Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Nemzetközi Mozgásszervrendszeri Ultrahang Társaság - „International Society for Musculoskelettal Ultrasound (ISMUS)“ - XII. Kongresszusa
  [2014.05.07.] - MOT - Hírkategória: Rendezvény információ
  Nagyon tisztelt Kolléganők és Kollégák!
  Szeretném figyelmükbe ajánlani az ISMUS XII. Kongresszusát. Az ISMUS, 1990-es alakulása óta a legmagasabb nemzetközi szinten fogja össze a mozgásszervrendszeri ultrahang vizsgálatok kutatóit és alkalmazóit.  Ezen szakterület - éppen az utóbbi években - hatalmas fejlődésen ment keresztül. A mozgásszervrendszer ultrahangos vizsgálata eközben már nem csupán a radiológiában, hanem a reumatológiában, az ortopédiában és a traumatológiában is a legfontosabb műszeres diagnosztikai vizsgálatok közé tartozik.

  Mitöbb, az ultrahang diagnosztika az újszülöttcsípő dysplasia-diagnosztikája által a gyermekorvosok számára is lényeges szerepehez jut. Emellett háziorvosok és belgyógyászok  is mind nagyobb számban vannak tisztában a mozgásszervrendszer ezen vizsgálati módszerének jelentőségével. Az a nagy megtiszteltetés ért bennünket most itt Magyarországon, hogy az idei kongresszus megszervezésére 2014. október 16-18. között Szegeden kerülhet sor. Szeretném Önöket arra ösztönözni, hogy megragadják a lehetőséget ezen a világ különböző tájairól származó elismert szakértők közötti rendkívül érdekes tapasztalatcserén való részvételre, sőt, azt saját prezentációikkal is gazdagítsák.

  Valamennyi hasznos információt megtalálják alábbi honlapon: www.ismus-congress.info

  Kérdéseik megválaszolására természetesen személyesen is felvehetik velem a kapcsolatot. Örömöre szolgálna, ha ez az alkalom Magyarországon is nagy visszhangra találna és októberben Szegeden köszönthetném Önöket.

  Dr. Beat Dubs Szeged és Zürich (Svájc)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>