for scientific exchange and discussion. We would like to present the way to achieve excellence in function and aesthetics through reconstructive surgery.
  It is well known that this Symposium offers a great opportunity for all of us to update our knowledge, meet up with friends and colleagues, old and new, and enjoy each other’s company. This is the best occasion to prepare the soil for fruitful scientific co-operation in the field of plastic, reconstructive and aesthetic surgery.
  Apart from the exciting scientific schedule, you will certainly have the opportunity to get a taste of Munich’s artistic and cultural richness and exciting concerts, impressive exhibitions, culinary delights, sports events and excellent shopping. There is more to Munich than meets the eye!
  We look forward to spending some inspiring days with you.

  Milomir Ninkovic, MD, PhD
  Samir Mardini, MD
  Fu-Chan Wei, MD

  Rendezvény kezdete: 2016.10.19.
  Rendezvény vége: 2016.10.23.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Germany, München, Hotel Sheraton
  A rendezvény Web oldala: http://www.rss-2016.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Pszichózis az orvosi gyakorlatban - interdiszciplináris fórum (Budapest, 2016.09.13.)

  A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) és a Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság szeretettel meghívja Önt a "Pszichózis az orvosi gyakorlatban" című interdiszciplináris fórumra

  A fórum helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Vörösmarty Terem (Budapest V., Széchenyi István tér 9.)

  Időpont: 2016. szeptember 13., 14:00 – 17:30

  Program >>
  Letölthető jelentkezési lap >>
  Online jelentkezés >>  Időpont: 2016.09.13.
  Helyszín: Budapest V., Széchenyi István tér 9., Magyar Tudományos Akadémia Vörösmarty Terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Antibiotikum: barát vagy ellenség? Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén - interdiszciplináris fórum (Budapest, 2016.09.09.)

  A Magyar Homeopata Orvosok Egyesülete és a MOTESZ közös szervezésében 2016. szeptember 9-én 10.00 órai kezdettel interdiszciplináris fórum megrendezésére kerül sor az Aesculap Akadémián (Budapest XI. Halmi u. 20-22.) Antibiotikum: barát vagy ellenség? Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén címmel.

  Program >>
  Letölthető jelentkezési lap >>
  Online jelentkezés >>


  Időpont: 2016.09.09.
  Helyszín: Budapest XI., Halmi u. 20-22., Aesculap Akadémia

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Új rákellenes immunterápiák - ingyenes szakmai program

  „GIVE LIFE A CHANCE THROUGH CANCER IMMUNOTHERAPY”
  ÚJ RÁKELLENES IMMUNTERÁPIÁK
  Ingyenes szakmai program neves nemzetközi és magyar előadókkal

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Kék Golyó utca. 13., 3. emelet, Eckhardt terem,

  Időpont: 2016. szeptember 9. és 10., 10.00 – 18.00

  Kérjük regisztráljon: Dr. Kotlán Beatrix, E-mail: kotlanbea@gmail.com, Tel: +36 1 224 8600 / 3294

  A részletes program letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2016.09.09.
  Rendezvény vége: 2016.09.10.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Kék Golyó u. 13., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Egészségőr Kupa futóverseny orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók részére (Budapest, 2016.06.12.)

  A 2016. június 12-én a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében Egészségőr Kupa néven külön verseny kerül megrendezére, amelyet a BSI-vel együtt szerveznek.

  A verseny időpontja: 2016. június 12. vasárnap
  A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere

  Az Egészségőr Kupa lényege, hogy egészségügyi csapatok (orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakalkalmazottak) – a verseny abszolút eredménylistáján túl - egymással is vetélkednek az első 3 helyért, külön díjazással (olyan 3, vagy 6 fős futócsapatok mérik össze futásukat, amelyeknek min. 3 tagja egészségügyi dolgozó).

  Célunk személyes példamutatásunkkal felhívni a figyelmet az amatőr (nem elit-atléta) szintű, rekreatív, egészségmegőrző futásra, az egészég-tudatos mozgáskultúrára, a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.
  Az eseményen való részvétel hírértéke is nagy, öregbítheti az egészségügyi dolgozók megjelenését az egészségmegőrzésben, a prevenciós testmozgást támogatásában.
  Csapatépítésnek is kiváló.

  Maga a budapesti helyszínű K&H Maraton-váltó és Félmaraton-váltó egyénileg nem megterhelő táv, 6 vagy 3 fő fut fejenként 7 km-t (42 ill 21 km). Egyedüli megterhelést a nyári meleg okozhat, de erre frissítő és hűsítőpontokkal fel van készülve a rutinos szervezőcég.

  Amely egészségügyis csapat már előzetesen jelentkezett, automatikusan vagy kérésre bekerül a Kupa nevezői közé.

  A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán dr. Zima Endre megalakította a KardioRun futóklubot. Futónagykövetként kedvezményesen nevezhet klubtagokat. Ha bárki csatlakozik a klubhoz, a „KardioRun Futónagyköveti nevezés”megjelölésével kell leadni a nevezést, így 20% kedvezményt kap a nevező személy vagy csapat. Tagsági díj nincs. (kardiorun@gmail.com)

  Az esemény információs honlapja:
  http://www.futanet.hu/cikk/23-maraton-es-felmaratonvalto/egeszsegor-kupa >>

  http://www.futanet.hu/cikk/23-maraton-es-felmaratonvalto >>

  Időpont: 2016.06.12.
  Helyszín: Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Európai Orvosok Zenekara jótékonysági koncertje (Budapest, 2016.06.12.)

  Európa városaiból összegyűlnek Budapesten a zenélni tudó és szerető orvosok, és egy közös, jótékonysági koncertet adnak a Zeneakadémián, a Heim Pál Gyermekkórház Gyermek- és Ifjúsági Pszichiátriai Osztály javára.

  Időpont: 2016.06.12. (vasárnap) 19.30 óra
  Helyszín: Zeneakadémia Nagyterem

  Program >>

  Debussy: Egy faun délutánja

  Bartók: I. hegedűverseny (BB 48a)

  Brahms: IV. (e-moll) szimfónia, op. 98
  Kokas Katalin (hegedű)
  Európai Orvosok Zenekara
  Vezényel: Christopher Morris Whiting

  Rendező: Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

  Jegyvásárlás >>

  Jegyárak: 1.200, 1.700, 2.800, 3.900 Ft.

  Időpont: 2016.06.12.
  Helyszín: Budapest, Zeneakadémia

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 2016. évi Közgyűlése

  Tisztelt Kollégák!

  Ismét eljött az éves közgyűlés ideje, melyre 2016. június 4-én kerül sor. Kérek mindenkit, tisztelje meg jelenlétével a Társaságot, hiszen az éves beszámolókon kívül fontos ügyekben (ÁFA, online pénztárgép, reklám) van szükség egyeztetésre. Kérjük, a honlapon (www.plasztika.org.hu) mindenki frissítse adatait, elérhetőségeit.
  A közgyűlés a Novotel Centrum szállóban kerül megrendezésre.

  Üdvözlettel:

  Dr. Viczián Csaba
  MPHEST elnök

  Időpont: 2016. június 4. Szombat
  Helyszín: Novotel Centrum Budapest
  Cím: Budapest, Rákóczi út 43-45, 1088
  Regisztráció: 09.00-10.00 óra között
  Parkolás: Díjmentesen az utcán, vagy a Csokonai utcában található BOE parkolóházban (díja 440 HUF/óra/ autó, a szállodába direkt átjárással az első emeleten)
  Étkezés: A közgyűlés ebéddel zárul.

  A Közgyűlés határozatképtelenség esetén, megismételt időpontban, 2016. június 4 - én, szombaton 10.30 órakor kerül megrendezésre, ugyanazon helyszínen és változatlan napirendi pontokkal.

  Határozatképesség esetén a fórum a közgyűlés napirendjét követően kerül megrendezésre. Kérdések felvetésére a helyszínen, illetve előzetesen a tbokker@convention.hu címre megküldve nyílik lehetőség.

  Kérünk mindenkit, hogy a Közgyűlésig a 2016. évi tagdíjat a mellékelt csekken befizetni szíveskedjék az esetleges elmaradásokkal együtt. A 2016 évi tagdíj 25.000 Ft a legutóbbi Közgyűlés határozata szerint.

  Utaláshoz szükséges adatok: 11713005 – 20413356 Magyar Plasztikai Sebész Társaság

  A meghívó és a napirend letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2016.06.04.
  Helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Novotel Centrum Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)3. Nemzetközi Őssejt Konferencia (Budapest, 2015.11.11-13.)

  Kedves Kolléga!

  2015. november 11-13. között Budapesten kerül megrendezésre a 3. Nemzetközi Őssejt Konferencia.

  További részletes információk és online jelentkezés a rendezvény weboldalán >>

  Jelentkezési és absztraktbeküldési határidő: 2015. október 1.

  Helyszín: Hotel Mercure Budapest Buda
  1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.
  A hotel honlapja >>

  Fő témák:
  • Embryonic stem cells
  • Hematopoietic stem cells
  • Mesenchymal stem cells
  • iPSC
  • Immunology
  • Tissue engineering
  • Molecular regulation
  • Angiogenesis
  • Targets and therapies
  • Technologies

  Rendezvény kezdete: 2015.11.11.
  Rendezvény vége: 2015.11.13.
  Helyszín: 1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43., Hotel Mercure Budapest Buda
  A rendezvény Web oldala: http://www.remedicon.hu/243/3rd-international-stem-cells-conference-8211-8220-the-hitchhiker-s-guide-to-stem-cells-from-benchside-to-bedside-8221-/home?lang=en

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)5. Lézer Szakmai Szimpózium (Budapest, 2015.10.03.)

  Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

  Ha még nem tette meg, ezen a héten mindenképpen érdemes regisztrálnia az 5. Lézer Szakmai Szimpóziumra. Három értékes ajándékunk egyikét, szakmai utat a 2016. januári IMCAS orvosi kongresszusra az augusztus 31-ig regisztrált résztvevők között sorsoljuk ki.

  5. LÉZER SZAKMAI SZIMPÓZIUM
  BISON Medical orvos-esztétikai lézer berendezések alkalmazása az orvosi praxisban, workshop

  Időpont: 2015. október 03., szombat, 9:30-15:10

  Helyszín: Koreai Kulturális Központ,
  1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.

  A szimpóziumon neves, szakmailag elismert hazai orvosok, mint Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész, Dr. Gyetván János plasztikai sebész, Dr. Harmos Ferenc bőrgyógyász-kozmetológus előadásában ismerkedhet meg a frakcionált CO2 lézer, a hosszú és rövid impulzusú Nd:YAG lézerek esztétikai és sebészeti kezelési lehetőségeivel. Az elméleti ismereteket előadóink saját praxisukból származó tapasztalatokkal, és gyakorlati kezelési bemutatóval, workshoppal egészítik ki.

  Olyan programot állítottunk össze, amelynek megismerésével behozhatatlan szakmai előnyre tehet szert.
  Három nyereményünk egyikét, utazást a 2016. januári IMCAS konferenciára, azon résztvevők között sorsoljuk ki, akik 2015. augusztus 31-ig regisztrálnak a rendezvényre.
  A részletes programról és a nyereményekről bővebb információt talál honlapunkon >>

  A regisztráció mindössze egy percet vesz igénybe az alábbi linken: http://goo.gl/forms/gTGv5EmyAc >>
  vagy küldjön egy e-mailt a marketing@centerkft.eu e-mail címre vagy jelentkezzen telefonon vagy személyesen:
  Center Kft.
  1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.
  Tel: (+36-1) 265-5224; (+36-1) 343-2975
  info@centerkft.eu

  Időpont: 2015.10.03.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51., Koreai Kulturalis Központ
  A rendezvény Web oldala: http://bison.hu/5-lezer-szakmai-szimpozium/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)TÁMOP-6.2.7. projekt keretében e- Egészségügyi és EESZT képzések (2015.09.17. és 24.)

  A TÁMOP-6.2.7-13/1-2013-0001 azonosító számú, a „Nemzeti Egészségügyi Informatikai (e- Egészségügyi) Rendszer bevezetését támogató módszertan-, szolgáltatás-, képzés- és humánerőforrás-fejlesztési projekt” keretében megrendezésre kerülő, térítésmentes e-Egészségügyi intézményközi adatáramlást biztosító rendszerek felhasználói ismeretek képzés és az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) ágazati portál felhasználói alapismeretek képzések 2015. szeptember 17-én és 2015. szeptember 24-én Budapesten kerülnek megrendezésre.

  Meghívó 2015.09.17. >>
  Jelentkezési lap 2015.09.17. >>

  Meghívó 2015.09.24. >>
  Jelentkezési lap 2015.09.24. >>

  Rendezvény kezdete: 2015.09.17.
  Rendezvény vége: 2015.09.24.
  Helyszín: Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VII. International Forum on Plastic Surgery - Az MPHEST megalakulásának 25. Jubileumi Kongresszusa (Szeged, 2015.09.17-19.)

  Ismét eljött az idő, Társaságunk kétéves kongresszusát szervezzük. Tartva magunkat a korábbi koncepcióhoz, ez lesz a 7. nemzetközi, angol nyelvű fórumunk.
  Ezzel egy időben ünnepeljük azonban az MPHEST megalakulásának 25 éves jubileumát is.

  A Kongresszus helyszíne Szeged lesz, 2015. szeptember 17-19. között.

  Terveink szerint neves magyar és külföldi előadók fogják biztosítani a tudományos színvonalat.
  Első alkalommal kerül sor - az ezután hagyományossá váló - Zoltán János emlékelőadásra is, ahol a Társaság által felkért előadó jár körül egy-egy témát.

  A plasztikai sebészetben továbbra is forrongó, egyre fejlődő terület az autológ zsír átültetése. Messzire jutottunk az első dokumentált próbálkozásoktól. A Kongresszus fő témájának is ezt választottuk, mind helyreálító, mind nagyobbrészt esztétikai területen. Emellett kiemelt terület lesz a problémás, szövődményes esetek korrekciója, másodlagos beavatkozások is.

  Remélem, Szegeden mind a tudomány, mind a társaság, mind a helyszín megfelelő lesz ahhoz, hogy szakmailag és személyes kapcsolatok terén is jól érezzük magunkat.
  A szervező bizottság nevében kérem, jegyezzétek fel a dátumot! Mindenkit szeretettel várunk a Tisza partján:

  Dr. Viczián Csaba
  MPHEST elnöke

  FŐ TÉMÁK:
  - zsírátültetés
  - másodlagos korrekciós műtétek
  - szövődmények kezelése

  FONTOS HATÁRIDŐK:
  - Absztrakt leadás: 2015. május 15.
  - Absztrakt elbírálás: 2015. május 31.
  - Kedvezményes regisztrációs díj: 2015. június 15.

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓ
  Bokker Tamás
  E-mail: tbokker@convention.hu
  Convention Budapest Kft.
  Postacím: H-1461 Budapest, Pf: 11.
  Telefon: +36 1 299 0184, -85, -86
  Fax: +36 1 299 0187
  www.convention.hu

  A program letölthető ide kattintva >>

  Az értesítő letölthető ide kattintva >>

  További részletes információk a rendezvény weboldalán:
  http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/IFPS2015 >>


  Online absztraktbejelentés >>

  Rendezvény kezdete: 2015.09.17.
  Rendezvény vége: 2015.09.19.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Szeged
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/IFPS2015

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST Közgyűlés (Budapest, 2015.06.06.)

  Tisztelt Kollégák!

  Ismét eljött az éves közgyűlés ideje, melyre 2015. június 6-án kerül sor. Kérek mindenkit, tisztelje meg jelenlétével a Társaságot, hiszen az éves beszámolókon kívül választásra is sor kerül. Kérjük, a honlapon (www.plasztika.org.hu) mindenki frissítse adatait, elérhetőségeit.
  A közgyűlés a Danubius Health Spa Resort Helia szállóban kerül megrendezésre.

  Üdvözlettel:

  Dr. Viczián Csaba
  MPHEST elnök  M E G H Í V Ó

  a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 2015. évi Közgyűlésére

  Időpont: 2015. június 6., szombat, 10.00 óra
  Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia****
  Cím: 1133 Budapest, Kárpát u. 62 – 64.
  Regisztráció: 09.00-10.00 óra között
  Parkolás: A szálloda előtti fizetős parkoló korlátozott számban áll rendelkezésre.
  Étkezés: A közgyűlés ebéddel zárul.

  A Közgyűlés határozatképtelenség esetén, megismételt időpontban, 2015. június 6 - án, szombaton 10.30 órakor kerül megrendezésre, ugyanazon helyszínen és változatlan napirendi pontokkal.
  Határozatképesség esetén a fórum a közgyűlés napirendjét követően kerül megrendezésre. Kérdések felvetésére a helyszínen, illetve előzetesen a tbokker@convention.hu címre megküldve nyílik lehetőség.
  Kérünk mindenkit, hogy a Közgyűlésig a 2015. évi tagdíjat a mellékelt csekken befizetni szíveskedjék az esetleges elmaradásokkal együtt. A 2015 évi tagdíj 25.000 Ft a legutóbbi Közgyűlés határozata szerint.

  Utaláshoz szükséges adatok: 11713005 – 20413356 Magyar Plasztikai Sebész Társaság

  NAPIRENDI PONTOK


  Megnyitó, köszöntő
  Dr. Viczián Csaba

  Új tagok felvétele

  Elnöki beszámoló
  Dr. Viczián Csaba

  Felügyelő Bizottság beszámolója
  Dr. Ferenczy József

  Szakmai Kollégium Tagozat elnökének tájékoztatója
  Dr. Bene Ruzsena

  Szakmai Kollégium Tanács elnökének tájékoztatója

  Országos Minőségügyi Szakfőorvos tájékoztatója
  Dr. Tamás Róbert

  Szakképzési Grémium elnökének tájékoztatója
  Dr. Jósvay János

  MPHEST esztétikai szekció elnök
  Dr. Traub Alfréd

  MPHEST nemzeti delegáltak beszámolója
  ISAPS - Dr. Molnár Csaba
  IPRAS - Dr. Varga János
  EBOPRAS, UEMS - Dr. Révész Zsolt

  Vezetőség választás

  Zárás

  Esztétikai szekció közgyűlése

  Időpont: 2015.06.06.
  Helyszín: Budapest, Danubius Health Spa Resort Helia

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum (Siófok, 2015.04.17-19.)

  Időpont: 2015. április 17-19.
  Helyszín:Siófok, Hotel Azúr

  Tisztelt Kollégák!

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014-es sikeres rendezvényünk után 2015 tavaszán ismét megrendezzük a Balaton fővárosában a hazai magánorvos társadalom legnagyobb szakmai kongresszusát, a IV. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum-ot.

  A kongresszust a Semmelweis Egyetem SE-TK/2015.I./00021 számon akkreditálta, a résztvevők szabadon választható tanfolyamként 48 kreditpont jóváírására jogosultak.

  A magánorvosi ellátás a nemzetközi tendenciáknak megfelelően hazánkban is egyre jelentősebb tényezője az egészségügynek.

  2015-ös rendezvényünkhöz a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) is csatlakozott, így kongresszusunk az alábbi rendezvényeknek ad otthont, a felsorolt szakmai szervezetek együttműködésével:
  IV. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum 2015.
  X. Magyar Magánbőrgyógyász Kongresszus – Esztétika 2015. (MMKE)
  V. Magyar Magánorvos Kongresszus (MAOOSZ)
  MPHEST Esztétikai Szekciójának Országos Konferenciája
  Magyar Szexuális Medicina Társaság IV. Kongresszusa (MSZMT)
  Magyar Magán Gasztroenterológusok Társasága III. Konferenciája (MMGT)
  Magánszemorvosok Közhasznú Egyesületének II. Konferenciája (MASZKE)
  Rendező társszervezet: Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST)

  További részletes információk, program, jelentkezés a rendezvény weboldalán >>

  Rendezvény kezdete: 2015.04.17.
  Rendezvény vége: 2015.04.19.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Siófok, Hotel Azúr
  A rendezvény Web oldala: http://www.gmrt.hu/iv-interdiszciplinaris-maganorvosi-forum-2015/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az Orvosi Hetilap Konferenciája (Budapest, 2014.10.17-18.)

  Tisztelt Kolléga!

  Az Orvosi Hetilap, hazánk meghatározó magyar nyelvű szakmai folyóirata idén október 17-18. között rendezi éves továbbképző, pontszerző rendezvényét, Budapesten.

  Aktuális témák: biztosítás-orvostan, bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, klinikai vizsgálatok szervezése, marketing és magánegészségügy, szemészet, szülészet-nőgyógyászat.

  Helyszín: Park Inn by Radisson Budapest (1138 Budapest, Szekszárdi utca 16 -18.)

  A rendezvényt továbbképzésként akkreditálta a Semmelweis Egyetem, 32 pont szerezhető több szakvizsga vonatkozásában is.

  Kérjük, látogassa meg a konferenciát, regisztráljon a honlapon: http://konferencia.orvosihetilap.com >>

  Tisztelettel,

  Prof. Dr. Rácz Károly,
  az Orvosi Hetilap főszerkesztője

  Dr. Bencsik Péter,
  az Akadémiai Kiadó természet- és orvostudományi szerkesztőségének vezetője

  Rendezvény kezdete: 2014.10.17.
  Rendezvény vége: 2014.10.18.
  Helyszín: 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18., Park Inn by Radisson Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://konferencia.orvosihetilap.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)23rd European Course in Plastic Surgery (Helsinki, 2014.10.7-9.)

  We cordially invite you to join or ask you registrars to join the 23rd European Course in Plastic Surgery to be held on 7-9 October 2014 in Scandic Park Helsinki, Finland.

  A comprehensive programme has been assembled, which will be presented by a well-selected, distinguished and international scientific faculty.
  The scientific topics of the course comprise the entire spectrum of plastic surgery including new ideas and aspects. The course is intended for plastic surgeons and residents in training, who wish to improve their knowledge, patients outcomes and satisfaction. We do hope that you will benefit from this “up to date” rehearsal of what is the state of art in Plastic Surgery in Europe and spend fruitful days in the Capital of the Finland and that you can use this opportunity to make new friends.

  More information is available on our website http://www.europeanncourse2014.org

  Looking forward to seeing you in Finland!

  Rendezvény kezdete: 2014.10.07.
  Rendezvény vége: 2014.10.09.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Finland, Helsinki
  A rendezvény Web oldala: http://www.europeanncourse2014.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyarországi Fájdalom Társaság 2014. évi kongresszusa és a IV. Neurostimulációs Szimpózium (Pécs, 2014.10.2-3.)

  Fő témák:

  • Neurostimulációs szimpózium (mozgászavarok, fájdalom, epilepszia, pszichiátriai betegségek, spasticitás)
  • Oro-faciális fájdalom
  • Vertebrogén fájdalom
  • Experimentális kutatások
  • Szabad témájú előadások és poszterek

  Tudományos kérdésekben információ:
  Dr. habil. Balás István PTE Idegsebészeti Klinika
  balas.istvan@pte.hu

  A MAGYARORSZÁGI FÁJDALOM TÁRSASÁG HONLAPJA: http://www.fajdalom-tarsasag.hu

  Regisztráció, tudományos program: http://pcongress.hu/Congress/index/53 >>

  Szervezőiroda:
  PARTNERS PÉCS KFT.
  7624 Pécs, Budai N. A. u. 1.
  Tel./Fax: +36 72 327 572

  Kapcsolattartó:
  Kulcsár Erika
  erika.kulcsar@pcongress.hu

  Rendezvény kezdete: 2014.10.02.
  Rendezvény vége: 2014.10.03.
  Helyszín: Pécs

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Xth Breast and Face Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery Symposium (Budapest, 2014.09.15-16.)

  2012-ben, a IX. Breast and Face Szimpóziummal ünnepeltük az Országos Onkológiai Intézetben az új daganatsebészeti centrum megnyitását. A legmodernebb felszereltséggel rendelkező Daganat Sebészeti Centrum teljes kihasználtsággal működik, az új műtők kialakításával évente több, mint 1.000 emlőműtétre kerül sor.

  A X. Breast and Face Szimpóziumra plasztikai sebészek, onkológusok, sebészek, fej-nyak sebészek, szájsebészek, szemészek számára is újdonságokat bemutató, tartalmas programot állítottunk össze.

  Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a jubileumi X. „Breast and Face” Szimpóziumra Neven Olivari professzor elfogadta meghívásunkat. Olivari alkalmazta újra és népszerűsítette a latissimus dorsi izom-bőrlebenyt a helyreállító plasztikai sebészetben. Napjainkban a LD lebeny a plasztikai sebészet műtéti armamentáriumának egyik legváltozatosabb formában alkalmazható lebenye, amely új távlatokat nyitott az emlőhelyreállító műtétek terén is. Olivari dolgozta ki a Graves ophtalmopathya kezelését transpalpebralis retrobulbaris zsírszövet eltávolítással.

  További, világszerte ismert és elismert plasztikai sebészek fogadták el meghívásunkat. Előadóink között köszönthetjük Elizabeth Hall-Findlay-t Kanadából, Stefano Pompeit és Pier Antonio Baccit Olaszországból, Michael Doueket and Kovács Tibort az Egyesült Királyságból, Morkel Jacques Ottot a Dél-afrikai Köztársaságból, valamint Mario Zambellit Horvátországból.

  A program színvonalát tovább emelik a hazai plasztikai sebészet elismert képviselői, akik bemutatják személyes módszereiket, megtanítják azokat az újításokat és technikai finomításokat, amelyek nélkülözhetetlenek a modern helyreállító és esztétikai sebészet alkalmazásához.

  A X. Breast and Face Szimpózium szervezői nevében szeretettel hívjuk és várjuk valamennyi sebészeti szakterület érdeklődő orvosait és minden kedves barátot, családtagot, aki a tudományos program mellet évezni szeretné a vendéglátók és Budapest vendégszeretetét.

  Várjuk Önt az Országos Onkológia Intézetben, Budapesten!

  Dr. Gulyás Gusztáv
  a szimpózium elnöke

  Hivatalos nyelv: angol

  Akkreditáció: A szimpózium orvos résztvevőknek utólagos akkreditálásra kerül. Várható kreditpont-érték: 10 pont.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet
  Eckhardt terem (14. épület, III. emelet)
  1122 Budapest, Ráth György utca 7-9.
  Az Eckhardt terem a Kékgolyó utcai gyalogos bejárat (14. épület) harmadik emeletén található.

  Kongresszusi Iroda:
  Lukácsi Máté
  Confidence Event Kft.
  info@conf.hu
  30 / 450 76 65

  További részletes információk az első értesítőben >>

  Rendezvény kezdete: 2014.09.15.
  Rendezvény vége: 2014.09.16.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A European Society of Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery (ESOPRS) 33. éves Nagygyűlése (Budapest, 2014.09.11-13.)

  A rendezvényre szem, illetve szem környéki műtétekkel foglalkozó kollégák jelentkezését és absztraktbejelentését várják.

  Az absztrakt beadási határidő 2014. június 1., ennek néhány napos hosszabbítása várható.

  Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus
  1051 Budapest Erzsébet tér 7-8.

  Online regisztráció és absztraktbejelentés és bővebb információk a rendezvény weboldalán: http://www.esoprs.eu/2014/

  Helyi szervező:
  Dr. Lukáts Olga
  Dr. Antus Zsuzsanna
  Email: esoprs2014@aimgroup.eu

  Szervező Iroda:
  AIM Group International Budapest Office –AIM Group Hungary Kft.
  H-1055 Budapest, Balassi Bálint u. 7.
  Tel: +36 1 266-2943, 266-2944, Fax +36 1 266-2946
  E-Mail: esoprs2014registration@aimgroup.eu

  Rendezvény kezdete: 2014.09.11.
  Rendezvény vége: 2014.09.13.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: 1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8., Hotel Kempinski
  A rendezvény Web oldala: http://www.esoprs.eu/2014/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Lehetőség plasztikai sebész szekció tartására a Magyar Sebész Társaság 2014. évi Kongresszusán. Várjuk az előadások beküldését a kollégáktól!

  Tisztelt Kollégák!

  A Magyar Sebész Társaság 2014. évi Kongresszusát Győrben tartja, 2014.06.12-14-én.

  Helyszín: Győr, ETO Park Hotel, Cím: H-9027 Győr, Nagysándor J. u. 31.

  Mint minden évben a sebész kongresszus keretén belül a plasztikai sebész társaság is aktív részvételével képviselte szakmánkat, és munkáinkkal népszerűsítettük a tevékenységünket. Sajnos ebben az évben a plasztikai sebész szekció nem került kiírásra.
  Emiatt Prof. Dr. Oláh Attilával felvettük a kapcsolatot, hogy a szakma szeretné képviseltetni magát. Professzor úr természetesen biztosította a lehetőséget, hogy előadásokkal részt tudjunk venni a kongresszuson. Kellő számú előadás esetén, a plasztikai sebészet külön szekciót kapna. Ezúton kérnénk a kollégákat, hogy mindenki éljen a lehetőséggel, és megtisztelő előadásával képviselje szakmánkat. Az előadások címét és lehetőség szerint az absztraktokat kérném mindenkitől, hogy a vargamed@t-online.hu e-mail címre eljuttatni szíveskedjen, melyeket személyesen továbbítom prof. dr. Oláh Attilának, a kongresszus szervezőjének.
  Kérnénk mindenkit az aktív részvételre, saját és a szakma képviselete miatt.

  További fontos információk:

  Fontos határidők:
  Tudományos összefoglalók beküldése: 2014. március 31.
  Értesítés az összefoglalók elfogadásáról: 2014. április 20.
  Kedvezményes regisztráció: 2014. április 30-ig.

  További részletes információk, online regisztráció és absztraktbejelentés a http://www.mst2014.hu oldalon.

  Dr.Varga János

  MPHEST elnök

  Rendezvény kezdete: 2014.06.12.
  Rendezvény vége: 2014.06.14.
  Szakterület(ek): Sebészet, Plasztikai sebészet
  Helyszín: 9027 Győr, Nagysándor J. u. 31., ETO Park Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az emlőrák korszerű kezelése továbbképző tanfolyam (Budapest, 2014.05.10.)

  Helyszín: Uzsoki utcai Kórház

  A Semmelweis Egyetem a SE-TK/2014.I./00373 kódszámú tanfolyamot akkreditálta. A tanfolyam jellege szabadon választható, pontértéke orvosok részére - sikeres tesztírás esetén - 8 pont, a kreditpontok az OFTEX portálokon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti szabadon választható pontszámként kerülnek jóváírásra.

  Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. klinikai onkológia | 2. onkoradiológia | 3. pathológia | 4. plasztikai (égési) sebészet 5. sebészet | 6. sugártherápia

  Regisztrációs díj orvosoknak: 8.000 Ft /fő
  Regisztrációs díj 35 év alatti orvosoknak: 3.000 Ft/ fő

  Online jelentkezés ide kattintva >>

  Részletes program >>

  Tudományos információ:
  Dr. Mersich Tamás PhD
  osztályvezető főorvos helyettes
  Uzsoki utcai Kórház Sebészeti Osztálya
  H-1145 Budapest, Uzsoki u. 29-41.
  Telefon: +36 1 467 3700 /1634
  E-mail: tmersich@gmail.com

  Szervezési információ:
  Bokker Tamás
  projekt menedzser
  Convention Budapest Kft.
  Postacím: H-1461 Budapest, Pf: 11.
  Telefon: +36 1 299 0184
  Fax: +36 1 299 0187
  E-mail: tbokker@convention.hu

  További részletes információk a rendezvény weboldalán >>

  Időpont: 2014.05.10.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet, Onkológia
  Helyszín: Budapest, Uzsoki Kórház
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/EMLORAK2014

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)11th IQUAM Congress and Consensus Conference (Budapest, 2014.04.10-13.) Kedvezményes regisztrációs lehetőség!

  Tisztelt Kollégák!

  Zacharias Kaplanidis IPRAS Executive Director levélben kereste meg társaságunkat, melyben informált minket, hogy a 11th IQUAM Congress and Consensus Conference (http://www.iquam2014.com/) 2014.04.10-től 2014.04.13-ig Budapesten kerül megrendezésre. Továbbá utalást tett arra vonatkozólag, hogy a kongresszusra regisztrálni kívánók 20% discount-ot kaphatnak. Ezen kedvezmény azonban a direkt online regisztrálás során nem tud érvényesülni. Aki élni kíván a lehetőséggel, kérjük, vegye fel a közvetlen kapcsolatot Mr. Nikos Antonopoulos-al (n.an@zita-congress.gr) (Head of the congress secretariat).

  Tisztelettel:

  Dr.Varga János Ph.D
  MPHEST elnöke

  Rendezvény kezdete: 2014.04.10.
  Rendezvény vége: 2014.04.13.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://www.iquam2014.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Arc- Állcsont és Szájsebész Társaság XVII. Nemzeti Kongresszusa és 9. Nemzetközi Danubius Kongresszus (Budapest, 2013.11.21-23.)

  Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaim!

  Nagy örömmel köszöntöm és hívom Önöket a Magyar Arc- Állcsont és Szájsebész Társaság XVII. Nemzeti Kongresszusára és a 9. Nemzetközi Danubius Kongresszusra, melyet a Magyar Traumatológus Társaság részvételével 2013. november 21-23. között Budapesten rendezünk.

  Helyszín:
  Radisson Blu Béke Hotel
  1067 Budapest, Teréz krt. 43.
  GPS: N47° 30.491', E019° 3.5741'

  Főtémánk a traumatológiai ellátás, ezért a Magyar Traumatológus Társaság részvételével szervezzük tudományos programunk gerincét. Ugyanakkor hívjuk és várjuk fül-orr-gégész, szemész, idegsebész kollégáink mellett plasztikai sebész barátainkat, valamint a Magyar Fogorvosok Egyesületének minden tagtársaságának tagjait, hiszen tevékenységük elengedhetetlen a sérülések utáni megfelelő életminőség helyreállításához. Kérem, és bíztatom Önöket - dolgozzanak bár állami vagy magánklinikán-, hogy nemzetközi rendezvényünk témáihoz kapcsolódó munkásságukat, tudományos és gyakorlati tapasztalataikat, az új utak kísérleteinek előzetes eredményeit minél nagyobb számban mutassák be ezen a Kongresszuson.

  Külön hangsúlyt helyezünk a fiatal kollégák tudományos munkájának elismerésére, ezért a Fiatalok Fórumán, a 35 évesnél fiatalabb előadók legjobbjait díjazzuk. Rendezvényünket akkreditáljuk a UMS-nél, így a résztvevők európai kredit pontokra is számíthatnak.

  További részletes információk, regisztráció:
  http://www.asszisztencia.hu/danubius/

  Tudományos program:
  http://www.asszisztencia.hu/danubius/index.php?c=19

  Meghívott külföldi előadók:
  http://www.asszisztencia.hu/danubius/index.php?c=24

  Akkreditáció (magyar és európai):
  http://www.asszisztencia.hu/danubius/index.php?c=9>

  Rendezvény kezdete: 2013.11.21.
  Rendezvény vége: 2013.11.23.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet, Sebészet
  Helyszín: 1067 Budapest, Teréz krt. 43., Radisson Blu Béke Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.asszisztencia.hu/danubius/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VI. INTERNATIONAL FORUM ON PLASTIC SURGERY (Budapest, Danubius Health Spa Resort Margitsziget, 2013.09.27-28.)

  Tisztelt Kollégák!

  Ide kattintva letölthető a VI. International Forum on Plastic Surgery kongresszus végleges programja >>

  Ismét eljött az ideje hogy a Magyar Plasztikai sebészek Román Kollégáikkal közösen immár hagyományosan összejöjjünk, hogy előadásokban és a fehér asztal mellett is kicseréljük legújabb tapasztalatainkat, eredményeinket.
  Az idei XV. MPHEST egyben VI. közös MPHEST – ROAPS konferencia fõ témái a helyreállító plasztikai sebészet illetve napjaink egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó témája a regeneratív sebészet. A kongresszus mottója pedig "ismerjük meg önmagunkat, ismerjük meg egymást, ismerjük meg egymás tevékenységét és eredményeit."

  A kongresszus szervezőinek egyik fõ célja, hogy minél több fiatal kolléga számoljon be mindennapi plasztikai sebészeti munkájáról, tudományos tevékenységéről és hogy a fehér asztal mellett, a szociális programokon új kapcsolatok, barátságok szülessenek el illetve mélyüljenek el.

  Célunk hogy közelebb hozzuk egymáshoz a magyar, a román és a régionkbéli plasztikai sebészeket, hiszen közösek az új kihívások a gondok és örömök. Egy ilyen konferencia alkalmas nemcsak szorosan vett szakmai konzultációkra, de a plasztikai sebészet aktuális eredményeinek, helyzetének bemutatására az egész orvostársadalom és a közvélemény számára is hogy szakmánk végre elfoglalhassa méltó helyét változó világunkban.

  Ennek szellemében várjuk aktív részvételeteket a tudományos és szociális programokon, reméljük, hogy a megújuló Margit Szigetről tartalmas, kellemes élményekkel térhettek haza.

  Traub Alfréd

  HIVATALOS NYELV:
  A rendezvény hivatalos nyelve magyar és angol.

  FŐBB TÉMÁK:
  - Regeneratív plasztikai sebészet
  - Helyreállító plasztikai sebészet

  AKKREDITÁCIÓ:
  A továbbképzés előakkreditált SE-TK/2013.II/00167 számon, pontértéke 32 - szabad on választható

  ONLINE REGISZTRÁCIÓ:
  http://convention.hu/conferences/registration.php?id=427


  További részletes információk a meghívóban >> és a szervező weboldalán >>

  Rendezvény kezdete: 2013.09.27.
  Rendezvény vége: 2013.09.28.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Budapest, Danubius Health Spa Resort Margitsziget

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST Közgyűlés (Budapest, 2013.05.04.)

  Meghívó a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 2013. évi Közgyűlésére

  Időpont: 2013. május 4., szombat, 10.00 óra
  Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia****
  Cím: 1133 Budapest, Kárpát u. 62 – 64.

  Regisztráció: 09.00-10.00 óra között

  Parkolás: A szálloda előtti fizetős parkoló korlátozott számban áll rendelkezésre. A szállodával szemben található lakótelepen szombaton ingyenes közterületi parkolás biztosított.

  Étkezés: A közgyűlés ebéddel zárul.

  A Közgyűlés határozatképtelenség esetén, megismételt időpontban, 2013. május 4-én, szombaton 10.30 órakor kerül megrendezésre, ugyanazon helyszínen és változatlan napirendi pontokkal.

  Határozatképesség esetén a fórum a közgyűlés napirendjét követően kerül megrendezésre. Kérdések felvetésére a helyszínen, illetve előzetesen a tbokker@convention.hu címre megküldve nyílik lehetőség.

  Kérünk mindenkit, hogy a Közgyűlésig a 2013. évi tagdíjat befizetni szíveskedjék az esetleges elmaradásokkal együtt. A 2013 évi tagdíj 25.000 Ft a legutóbbi Közgyűlés határozata szerint.

  Utaláshoz szükséges bankszámlaszám: 11713005 – 20413356 Magyar Plasztikai Sebész Társaság

  Dr. Traub Alfréd sk.
  az MPHEST elnöke

  Program:

  Közgyűlés megnyitója, elnöki köszöntő
  Dr. Traub Alfréd

  Új tagok felvétele

  A felügyelő bizottság beszámolója
  Dr. Ferenczy József

  Elnöki beszámoló
  Dr. Traub Alfréd

  Pénzügyi beszámoló
  Dr. Traub Alfréd

  A Szakmai Kollégium Tagozat elnökének tájékoztatója
  Dr. Bene Ruzsena

  A szakmai Kollégium Tanács elnökének tájékoztatója
  Dr. Csorba Éva

  Az Országos Szakfőorvos beszámolója
  Dr. Molnár Csaba

  Az MPHEST Esztétikai szekció elnökének beszámolója
  Dr. Szemerey Balázs István

  A Szakképzési Grémium beszámolója
  Prof. Dr. Gulyás Gusztáv

  Az MPHEST nemzeti delegáltak beszámolója
  Dr. Molnár Csaba – ISAPS
  Dr. Traub Alfréd – IPRAS
  Dr. Révész Zsolt – EBOPRAS
  Dr. Pesthy Pál – UMS
  Dr. Szemerey Balázs István – EASAPS

  Társasági információk, tudományos programok ismertetése
  Dr. Traub Alfréd

  A közgyűlés bezárása
  Elnök

  Időpont: 2013.05.04.
  Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64., Danubius Health Spa Resort Helia

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)CEC 2012

  A Magyar Plasztikai, Esztétikai és Helyreállító Sebészeti Társaság Esztétikai Szekciójának 2012. évi kongresszusa
  1st EASAPS kurzus (European Association of Societies of Aestheteic Plastic Surgery Course)
  2nd CEC (Central European Confidence) konferencia Plasztikai Sebészeti Továbbképző Tanfolyam a MPEHST Esztétikai Szekció szervezésében

  Budapest, Ramada Resort Aquaworld ****
  2012. október 12-13.


  FŐ TÉMÁK:
  Aging face, aging breast, aging body
  Autologous fat grafting and large volume filler materials.

  További részletes információk, regisztráció a szervező weboldalán:
  http://convention.hu/rendezvenyek.php?page=confpage&id=361&subpage=749>>

  Rendezvény kezdete: 2012.10.12.
  Rendezvény vége: 2012.10.13.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet, Pszichiátria, mentálhigiéné
  Helyszín: 1044 Budapest, Íves u. 16., Ramada Resort Aquaworld
  A rendezvény Web oldala: http://convention.hu/rendezvenyek.php?page=confpage&id=361&subpage=749

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebész Társaság 61. Kongresszusa (Szeged, 2012. szeptember 13-15.)

  Kedves Kollégák!

  A Szegedi Tudományegyetem Sebészeti Klinikáját érte az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Sebész Társaság 61. kongresszusát 2012. szeptember 13-14-15-én Szegeden megrendezhesse.
  A Társaság kétévente tart országos tudományos találkozót, melyet minden alkalommal kiemelt figyelem kísér, a regisztrált résztvevők száma 500-600 fő között változik.
  A Kongresszus egyben sebészeti továbbképző tanfolyam is lesz. Előadásokat hallhatunk majd a sebészet gyakorlatilag valamennyi szakterületéről, bemutatásra kerülnek az új diagnosztikus és terápiás eljárások és megvitatjuk a legnagyobb érdeklődést kiváltó kérdéseket.
  A kongresszussal egy időben kiállítást is tervezünk gyógyszer és műszer gyártó cégek részére, mely jó alkalom termékeik bemutatására.
  A teljes program még nem áll rendelkezésünkre, azonban szíves tájékoztatásul a kongresszus értesítőjét rövidesen megküldjük.

  További információval készségesen állunk rendelkezésre: a Sebészeti Klinika igazgatói irodáján (tel: 06-62-545-461, fax: 06-62-545-701, e-mail: office.surg@med.u-szeged.hu) valamint a Congress & Hobby szervező irodán keresztül (tel: 06-62-484-531, fax: 06-62-450-014, e-mail: info@congress-service.hu).

  További részletes információk a rendezvény web-oldalán: http://www.congress-service.hu/2012/mst/index.html >>

  A szervező bizottság nevében tisztelettel

  Prof. Dr. Lázár György
  a kongresszus elnöke

  Rendezvény kezdete: 2012.09.13.
  Rendezvény vége: 2012.09.15.
  Helyszín: Szeged
  A rendezvény Web oldala: http://www.congress-service.hu/2012/mst/index.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Égési Egyesület XXVII. Kongresszusa (2012.06.15-16.)

  Kedves Kollégák!

  Idén Debrecenben kerül megrendezésre a Magyar Égési Egyesület XXVII. Kongresszusa.

  Időpont: 2012. június 15-16.

  Helyszín: Debrecen, DE OEC Elméleti Tömb (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.)

  A továbbképzés fő témái:
  Égések általános terápiája
  Égések műtéti kezelése
  Bőrhelyettesítő anyagok
  Határterületek kérdései

  Várunk e témákban jelentkezéseket előadásokra.

  Az előadások bejelentési és leadási határideje: 2012. május 1.

  2012. május 1-ig kedvezményes áron regisztrálhat a kongresszusra!

  Jelentkezési határidő: 2012. május 15.

  További részletes információk, absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán >>

  Regisztráció >>

  Szeretettel várjuk a MÉE idei, XXVII. Kongresszusára, Debrecenbe!

  Rendezvény kezdete: 2012.06.15.
  Rendezvény vége: 2012.06.16.
  Szakterület(ek): Sebészet, Plasztikai sebészet
  Helyszín: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98., DE OEC Elméleti Tömb
  A rendezvény Web oldala: http://rendezveny.alioth.hu/eges2012

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Breast and Face Symposia (Budapest, 2012.05.21-22.)

  Az Országos Onkológiai Intézetben (1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.) 2012. május 21-22-én "Breast and Face Symposia" címmel tudományos ülést és szakmai továbbképzést szerveznek, az emlősebészetben érdekelt szakorvosok, sebészek plasztikai sebészek és rezidensek számára. Vendég előadók különböző városokból és intézményekből érkeznek: New York, Houston, Róma, Madrid

  Online regisztráció: www.convention.hu >>

  Tudományos információ:
  Dr. Gulyás Gusztáv
  gulyas.convention@gmail.com

  Szervező:
  Papp Zsombor
  Convention Budapest Kft.
  zspapp@convention.hu
  Tel: +36 30 996 7081

  A program letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2012.05.21.
  Rendezvény vége: 2012.05.22.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet, Sebészet
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Előadóterme

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 2012. évi Közgyűlése

  Időpont: 2012. május 5., szombat, 10.00 óra

  Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia****
  Cím: 1133 Budapest, Kárpát u. 62 – 64.

  Regisztráció: 09.00-10.00 óra között

  Parkolás: A szálloda előtti fizetős parkoló korlátozott számban áll rendelkezésre. A szállodával szemben található lakótelepen szombaton ingyenes közterületi parkolás biztosított.

  Étkezés: A közgyűlés ebéddel zárul.

  A Közgyűlés határozatképtelenség esetén, megismételt időpontban, 2012. május 5-én, szombaton 10.30 órakor kerül megrendezésre, ugyanazon helyszínen és változatlan napirendi pontokkal.

  Határozatképesség esetén a fórum a közgyűlés napirendjét követően kerül megrendezésre. Kérdések felvetésére a helyszínen, illetve előzetesen a tbokker@convention.hu címre megküldve nyílik lehetőség.

  Kérünk mindenkit, hogy a Közgyűlésig a 2012. évi tagdíjat a mellékelt csekken befizetni szíveskedjék az esetleges elmaradásokkal együtt. A 2012 évi tagdíj 25.000 Ft a legutóbbi Közgyűlés határozata szerint.

  Napirendi pontok:

  Közgyűlés megnyitója, elnöki köszöntő
  dr. Traub Alfréd

  Új tagok felvétele

  Megemlékezés Zoltán János Professzor Úrról

  Felügyelő bizottság beszámolója
  dr. Ferenczy József

  Elnöki beszámoló
  dr. Traub Alfréd

  Pénzügyi beszámoló

  Esztétikai sebészeti szekció beszámolója
  dr. Szemerey Balázs István

  A Szakmai Kollégiumi Tagozat elnökének tájékoztatója
  dr. Bene Ruzsena

  A Szakképzési grémium beszámolója
  dr. Gulyás Gusztáv

  Országos szakfőorvosi beszámoló
  dr. Molnár Csaba

  Beszámoló az OEP emlőimplantátum bizottság munkájáról
  dr. Tamás Róbert

  EBOPRAS nemzeti delegáltak beszámolója
  dr. Gulyás Gusztáv - dr. Viczián Csaba

  Társasági információk, tudományos programok ismertetése
  dr. Traub Alfréd

  A jelölő bizottság beszámolója
  dr. Kővári Péter

  Az MPHEST vezetőségének megválasztása

  Az MPHEST nemzeti delegátusainak megválasztása

  A közgyűlés bezárása
  a Társaság újonnan választott elnöke

  Dr. Traub Alfréd sk.
  az MPHEST elnöke

  Időpont: 2012.05.05.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64., Danubius Health Spa Resort Helia****

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Fórum és ISAPS Course 2011 (Debrecen, 2011.11.10-12.)

  Kedves Kollégák!

  Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket a hazánkban első alkalommal megrendezésre kerülő ISAPS továbbképzésről. Az International Society for Aesthetic Plastic Surgery a plasztikai sebészet egyik legdinamikusabban fejlődő nemzetközi társasága, melynek egyik fő célja a plasztikai sebészek továbbképzése világszerte. Ennek a célnak az ISAPS magas színvonalú kurzusok szervezésével igyekszik eleget tenni. A soron következő, Debrecenben megrendezésre kerülő továbbképzés egy kiemelkedő nemzetközi előadói kört fog felvonultatni és kitűnő alkalmat biztosít a magyar kollégák számára, hogy testközelből – és nem utolsósorban egy külföldi ISAPS kurzus részvételéhez képest jóval kisebb anyagi ráfordítás mellett – mélyítsék el tudásukat nemzetközileg elismert előadókat hallgatva.
  Az ISAPS kurzust megelőző napon, a Román Plasztikai Sebész Társasággal közösen rendezzük meg a IV. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Fórumot. Tekintettel arra, hogy az ISAPS képzés kizárólag esztétikai beavatkozásokra fókuszál, ezért a csütörtöki nap témája
  elsősorban égés és rekonstrukció lesz, ugyanakkor örömmel helyt fogunk biztosítani a kollégák részéről beküldésre kerülő szabad előadásoknak esztétikai témakörben is.
  A korábbi évek hagyományait követve a kongresszus mindháromnapjának hivatalos nyelve az angol.
  Bízunk benne, hogy minél nagyobb számban találkozunk a Tisztelt Kollégákkal mind az ISAPS kurzuson, mind a közös magyar-román fórumon.

  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ
  (4025 Debrecen, Hunyady u. 1-3.)

  Időpont:
  IV. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Fórum 2011. november 10.
  ISAPS továbbképző tanfolyam: 2011. november 11-12.

  Fontosabb határidők:

  Absztrakt leadási határidő: 2011. szeptember 15.
  Tájékoztatás előadás összefoglalók
  elbírálásáról:
  2011. szeptember 20.
  Kedvezményes regisztrációs díj
  befizetésének határideje:
  2011. szeptember 30.
  Szállásfoglalás határideje: 2011. október 15.

  Tudományos információ:
  Molnár Csaba
  E-mail: molnar.csaba@eliteclinic.hu

  Kongresszusi iroda:
  Lukácsi Máté
  Convention Budapest Kft.
  1461 Budapest, Pf. 11.
  Telefon: 1/299-0184, -85, -86,
  Fax: 1/299-0187
  E-mail: mlukacsi@convention.hu

  A rendezvény weboldala (angol): http://www.isaps-debrecen.org >>

  A rendezvény weboldala (magyar): www.convention.hu >>

  A jelentkezési lap letölthető ide kattintva >>

  A meghívó letölthető ide kattintva (1 MB) >>

  Rendezvény kezdete: 2011.11.10.
  Rendezvény vége: 2011.11.12.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: 4026 Debrecen, Hunyady u. 1-3., Kölcsey Központ
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/rendezvenyek.php?page=confpage&id=330&subpage=421

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebkezelő Társaság XIV. és a SEBINKO Szövetség XV. kongresszusai (Budapest, 2011.10.12-14.)

  Tisztelettel meghívjuk a Magyar Sebkezelő Társaság XIV. és a SEBINKO Szövetség XV. kongresszusaira, valamint a kongresszusaikkal egyidőben nemzetközi szakmai rendezvényekre.

  Időpont: 2011. október 12-13-14.

  Helyszín: Novotel Budapest Congress (1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.)

  Fő témák:

  A SEBINKO Szövetség XV. Kongresszusa

  1. Klinikai ápolási megfontolások a sebgyógyításban és az inkontinenciával élők ellátásában: az életminőség és a gazdaságosság jegyében (Prevenciós stratégiák aktualitásai, a betegek komfortja, infekció és szövődménymentesség, fájdalommentesség, biztonsági kérdések)

  2. Váladék menedzselés, bőrvédelem mint preventív tevékenység a krónikus sebellátás és az inkontinencia ellátás területén

  3. Bizonyítékon alapuló speciális feladatok a krónikus sebellátás területén

  4. Minden változás lényeges eleme az átalakulásban rejlő lehetőségeink felismerése: a sebgyógyítás értékei, auditálási lehetősége, dokumentálása

  5. A modern és a tradicionális sebgyógyítás összehasonlító bemutatása esettanulmányokkal

  MSKT XIV. Kongresszusa

  1. Sebellátás Magyarországon 2011 - Wound Care in Hungary 2011

  2. Elmélet és gyakorlat harmóniája a sebellátásban

  3. Új utak, új technikák, új kötszerek

  4. Varia

  További információ a rendezvény web-oldalán: http://www.euuzlet.hu/mskt/kongresszus

  illetve az el.kft@chello.hu E-mail címen kérhető.

  A rendezvény meghívója és jelentkezési lapja elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Rendezvény kezdete: 2011.10.12.
  Rendezvény vége: 2011.10.14.
  Szakterület(ek): Sebészet, Plasztikai sebészet
  Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás u. 63-67., Hotel Novotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.euuzlet.hu/mskt/kongresszus

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS továbbképző kurzus (Románia, Temesvár, 2011. április 26-27.)

  Kedves Kollégák!

  ISAPS továbbképző kurzus kerül megrendezésre 2011. április 26-27-én Temesváron.

  Az ISAPS rendezvények rendkívül színvonalas továbbképzési lehetőséget biztosítanak, a temesvári rendezés további előnye a könnyű megközelíthetőség.

  Bízunk benne, hogy minél többen élnek a közeli rendezés adta lehetőséggel és sok hazai kolléga fog résztvenni a rendezvényen.

  Üdvözlettel:

  Molnár Csaba

  További részletes információk a rendezvényről ide kattintva: www.isaps-timisoara.org

  Rendezvény kezdete: 2011.04.26.
  Rendezvény vége: 2011.04.27.
  Helyszín: Romania, Temesvár
  A rendezvény Web oldala: http://www.isaps-timisoara.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A páciens biztonsága a sebészi beavatkozások szövődményeinek megelőzése és kezelése - plasztikai sebészeti PhD. kurzus (Pécs, 2011.03.24-25.)

  A páciens biztonsága a sebészi beavatkozások szövődményeinek megelőzése és kezelése - plasztikai sebészeti PhD. kurzus (Pécs, 2011.03.24-25.) Pécsett kerül megrendezésre, 2011.03.24-25-én.

  Helyszín: PTE Sebészeti Klinika

  Szakképesítések, amelyekhez kötelező:
  sugártherápia
  plasztikai (égési) sebészet
  sebészet
  klinikai onkológia

  Akkreditációs pont: 36

  Díja: 20.000.- Ft

  Téma:
  A sebészi beavatkozás és a páciens biztonsága, a szövődmények megelőzésének és kezelésének módjai.

  Jelentkezés az OFTEX-en keresztül, vagy a PTE Sebészeti Klinikáján:

  PTE KK Sebészeti Klinika
  Kapcsolattartó személy: Dr. Kelemen Dezső
  Telefon: 72/536-496
  E-mail: livia.m.farkasne@gmail.com
  Postacím: 7624 Pécs Ifjúság u. 13.

  Az órarend letölthető a kapcsolódó dokumentumból.

  Rendezvény kezdete: 2011.03.24.
  Rendezvény vége: 2011.03.25.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet, Sebészet
  Helyszín: 7624 Pécs, Ifjúság u. 13., PTE Sebészeti Klinika

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az MPHEST XIV. Kongresszusa és az I. Central European Confidence Meeting (CEC)

  Tisztelt Kollégák, Barátaink!
  Az idei évben egy rendhagyó rendezvény keretében kerül megszervezésre társaságunk kongresszusa. Idén megtörve a két éves ciklicitást, a Társaság az Esztétikai Szekcióval közösen rendez kongresszust. Mint köztudott, az MPHEST és Esztétikai Szekciójának közös megállapodása alapján a Társaság két évente rendez kongesszust, és a közöttes években pedig az Szekció vállalta fel egy nemzetközi kongresszus megrendezését. Az elsõ alkalom idén szeptemberben lesz, s ehhez az eseményhez kapcsolódik a Társaság jubileumi rendezvénye.
  A hazai plasztikai sebészet 50 éves. Ennek jelentõségét kidomborítandó, a Társaság egy külön nappal járul a Szekció rendezvényéhez, azt megelõzõ napon tart ünnepi megemlékezést, kongresszust. Diszciplínánk hazai múltját, jelenét és lehetséges jövõjét bemutató program fogja várni az érdeklõdõket.
  A pénteki és szombati nap programjának szervezõje a Társaság Esztétikai Szekciója lesz, mindkét napon az arcot és mellett érintõ esztétikai beavatkozások kapnak fõszerepet neves nemzetközi elõadók tolmácsolásában.
  Kongresszusunk angol címe (CEC) is jelzi, hogy nem titkolt célunk a rendezvénnyel nyitni a szomszédos országok plasztikai sebész kollégái felé.
  Bízunk benne, hogy a meghívott elõadói kör és Szeged varázsa vonzóvá teszi a képzést a határainkon túl is.
  A csütörtöki nap magyar nyelvû, míg a péntek és szombati nap elõadásai angol nyelven fognak elhangzani.
  A színvonalas tudományos program mellett a kívül-belül megújult Hotel Forrás és a szomszédos, szintén frissen átadásra kerülõ fürdõközpont kitûnõ lehetõséget fog nyújtani a kikapcsolódásra egyaránt.
  A kongresszusi programot a kollégák fotóiból rendezett fényképkiállítással szeretnénk még színesebbé tenni ,,A fényképezés a munkaeszközünk - és a hobbink” címmel.
  Találkozunk Szegeden.

  TUDOMÁNYOS ÉS SZERVEZÕ BIZOTTSÁG
  Dr. Bajusz Huba, a szervezõ bizottság elnöke
  Dr. Szemerey Balázs István, a tudományos bizottság elnöke
  Prof. Dr. Gulyás Gusztáv
  Dr. Molnár Csaba
  Dr. Rezek Ödön

  AKKREDITÁCIÓ
  A továbbképzés akkreditációja és végleges kreditpontérték megállapítása folyamatban van.

  TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ
  Dr. Szemerey Balázs István
  Tel.: 06/1/202-1178
  E-mail: info@mediburg.hu

  A KONGRESSZUS HELYSZÍNE
  Hunguest Hotel Forrás
  6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert utca 16-24.
  Tel: 06/62/566-466
  Fax: 06/62/566-468
  E-mail: hotelforras@hunguesthotels.hu
  Honlap: www.hotelforras.hunguesthotels.hu

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓ
  Lukácsi Máté
  projekt menedzser
  Convention Budapest Kft.
  H-1461 Budapest, Pf: 11.
  Tel: 06-1-299-0184, 299-0185, 299-0186, Fax: 06-1-299-0187
  E-mail: mlukacsi@convention.hu
  Honlap: www.convention.hu

  TUDOMÁNYOS PROGRAMMAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
  A kongresszus résztvevõi elõadások megtartására és poszterek, vagy video bemutatására egyaránt jelentkezhetnek.
  Beküldési határidõ: 2010. június 30.
  Kérjük, hogy az absztraktokat angol nyelven, legfeljebb 250 szó terjedelemben a www.convention.hu oldalon található online felületen szíveskedjenek
  lejelenteni, vagy szükség esetén az cec2010@convention.hu e-mail címre eljuttatni.
  Az elõadások, poszterek, videók elfogadásáról a Tudományos Bizottság dönt, amelyrõl legkésõbb 2010. július 15-ig írásban tájékoztatást küldünk.

  FONTOSABB IDÕPONTOK
  Elõadás összefoglalók leadásának határideje: 2010. június 30.
  Tájékoztatás elõadás összefoglalók elbírálásáról: 2010. július 15.
  Kedvezményes részvételi díj fizetésének határideje: 2010. augusztus 1.
  Szállásfoglalás határideje: 2010. augusztus 30.
  Végleges program kiküldésének határideje: 2010. szeptember 5.
  A kongresszus idõpontja: 2010. szeptember 16-18.

  További részletes információk a regisztrációs díjakról, a jelentkezés és szállásfoglalás módjáról a kapcsolódó első értesítőben olvashatóak.
  Ugyanitt elérhető a jelentkezési lap is.

  Rendezvény kezdete: 2010.09.16.
  Rendezvény vége: 2010.09.18.
  Helyszín: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24., Hotel Forrás
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Kézsebész Társaság 17. Kongresszusa és Fiatal Kézsebészek Fóruma

  Fő témák:

  A kéz daganatos megbetegedései

  Szabadon választott témák

  Fontosabb dátumok:

  2010. február: Értesítő és absztrakt felhívás

  2010. május 31.: Absztrakt beküldési határidő. Az absztrakt beküldési határidô
  meghosszabbítására nem lesz lehetôség!

  2010. június 30.: Előadások elfogadásának visszaigazolása


  További információ a kapcsolódó dokumentumokban.

  Rendezvény kezdete: 2010.09.16.
  Rendezvény vége: 2010.09.18.
  Szakterület(ek): Sebészet, Ortopédia, Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: Noviczki Miklós
  Címe:
  Szervező: Asszisztencia Titkárság
  Munkahely neve: Asszisztencia Szervező Kft.
  Címe: 1055 Budapest, Szent István krt. 7.
  E-mail: kezsebesz@asszisztencia.hu
  Helyszín: Nyíregyháza, Újmajor, Hotel Pagony
  A rendezvény Web oldala: http://www.asszisztencia.hu/10mkt/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Ablatív és frakcionált lézerek a plasztikai sebészeti és a bőrgyógyászati gyakorlatban szimpózium (Budapest, 2009.11.28.)

  A MicroLaserPeel™, ContourPeel™, ProFractional™ - Ablatív és frakcionált lézerek a plasztikai sebészeti és a bőrgyógyászati gyakorlatban c. szimpózium 2009. november 28-án (szombaton) kerül megrendezésre, Budapesten.

  Helyszín: Dr. Derm Equipment Kft. 1024 Budapest Fény u. 2.

  Kedves Doktornő / Doktor Úr!

  Szeretettel meghívjuk Önt a Sciton lézerberendezéseket gyártó cég következő szimpóziumára, melyet elsősorban a bőrfiatalításban használatos eljárások ismertetése és az eredmények bemutatása céljából rendezünk.

  A Sciton 2009-ben vezette be az új moduláris lézer platformot, a Joule-t, mely évekre előre tervezhető, értéktartó befektetés lehetőségét kínálja az Ön praxisában is. A moduláris rendszer építőelemei (a peelingező és frakcionált lézertől, a fotorejuvenáción, az infravörös bőrfeszesítésen és az intravascularis coaguláción át a lézerlipolízisig) az Ön igényei szerint, bármilyen variációban válogathatók össze, s az azt követő években elemenként bővíthetők, így újabb és újabb szolgáltatásokat kínálhat pácienseinek.

  Engedje meg, hogy az eszköz nemzetközi elismertségének és piaci pozíciójának bemutatása mellett a hazai eredményekkel és a gyakorlati használattal is megismertessük!

  A részletes program:

  9,00-9,15 Regisztráció

  9,15-9,45
  Joule modularis lézer – sokoldalú eszköz, bővítési lehetőséggel
  (Keresztessy Zoltán marketing manager, Dr. Derm Equipment Kft.)

  9,45-10,45
  Hogyan építsek lézeres esztétikai praxist?
  (előadó: Dr Varju Gábor bőrgyógyász, Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum)

  10,45-11,00 Kávészünet

  11,00-11,30
  MicroLaserPeel, Contour Peel, ProFractional – kell-e még nekünk valaha CO2 lézer?
  (előadó: Dr Varju Gábor bőrgyógyász, Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum)

  11,30-12,00
  BBL, SkinTyte, South Beach Peel, S.T.A.R., ProFractional+MLP – kombinációk
  (előadó: Dr Garay Géza bőrgyógyász, Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum)

  12,00-12,30
  Hogyan egészíti ki plasztikai sebészeti tevékenységemet a Sciton ablatív, frakcionált Er:YAG lézere?
  (előadó: Dr Molnár Csaba plasztikai sebész, Elite Clinic, Debrecen)

  12,30-12,45
  Lakossági tájékoztató brossúrák: marketing támogatás a páciensek meggyőzésére
  (Keresztessy Zoltán marketing manager, Dr. Derm Equipment Kft.)

  12,45- 13,30 Ebéd
  13,30- 15,30 Gyakorlat (kezelések bemutatása)

  A részvétel feltétele az előzetes regisztráció (pecsétszám megadásával). A szimpóziumon a részvétel ingyenes.

  Kérjük, hogy jelentkezését telefonon vagy e-mailen adja le Németh Anikó irodavezetőnél:
  Tel: 06 70 770 26 57
  Fax: 06 1 315 08 75
  e-mail: iroda@drderm.net

  Időpont: 2009.11.28.
  Helyszín: 1024 Budapest, Fény u. 2., Dr. Derm Equipment Kft.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)II. International Forum on Plastic Surgery

  II. International Forum on Plastic Surgery c. konferencia 2009. október 8-10. között kerül megrendezésre Budapesten, a Margitszigeten, a Danubius Health Spa Resortban, a Magyar és a Román Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság közös szervezésében, az MPHEST XIII. Kongresszusával és a Magyar Égési Egyesület XXV. Kongresszusával egyidejűleg.

  További részletes információk és on-line regisztráció a rendezvény honlapján

  A kongresszus végleges programja letölthető a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2009.10.08.
  Rendezvény vége: 2009.10.10.
  Tudományos információ: Dr. Zsolt Révész
  Munkahely neve: St. István and St. László Hospital
  Címe: Nagyvárad tér 1., Budapest, Hungary, H-1097
  Tel: + 36/20/9370-380
  Fax: + 36/1/476-0872
  E-mail: zsolt.revesz.dr@gmail.com
  Szervező: Máté Lukácsi
  Munkahely neve: Convention Budapest Ltd.
  Címe: P.O.Box: 11., Budapest, Hungary, H-1461
  Tel: + 36/1/299-0184, -85, -86
  Fax: + 36/1/299-0187
  E-mail: mlukacsi@convention.hu
  Helyszín: 1138 Budapest, Margitsziget, Danubius Health Spa Resort
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermeksebész Társaság XIV. Kongresszusa

  A Magyar Gyermeksebész Társaság négyévente rendez kongresszust, így ez a rendezvény mindig kiemelt eseménynek számít, ezért igyekszünk olyan témaköröket meghirdetni, amelyek nem csak a gyermeksebészek, de a társszakmák érdeklődésére is számot tarthatnak.

  Fő témák

  • Ajak- és szájpadhasadék (a terápia minden aspektusával)
  • Minimál invazív sebészet gyermekkorban
   • Mellkas (thoracoscopia, VATS, Nuss műtét stb.)
   • Has (laparoscopia, retroperitoneoscopia, NOTES, transanalis Soave-műtét, videoendoszkópos eljárások, PEG stb.)
   • Traumatológia (arthroscopia, TEN, fixateur externe stb.)
  • Szabadon választott témák
  A kongresszus hivatalos nyelve: angol
  A kongresszus pontszerző, az akkreditáció folyamatban.
  Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az online absztrakt küldésére a kongresszus honlapján van lehetőség: www.hapscongress.com
  Várjuk szíves jelentkezésüket!

  Letölthetők további információk a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2009.09.10.
  Rendezvény vége: 2009.09.12.
  Szervező: Dr. Sárközy Sándor
  E-mail: sarkozy@freemail.hu
  Helyszín: 8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1., Anna Grand Hotel

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az MST XXII. Kísérletes Sebészeti Kongresszusa, 2009.

  A Kongresszus fő témái
  • Új sebészi technikák és eljárások.
  • Elméleti kutatási irányok új eredményei: transzplantáció; onkológia;
  gastrointestinális / pancreas / hepato-biliaris sebészet; orthopedia
  / traumatológia / rekonstruktív sebészet; keringéskutatás: shock /
  mikrokeringés / szepszis.
  • Oktatás-képzés: a sebészeti oktatás és a szakképzés aktuális kérdései.

  Letölthetők bővebb információk a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2009.06.11.
  Rendezvény vége: 2009.06.13.
  Munkahely neve: C&T Hungary Kft.
  Címe: 6722 Szeged, Dáni u. 13.
  E-mail: congress@congresstravel.hu
  Helyszín: 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2., IH Rendezvényközpont

  Kapcsolódó dokumentumok (4)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Interdiszciplináris Fórum: Emlő Onkosebészet, Onkoplasztikai Sebészet

  Az emlőrák korszerű kezelése ma már csak team-munka (onkológus, radiológus, pathológus, emlősebész, plasztikai sebész, radiotherapeuta, genetikus, pszichológus) során képzelhető el. Ez több szakma együttműködését jelenti, melynek során közösen kidolgozott elvekhez tartva magunkat, minden esetben egyénre szabottan kell kiválasztanunk a beteg számára legalkalmasabb onkosebészeti, plasztikai sebészeti megoldást. Ha lehetőség van emlőmegtartó műtétre, vagy azonnali emlő-helyreállításra, jogos igényként merülhet fel a betegben a torzító műtéti megoldások elkerülése.
  Ezen megoldásokat széles szakmai körben folytatott viták során szükséges megismerni, kielemezni, saját és mások tapasztalatait egymással megosztani.
  Letölthetők bővebb információk a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Időpont: 2008.11.21.
  Tudományos információ: dr. Kelemen Péter
  Munkahely neve: Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház, Plasztikai sebészeti OSZMSZ, Plasztikai Sebészeti profil
  Címe: 1115 Budapest, Tétényi út 12-16.
  Tel: +36 (30) 6253984
  Fax: +36 (1) 4648600/1718
  E-mail: kmnp@freemail.hu
  Helyszín: 1138 Budapest, Margitsziget, Thermal Hotel Margitsziget, Jázmin Terem

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Frakcionált, ablatív lézeres rejuvenáció

  Letölthetők részletes információk a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Időpont: 2008.10.12.
  Munkahely neve: Dr Derm Equipment Kft.
  Címe: 1024 Budapest Fény u. 2.
  Tel: +36 (70) 7702657
  Fax: +36 (1) 3150875
  E-mail: iroda@drderm.net
  Helyszín: Budapest, Vígszínház u. 3., NH Hotel

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A prototípuskészítés sebészi alkalmazási lehetőségei - akkreditált továbbképzési kurzussal egybevont információs nap Debrecenben

  A Debreceni Egyetem OEC Ortopédiai Klinikája akkreditált, kötelezően választható továbbképzési kurzussal egybevont információs napot hirdet „A prototípuskészítés sebészi alkalmazási lehetőségei” címmel.

  Helyszín: Debreceni Egyetem, Biomechanikai Laboratórium 4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.
  Időpont: 2008. október 1.

  Az információs nap programja:
  9:00-12:00 3D szerkesztés és nyomtatás orvosi képalkotó eljárások alapján (Előadó: dr. Csernátony Zoltán egy. docens és Manó Sándor tudományos segédmunkatárs)
  13:00-16:00 A Rapid Prototyping technológia és az orvoslás (Előadó: dr. Csernátony Zoltán egy. docens)

  Maximális létszám: 12 fő

  OFTEX-kódszám: deoec/2008-07/00293

  A kurzus teljesítéséért 12 továbbképzési kredit, illetve 0,21 PhD kredit szerezhető.

  Az információs napra minden érdeklődőt szeretettel várunk.
  A limitált hallgatói létszám miatt a regisztráció jelentkezési sorrendben történik. A részvétel ingyenes.

  Jelentkezés és további információk:
  DEOEC Ortopédiai Klinika
  (+36) 52 415-494
  csz@med.unideb.hu

  Időpont: 2008.10.01.
  Helyszín: 4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4., Debreceni Egyetem, Biomechanikai Laboratórium

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Good Clinical Practice Course továbbképző tanfolyam

  A 4th Good Clinical Practice Course tovabbképző tanfolyam 2008. szeptember 28-30-án kerül megrendezésre Szegeden.

  A 35/2005. (VIII.26.) EüM. rendelet, illetve EU szabályozás előírja, hogy az új gyógyszerek és módszerek kifejlesztésében, klinikai vizsgálatában résztvevő laboratóriumi szakembereknek, orvosoknak, gyógyszerészeknek célirányos képzettséggel kell rendelkezniük és folyamatos továbbképzésen kell részt venniük.

  A tanfolyam házigazdája az Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája, a szakmai programot a WHO genfi regionális központja és a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők Társasága állította össze.

  A tanfolyam hivatalos nyelve angol. A rendezvény akkreditált, a tanfolyam elvégzése és sikeres tesztvizsga után a résztvevők oklevelet kapnak.

  Részletes program, jelentkezési lehetőség a kurzus honlapján:
  http://prof-congress.hu/2008/gcp

  Rendezvény kezdete: 2008.09.28.
  Rendezvény vége: 2008.09.30.
  Helyszín: Szeged
  A rendezvény Web oldala: http://prof-congress.hu/2008/gcp

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szintentartó tanfolyam plasztikai- és égéssebészeknek

  Tisztelt Magyar Égési Egyesület tagok, Tisztelt Kollégák!

  Felhívom figyelmüket a 2008. szeptember 22-25. között megrendezendő, plasztikai- és égéssebészeknek szóló kötelező szintentartó tanfolyamra.

  Üdvözlettel:

  Dr Juhász István
  A MÉE elnöke  2008. szeptember 22-25. között az Állami Egészségügyi Központ, I.sz. Sebészeti Osztály Plasztikai Sebészeti Részlege Kötelező szinten tartó tanfolyamot szervez.
  Akkreditáció értéke: 50 pont
  Részvételi díj: 42000 Ft
  Jelentkezési határidő: 2008. szeptember 1.
  A tanfolyamra a www.oftex.hu honlapon lehet jelentkezni.
  Letölthetők további információk a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2008.09.22.
  Rendezvény vége: 2008.09.25.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Budapest, Állami Egészségügyi Központ

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Korszerű eszközök az esztétikai praxisban - szimpózium

  A Dr. Derm Equipment Kft., - számos bőrgyógyászati és kozmetikai eszköz hazai forgalmazója – " Korszerű
  eszközök az esztétikai praxisban " címmel szimpózium sorozatot indít abból a célból, hogy a bőrgyógyászok, plasztikai sebészek munkáját segítő korszerű készülékeket és kezelési eljárásokat részletesen megismertesse a szakma képviselőivel.
  Letölthető bővebb információ a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Időpont: 2008.01.27.
  Helyszín: 1137 Budapest, Vígszínház utca 3.

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST Magánorvosi Szekciója kongresszusa

  A konferencia tiszteletbeli meghívott előadója Dr. PhD. Per Heden stockholmi plasztikai sebész kolléga.
  A kongresszus témája:
  23-án (péntek) a mellnagyobbítás, 24-én (szombat) az arcplasztikák és a perioperatív ellátás.
  A kongresszus támogatója a Medaction Kft..

  Rendezvény kezdete: 2007.11.23.
  Rendezvény vége: 2007.11.24.
  Szervező: dr. Szemerey B. István
  Munkahely neve: MPHEST Magánorvosi Szekció, vezetőségi tag
  Helyszín: 1014 Budapest, Hilton szálloda, Hess András tér 1-3.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebész Társaság Sebészeti Endoszkópos Szekció XII. Kongresszusa

  Endoszkópos Sebészeti Továbbképző Tanfolyam
  Letölthetők bővebb információk és a regisztrációs lap a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2007.10.26.
  Rendezvény vége: 2007.10.27.
  Helyszín: Sárvár

  Kapcsolódó dokumentumok (3)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság XII. kongresszusa

  Kedves Tisztelt Kollégák, Barátaink!

  Hagyományosnak számító éves tudományos üléseink közül a soron következõ is jubileumi sajátosságokkal rendelkezik.
  Magyar és angol nyelvű program letölthető a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2007.09.27.
  Rendezvény vége: 2007.09.29.
  Tudományos információ: Dr. Seffer István
  Munkahely neve: Seffer & Renner Magánklinika
  Címe: 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 7.
  Tel: 06-82-414-444
  Fax: 06-82-419-100
  E-mail: seffer@seffer.hu
  Szervező: Lukácsi Máté
  Munkahely neve: Convention Budapest Kft.
  Címe: 1461 Budapest, Pf: 11.
  Tel: 06-1-299-0184, 299-0185, 299-0186
  Fax: 06-1-299-0187
  E-mail: mlukacsi@convention.hu
  Helyszín: 8600 Siófok, Hotel Azúr, Erkel Ferenc utca 2/C
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/db/display.php?id=120

  Kapcsolódó dokumentumok (3)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Workshop az arcrekonstrukció módszertanáról és eredményeiről műhelytalálkozó

  Szeretettel várjuk Önöket "Workshop on Facial Reconstruction Methodology (Workshop az arcrekonstrukció módszertanáról és eredményeiről) " műhelytalálkozónkon, 2007. június 7-én 10.00-16.00 óra között a budapesti INFOPARK–ban, ahol az arcrekonstrukció módszertanának legfrissebb eredményei és egy új arcrekonstrukciós szoftver kifejlesztését célzó projekt résztvevői kerülnek bemutatásra.
  A Workshop nyelve magyar és angol.

  Örömmel vennénk, ha részvételükkel, és ötleteikkel hozzájárulnak a projekt sikeréhez.
  Sok szeretettel várjuk rendezvényünkön!

  Üdvözlettel várjuk mielőbbi jelentkezését!
  Kristóf Lilla
  Titkár
  BME Arcrekonstrukciós Kutatócsoport

  Kustár Ágnes
  projekt vezető
  CAAM 3D Facial Reconstruction

  Lazáry Mátyás
  projekt manager
  PBN

  A meghívó, a résztvevők névsora és a jelentkezési lap elérhető a kapcsolódó dokumentumok között.

  Időpont: 2007.06.07.

  Kapcsolódó dokumentumok (3)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EURAPS 18. Annual Meeting

  Rendezvény kezdete: 2007.05.24.
  Rendezvény vége: 2007.05.26.
  Helyszín: Gent, Belgium
  A rendezvény Web oldala: http://www.euraps.org/framesetMEET.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)APWCA 2007 National Clinical Conference

  Wound care and related Sciences

  Rendezvény kezdete: 2007.04.19.
  Rendezvény vége: 2007.04.21.
  Helyszín: USA
  A rendezvény Web oldala: http://www.apwca.org/conference/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)15th EBOPRAS Course

  Rendezvény kezdete: 2006.11.07.
  Rendezvény vége: 2006.11.09.
  Tudományos információ: Gusztáv Gulyás
  E-mail: gulyas@oncol.hu
  Szervező: Ferenc Miklósi
  Munkahely neve: Convention Budapest Ltd.
  Címe: P.O.Box 11, 1461 Budapest, Hungary
  Tel: + 361 299 0184, 299 0185, 299 0186
  E-mail: fmiklosi@convention.hu
  Helyszín: Budapest, Hungary - Sofitel Budapest Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.ebopras2006course.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)8. Nemzeti Orvosi Laser Kongresszus

  A Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesület tisztelettel és sok szeretettel partnertársaságként kedvezményes módon tisztelettel meghívja a MPHEST tagjait.

  Fő téma: Dióda laserek orvosi alkalmazása
  Témakörök: Eredmények, módszerek, tapasztalatok a sebészi laserekkel
  Soft laser terápia, PDT
  Technikai kérdések, berendezések, biztonságtechnika

  Az abstract beküldési határideje 2006. szeptember 15.
  Jelentkezési határidő 2006. július 30.

  További információ és jelentkezési lap a kapcsolódó dokumentumban:

  Rendezvény kezdete: 2006.10.20.
  Rendezvény vége: 2006.10.21.
  Szervező: Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesület
  Munkahely neve: Oktatási és Laser Iroda
  Címe: 1085 Budapest, József krt.37-39.II.em.10.
  Tel: 1/235 0024
  Fax: 1/235 0025
  Helyszín: Ecto Derma Polyklinika (1085 Budapest, József krt. 37.)

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)13th ASEAN Congress of Plastic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2006.10.15.
  Rendezvény vége: 2006.10.18.
  E-mail: apirag@gmail.com
  Helyszín: Chiang Mai, North Thailand
  A rendezvény Web oldala: http://www.acps2006.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST X. Kongresszusa

  A kongresszus fő témakörei:
  - Helyreállító sebészet
  - Esztétikai sebészet
  - Égés utáni helyreállítás
  - Anesztézia
  - Varia
  Előadás összefoglalók leadásának határideje: 2005. szeptember 15. (Absztrakt formátum a kapcsolódó dokumentumból elérhető!)
  Kedvezményes részvételi díj fizetésének határideje: 2005. szeptember 30.
  A jelentkezés határideje: 2005. november 1.
  A kongresszusra való jelentkezés lehetséges on-line módon, vagy a kapcsolódó dokumentumba lévő
  "jelentkezési lapon".

  Rendezvény kezdete: 2005.11.10.
  Rendezvény vége: 2005.11.12.
  Szervező: Miklósi Ferenc
  Munkahely neve: Convention Budapest Kft.
  Címe: H-1461 Budapest, Pf: 11.
  Tel: 06 (1) 299-0184
  Fax: 06 (1) 299-0187
  E-mail: convention@convention.hu
  Helyszín: Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya (3234 Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10.)
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu/db/display.php?id=65

  Kapcsolódó dokumentumok (5)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Orvos - Jogász Kongresszus

  A Kongresszus programja, akkreditált rendezvény. A teszt viszga megírása esetén 10 kredit pont szerezhető!
  Meghívó és jelentkezési lap a kapcsolódó dokumentumokban:

  Időpont: 2005.10.19.
  Munkahely neve: Fővárosi Szent István Kórház
  Tel: 1/455571
  E-mail: istvankorhaz@istvankorhaz.hu
  Helyszín: BM Duna Palota (1025 Bp. Zrínyi u. 5.)

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Orvosok Nemzetközi Akademiájának (WHMA) 6. Nemzetkozi Kongresszusa az MTA-n

  A Magyar Orvosok Nemzetközi Akademiája (WHMA) 2005. augusztusában tartja a 6. Nemzetközi Kongresszusát a Magyar Tudomanyos Akademián.
  E találkozó, illetve szervezetünk célja, hogy a külföldön és itthon dolgozó magyar kutatóknak, orvosoknak közös fórumot biztosítsunk, hogy egymás munkáját megismerjuk, hogy minél több eredményes együttműködés jöhessen létre.
  A rendezvényről további információt a kapcsolódó dokumentumban talál.

  Rendezvény kezdete: 2005.08.26.
  Rendezvény vége: 2005.08.27.
  Szervező: Dr. Rosivall László, president of WHMA
  Munkahely neve: Semmelwis Egyetem - Patofiziológiai Osztály
  Címe: 1089, Budapest, Nagyvárad tér 4.
  Tel: 36 1 21100 100
  Fax: 36 1 21100 100
  E-mail: rosivall@net.sote.hu
  Helyszín: Budapest, Magyar Tudományos Akadémia

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Plastic Surgery Symposia 2005 - Budapest

  AZ Országos Onkológiai Intézet szervezésében 2005. május 23-24-én rendezik meg a Plastic Surgery Symposia 2005 elnevezésű rendezvényt Budapesten. A szimpóziumot az MPHEST is támogatja. Tagjaink részére a részvétel kedvezményes.
  Az esemény részletes programját, a jelentkezési lapot, valamint a szállásfoglalási űrlapot a Kapcsolódó dokumentumokban – felhasználói névvel/jelszóval történő bejelentkezést követően - nézhetik meg, tölthetik le.

  Rendezvény kezdete: 2005.05.23.
  Rendezvény vége: 2005.05.24.
  Szervező: Erzsébet Nemes - International Publicitas Co. Ltd.
  E-mail: ipagency@enternet.hu
  Helyszín: National Institute of Oncology, Auditorium Ráth György utca 7-9, 1122 Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncol.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (3)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST közgyűlés

  A szokásos évi közgyűlés időpontja március 5., színhelye a Budapest Szálló.
  Mindenképpen fontos lenni a tagság megjelenése, tekintettel arra, hogy a vezetőség fontosnak tartja az alapszabály módosítását több ponton. Az utolsó frissítés 1997-ben történt. Az azóta eltelt csaknem egy évtized számos ponton elavulttá, túlhaladottá, hiányossá tette alapszabályunkat, mely gyakran igen komoly mértékben hátráltatta a vezetőség munkáját, de a tagok jogainak érvényesítését is.
  Az alapszabály módosításához a tagok 50%-ának + 1 főnek, azaz jelenleg 84 főnek az egyetértő igen szavazata szükséges. (Vagyis nem a jelenlévőké!). Nagyon fontos a megfelelő jelenléti szám, ezért kérünk mindenkit, jelenjen meg a közgyűlésen. Külön pontban kívánunk foglalkozni majd etikai ügyekkel is, melyek száma az utóbbi időben sajnálatos módon megszaporodott, és az előző közgyűlésen is nagy vihart kavartak.
  Tervezünk továbbá a közgyűlést követő ebéd után egy érdekesnek ígérkező fórumot is. A pontos programot 2-3 hét múlva postázzuk, de már most kérünk mindenkit jegyezze be előjegyzési naptárába a közgyűlés időpontját.
  A vezetőség

  Időpont: 2005.03.05.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sebkezelő Társaság (MSKT) VII. kongresszusa

  Fő témák:
  A lábszárfekély korszerű kezelése (moderátor: Prof. Hunyadi János)
  Diabétesz-láb problematikája (moderátor: ifj. Dr. Rozsos István)
  Alultápláltság problémái a krónikus és műtéti sebek kezelésében ( moderátor: Prof. Pap Ákos és Dr. Harsányi László)
  Háziorvosi sebellátási feladatok ( moderátor: Dr. Molnár László)
  Új készítmények az Európai Únióba lépés idején ( moderátor: Hanga Péter)
  Egyebek

  Rendezvény kezdete: 2004.10.28.
  Rendezvény vége: 2004.10.29.
  Szakterület(ek): Sebészet
  Tudományos információ: Dr. Sugár István
  Munkahely neve: Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Tömb, II. Sebészeti Klinika
  Szervező: É+L Kongresszus és Kiállításszervező Kft. ( ügyv.ig: Várhegyi László)
  Címe: 1081, Budapest, Kiss József-u.4.
  1364, Budapest 4.,Pf.354
  Tel: 1- 313-2027
  Fax: 1-313-2027
  E-mail: eplusl@mail.datanet.hu
  Helyszín: Grand Hotel Hungária, Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://Egészségügy + Üzlet tematikus portál - htpp://www.euuzlet.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Hetedik Nemzeti Orvosi Laser Kongresszus

  A Magyar Tudományos Akadémia Biomedicinális Optikai Albizottsága
  megrendezi a „ Tendenciák a laserek orvosi alkalmazásában” címmel a
  Hetedik Nemzeti Orvosi Laser Kongresszust.

  A Kongresszuson az előző évekhez hasonló módon kedvezményes részvétel biztositott a MPHST tagjai részére, valamint a Magánorvosi Szekció tagjai részére.

  Meghívott partnertársaságok: Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesület, Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, MPHEST Magánorvosi Szekció, Magyar Orvosi Lágy-Lézer Társaság

  Fő téma: Dióda laserek orvosi alkalmazása
  További témakörök:
  Eredmények, módszerek, tapasztalatok a sebészi laserekkel
  Soft laser terápia, PDT
  Technikai kérdések, berendezések, biztonságtechnika

  Részvételi lehetőségek és részvételi díjak:
  Résztvevőknek: 20.000 Ft
  Partnertársasági tagoknak: 16.000 Ft
  Nyugdíjasoknak, diákoknak: 8.000 Ft

  A rendezvény akkreditált, pontértéke: 10 pont.

  Az abstract beküldési határideje 2004. szeptember 30.

  További részletes tudnivalók (jelentkezési lap, program stb.) elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Rendezvény kezdete: 2004.10.21.
  Rendezvény vége: 2004.10.22.
  Szervező: Kovács Kriszta
  Munkahely neve: Laser Iroda
  Címe: Bp 1085. József krt.37
  Tel: 235 0024
  E-mail: ectoderm@axelero.hu
  Helyszín: Ecto Derma Polyklinika 1085 Bp. József krt. 37.
  A rendezvény Web oldala: http://www.ectoderma.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MPHEST IX.Kongresszusa

  A Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság 2004.szeptember 30. és október 2. között rendezi IX. kongresszusát Nyíregyháza-Sóstón, a Krúdy Vigadóban.
  A kongresszus témakörei: Fej-nyak helyreállító és esztétikai műtétek, Volumenpótlás feltöltő anyagokkal és szöveti augmentáció, Varia
  Az előadások jelentkezési határideje: július 20.
  Kongresszusra jelentkezés kedvezményes határidő: július 30.

  Rendezvény kezdete: 2004.10.01.
  Rendezvény vége: 2004.10.03.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: Dr. Harsányi Nándor és Dr. Együtt Mihály
  Munkahely neve: Jósa András Megyei Kórház
  Címe: 4400, Nyíregyháza, Szent István-u.68. 
  Tel: 42-465-666
  Fax: 42-461-174
  Szervező: Bagdi Károly
  Munkahely neve: Convention Budapest Kft.
  Címe: 1461, Budapest, Pf.11
  Tel: 1-299-0184, 1-299-0185, 1-299-0186
  Fax: 1-299-0187
  Helyszín: Nyíregyháza-Sóstó, Krúdy Vigadó, 4400, Nyíregyháza-Sóstó, Sóstói-u.75.
  A rendezvény Web oldala: http://www.convention.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Nemzetközi Experimentális Mikrosebészeti Társaság 7.Kongresszusa

  Rendezvény kezdete: 2004.09.01.
  Rendezvény vége: 2004.09.04.
  Tudományos információ: Prof.Furka István és Dr. Mikó Irén
  Munkahely neve: Debreceni Egyetem Egészségtudományi Centrum, Kisérketes Sebészeti Tanszék
  Címe: 4032, Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
  Tel: (52)-416-915
  Fax: (52)-416-915
  E-mail: ifurka@jaguar.unideb.hu ; imiko@jaguar.unideb.hu
  Szervező: Miklósi Ferenc ügyv.igazgató
  Munkahely neve: Convention Budapest Kft.
  Címe:

  1086, Budapest, Szeszgyár-u.6.

  Posta: 1461, Budapest, Pf.11.

   


  Tel: (1)-299-0184, (1)-299-0185
  Fax: (1)-299-0187
  E-mail: convention@convention.hu.
  Helyszín: Debrecen, Grand Hotel Aranybika
  A rendezvény Web oldala: http://www.isem2004.com ; www.convention.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Plasztikai Sebészeti Symposium 2004

  Venue: National Institute of Oncology
  Ráth György Str. 7-9.
  Budapest, 1122 Hungary
  www.oncol.hu
  Scientific coordinator:
  Gusztáv Gulyás: gulyas@oncol.hu

  Invited symposium faculty:
  Ulrich Hinderer - Spain
  Ian Jackson - USA
  Konrad Van Landuyt - Belgium
  Rolf Olbrisch - Germany

  PRELIMINARY PROGRAM
  BREAST RECONSTRUCTION AND AESTHETIC SURGERY
  24th May
  9.15-9.30 Opening and celebration of the Hungarian Society of Plastic,
  Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgeons; Honorary membership award to
  Professor Ulrich Hinderer
  9.30-10.15 Circumareolar plication with a short vertical scar
  authoprothesis stabilized to pectoral major with dermal strips Evaluation (U.
  Hinderer)
  10.15-11.00 Reduction mammaplasty (I. Jackson)
  11.00-11.30 Coffee break
  11.30-13.00 Live surgery
  13.00-14.00 Lunch
  14.00-14.30 Breast reconstruction with osmotic expanders (R. Olbrisch)
  14.30-15.30 Perforator flaps - angiosome concept, philosophy, principles
  (K. Van Landuyt)
  15.30-16.00 Coffee break
  16.00-16.30 Perforator flaps clinical practice (K. Van Landuyt)
  16.30-17.00 Mastopexy and breast augmentation (G.Gulyás, Gy.Tizedes)

  SOFT TISSUE RECONSTRUCTION AND AESTHETIC SURGERY OF THE FACE AND EYELIDS
  25th May
  9.00-10.00 Local flaps in head and neck reconstruction (I. Jackson)
  10.00-11.00 The vertical periosteal rejuvenation of the frame of the
  eyelids and midface: additional techniques, refinements and long-term results
  (U. Hinderer)
  11.00-11.30 Coffee break
  11.30-13.00 Live surgery
  13.00-14.00 Lunch
  14.00-15.00 Aesthetic surgery of the face (I. Jackson)
  15.00-16.00 Free flaps for head and neck reconstruction (K. Van Landuyt)

  LIVE SURGERY
  Breast reconstruction with osmotic expander
  Breast augmentation and periareolar mastopexy
  Local flaps on the face
  Blepharoplasty

  Participation fee:
  24th May: 200.- Euro
  25th May: 200.- Euro

  Rendezvény kezdete: 2004.05.24.
  Rendezvény vége: 2004.05.25.
  Tudományos információ: Nemes Erzsébet
  E-mail: ipagency@enternet.hu
  Helyszín: Onkologiai Intézet Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Per Heden emlőplasztikai kongresszus

  Az anatómiai expanderek és implantátumok szerepe a mell helyreállítása és nagyobbítása során.
  Magánorvosi Szekció és Medaction kft. szervezésében

  Rendezvény kezdete: 2004.04.16.
  Rendezvény vége: 2004.04.17.
  Helyszín: Visegrád, Danubius Spa § Conference Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság VII. Konferenciája

  Részletes információ:
  Miklósi Ferenc, Convention Budapest Kft. 1094 Budapest, Tűzoltó u. 59.
  Tel.: 216-1121 Fax: 456-0888
  E-mail: convention.budapest@convention.hu

  Rendezvény kezdete: 2003.10.09.
  Rendezvény vége: 2003.10.11.
  Helyszín: Budapest, Park Hotel Flamenco

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)9th International Congr. Of Hand Surgery

  http://www.ifssh2004.com

  Rendezvény kezdete: 2003.06.13.
  Rendezvény vége: 2003.06.17.
  Helyszín: Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IX. Nemzetközi Orrplasztikai Kurzus

  További részletekért kattintson az alábbi linkre: http://ent.pote.hu/9orrkurzus/kurzus9.htm

  Rendezvény kezdete: 2003.05.22.
  Rendezvény vége: 2003.05.24.
  Tudományos információ: Antalovicsné Boros Rita
  Tel: (72) 507-312
  Fax: (72) 312-151
  E-mail:
  ent@ent.pote.hu
  Helyszín: Pécs

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Reconstructive and Aesthetic Breast Surgery Symposium

  További információért kérjük, keresse fel a
  http://www.kmcongress.com/Html/WSBH/WSBH2.htm oldalt.

  Rendezvény kezdete: 2003.05.02.
  Rendezvény vége: 2003.05.04.
  Tudományos információ: Congress Secretariat
  E-mail: wsbh@kmcongress.com
  Helyszín: Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magánorvosi Szekció Tudományos Ülése, Parádsasvár

  Rendezvény kezdete: 2003.04.10.
  Rendezvény vége: 2003.04.12.
  Tudományos információ: Convention kft, Papp Zsombor
  Tel: 2161121
  E-mail: zspapp@convention.hu
  Helyszín: Parádsasvár Kastélyszálló

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESPRAS 2018 (Limassol, Cyprus, 23rd-27th October 2018)

  The European Societies in collaboration with the Cyprus Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery invite you to the 13th quadrennial, not-to- be-missed event of the year: “ESPRAS 2018”

  International masters, young inquisitive minds and established researchers in their field will congregate on the Island of Cyprus from the 23rd-27th October 2018.
  ESPRAS 2018 is dedicated to developments in Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, in microsurgery, transplantation of the limb and face, humanitarian work of the Plastic, Reconstructive and Aesthetic societies and... more.
  • Come and be informed about the latest developments in your special field of interest!
  • Present your work and discuss your findings with your peers.
  • Enjoy an unforgettable holiday in Cyprus!
  The Cyprus Society of Plastic Surgeons invites you!

  More details on the website: http://www.espras2018.org/home.html >>


  Rendezvény kezdete: 2017.10.23.
  Rendezvény vége: 2017.10.27.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Cyprus, Limassol
  A rendezvény Web oldala: http://www.espras2018.org/home.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EASAPS Congress

  Rendezvény kezdete: 2017.10.05.
  Rendezvény vége: 2017.10.07.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Romania, Bucharest, Pullman Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.easapsbucharest.ro

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)World Live Surgery Workshop and ISHRS 25th World Congress (Prague, October 1-7, 2017)

  Meeting Dates and Location
  October 1-2, 2017
  World Live Surgery Workshop (Sunday-Monday) in Polanica Zdrój, Poland
  This is a 2-day workshop that you may add to your main registration fee when registering for the World Congress.

  October 4-7, 2017
  World Congress (Wednesday-Saturday) in Prague, Czech Republic

  The actual presentations will take place in:
  Prague Congress Centre
  5. května 1640/65, 140 21 Praha 4 – Nusle-Praha 4
  Czech Republic

  More details, online registration: http://www.25thannual.org/ >>

  Rendezvény kezdete: 2017.10.01.
  Rendezvény vége: 2017.10.07.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Poland and Czeh Republic, Zdroj, Prague
  A rendezvény Web oldala: http://www.25thannual.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS Lisbon Symposium Aesthetic Breast Surgery and Body Contouring (28-29 September 2017, Lisbon, Portugal)

  The world of aesthetic plastic surgery and the new technologies and surgical approaches are changing the way that we approach our surgery. The 2017 ISAPS Lisbon Symposium will provide a great opportunity for the faculty and participants to share and compare experiences and techniques. The presentations will also include detailed video to allow participants to observe and then ask questions regarding the techniques.. This is a meeting for both young surgeons that are hungry to learn from the best, but also for those more experienced surgeons who will also benefit from being able to compare the approaches that others use in surgery.

  Early bird registration fee until 30th June, 2017.

  More details, online registration and abstract submission:
  http://www.isaps-spcpre2017.com/ >>

  Rendezvény kezdete: 2017.09.28.
  Rendezvény vége: 2017.09.29.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Portugal, Lisbon

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)European Course of Plastic Surgery November 2-4, 2016


  The course will take place from 2nd to 4th November 2016 in Groningen, The Netherlands
  EBOPRAS Oral Examination Date: 5th November 2016, Groningen, The Netherlands

  Website, online registration: http://www.europeancourse2016.eu/ >>


  Rendezvény kezdete: 2016.11.02.
  Rendezvény vége: 2016.11.04.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: The Netherlands, Groningen
  A rendezvény Web oldala: http://www.europeancourse2016.eu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)London Breast Meeting (8th-10th September 2016.)

  Dear friends and colleagues

  We are very pleased to invite you to the third London Breast Meeting, scheduled for the 8th-10th September 2016.

  The London Breast Meeting has quickly become an essential meeting in the academic diary, and the 2016 meeting will focus on the evidence, standards and controversies in aesthetic and reconstructive breast surgery. The programme has been designed to complement the Barcelona Breast Meeting programme.
  The London and Barcelona Breast Meetings are now a part of the European Educational Network for breast surgery. The aim of this network is to advance the quality of all aspects of breast surgery, through different modalities of education.

  London is a vibrant and exciting city, comprised of a variety of cultural, academic and scientific points of interest both new and old.

  We hope you will join us in London to share your knowledge and experience.
  If you are unable to attend the London Breast Meeting, you can register for our live online broadcast which will ensure that you don‘t miss a thing!
  Email lisa.freeman@markallengroup.com for details.

  More details: www.londonbreastmeeting.com >>

  Rendezvény kezdete: 2016.09.08.
  Rendezvény vége: 2016.09.10.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: UK, London
  A rendezvény Web oldala: http://www.londonbreastmeeting.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Romanian Plastic and Aesthetic Congress (Bucharest, 8-10 June, 2016)

  We invite you to attend the first great scientific event organized in partnership by the Romanian Aesthetic Surgery Society-RASS and the Romanian Association of Plastic Surgeons-ROAPS.

  During June 8th – 11th 2016, in Bucharest, at Pullman Hotel, there are to be held:
  XIVth Congress of the Romanian Association of Plastic Surgeons-ROAPS and
  Xth Congress of the Romanian Aesthetic Surgery Society-RASS
  ISAPS Symposium - International Society of Aesthetic Plastic Surgery
  EASAPS Meeting - European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery

  ROAPS Congress will host the First Conference of Plastic Surgery Residents, and the RASS Congress will host an EASAPS Meeting - European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery Societies.

  Preliminary program >>

  Faculty presentations >>

  Congress website, online registration: www.chirurgieplasticaestetica.ro >>

  Rendezvény kezdete: 2016.06.08.
  Rendezvény vége: 2016.06.10.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Romania, Bucharest
  A rendezvény Web oldala: http://www.chirurgieplasticaestetica.ro

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS course (Mykonos Island, Greece, 2-4 June 2016)

  The ISAPS course will take place in Mykonos Island, Greece from 2-4 June 2016.

  Venue: the Royal Myconian Resort & Thalasso Spa Center is a luxury hotel in cosmopolitan Mykonos that combines Cycladic authenticity and contemporary design

  Registration deadline: May 12th 2016

  Topics:
  ◾Abdominoplasty & Body Contouring
  ◾Aesthetic Breast Surgery
  ◾Aesthetic Reconstructive Surgery
  ◾Asian Aesthetic Surgery
  ◾Cosmetic Medicine - (fillers, neurotoxins, lasers, medical skin care)
  ◾Face and Neck Rejuvenation
  ◾Fat Transfer
  ◾Genital Surgery
  ◾Hair Restoration
  ◾Minimal Invasive Procedure
  ◾New Technology New Device
  ◾Otoplasty
  ◾Patient Safety & Complications
  ◾Periocular Rejuvenation
  ◾Practice Management
  ◾Research
  ◾Rhinoplasty

  Website: http://www.mykonosisaps2016.org >>

  Rendezvény kezdete: 2016.06.02.
  Rendezvény vége: 2016.06.04.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Greece, Mykonos Island
  A rendezvény Web oldala: http://www.mykonosisaps2016.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)19th SIS World Congress on Breast Healthcare (SIS 2016) (Warsaw, Poland, on May 5-8, 2016)

  Dear Colleagues,

  On behalf of the SIS (Senologic International Society) and PTBnRP (Polish Society for Breast Cancer Research) we cordially invite you to the 19th SIS World Congress on Breast Healthcare, which will be held on May 5-8, 2016 in Warsaw, Poland.

  Conference Venue:
  Hilton Warsaw Hotel
  Grzybowska 63, Warsaw, 00-844, Poland

  Online registration, abstract submission and more details: http://www.siscongress.org/ >>

  Similar to our hosts in Orlando, we want to show dynamism and innovation of clinical and diagnostic breast health. Warsaw as a vigorously growing city is perfectly suited for the task.

  The congress will be a great opportunity to meet scientists, experts and supporters of the promotion and development of medicine. Our guests would be invited to numerous lectures, meetings, panel sessions, poster presentations and workshops. We will also discuss organizational issues, with a particular focus on complex approach for treatment of breast cancer in our part of Europe. Social aspects of breast cancer and diagnostic issues will also be discussed.

  In parallel will take place the National Conference on Diagnosis and Treatment of Breast Cancer FALENTY, which gathers every two years, approx. 500 oncologists, oncology surgeons, diagnosticians from all around Poland. This event is one of the most important in the calendar of the Polish Society for Breast Cancer Research. We are confident that the meeting of so many experts in one place will be an inspiration for further research and development of medicine and related sciences in the field of breast disease.

  We believe that this event will be an excellent place to broaden knowledge and meet interesting people.

  We are looking forward to seeing you in Warsaw.

  Prof. Tadeusz Pienkowski
  Congress President

  Prof Alexander Mundinger
  President of SIS

  Rendezvény kezdete: 2016.05.05.
  Rendezvény vége: 2016.05.08.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Poland, Warsaw
  A rendezvény Web oldala: http://www.siscongress.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPRAS 18. World Congress

  Rendezvény kezdete: 2015.07.06.
  Rendezvény vége: 2015.07.10.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Austria, Vienna, Hofburg Palace
  A rendezvény Web oldala: http://www.ipras2015.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)26th annual meeting Edinburgh

  Rendezvény kezdete: 2015.05.28.
  Rendezvény vége: 2015.05.30.
  Helyszín: UK, Edinburgh
  A rendezvény Web oldala: http://www.euraps.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)49th Annual Baker Gordon Educational Symposium

  Rendezvény kezdete: 2015.02.12.
  Rendezvény vége: 2015.02.14.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: USA, Miami
  A rendezvény Web oldala: http://www.bakergordonsymposium.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IMCAS2015 world congress

  Rendezvény kezdete: 2015.01.29.
  Rendezvény vége: 2015.02.01.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: France, Paris
  A rendezvény Web oldala: http://www.imcas.com/en/imcas2015/congress

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ASAPS LAS VEGAS 2015 AESTHETIC SYMPOSIUM - THE MODERN FACELIFT

  Rendezvény kezdete: 2015.01.29.
  Rendezvény vége: 2015.01.31.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: USA, Las Vegas, The Bellagio Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.surgery.org/downloads/microsite/lasvegas2015/index.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)8th Annual Oculoplastic Symposium & 31st Annual Breast Surgery Symposium

  Rendezvény kezdete: 2015.01.22.
  Rendezvény vége: 2015.01.25.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: USA, Atlanta
  A rendezvény Web oldala: http://www.sesprs.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)5th Bozner Symposium of Plastic Surgery (BSPS)

  5th Bozner Symposium of Plastic Surgery (BSPS) entitled “FACE the FACE”, which is going to be held from January 9th to 11th 2015 in Bozen (South Tyrol / Italy) and is hosted by Lorenz Larcher (Salzburg / Austria).

  The Chairmen of the 5th Bozner Symposium of Plastic Surgery are Norbert Pallua (Aachen / Germany) and Lukas Prantl (Regensburg / Germany).

  The special Guests are Giovanni Botti (Saló / Italy), Dirk Richter (Wesseling / Germany) and Rudi Unterthiner (Quadra Island / Canada).

  Please check the steadily updated distinguished International Faculty on the official homepage: http://www.plastischechirurgie.bz.it

  A WELCOME RECEPTION is planned on Friday, January 9th, at 8 pm at the Conference Hotel Eberle (Bozen / South Tyrol) - http://www.hotel-eberle.com (Room booking – Cognition: Plastic Surgery)

  The SCIENTIFIC SESSIONS and the KEYNOTE LECTURES will take place on Saturday, January 10th 2015 at the Conference Hotel Eberle (Bozen / South Tyrol).

  On Sunday, January 11th a SKI & SNOW DAY is planned in the South Tyrolean Dolomites (www.obereggen.com) including a Lunch in common with all participants and the Faculty at the exclusive Mountain Chalet Mayerl Alm.
  Free scientific discussions in the Chalets and on the slopes will complete the day. The bus transfer will be organized from the Conference Hotel Eberle (Bozen / South Tyrol) on Sunday morning to the Obereggen Ski Resort (http://www.obereggen.com).

  Please submit your ABSTRACT for the Topics:
  - AESTHETIC FACE
  - RECONSTRUCTIVE FACE

  Will be our pleasure meeting you in Bozen!

  5th Bozner Symposium of Plastic Surgery,
  BSPS

  Rendezvény kezdete: 2015.01.09.
  Rendezvény vége: 2015.01.11.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Italy, Bozen
  A rendezvény Web oldala: http://www.plastischechirurgie.bz.it

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)SIXTH INTERNATIONAL CONFERENCE REGENERATIVE SURGERY

  Rendezvény kezdete: 2014.12.11.
  Rendezvény vége: 2014.12.13.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Italy, Rome, Scuola dei Trasporti e Materiali dell'Esercito
  A rendezvény Web oldala: http://www.regenerativesurgery.it/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Third World Plastic surgery congress

  Rendezvény kezdete: 2014.11.30.
  Rendezvény vége: 2014.12.01.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Monaco
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticsurgery-monaco.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EASAPS 2014 Annual meeting (Madrid, 2014.11.28-29.)

  Dear friends and colleagues,

  We are delighted to invite you to attend the 2014 EASAPS annual meeting that will be held in Madrid the 28th and 29th November.

  An outstanding, international faculty, known for their skills in facial aesthetics, both surgical and non-surgical, and also for their teaching ability will deliver the program.

  The world of aesthetic plastic surgery is changing rapidly with new technologies and new surgical approaches appearing almost daily. The 2014 EASAPS Madrid meeting will provide a fantastic opportunity for the faculty and participants to share the passion for and experiences in our field. The presentations will use detailed video to increase the quality of the education. This is a meeting for all who wish to learn more about facial aesthetic plastic surgery and non-surgical treatments and will immediately be useful in your day-to-day practice.

  The incredible city of Madrid will be a backdrop for the meeting, and an opportunity to spend some time exploring the monuments, tasting the top class Spanish cuisine and making new friends and developing contacts with colleagues from all over Europe.

  We hope to see you in November in Madrid

  Isabel de Benito, Course director
  Nigel Mercer, EASAPS President

  Rendezvény kezdete: 2014.11.28.
  Rendezvény vége: 2014.11.29.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Spain, Madrid

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)BREAST RECONSTRUCTION: STATE OF THE ART

  Rendezvény kezdete: 2014.11.21.
  Rendezvény vége: 2014.11.22.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: USA, 10016 New York, 550 First Avenue, NYU Langone Medical Center Alumni Hall, Farkas Auditorium
  A rendezvény Web oldala: http://cme.med.nyu.edu/breastrecon

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International federation for adipose therapeutics and science

  Rendezvény kezdete: 2014.11.13.
  Rendezvény vége: 2014.11.16.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: The Netherlands, Amsterdam, NH Grand Hotel Krasnapolsky •
  A rendezvény Web oldala: http://www.ifats.org/ifats-amsterdam-2014/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)First international video symposium in plastic surgery

  Rendezvény kezdete: 2014.11.08.
  Rendezvény vége: 2014.11.09.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Germany, Hamburg
  A rendezvény Web oldala: http://www.vdtpc-symposium.de/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Modern concepts: face aesthetics, reconstruction and transplant

  Rendezvény kezdete: 2014.10.15.
  Rendezvény vége: 2014.10.17.
  Helyszín: UK
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticsurgeryuhcw.org.uk/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESPRAS 2014 (Edinburgh, 2014. július 6-11.)

  A European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery 2014. július 6-11. között Edinburghben tartja 12. Konferenciáját.

  További részletes információk: www.espras2014.org

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2014.04.30.
  Absztraktbejelentési határidő: 2014.05.02.

  Fő témák:
  Abdominal Wall and Pelvis
  Aesthetic
  Basic Science
  Breast
  Burns
  Cleft Lip and Palate
  Congenital Craniofacial
  Ear Reconstruction
  Enhancing Service Delivery
  Facial Palsy
  General Plastic Surgery, Body Contouring and Post Bariatric Surgery
  Head and Neck and Adult Craniofacial
  Hypospadias, Perineum and Transgender Surgery
  Lasers and Intense Pulsed Light
  Lasers and Non Surgical Aesthetic Intervention
  Lower Limb including Trauma
  Microsurgery
  Military Surgery
  Paediatric Surgery
  Skin Cancers and Sarcoma
  Training, Education and Regulation in UK & Europe
  Upper Limb and Hands

  Rendezvény kezdete: 2014.07.06.
  Rendezvény vége: 2014.07.11.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Edinburgh

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Európai Égési Egyesület (EBA) 15. kongresszusa (Bécs, 2013.08.28-31.) - Kedvezményes regisztrációs lehetőség!

  Kedves Kollégák, Kedves Barátok!

  Az Európai Égési Egyesület (EBA) 15. kongresszusát Bécsben tartja 2013. augusztus 28-31. között. Ezúton hívjuk fel a figyelmet a részvétel lehetőségére, ami ezúttal a földrajzi közelség miatt különösen kedvező alkalom az égéskezeléssel kapcsolatos továbbképzésre és kapcsolatépítésre.

  Aktív részvétel, absztrakt leadás február 28-ig on-line lehetséges ide kattintva >>.

  A kongresszus weboldalán további fontos információ is található (http://www.eba2013.org >>).

  A kongresszusi részvételi díj az EBA tagjai részére a regisztráció időpontjától függően 50-150 Euróval kevesebb, mint a nem tagok számára.

  A Magyar Égési Egyesület tagjai részére idén is elérhető a kedvezményes EBA tagság. A csoportos tagdíj átutalása a napokban történik meg, ezért kérjük, aki élni kíván ezzel a lehetőséggel, február 28-ig jelezze bármelyik MÉE vezetőségi tagnak.

  A kedvezményes EBA tagdíj összege 2000 Ft, amelyet kérünk az éves MÉE tagdíj (3000 Ft) befizetésével együtt rendezni.

  A MÉE tagsági díjak befizetését és ezzel a 2013. március 8-án tartandó tisztújító közgyűlésünkön történő szavazatképesség meglétét idén Dr Jakabos Péter kollégánk koordinálja.

  A márciusi tudományos rendezvény és MÉE közgyűlés meghívóját is napokon belül kézbe vehetik, illetve honlapunkon elérhetővé tesszük.

  Tisztelettel és üdvözlettel:

  Dr. Juhász István
  a MÉE alelnöke, az EBA főtitkára

  Rendezvény kezdete: 2013.08.28.
  Rendezvény vége: 2013.08.31.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Ausztria, Bécs
  A rendezvény Web oldala: http://www.eba2013.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ROAPS IPRAS 2012

  Rendezvény kezdete: 2012.09.09.
  Rendezvény vége: 2012.09.12.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Romania, Sinaia
  A rendezvény Web oldala: http://www.roaps2012.com/1/1/english/1/3/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS 2012 Geneva

  Rendezvény kezdete: 2012.09.04.
  Rendezvény vége: 2012.09.08.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Helyszín: Italy, Geneva
  A rendezvény Web oldala: http://www.isapscongress2012.org/ISAPSCongress2012/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2010 Annula Meeting of the American Society for Aesthetic Plastic Surgery

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2010.04.22.
  Rendezvény vége: 2010.04.27.
  Helyszín: USA, Wahington
  A rendezvény Web oldala: http://www.surgery.org/index.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)42nd Annual Meeting of the American Burn Association

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2010.03.09.
  Rendezvény vége: 2010.03.12.
  Helyszín: USA, Boston
  A rendezvény Web oldala: http://www.ameriburn.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)3rd International Plastic Surgery Course

  Registration deadline: 31 January 2010

  Rendezvény kezdete: 2010.02.20.
  Rendezvény vége: 2010.02.21.
  Szervező: Dr. Harris Zavrides
  Tel: 00357-99595776
  Fax: 00357-22336500
  E-mail: info@harriszavrides.com
  Helyszín: Cyprus, Nicosia, University of Nicosia
  A rendezvény Web oldala: http://www.3rdplasticsurgerycourse.com

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Arab Health 2010

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2010.01.25.
  Rendezvény vége: 2010.01.28.
  Helyszín: UAE, Dubai
  A rendezvény Web oldala: http://www.arabhealthonline.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Q-MEDEC - Qatar International Medical Exhibition & Congress 2009

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.12.12.
  Rendezvény vége: 2009.12.16.
  Helyszín: Qatar, Doha
  A rendezvény Web oldala: http://www.q-medec.com/default.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The 15th world congress of the International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery

  Deadline for "Early Bird" Registration is 31 December 2008
  Accepting abstracts on-line through our website until 1st March 2009
  Térkép
  További információk

  Rendezvény kezdete: 2009.11.29.
  Rendezvény vége: 2009.12.03.
  Munkahely neve: IPRAS 2009 Congress Secretariat
  Címe: B-18, Swasthya Vihar, Vikas Marg, New Delhi-110092 India
  Tel: +91-11-23231871
  Fax: +91-11-23222756
  E-mail: desk@ipras2009.org
  Helyszín: India, 110021 New Delhi, Diplomatic Enclave 50, B Chanakyapuri, Hotel Ashok
  A rendezvény Web oldala: http://www.ipras2009.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IX International Congress on Techniques of Aesthetic Medicine and Longevity

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.11.27.
  Rendezvény vége: 2009.11.28.
  Helyszín: Spain, Madrid
  A rendezvény Web oldala: http://www.formacion-medica.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Third Annual QMP Reconstructive Surgery Symposium

  At the conclusion of this symposium, participants should be able to discuss the clinical decision making and current techniques for various reconstructive surgery procedures of the head and neck, breast, extremity, and thorax and abdomen. Participants should also be able to explain safety considerations and how to avoid and manage complications and optimize results for these procedures. In addition, participants should be able to describe long-term results, benefits, and risks associated with these reconstructive surgery procedures.

  Homepage: www.qmp.com/meeting2009/reconstructive/info.htm

  Rendezvény kezdete: 2009.11.20.
  Rendezvény vége: 2009.11.22.
  Helyszín: USA, MO 63105 St. Louis, 100 Carondelet Plaza, The Ritz-Carlton
  A rendezvény Web oldala: http://www.qmp.com/meeting2009/reconstructive/info.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2nd International Congress in Aesthetic, Anti Aging Medicine & Medical Spa

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.11.19.
  Rendezvény vége: 2009.11.21.
  Helyszín: UAE, Dubai
  A rendezvény Web oldala: http://www.antiagingme.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ICAAM & MEDISPA Middle East

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.11.19.
  Rendezvény vége: 2009.11.21.
  Helyszín: UAE, Dubai
  A rendezvény Web oldala: http://www.euromedicom.com/index.php?rub=2c&num=77

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fifth Annual QMP Aesthetic Surgery Symposium

  At the conclusion of this symposium, participants should be able to discuss the clinical decision making and current techniques for various aesthetic surgery procedures including: forehead and temporal lifting, orbital and periorbital rejuvenation, face and neck rejuvenation, breast surgery, body contouring after massive weight loss, and cosmetic medicine. Participants should also be able to explain safety considerations and how to avoid and manage complications and optimize results for these procedures. In addition, participants should be able to describe long-term results, benefits, and risks associated with these aesthetic surgery procedures.

  Homepage: www.qmp.com/meeting2009/aesthetic/index.htm

  Rendezvény kezdete: 2009.10.01.
  Rendezvény vége: 2009.10.04.
  Helyszín: USA, IL 60601 Chicago, Illinois, 1 West Wacker Drive, Renaissance Chicago Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.qmp.com/meeting2009/aesthetic/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)5th European Masters in Aesthetic & Anti-aging Medicine

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.10.01.
  Rendezvény vége: 2009.10.03.
  Helyszín: France, Paris
  A rendezvény Web oldala: http://www.euromedicom.com/index.php?rub=2c&num=73

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EPRAS 2009

  Topics of the scientific program

  • BREAST (Aesthetic–Reconstruction–Pathology etc)
  • EXPERIMENTAL – RESEARCH (All aspects)
  • LOWER EXTREMITY (Reconstruction and Aesthetic)
  • UPPER EXTREMITY & HAND (Reconstruction-Including peripheral nerve and Aesthetic)
  • HEAD & NECK (Tumors and reconstruction)
  • CRANIOFACIAL
  • SOFT TISSUE NEOPLASMS
  • GENITO-URINARY (Congenital–transsexualism etc.)
  • FACIAL AESTHETIC
  • SURGERY (Including accessory procedures–baldness etc.)
  • LASER
  • TRUNK AESTHETIC SURGERY (Including bariatric surgery–liposuction–others)
  • BURNS AND REHABILITATION
  • BIOMATERIALS
  • MISCELLANEOUS (Including Education–Humanitarian - History etc.)

  Homepage: www.espras2009.gr/1/article/english/1/15/index.htm

  Rendezvény kezdete: 2009.09.20.
  Rendezvény vége: 2009.09.26.
  Helyszín: Greece, 851 00 Rodos, Trianton Ave. Ixia, Rodos Palace International Convention Centre
  A rendezvény Web oldala: http://www.espras2009.gr/1/article/english/1/15/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)9th Meeting International Society of Hand and Composite Tissue Allotransplantation.

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.11.
  Rendezvény vége: 2009.09.12.
  Helyszín: Spain, Valencia
  A rendezvény Web oldala: http://www.ctavalencia2009.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Obesity Summit 2009

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.09.
  Rendezvény vége: 2009.09.11.
  Helyszín: USA, 44106 Cleveland, Ohio, 9801 Carnegie Ave., InterContinental Hotel & Bank of America Conference Center
  A rendezvény Web oldala: http://www.clevelandclinicmeded.com/live/courses/2009/obesity09/overview.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)14th Meeting of Minimal Invasive Plastic Surgery & 1st International Congress of MIPS

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.05.
  Rendezvény vége: 2009.09.06.
  Helyszín: Korea, Seoul
  A rendezvény Web oldala: http://www.mips.or.kr

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)64th Annual Meeting of The American Society for Surgery of The Hand (ASSH)

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.03.
  Rendezvény vége: 2009.09.05.
  Helyszín: USA, San Francisco
  A rendezvény Web oldala: http://www.assh.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EBA 2009 - 13th Congress of the European Burns Association

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.02.
  Rendezvény vége: 2009.09.05.
  Helyszín: Switzerland, Lausanne
  A rendezvény Web oldala: http://www.eba2009lausanne.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)14th World Congress of the International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.08.26.
  Rendezvény vége: 2009.08.29.
  Helyszín: France, Paris
  A rendezvény Web oldala: http://www.ifso2009.com/site/-09IFSO-

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Anti-aging & Aesthetic Medicine - Alaska Glaciers CME Cruise

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.07.19.
  Rendezvény vége: 2009.07.26.
  Helyszín: Canada, Vancouver
  A rendezvény Web oldala: http://seacourses.ensembletravel.com/article.php?story=20080620153557507

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)17th World Congress of Aesthetic Medicine

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.07.17.
  Rendezvény vége: 2009.07.19.
  Helyszín: Canada, Vancouver
  A rendezvény Web oldala: http://www.aestheticmedicine2009.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Hugh Greenway’s 26th Annual Superficial Anatomy and Cutaneous Surgery

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.07.13.
  Rendezvény vége: 2009.07.17.
  Helyszín: USA, San Diego, California
  A rendezvény Web oldala: http://cme.ucsd.edu/superficialanatomy

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The XVIIth Congress of the Spanish Society of Medical - Surgical Laser (SELMQ)

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.06.26.
  Rendezvény vége: 2009.06.27.
  Helyszín: Spain, Pamplona
  A rendezvény Web oldala: http://www.selmqpamplona2009.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)UCSD Conference on Limb Salvage & Functional Reconstruction - UCSD 2009

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.06.26.
  Rendezvény vége: 2009.06.28.
  Helyszín: USA, San Diego
  A rendezvény Web oldala: http://cme.ucsd.edu/limb/index.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)6th Annual Meeting of Health Technology Assessment International (HTAi)

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.06.21.
  Rendezvény vége: 2009.06.24.
  Helyszín: Singapore
  A rendezvény Web oldala: http://www.htai2009.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)13th Turkish Society of Aesthetic Plastic Surgery Congress

  The Course immediately follows the ASAPS Mediterranean Cruise. For more information, go to www.surgery.org/cruise2009. The Turkish Society invites you to attend their annual meeting, immediately following the ISAPS Course.

  The Scientific Commitee has planned a comprehensive schedule to educate us on the new and most exciting aspects of aesthetic plastic surgery. The first day of the meeting is reserved for non-invasive surgery workshops. On the second day, live surgery demonstrations and video presentations will be performed. On the third and fourth days, world renowned experts will share their experience with us as panelists and invited lecturers. While our main focus will be rhinoplasty, facial rejuvenation, breast surgery and body contouring, scientific lectures will also include all aspects of aesthetic surgery.

  Homepage: www.isapscourse2009.org/invitation.htm"

  Rendezvény kezdete: 2009.06.19.
  Rendezvény vége: 2009.06.22.
  Helyszín: Turkey, 34367 Istanbul, Cumhuriyet Cad, Harbiye, Hilton Convention Center
  A rendezvény Web oldala: http://www.isapscourse2009.org/invitation.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Medical Weight Loss & Non-surgical Liposculpture

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.06.05.
  Rendezvény vége: 2009.06.06.
  Helyszín: USA, Las Vegas
  A rendezvény Web oldala: http://www.asal-meso.com/html/workshops2.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ASPS/ IQUAM Transatlantic Innovations

  The scientific program of Transatlantic Innovations has a forward-looking focus on the latest research and breakthrough technology in reconstructive and aesthetic plastic surgery of the face, breast and body. The program will examine the evidence and applications of new technologies and conclude with an IQUAM Consensus Conference chaired by Dr. Connie Neuhann-Lorenz, the results of which will be published in Plastic and Reconstructive Surgery®, and presented to regulatory agencies on both sides of the Atlantic.

  CME Certification
  We are pleased to announce that the ASPS/IQUAM Transatlantic Innovations meeting has been accredited by the European Association Council for Continuing Medical Education (EACCME) for up to 15 European CME Credits (ECMEC’s). The EACCME is an institution of the European Union of Medical Specialists (UEMS www.uems.net). ECMEC’s are recognized by the American Medical Association towards the Physician's Recognition Award (PRA).

  Homepage: www.transatlantic-innovations.org/index.html

  Rendezvény kezdete: 2009.04.04.
  Rendezvény vége: 2009.04.07.
  Helyszín: France, 75007 Paris, 28 Bis Rue St Dominique, Maison de la Chimie
  A rendezvény Web oldala: http://www.transatlantic-innovations.org/index.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)1st Congress of the European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery (EASAPS)

  The program has been organized under the theme of “Emerging trends, New Technologies and Techniques in Aesthetic Plastic Surgery” and all the meeting will be dedicated exclusively to topics related to Aesthetic Plastic Surgery with free papers, panels, lectures and the section denominated “Best of Europe in Aesthetic Surgery”, where each of the countries which constitute the EASAPS selects the four best papers to represent their society. Besides of that, there will be seminars or instructional courses dedicated to new devices, technologies, fillers, lasers or new applications of existing products.
  További információk

  Rendezvény kezdete: 2008.10.23.
  Rendezvény vége: 2008.10.25.
  Munkahely neve: Eventos Marsans Congresos
  Címe: C/ Mahonia 2,1Ş Planta 28043 Madrid
  Tel: +91 343 30 46
  Fax: +91 343 32 21
  E-mail: info@congresosmarsans.es
  Helyszín: Spain, Madrid
  A rendezvény Web oldala: http://www.easaps-madrid2008.com/index_i.php

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Second Annual QMP Reconstructive Surgery Symposium

  Benefits:

  • Admission to symposium sessions and exhibits
  • DVD set of the meeting (a $350 value)
  • Up to 23 CME Category 1 credits
  • 5 Credits Identified for Patient Safety
  • Master courses and live video presentations
  • Ample opportunity for attendee interaction with faculty
  • Complimentary QMP gift certificate
  • Daily continental breakfasts, coffee breaks, and lunches
  • Welcome reception
  • The ultimate educational experience!

  Program Topics:
  • Fundamentals

   • Wound Repair

   • Bilaminate Neodermis Reconstruction

   • Wound Closure: Grafts, Flaps & VACs

   • Patient Safety in Reconstructive Surgery

   • Basic Reconstructive Principles: Bone & Soft Tissue

   • Time and Motion in the ER

   • Complications

  • Lower Extremity and Abdominal Reconstruction

  • Head and Neck Reconstruction

   • Facial Fractures

   • Nasal Reconstruction

  • Hand and Upper Extremity

  • Post-Bariatric Surgery

  • Breast Reconstruction

  • Pediatric Plastic Surgery

   • Cleft Lip and Palate

   • Ear Reconstruction

  • Cry For Help - Submitted Cases for Discussion

  • Complications - Case Demonstration with Clinical Problem-Solving

  Master Classes:
 • A Primer in Wound Care

 • Patient Safety in Reconstructive Surgery

 • Lifetime Surgical Approach to Cleft Patient: Timing and Operative Planning

 • Wide Awake Hand Surgery

 • Management of the Obese and Massive-Weight-Loss Patient

 • Facial Fractures

 • Applications of Fat Grafting in Reconstructive Surgery

Rendezvény kezdete: 2008.10.03.
Rendezvény vége: 2008.10.05.
Tudományos információ: Andrew Berger, Vice President of Sales & Marketing
Munkahely neve: Quality Medical Publishing, Inc.
Tel: 314-878-7808, 1-800-348-7808 (ingyenesen hívható)
Fax: 314-878-9937
E-mail: aberger@qmp.com
Helyszín:
A rendezvény Web oldala: http://www.qmp.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)V. International Plastic Surgery Course

  We are pleased to let you know that the V International Plastic Surgery Course is to be held in Ekaterinburg, Russia, June 5-7, 2008.

  The internationally renowned speakers from the USA and Brazil have committed to be part of our meeting:
  Tom Biggs, M.D. (Moderator) – Houston, Texas, USA
  Foad Nahai, M.D – Atlanta, Georgia, USA
  Jack A. Friedland, M.D. - Scottsdale, Arizona, USA
  Joseph Hunstad, M.D. – Charlotte, North Carolina, USA
  Thomas L. Roberts, M.D. – Spartanburg, South Carolina, USA
  Ruth Graf, M.D. - Curitiba, Brazil

  There will be the following major topics: Facial Rejuvenation and Body Contouring including Abdominoplasty, Breast Reduction, Body Lift, Liposuction and Lipofilling.

  Further information regarding this meeting will be presented on our web site in the nearest future.
  Contact: Elena Tselikova, Katherine Ushkova
  Tel: +7-343-371-88-24
  Fax: +7-343-371-88-24
  e-mail: org@plastic-surgery.ru

  Rendezvény kezdete: 2008.06.05.
  Rendezvény vége: 2008.06.07.
  Szervező: Elena Tselikova, Katherine Ushkova
  Tel: +7-343-371-88-24
  Fax: +7-343-371-88-24
  E-mail: org@plastic-surgery.ru
  Helyszín: Russia, Ekaterinburg, Kuibyshev Str., 44., Business & Exhibition Center (World Trade Center Ekaterinburg)
  A rendezvény Web oldala: http://www.b-med.ru/en/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)19th ISAPS Congress - Melbourne, Australia

  Bővebb információk letölthetők a kongresszus Web oldaláról.
  Kongresszusi tájékoztató füzet >>
  Online regisztráció >>

  Rendezvény kezdete: 2008.02.10.
  Rendezvény vége: 2008.02.13.
  Szervező: Sarah Markey-Hamm
  Címe: 84 Queensbridge Street Southbank VIC 3006 Australia
  Tel: +61 3 9682 0244
  Fax: + 61 3 9682 0288
  E-mail: isaps2008@icms.com.au
  Helyszín: Melbourne, Victoria, Corner of Flinders and Spencer Streets, Melbourne Convention and Exhibition Centre
  A rendezvény Web oldala: http://isapscongress2008.org/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International Master Course on Aging Skin (IMCAS) 2008

  Unequaled Tradition of Professional Support
  IMCAS has become one of the largest, most influential and most representative of international conferences only dedicated to the field of aesthetic surgery and cosmetic dermatology. By welcoming 2 600 delegates in each of our annual conferences coming from 40 different countries, it represents a true “medical population sampling”. This position of leadership had its beginnings in 1995, a period which witnessed the emergence of the fabulous interface between dermatologists and plastic surgeons as a necessity. Its principal objective: the promotion of highest possible standards in clinical practice, education and research in the plastic surgery – dermatology interface discipline or related disciplines (facial plastic surgery, oculoplastic surgery, aesthetic medicine, research, etc..).

  Rendezvény kezdete: 2008.01.09.
  Rendezvény vége: 2008.01.12.
  Tel: + 33 1 40 70 09 09
  Fax: + 33 1 40 70 92 40
  E-mail: imcascongress@wanadoo.fr
  Helyszín: France, 75116 Paris, 8 rue Foucault
  A rendezvény Web oldala: http://www.imcasweb.com/en/eventimcas-imcas2008-programme/program.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th European Conference on Plastic and Reconstructive Surgery of the Breast

  we are pleased to announce you that the 4th European Conference on Plastic and Reconstructive Surgery of the Breast will be held in Milan, from 12th to 15th December 2007.
  Should you be interested in attending, please download the programme from the following link: http://www.cq-travel.com/data/download.php?file=4.pdf

  Please do not hesitate to contact us in case of any further information you may need.
  Best regards,

  Organising Secretariat
  CQ Travel
  Via Pagliano 3
  20149 Milano
  Ph. 0039-02-4804951
  Fax. 0039-03-43911650
  E-mail: congress@cq-travel.com

  Rendezvény kezdete: 2007.12.12.
  Rendezvény vége: 2007.12.15.
  Munkahely neve: CQ Travel
  Címe: Via Pagliano 3 20149 Milano
  Tel: 0039-02-4804951
  Fax: 0039-03-43911650
  Helyszín: 20149 Italy, Milano, Via Masaccio, 19., HOTEL MELIA

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Dissection course of flaps in head, neck and trunk

  November 16&17
  UMCG, The Netherlands

  On November 16 and 17, 2007 the Department of Plastic Surgery of the University Medical Centre Groningen will once again organise its dissection course in collaboration with the Department of Anatomy.
  Lectures and practice
  This course is especially designed for plastic surgeons and their residents and focuses on flaps and their relevant anatomy in the head and neck and the trunk. Well-known workhorse flaps and the latest generation of perforator flaps will be covered. Flap presentations will be grouped according to their common vascular root. This course aims to equip you with theoretical background knowledge and practical skills.
  Following introductory anatomy lectures, the international faculty will discuss the surgical anatomy of each flap and perform live dissections on fresh frozen cadavers. Thereafter you can perform the dissections yourself, supervised by the faculty. The number of participants is limited to 30.
  At the end of this course...
  you will understand the underlying anatomy of the discussed flaps, you will be able to dissect them and apply the acquired skills in clinical practise.
  Faculty
  Dr. Christian De Cock Gent University Hospitals, Dept of Ophtalmology, Belgium
  Dr. Mustapha Hamdi Gent University Hospitals, Dept of Plastic Surgery, Belgium
  Prof. dr. Stefan Hofer Erasmus Medical Centre Rotterdam, Dept of Plastic Surgery
  Drs. Marjoleine de Lange UMCG, Plastic Surgery Department
  Mr. Niri Niranjan Broomfield Hospital, Chelmsford, St. Andrew’s Centre for Plastic Surgery, G.B.
  Prof. dr. Hubert Vermeersch UMCG, Department of Plastic Surgery
  Prof dr. Paul Werker UMCG, Department of Plastic Surgery
  Dr. Hay Winters VUMC Amsterdam, Department of Plastic Surgery

  Interested?
  Check our website for more information and registration.

  Rendezvény kezdete: 2007.11.16.
  Rendezvény vége: 2007.11.17.
  Helyszín: Netherlands, Groningen
  A rendezvény Web oldala: http://www.wenckebachinstituut.nl/winkel/allover.htm?http://wencke4.housing.rug.nl:80/cursuswinkel/public/CursusInternational.aspx?CPID=3084&doelgroep=1~hoofd

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EBOPRAS Examination

  Applications are being considered for the 2007 examination to be held in Madrid, Spain on 9th & 10th November.

  Eligibility to sit the EBOPRAS examination
  To be eligible to sit the exam, candidates must meet the following criteria regarding nationality and specialist status:
  Nationality: Candidates must be citizens of an EU member state or a full or associate member country of the European Union of Medical Specialists (UEMS) (website: www.uems.net).
  Specialist status: Candidates must be registered specialists in Plastic Surgery in either an EU member state or a full or associate member country of the UEMS.
  Trainees: As a concession, trainees in their final year of plastic surgical training in an EU/UEMS country may sit the examination provided they have met all other requirements for eligibility for specialist status in that country (e.g. national examination). However, the diploma cannot be awarded until they have achieved specialist status in plastic surgery in that country.

  Future examination venues:
  • 2008 – Zagreb, Croatia
  • 2009 – Aachen, Germany

  Candidates are therefore advised to apply early. As at 14th March 2007, 32 candidates have applied, and 14 of them have completed the application process and been accepted.

  Rendezvény kezdete: 2007.11.09.
  Rendezvény vége: 2007.11.10.
  A rendezvény Web oldala: http://www.ebopras.eu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)16th European Course in Plastic Surgery (EBOPRAS),

  Rendezvény kezdete: 2007.11.06.
  Rendezvény vége: 2007.11.08.
  Helyszín: Spain
  A rendezvény Web oldala: http://www.ebopras.org/european_course.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)52nd Meeting and World Congress of the International Academy of Cosmetic Surgery

  Lisabon, Portugal

  Rendezvény kezdete: 2007.11.02.
  Rendezvény vége: 2007.11.03.
  A rendezvény Web oldala: http://www.ibcs-org.com/lang_en/p_introduction.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International Board Certification in Cosmetic Surgery

  Lisabon, Portugal

  Rendezvény kezdete: 2007.10.29.
  Rendezvény vége: 2007.10.31.
  A rendezvény Web oldala: http://www.ibcs-org.com/lang_en/p_introduction.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Plastic Surgery in 2007: Get In On It.” – 33rd Annual Educational Seminar in Baltimore

  October 27 – 31st in Baltimore, Maryland

  Rendezvény kezdete: 2007.10.27.
  Rendezvény vége: 2007.10.31.
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticassistants.info/news.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XII Simposio Internacional de Cirugía Plástica

  Hotel Hilton Buenos Aires
  Contact: Secretaría de la Sociedad de Cirugía Plástica de Buenos Aires
  Tel: (5411) 4816-3757 / 0346
  e-mail: info@scpba.com.ar

  Rendezvény kezdete: 2007.10.19.
  Rendezvény vége: 2007.10.20.
  A rendezvény Web oldala: http://www.scpba.com.ar

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VI International Course: Advances in Plastic & Aesthetic Surgery

  Congress location: Barcelona
  Contact: internationalcourse@viajesefi.es

  Rendezvény kezdete: 2007.10.18.
  Rendezvény vége: 2007.10.20.
  A rendezvény Web oldala: http://www.institutiodebenito.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)45. Jahrestagung der Österreichischen Gesellschaft für Plastische, Aeshetische und Rekonstruktive Chirurgie

  Rendezvény kezdete: 2007.10.11.
  Rendezvény vége: 2007.10.13.
  Helyszín: Palais Kaufmännischer Verein, Linz, Austria
  A rendezvény Web oldala: http://www.plastkongress2007.at/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The International Symposium 20 Years of Aesthetic Surgery and Cosmetology

  Chisinau, Republic of Moldova

  Rendezvény kezdete: 2007.10.11.
  Rendezvény vége: 2007.10.13.
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticsurgery2007.md

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)43rd Congress of the Swiss Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery

  Congress location: Montreux-Palace, Montreux, Switzerland
  Contact: office@cpconsulting.ch

  Rendezvény kezdete: 2007.10.05.
  Rendezvény vége: 2007.10.06.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)First Annual QMP Reconstructive Surgery Symposium

  Venue - The First Annual QMP Reconstructive Surgery Symposium will be held at The Ritz-Carlton, St. Louis, Missouri, on Friday, September 28–30, 2007.

  Program Objectives - At the conclusion of this symposium, participants should be able to discuss the clinical decision making and current techniques for various reconstructive surgery procedures of the head and neck, breast, extremity, and thorax and abdomen. Participants should also be able to explain safety considerations and how to avoid and manage complications and optimize results for these procedures. In addition, participants should be able to describe long-term results, benefits, and risks associated with these reconstructive surgery procedures.

  Credit Designation - This activity has been planned and implemented in accordance with the Essential Areas and Policies of the Accreditation Council for Continuing Medical Education through the joint sponsorship of Cine-Med and Quality Medical Publishing, Inc. Cine-Med is accredited by the ACCME to provide continuing medical education for physicians.

  Cine-Med designates this educational activity for a maximum of 22 AMA PRA Category 1 credit(s}TM. Physicians should only claim credit commensurate with the extent of their particpation in the activity.

  Cancellation Policy - Registration is 50% refundable only if a written cancellation is received at the address below by September 1, 2007. No refunds will be given after this date for any reason.

  Rendezvény kezdete: 2007.09.28.
  Rendezvény vége: 2007.09.30.
  Szervező: Andrew Berger
  Címe: 2248 Welsch Industrial Ct. St. Louis, MO 63146
  Tel: 314-878-7808, Toll-free: 1-800-348-7808
  Fax: 314-878-9937
  E-mail: aberger@qmp.com
  Helyszín: USA, St. Louis, Missouri, The Ritz-Carlton
  A rendezvény Web oldala: http://www.qmp.com/meeting2007/reconstructive/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Controversies, Art and Technology in Facial Aesthetic Surgery

  The first day will consist of a Master Course on Short Scar Face-lifting, including Live Surgery by prominent plastic surgeons who have been pioneering the short scar face-lifting techniques. There will be a Free Communications session open to surgeons wishing to share their experience on short scar facelifting.

  The next 2 days will cover New Evolutions in Facial Aesthetic Surgery, again with live surgery, and lectures in the format of a teaching course from a the faculty. We like to stimulate the discussion by juxtaposing speakers with a different approach to the same subject.

  Rendezvény kezdete: 2007.09.21.
  Rendezvény vége: 2007.09.23.
  Helyszín: Belgium, Gent, Handelsbeurs
  A rendezvény Web oldala: http://www.vodtec.be/catfas2007/index.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ECSAPS Meeting

  Aachen, Germany
  21-22 September 2007

  Rendezvény kezdete: 2007.09.21.
  Rendezvény vége: 2007.09.22.
  A rendezvény Web oldala: http://www.ecsaps2007.ukaachen.de

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XII World Congress of International Federation for the Surgery of Obesity

  Porto, Portugal
  Email: alziracerqueira@diventos.com

  Rendezvény kezdete: 2007.09.05.
  Rendezvény vége: 2007.09.09.
  A rendezvény Web oldala: http://www.diventos.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISCFS XII Biennial International Congress

  Venue: Pestana Bahia Hotel, Salvador, Bahia, BrazilContact: Suzanne EggersTel: 1-269-329-0651 Fax: 1-269-329-0505Email: info@iscfscongress.org

  Rendezvény kezdete: 2007.08.23.
  Rendezvény vége: 2007.08.25.
  A rendezvény Web oldala: http://www.iscfscongress.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) The 28th Finnish Aesthetic Teaching Symposium

  Hospital Siluetti’s 28th Finnish Aesthetic Teaching Symposium will take place on August 20th – 22nd, 2007 in Helsinki.
  The course topic is Refinements in Body Contouring.

  Hospital Siluetti is honoured to present Mr. Constantino G. Mendieta M.D. from Miami, USA, as our main lecturer on this course.

  Program coordinators on this course are Ms. Liisa Savolainen
  and Ms. Mia Pentinmikko, to whom the registration forms can be sent to, either by email (liisa.savolainen@siluetti.fi and mia.pentinmikko@siluetti.fi ) or by fax +358 (0)9 684 480 44.
  További információk és jelentkezési lap letölthetők a "Kapcsolódó dokumentumok" alól.

  Rendezvény kezdete: 2007.08.20.
  Rendezvény vége: 2007.08.22.
  Szervező: Mia Pentinmikko
  Munkahely neve: Hospital Siluetti
  Címe: Keskuskatu 6, 8th floor 00100 HELSINKI FINLAND
  Tel: +358 10 80 88 55
  Fax: +358 9 684 480 44
  E-mail: mia.pentinmikko@siluetti.fi
  Helyszín: 00100 Finland, Helsinki, Keskuskatu 6, 8th floor, Siluetti, Hospital of Aesthetic Surgery

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Aesthetic Surgery on the Baltic

  Rendezvény kezdete: 2007.07.20.
  Rendezvény vége: 2007.07.28.
  A rendezvény Web oldala: http://www.surgery.org/cruise2007/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Master Course on Less Invasive Methods in Aesthetic Surgery and Cosmetology

  Tbilisi , Georgia
  E-mail: info@aptos.ge

  Rendezvény kezdete: 2007.07.06.
  Rendezvény vége: 2007.07.08.
  A rendezvény Web oldala: http://www.aptos.ge

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Varna congress of Beauty Surgery and Antiaging with European Certification Exam

  Varna, Riviera Holiday Club, Bulgaria

  Rendezvény kezdete: 2007.07.01.
  Rendezvény vége: 2007.07.03.
  A rendezvény Web oldala: http://www.eusas.com/07-07-congress-varna.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)14th INTERNATIONAL CONGRESS OF IPRAS

  International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2007.06.26.
  Rendezvény vége: 2007.06.30.
  Szervező: K.I.T. GmbH Association & Conference Management Group & Co.KG
  Címe: Kurfürstendamm 71 D - 10709 Berlin
  Tel: +49-30-24603260
  Fax: +49-30-24603200
  E-mail: ipras2007berlin@kit-group.org
  Helyszín: Berlin, Germany
  A rendezvény Web oldala: http://www.ipras2007berlin.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Congress of the World Society for Reconstructive Microsurgery

  Athens Hilton Hotel,
  June 24 - 26, 2007 in Athens, Greece.

  Rendezvény kezdete: 2007.06.24.
  Rendezvény vége: 2007.06.26.
  A rendezvény Web oldala: http://www.wsrm2007.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)52nd Annual Meeting of the Plastic Surgery Research Council

  Contact: PSRC Executive Office
  Tel: 1-603-643-2325
  Fax: 1-603-643-1444
  Email: psrc@sover.net

  Rendezvény kezdete: 2007.06.20.
  Rendezvény vége: 2007.06.23.
  Helyszín: Stanford Park Hotel, Stanford, California
  A rendezvény Web oldala: http://www.ps-rc.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)12th Esser Course - Aesthetics in Facial Reconstruction:New Perspectives 2nd Course

  c.oostdijk@erasmusmc.nl or s.hofer@erasmusmc.nl

  Rendezvény kezdete: 2007.06.01.
  Rendezvény vége: 2007.06.02.
  E-mail: c.oostdijk@erasmusmc.nl or s.hofer@erasmusmc.nl
  Helyszín: Rotterdam, the Netherlands

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)43rd Congress of the Swiss Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2007.06.01.
  Rendezvény vége: 2007.06.02.
  Szervező: Dr. Catherine Perrin
  Tel: 41-21-963-2139
  E-mail: office@cpconsulting.ch
  Helyszín: Montreux-Palace, Montreux, Switzerland

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)27th Annual Symposium - Advances in Aesthetic Plastic Surgery: The Cutting Edge

  Rendezvény kezdete: 2006.11.12.
  Rendezvény vége: 2006.11.16.
  Helyszín: New York City, New York
  A rendezvény Web oldala: http://www.nypsf.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)33rd International Annual Symposium of Plastic Surgery - Aesthetics 2006

  Rendezvény kezdete: 2006.11.07.
  Rendezvény vége: 2006.11.11.
  E-mail: cristycongreso@yahoo.com.mx
  Helyszín: Puerto Vallarta Jalisco, Mexico
  A rendezvény Web oldala: http://www.simposioguerrosantos.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XI Simposio Internacional de Cirugia Plastica "Siglo XXI"

  Rendezvény kezdete: 2006.10.20.
  Rendezvény vége: 2006.10.21.
  E-mail: info@scpba.com.ar
  Helyszín: Buenos Aires, Argentina
  A rendezvény Web oldala: http://www.scpba.com.ar

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV International Plastic Surgery Course

  Rendezvény kezdete: 2006.10.12.
  Rendezvény vége: 2006.10.14.
  Tel: 7-343-371-8820
  E-mail: mm@plastic-surgery.ru
  Helyszín: Ekaterinburg, Russia
  A rendezvény Web oldala: http://www.plastic-surgery.ru

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Bridging Innovations in Plastic Surgery - APSA 2006

  The 32nd Annual Educational Seminar

  Rendezvény kezdete: 2006.10.07.
  Rendezvény vége: 2006.10.11.
  Helyszín: San Francisco, CA
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticassistants.info/meetings.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)6th Croatian Congress of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surger

  Absztraktok beküldési határideje: 2006. július 30.
  A kongresszus pontos helyszíne: Grand Hotel Adriatic,
  M. Tita 200, 51410 Opatija, Croatia

  Rendezvény kezdete: 2006.10.06.
  Rendezvény vége: 2006.10.11.
  Tudományos információ: Mario Zambelli, President of the Croatian Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (CSPRAS)
  Munkahely neve: Plastic Surgical Center Zambelli
  Címe: Žrtava fašizma 10, 51000 Rijeka, Croatia
  Tel: +385 /0/51 327 555
  Fax: +385 /0/51 327 556
  E-mail: poliklinika.zambelli@ri.t-com.hr
  Szervező: Studio Hrg d o.o.
  Címe: Ulica Hrvatske bratske zajednice 4 10 000 Zagreb, Croatia
  Tel: +385 /0/1 6110 450, 6183 141
  Fax: +385 /0/1 6110 452
  E-mail: kongres@studiohrg.hr
  Helyszín: Opatija, Croatia
  A rendezvény Web oldala: http://www.studiohrg.hr/plastic-surgery2006

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Plastic Surgery 2006

  Important dates:
  September 1- Advance registration ends (for mail and fax), official hotel room block closes (local rates are higher and rooms become scarce)
  September 17- Advance online registration ends (On-site registration fees are higher)

  Rendezvény kezdete: 2006.10.06.
  Rendezvény vége: 2006.10.11.
  Tudományos információ: American Society of Plastic Surgeons (ASPS)
  Tel: (847) 228-9900
  E-mail: registration@plasticsurgery.org
  Helyszín: San Francisco
  A rendezvény Web oldala: http://12.153.50.131/?CFID=55366156&CFTOKEN=45536487

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ECSAPS Meeting

  Abstract submission deadline: Friday, 14 July 2006

  Rendezvény kezdete: 2006.09.22.
  Rendezvény vége: 2006.09.23.
  Szervező: Dr Julian Dye
  Tel: +44 (0) 1923 844350
  Fax: +44 (0) 1923 844031
  E-mail: dyej@raft.ac.uk
  Helyszín: London, UK
  A rendezvény Web oldala: http://www.raft.ac.uk/ecsaps2006

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)AAFPRS (American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery), Fall Meeting

  The registration form and fee must be received by the AAFPRS Foundation office by August 14, 2006, in order to qualify for the pre-registration fee. After that date you will be
  charged the on-site fee.
  (the registration form and the detailed program can be found on the event's website)

  Rendezvény kezdete: 2006.09.14.
  Rendezvény vége: 2006.09.17.
  Tudományos információ: American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery
  Címe: 310 S. Henry Street, Alexandria, VA 22314
  Tel: (703) 299-9291
  Fax: (703) 299-8898
  Helyszín: Toronto, Ontario
  A rendezvény Web oldala: http://www.aafprs.org/docs/Fallupdated2006.pdf

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)10th International Course on Perforator Flaps

  Pontos helyszín:
  Sheraton Hotel and Convention Center
  Noktali Sokak, Kavaklidere, 06700
  Ankara-TURKEY

  Rendezvény kezdete: 2006.09.06.
  Rendezvény vége: 2006.09.09.
  Tudományos információ: Dr. Sühan Ayhan (Associate Professor)
  Munkahely neve: Gazi University Medical School, Department of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery
  Címe: Besevler, 06500, Ankara TURKEY
  Tel: +90 312 202 6414
  E-mail: msayhan@gazi.edu.tr
  Szervező: TOPKON TURISM LTD.
  Címe: Zuhtu Pasa Mah. Rifat Bey Sokak No:24 PK. 34724 Kalamis-Kadikoy / ISTANBUL
  Tel: +90(216) 330 90 20
  Fax: +90(216) 330 90 05
  E-mail: congress@topkon.com
  Helyszín: Ankara, Turkey
  A rendezvény Web oldala: http://www.perforatorflaps2006.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Advances and Controversies in Laser Medicine and Surgery

  Conference Venue:
  Catalonia Palace of Congresses
  ( Av. Diagonal 661-671 )

  Rendezvény kezdete: 2006.08.30.
  Rendezvény vége: 2006.09.01.
  Szervező: Alicia Pérez (secretariat)
  Munkahely neve: Plataforma Laser Multidisciplinaria
  Tel: +34 93 414 0206
  Fax: +34 93 200 9980
  E-mail: alicia@laserbarcelona.com
  Helyszín: Barcelona, Spain
  A rendezvény Web oldala: http://www.laserbarcelona.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS 18th Congress with the Jornada Carioca

  International Society of Aesthetic Plastic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2006.08.01.
  Rendezvény vége: 2006.08.05.
  Szervező: ISAPS Executive Office
  Tel: 1-603-643-2325
  Fax: 1-603-643-1444
  E-mail: isaps@sover.net
  Helyszín: Rio de Janeiro, Brazil
  A rendezvény Web oldala: http://www.isaps.org, http://www.isaps.org/meetingdi.php?idm=5

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International Course on Plastic and Aesthetic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2006.06.14.
  Rendezvény vége: 2006.06.17.
  Tel: 93-203-2812
  Fax: 93-206-9989
  E-mail: cursos@clinica-planas.com
  Helyszín: Barcelona, Spain

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International Course on Plastic and Aesthetic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2006.06.14.
  Rendezvény vége: 2006.06.17.
  Tel: +93-203-2812
  Fax: +93-206-9989
  E-mail: cursos@clinica-planas.com
  Helyszín: Barcelona, Spain
  A rendezvény Web oldala: http://www.clinicaplanas.com/index2.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS Venice Postgraduate Instructional Course

  "Back to Basics - Make is simple and Safe"

  Rendezvény kezdete: 2006.06.01.
  Rendezvény vége: 2006.06.03.
  Szervező: Karen Rogerson
  Tel: +39-02-480495202
  Fax: +39-02-43911650
  E-mail: venice2006@cq-travel.com
  Helyszín: Venice, Italy
  A rendezvény Web oldala: http://www.surgerycourse.org/venice2006

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2006 EURAPS Meeting

  Rendezvény kezdete: 2006.05.25.
  Rendezvény vége: 2006.05.27.
  Helyszín: Istanbul, TURKEY
  A rendezvény Web oldala: http://www.euraps.org/framesetMEET.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Central European Advanced Course on Aesthetic Plastic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2006.05.17.
  Rendezvény vége: 2006.05.20.
  Tel: 420-2-6716-3030
  Helyszín: Prague, Czech Republic
  A rendezvény Web oldala: http://aps.cls.cz

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)6th International Flap Dissection Seminar in Living Tissue

  Pius Branzeu Center for Laparoscopic Surgery and Microsurgery
  Program Objectives
  This seminar provides the development of the surgeons' technical skills in harvesting and handling free flaps in the living tissue (pig).

  Seminar description
  34-Hour seminar including cutaneous, muscular / musculo-cutanous, osseous and intra-abdominal flaps.

  Facilities
  The training process - two participants per operating table including anesthesia, operating lamp, instruments, mono- and bipolar coagulator, suction - is closely monitored by instructor, who provides guidance, assistance, feedback, and skill evaluation throughout the entire course.

  Rendezvény kezdete: 2006.04.26.
  Rendezvény vége: 2006.04.29.
  Szervező: Mihai Ionac, MD
  Munkahely neve: Pius Branzeu Center for Laparoscopic Surgery and Microsurgery
  Címe: 2 Eftimie Murgu Sq. 300041 Timisoara
  Tel: ++40 744 576691
  Fax: ++40 256 216510
  E-mail: mihai_ionac@rdstm.ro
  Helyszín: Timisoara, Romania
  A rendezvény Web oldala: http://www.umft.ro/pius_branzeu_center/en

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Madrid International iConference on Plastic Surgery

  Features:
  - Internationally renowned Faculty
  - Broadcast of the event through the internet
  - Live surgery
  - Reconstructive and aesthetic surgery
  - Simultaneous translation

  Program (Topic):
  - Thursday: Orbit
  - Friday: Eyelids
  - Saturday: Brow and periorbita

  Rendezvény kezdete: 2006.03.30.
  Rendezvény vége: 2006.04.01.
  Szervező: James Spearman
  Munkahely neve: Bn&Co Congress Management
  Címe: Paseo de la Castellana 179 -5B1- 28046 Madrid
  Tel: +34 91 571 93 90
  Fax: +34 91 571 92 06
  E-mail: administracion@bnyco.com
  Helyszín: Madrid
  A rendezvény Web oldala: http://www.madridiconference.com

  Kapcsolódó dokumentumok (3)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Rhinoforum

  Rendezvény kezdete: 2005.11.21.
  Rendezvény vége: 2005.11.23.
  Munkahely neve: Europa Organization
  Fax: 05-3445-2646
  E-mail: europa@europa-organisation.com
  Helyszín: Marseille, France

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kuwait Plast 2005

  Rendezvény kezdete: 2005.11.19.
  Rendezvény vége: 2005.11.22.
  Szervező: Dr. Mohammed Khalaf Ebrahim
  Tel: 965-483-4823
  Fax: 965-481-1784
  E-mail: dr_mkplastic@hotmail.com
  Helyszín: Kuwait
  A rendezvény Web oldala: http://www.kuwaitplast2005.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The 4th Congress of the Syrian Association for Aesthetic, Reconstructive and Burn Surgery

  Rendezvény kezdete: 2005.11.17.
  Rendezvény vége: 2005.11.19.
  Helyszín: Damascus, Syria
  A rendezvény Web oldala: http://www.saarbs.net

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fillers, Injectables and Lasers for Facial Rejuvenation and Aesthetic Surgery of the Face

  Rendezvény kezdete: 2005.11.16.
  Rendezvény vége: 2005.11.19.
  Szervező: Francine Leinhardt
  Tel: +1-212-702-7728
  Fax: +1-212-832-9126
  E-mail: fleinhardt@earthlink.net
  Helyszín: The Waldorf-Astoria Hotel, New York City, NY

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)42nd Congress of the Brazilian Society of Plastic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2005.11.12.
  Rendezvény vége: 2005.11.15.
  E-mail: sbcp@cirurgiaplastica.org.br
  Helyszín: Belo Horizonte, Brazil
  A rendezvény Web oldala: http://www.cirurgiaplastica.org.br

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)14th European Course In Plastic Surgery - EBOPRAS

  A 14. Európai Plasztikai Sebész Kurzusról bővebb információ és program a kapcsolódó dokumentumokban, illetve a rendezvény információs oldalán található.

  Rendezvény kezdete: 2005.11.08.
  Rendezvény vége: 2005.11.10.
  Szervező: Convenus LLP Home Farm Buildings
  Címe: Netherhampton Salisbury Wiltshire SP2 8PJ
  Tel: +44 (0) 1722 742603
  Fax: + 44(0) 1722 744083
  E-mail: ebopras@convenus.com
  Helyszín: Dublin, Ireland
  A rendezvény Web oldala: http://www.convenus.com/ebopras

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)22nd Annual Meeting of the Northeastern Society of Plastic Surgeons

  Rendezvény kezdete: 2005.11.03.
  Rendezvény vége: 2005.11.05.
  Munkahely neve: NESPS Administrative Office
  Tel: +1-603-643-2325
  Fax: +1-603-643-1444
  E-mail: nesps@sover.net
  Helyszín: Ritz-Carlton Hotel, Washington, DC USA
  A rendezvény Web oldala: http://www.nesps.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)III Congress of the World Society for Reconstructive Microsurgery

  Rendezvény kezdete: 2005.10.23.
  Rendezvény vége: 2005.10.26.
  Tel: +54-11-4373-6266
  Fax: +54-11-5811-1457
  E-mail: info@wsrm-2005.com
  Helyszín: Buenos Aires Sheraton Hotel & Convention Center
  A rendezvény Web oldala: http://www.wsrm-2005.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)QMP Aesthetic Surgery Symposium

  Rendezvény kezdete: 2005.10.20.
  Rendezvény vége: 2005.10.23.
  Tel: 1-314-878-7808
  E-mail: esirianni@qmp.com
  Helyszín: St. Louis, Missouri
  A rendezvény Web oldala: http://www.qualitymedicalpublishing.com/meeting2005

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)American College of Surgeons 91st Annual Clinical College

  Rendezvény kezdete: 2005.10.16.
  Rendezvény vége: 2005.10.20.
  Tel: 1-312-202-5433
  E-mail: jaikins@facs.org
  Helyszín: San Francisco, California
  A rendezvény Web oldala: http://www.facs.org/clincon2005/index.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)International Course, Advances in Plastic and Aesthetic Surgery Program

  Rendezvény kezdete: 2005.10.13.
  Rendezvény vége: 2005.10.14.
  Tel: +34-932-173-366
  E-mail: vcongresointernacional@grupoanima.net
  Helyszín: Marbella, Costa del Sol, Spain

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Functional, Aesthetic and Reconstructive Surgery of the Nose

  Sponsors: ASPS/PSEF

  Időpont: 2005.09.23.
  Tel: +1-847-228-9900x471
  Fax: +1-847-228-7099
  E-mail: registration@plasticsurgery.org
  Helyszín: Chicago, Illinois
  A rendezvény Web oldala: http://www.plasticsurgery.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Joint Annual Meeting of ASSH & ASHT

  Sponsors: ASSH & ASHT

  Rendezvény kezdete: 2005.09.22.
  Rendezvény vége: 2005.09.24.
  Helyszín: San Antonio, Texas
  A rendezvény Web oldala: http://www.assh.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Annual Meeting of the British Association of Aesthetic Plastic Surgeons

  Rendezvény kezdete: 2005.09.22.
  Rendezvény vége: 2005.09.23.
  Szervező: Laura Manning
  Tel: +44-207-430-1840
  Fax: +44-207-242-4922
  E-mail: info@baaps.org.uk
  Helyszín: Royal College of Physicians, Regent's Park, London, England
  A rendezvény Web oldala: http://www.baaps.abstracts.org.uk

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)10th Congress ESPRAS 2005

  Aesthetic Surgery - European Section of IPRAS)
  Sponsor: Austrian Society of Plastic Surgery Vienna, Austria
  Weblink: http://www.espras.org/vienna.pdf

  Rendezvény kezdete: 2005.08.30.
  Rendezvény vége: 2005.09.03.
  Szervező: Hedwig Schulz
  Tel: +43 (0)1 405 13 83-10
  Fax: +43 (0)1 405 13 83-23
  E-mail: h.schulz@medacad.org
  Helyszín: Venue: Lecture Hall Centre, Vienna General Hospital) Vienna Medical Academy

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Quadrennial European Congress

  Rendezvény kezdete: 2005.08.28.
  Rendezvény vége: 2005.09.05.
  E-mail: manfred.frey@akh-wien.ac.at
  Helyszín: Vienna, Austria
  A rendezvény Web oldala: http://ipras.org/meetings.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Future meetings of European Association of Plastic Surgeons (EURAPS)

  További információ: http://www.euraps.org/futureMEET.htm

  Rendezvény kezdete: 2005.05.26.
  Rendezvény vége: 2005.05.28.
  Helyszín: Marseille, France

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESLAR 2005 Kongresszus

  European Society for Laser Aesthetic Surgery (ESLAS) 8. kongresszusára a Dokumentumok menüpont alatt a "regisztrált, de nem társasági tag orvosok számára" mappában található jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet. Abstractot az ugyanitt található űrlapon jelentheti be.
  A részletes programot szintén itt találja.

  Rendezvény kezdete: 2005.05.19.
  Rendezvény vége: 2005.05.20.
  Szervező: Pavel Brychta professzor, a kongresszus elnöke
  E-mail: pbrychta@fnbrno.cz
  Helyszín: Brno (Csehország)
  A rendezvény Web oldala: http://www.eslas.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IMCAS 2005

  International Master Course on Aging Skin:
  Live Demonstrations, Workshops: "How to..."
  Dermatological Rejuvenation: "Comprehend the Present and Anticipate the Future" - Lasers, Fillers and Soft Tissue Implants, Peels and Mesotherapy, Anti Aging Products and Aging Skin
  Surgical Rejuvenation: "Lifting 2005: High Tension Versus Section Techniques"  - Surgical Anatomy, Facelifts, Facial Shaping, Blepharoplasty, Rhinoplasty, IMCAS Surgery 2005 Clues
  IMFAT Investigations and Management of Fat and Adipose Tissue: Ageing Breats, Liposuccion, Lipofilling, Total Body Contouring, Thighplasty, Minimal Incision Brachioplasty, Stem Cells and Plastic Surgery 
  Research and Development: New Devices : in Lasers, in Fillers, in Aesthetic Surgery 

  Rendezvény kezdete: 2005.01.06.
  Rendezvény vége: 2005.01.08.
  Szakterület(ek): Bőrgyógyászat, Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: B.Ascher , D. Goldberg, B. Mole, B. Rossi
  Szervező: IMCAS General Secretariat
  Címe: IMCAS c/o Check-up Sante -8, rue Foucault , 75116 Paris, France
  Tel: +33 1 40 70 09 09
  Fax: + 33 1 40 70 92 40
  E-mail: imcascongress@wanadoo.fr
  Helyszín: Palais de Congrés, Paris
  A rendezvény Web oldala: http://imcasweb.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Breast Reconstruction Symposium Becker-Workshop

  Live Surgery - Video Demonstrations - Presentations


  Invited speakers:
  Prof. Hilton Becker (USA)
  Prof. Manfred Frey (Austria)
  Prof. Maria Deutinger (Austria)
  Prof. Christoph Papp (Austria)
  Prof. Gusztáv Gulyás (Hungary)
  Prof. Thomas Schoeller (Austria)

  Rendezvény kezdete: 2004.12.03.
  Rendezvény vége: 2004.12.04.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: Mrs.Michaela Voh
  Munkahely neve: Wilhelminenspital der Stadt Wien
  Címe: Montleartstrasse 37, A-1160 Vienna, Austria
  Tel: +43/1 491 50-45 01
  Fax: + 43/1 491 50-45 09
  E-mail: michaela.voh@wienkav.at
  Szervező: Prim.Doz.Dr. Rupert Koller
  Munkahely neve: Department of Plastic and reconstructive Surgery Wilhelminenspital, Vienna, Austria
  Helyszín: Wilhelminenspital der Stadt Wien, Vienna, Austria
  A rendezvény Web oldala: http://www.plastische-chirurgie-wilhelminenspital.at

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS Postgraduate Instructional Course

  Registration and program: http://www.isapsindia04.org/

  Rendezvény kezdete: 2004.11.28.
  Rendezvény vége: 2004.11.30.
  Tudományos információ: Dr. Lokesh Kumar
  Munkahely neve: Organizing Secretary / Hon. Secretary IAAPS
  Címe: E-33 Greater Kailash Part III,
  New Delhi - 110 044. INDIA

  Tel: +91-11-5163 7288 / 29228349
  Fax: +91-11-2682 3629
  E-mail: drlokesh@bol.net.in
  Helyszín: Jaipur, India

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)13th European Course in Plastic Surgery (EBOPRAS)

  Detailed Course Program in Word format (Preliminary)   
  Registration form   
  Hotel-booking form

  Rendezvény kezdete: 2004.11.09.
  Rendezvény vége: 2004.11.11.
  Helyszín: Hotel Ipanema, Porto, Portugal

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)5th Congress of the Croatian Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery

  További információ: http://www.kbd.hr/plastkir/Cavtat.htm

  Rendezvény kezdete: 2004.10.15.
  Rendezvény vége: 2004.10.20.
  Tudományos információ: Sanda Stanec, MD, PhD
  Tel: + 385 1 2902569
  Fax: + 385 1 29022451
  E-mail: sstanec@kbd.hr
  Helyszín: Dubrovnik-Cavtat

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)25th Congress of Aesthetic Medicine and Dermatological Surgery

  Rendezvény kezdete: 2004.10.01.
  Rendezvény vége: 2004.10.03.
  Szakterület(ek): Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: Jean-Jacques Legrand
  Munkahely neve: Société Francaise de Médecine Esthétique (S.F.M.E.)
  Fax: +33 1 43 33 95 99
  E-mail: congres@sfme.info
  Szervező: EuroMediCom
  Tel: +33 1 43 34 50 99
  Fax: + 33 1 43 34 50 39
  E-mail: SFME@euromedicom.com
  Helyszín: Hotel Méridien Montparnasse, Paris, France
  A rendezvény Web oldala: http://www.euromedicom.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The 17th Congress of ISAPS

  Endorsed by ASAPS

  Rendezvény kezdete: 2004.08.28.
  Rendezvény vége: 2004.08.31.
  Tudományos információ: International Meetings Managers
  Tel: 713.965.0566
  Helyszín: Houston, TX

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IMCAS ( International Master Course on Aging Skin)

  2004.augusztus 21-én, Bostonban (USA) rendezik a következő IMCAS konferenciát, melynek alcíme Dermatology &Plastic Surgery.
  A program:


  Expert Sessions ( Video Interactive Demonstrations) : Fillers; Botulinum Toxin ; Cosmetic Photodynamic Therapy, Cosmetic Combined Light and Radiotherapy
  What is New Sessions:
        What is New in Fillers, Lipofillers and Other Volumetric
              Augmentations ? ( P.Bui - G. Monheit)
        What is New in Lasers ? ( Ch.Dierickx - D. Goldberg)
        What is New in Botulinum Toxins ? ( B. Ascher - N. Sadick)
  Pearls and Problems Sessions:
        Botulinum Toxin ( T. Flynn - M. Heckmann)
        Lasers ( P. Bjerring - S. Kilmer)
        Liposuctions ( V. Giampapa - B. Mole - G. Sattler)
  Visit the Exhibits
        Fillers ( L. Baumann - D.T. Bensoussan)
        Non-invasive Anti-aging Approaches ( V. Giampapa)
        Combined Treatments for the Aging Face ( M. Landau - C. Maas)
  Free Communications
  Regisztrációs díj: (július 15. előtt) 500 dollár, (utána) 580 dollár
  Registration deadline: augusztus 15.
  e-mail: IMCAS-USA@skinandlasers.com
  ( A következő IMCAS kongresszus ideje és helye: 2005.január 6-8., Párizs) 


   

  Időpont: 2004.08.21.
  Szakterület(ek): Bőrgyógyászat, Plasztikai sebészet
  Tudományos információ: IMCAS US Secretariat
  Címe: 20 Prospect Avenue - Suite 702 - Hackensack - NJ 07601 (USA)
  Tel: + 1 201 441 9890
  Fax: + 1 201 441 9893
  E-mail: IMCAS-USA@skinandlasers.com
  Szervező: David Goldberg és Benjamin Ascher
  Helyszín: Boston (USA)
  A rendezvény Web oldala: http://www.imcasweb.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)15th Annual Meeting of European Association of Plastic Surgeons (EURAPS)

  További információ: http://www.euraps.org/futureMEET.htm

  Rendezvény kezdete: 2004.05.27.
  Rendezvény vége: 2004.05.29.
  Helyszín: Genoa, Italy

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Európai Microsebészeti Társaságok 7. kongresszusa

  http://www.euromicro2004.com/

  Rendezvény kezdete: 2004.05.21.
  Rendezvény vége: 2004.05.22.
  Helyszín: Barcelona

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)3rd International Meeting of the IFFPSS

  In association with the European Academy of Facial Plastic Surgery
  További információ: http://www.facial-plastic-surgery.org/physician/education/brochure.asp?ID=17

  Rendezvény kezdete: 2004.05.16.
  Rendezvény vége: 2004.05.19.
  Tudományos információ: Rachel Powell
  Tel: +44 (0)20 7831 3916
  E-mail: eafps@bao-hns.demon.co.uk
  Helyszín: London, England

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Controversies, Art and Technology In Facial Aesthetic Surgery

  További információ: http://www.isaps.org/CoupureSeminars4.asp

  Rendezvény kezdete: 2004.05.06.
  Rendezvény vége: 2004.05.08.
  Helyszín: Gent, Belgium

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ASAPS/ASERF Annual Meeting

  Organization: The Aesthetic Society/Foundation
  További információ: http://www.surgery.org/professionals/meetings.php

  Rendezvény kezdete: 2004.04.16.
  Rendezvény vége: 2004.04.21.
  Tudományos információ: ASAPS Central Office
  Tel: 562-799-2356
  Fax: 562-799-1098
  E-mail: asaps@surgery.org
  Helyszín: Vancouver, British Colombia, Canada

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)The Aesthetic Meeting 2004

  ASAPS/ASERF Annual Meeting
  További információ: http://www.surgery.org/professionals/meetings-vancouver.asp
  Abstract submission: http://surgery.confex.com/asaps/2004AM/index-annual.html

  Rendezvény kezdete: 2004.04.15.
  Rendezvény vége: 2004.04.21.
  Tudományos információ: ASAPS Central Office
  Tel: 562.799.2356
  E-mail: asaps@surgery.org
  Helyszín: Vancouver, BC, Canada

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Annual Meeting of ASAPS and ASERF

  (Aesthetic Surgery Education and Research Foundation)

  The Annual Meeting of ASAPS and ASERF (Aesthetic Surgery Education and Research Foundation) is held each spring. This meeting is widely recognized as the most important event, nationally and internationally, for clinical education and research in aesthetic surgery.
  www.surgery.org/professionals/meetings.asp

  Rendezvény kezdete: 2004.04.15.
  Rendezvény vége: 2003.04.21.
  Helyszín: Vancouver, Canada

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISAPS THE BERLIN COURSE

  http://http://www.isaps.org/Members/CourseBerlin.asp illetve http://http://www.isaps.org/BerlinCourse1.pdf

  Rendezvény kezdete: 2004.03.04.
  Rendezvény vége: 2004.03.06.
  Helyszín: Berlin, Germany

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Vth Symposium on Aesthetic Plastic Surgery

  Rendezvény kezdete: 2003.11.27.
  Rendezvény vége: 2003.11.29.
  E-mail: palacin@dr.teknon.es
  Helyszín: Barcelona, Spain

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)European Board Examination in Plastic Surgery

  http://www.ebopras.org/eurocourse.html
  illetve: http://www.wenckebachinstituut.nl/overzichten/plastisch/plastisch.html

  Rendezvény kezdete: 2003.11.22.
  Rendezvény vége: 2003.11.23.
  Helyszín: University Hospital, Groningen, The Netherlands

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)12th European Course in Plastic Surgery

  http://www.ebopras.org/eurocourse.html
  illetve: http://www.wenckebachinstituut.nl/overzichten/plastisch/plastisch.html

  Rendezvény kezdete: 2003.11.19.
  Rendezvény vége: 2003.11.21.
  Helyszín: University Hospital, Groningen, The Netherlands

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Annual Meeting of American Society of Plastic Surgeons

  További információk: http://www.plasticsurgery.org/annual_meeting/index.cfm

  Rendezvény kezdete: 2003.10.25.
  Rendezvény vége: 2003.10.29.
  Helyszín: San Diego, California, USA

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPRAS World Congress, Sydney 2003 Aug 10-15

  Online program és regisztráció:

  http://www.ipras2003.com

  Rendezvény kezdete: 2003.08.10.
  Rendezvény vége: 2003.08.15.
  Tudományos információ: Linda Philips
  E-mail: linda@icmsaut.com.au
  Helyszín: Sydney, Ausztrália

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EURAPS Congress, Wien Máj 29-31

  http://www.euraps.org

  Rendezvény kezdete: 2003.05.29.
  Rendezvény vége: 2003.05.31.
  Helyszín: Bécs, Ausztria

 • Aktuális kongresszusok, rendezvények megjelenítése

  Biztonságos kapcsolat

  Ön 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel.

   Emlékezzen rám! [ Böngésző beállítása ][ Elfelejtett jelszó ][ Regisztráció ]
  Kérem várjon...
  Kongresszusok listája
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  Kiemelt események
  mphest 2017

  Személyes
  Web-oldalak