Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
VIII. Magyar Osteológiai Kongresszus, 2007
2007. május 23-26.
Balatonfüred

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Osteológusok!

Tisztelettel meghívjuk Önöket a VIII. Magyar Osteológiai Kongresszusra.

Időpont: 2007. május 23-26.
Helyszín: BalatonfüredVÉGLEGES PROGRAM - Kattintson ide >>


A Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság 2007-ben XVI. kongresszusát rendezi. Annak is immár nyolcadik éve, hogy a Magyar Radiológus Társaság Osteológiai Szekciójával összefogva létrehoztuk a metabolikus osteológia vezető hazai rendezvényét.

Ezúttal tehát már a VIII. Magyar Osteológiai Kongresszust hirdetjük meg, hagyományainkhoz híven ezúttal is Balatonfüreden, 2007. május 23-26. között.
Az előző osteológiai kongresszusok magasra tették a szakmai mércét: tagtársaink kiváló előadásai, a legújabb tudományos eredményeket áttekintő szimpóziumok, kerekasztal megbeszélések fémjelezték konferenciánkat, jeles külföldi tudósok aktív részvételével. Az orvoslás más ágaival érintkező határterületekkel is rendszeresen foglalkoztunk, évente más orvosi tudományos társasággal közösen. Hagyományossá váltak hangulatos társasági eseményeink, a tudományos tanácskozás fárasztó órái után szolgálva a rekreációt.
Rendezvényünk ezer főt meghaladó látottsága mellett kulcskérdéssé vált a kongresszust szervező csapat profizmusa is. Ebben az évben ez különösen fontos mert azt szeretnénk, hogy az ismert gazdasági nehézségekből a résztvevők minél kevesebbet érezzenek meg.

A MOOT és az MRT-OS vezetőségei nevében szeretettel hívunk minden, a mozgásszervek és a csontanyagcsere iránt érdeklődő kollégát, hogy csatlakozzon hozzánk és rendezzük együtt – az eddigi sikereket folytatva – a VIII. Magyar Osteológiai Kongresszust!

A helyszín és az időpont (május utolsó hete Balatonfüreden) változatlan, Főtémákat az eltelt év nemzetközi és hazai kutatásai alapján választottuk ki.
Osteológiai kongresszusunk tudományos színvonalát a nemzetközi eredmények áttekintése mellett a hazai orvosi kutatások megvitatása biztosítja.
E hazai adatokat az osteológiai ellátórendszer legújabb szabályozási és finanszírozási változásai is felértékelték. Várunk tehát minden érdeklődőt és különös szeretettel várjuk minél nagyobb számban a legújabb saját eredményeiket ismertető kollégákat, akik még tovább növelik kongresszusunk és a hazai osteológia tekintélyét!

Találkozunk 2007 májusában Balatonfüreden!

Dr. Horváth Csaba
a MOOT elnöke
Dr. Forgács Sándor
az MRT-OS elnökeA kongresszus elnökei: Dr. Horváth Csaba és dr. Forgács Sándor

Tudományos bizottság:
Dr. Balogh Ádám
Dr. Forgács Sándor
Dr. Horváth Csaba
Dr. Karlinger Kinga
Dr. Lakatos Péter
Dr. Mester Ádám
Dr. Poór Gyula
Dr. Szekanecz Zoltán
Dr. Szekeres László
Dr. Tamási László

A kongresszus főtitkára és a hostess-szolgálat vezetője:
Bárkovits Sarolta

Tudományos főtémák:
1. Költséghatékony osteoporosis ellátás - prevenció, terápia és rehabilitáció
2. Kisízületi betegségek diagnosztikája és kezelése
3. Osteologiai kazuisztikák
4. Ultrahang gyakorlatok
5. Szabad előadások

AZ ELŐADÁSOK BEJELENTÉSE ON-LINE IS LEHETSÉGES!

Az előadások bejelentésének határideje: 2007. március 15.
A határidő végleges, a később érkezett előadásokat nem tudjuk a programba iktatni!

Előadást csak a felhasználó névvel/jelszóval vagy smartcarddal történt bejelentkezést követően lehet bejelenteni.

Felhasználó névvel/jelszóval, illetve smartcarddal csak a MOOT tagjai, illetve a www.osteoporosis.hu Web-rendszerbe regisztrált orvos/egészségügyi szakemberek rendelkeznek.

A tagként, vagy orvos/egészségügyi szakemberként történő regisztrációt 24 órán belül visszaigazoljuk. Regisztráláshoz kattintson ide!

Aki bejelentkezési adatait elfelejtette, kérjük írjon a support@osteoporosis.hu e-mail címre, válaszlevélben megadjuk az adatokat.

Ha valaki mégis hagyományos módon szeretné absztrakját beküldeni, annak segítségére vagyunk az alábbi címen:
Csákvári Timea,
csaktim@bel1.sote.hu
tel: (06-1) 456-1030, fax: (06-1) 456-1031


A KONGRESSZUSRA ON-LINE ÉS HAGYOMÁNYOS ÚTON, LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAPON IS LEHET JELENTKEZNI!Jelentkezési határidő: 2007. március 20.

On-line jelentkezésre csak felhasználó névvel/jelszóval történt bejelentkezést követően van lehetőség.

Felhasználó névvel/jelszóval csak a MOOT tagjai, illetve a www.osteoporosis.hu Web-rendszerbe regisztrált orvos/egészségügyi szakemberek rendelkeznek.

A tagként, vagy orvos/egészségügyi szakemberként történő regisztrációt 24 órán belül visszaigazoljuk. A regisztráláshoz kattintson ide!

Aki bejelentkezési adatait elfelejtette, kérjük írjon a support@osteoporosis.hu e-mail címre, válaszlevélben megadjuk az adatokat.


A hagyományos jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide >>
Egy kongresszus sikere elsősorban a résztvevőkön múlik.
Régi vendégeinknek köszönjük, hogy ismét megtisztelik kongresszusunkat.
Külön szeretettel köszöntjük azokat, akik most elõször vesznek részt rendezvényünkön.

Reméljük, hasonló szép időjárás fogad bennünket Balatonfüreden, a VIII. Magyar Osteológiai Kongresszuson...

Legfrissebb kongresszusok
 • MRE Vándorgyűlés

  2024.09.19. 8230 Balatonfüred, Huray u. 3., Balatonfüred Kongresszusi Központ

  ...
 • Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a magyar pszichiátria meghatározó egyénisége és Társaságunk alapító tagja, Dr. Ozsváth Károly professzor 2024....>> Magyar Pszichiátriai Társaság hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Applications for the upcoming European Board of Paediatrics - European Academy of Paediatrics Exam (EBP-EAP Exam) taking place on 19 November...>> Magyar Gyermekorvosok Társasága hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Kedves Kollégák, kedves Hallgatók, kedves immunológia iránt érdeklődők!Szeretettel meghívjuk Önöket a Magyar Immunológiai Társaság Vándorgyűlésére,...>> Magyar Immunológiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Az International Society of Hypertension következő kongresszusa 2024. szeptember 19-22 között lesz Cartagena-ban, Kolumbiában. Regisztráció:  >> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Pumpakezelésre jogosult centrumAlapfeltételAkkreditált diabetológiai szakellátóhely, mely kötelezettséget...>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2024.07.12. ]