Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Zinner Nándor pályázat

Minden 35 éven aluli fiatal orvos pályázhat. A munkának a pályázó - ortopédiával kapcsolatos - önálló tudományos (klinikai vagy alapkutatási tevékenységéről kell számot adnia.


Formai követelmények: a pályázatot cikk formájában kell benyújtani, ami a Magyar Ortopédia, Traumatológia, Kézsebészet és Plasztikai Sebészet című folyóiratunk formai követelményének kell, hogy megfeleljen.  (bevezetés, célkitűzés, anyag-módszer, eredmény, összefoglalás, következtetés, irodalomjegyzék).


Az legjobb Zinner Nándor pályamunkák, maximum az első három helyezett dolgozata, előzetes lektorálás után Társaságunk folyóiratában fog megjelenni.


A pályázatokat a MOT főtitkár címére kell elküldeni (vermes.csaba@pte.hu) május 31-ig.


A pályázatokat a folyóirat által felkért bírálók véleményezik és értékelik.


A MOT vezetősége által megállapított pénzjutalomban részesülnek a kiemelkedő minőségű pályamunkák. Az eredmény kihirdetésére a 2024-es MOT konferencián kerül sor.


Minden 35 éven aluli fiatal orvos pályázhat. A munkának a pályázó - ortopédiával kapcsolatos - önálló tudományos (klinikai vagy alapkutatási) tevékenységéről kell számot adnia. Formai követelmények: tudományos közleményekhez hasonló szerkesztésben (bevezetés, célkitűzés, anyag-módszer, eredmény, összefoglalás, következtetés, irodalomjegyzék) legalább 20 oldalon, esztétikus formában kell benyújtani. A pályázatokat a mindenkori főtitkár címére kell elküldeni az adott év április 30-ig. A pályázatokat felkért bírálók véleményezik és értékelik.
A MOT vezetősége által megállapított pénzjutalomban részesülnek a kiemelkedő minőségű pályamunkák

Kiegészítés: Dr. Mező Róbert ortopéd és rehabilitációs szakorvos, a Semmelweis Egyetem mesteroktatója 200 000 forint különdíjat ajánl fel, amelyet az LBT kft. finanszíroz. A különdíjat az a 35 év alatti ortopéd szakorvos nyerheti el, aki Zinner Nándor pályázatot nyújt be, pályázatának tárgyát az eszközös konzervatív ortopédia tárgyköréből választja, munkájával a hasonló témakörű dolgozatok között a legjobb helyezést éri el és az értékelés során az összes dolgozat közül az első három hely valamelyikét nyeri el.
ONLINE TAGDÍJBEFIZETÉS

MOT tagdíj összege szakorvosoknak: 12.000 Ft

Szakorvosjelölteknek 8.000 Ft.

65 éves kortól lehet kérni az emeritus tagságot a MOT Főtitkárához írt levélben. Az emeritus tagot tagdíjmentesség illeti meg a MOT alapszabálya szerint.

70. életév betöltése után tagdíjfizetési kötelezettség nincsen.