Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Tagdíjfizetési felszólítás
  [2023.02.07.] - MOT - Hírkategória: Általános

  Tisztelt Tagtársaim!

   

  2022-ben a Magyar Ortopéd Társaságnak 571 fő rendes tagja volt. Közülük 92 tagtársunk élvez tagdíjmentességet életkorára való tekintettel.

   

  A tagdíjköteles 479 emberből mindössze 240 fő fizetett tagdíjat (nekik ezt a Társaság vezetősége nevében köszönöm), 239 kolléga ezt elmulasztotta.

   

  Tájékoztatni szeretnélek Benneteket, hogy a MOT vezetősége minden évben rendezi az EFORT felé taglétszámunk alapján az EFORT tagság díját, és ezt a díjat valamennyi tagunk után fizetjük. Rossz fényt vetne Társaságunkra, ha az idei évben azt volnánk kénytelenek jelezni az EFORT felé, hogy a taglétszámunk egy év alatt közel a felére csökkent.

   

  A tagdíjfizetés elmulasztását egyebekben a MOT alapszabálya automatikus tagság megszüntetéssel szankcionálja (ezt az információt minden évben a tagdíjfizetési felhívó levél tartalmazza is).

   

  A MOT vezetősége nevében tisztelettel kérem valamennyi Kollégánkat, aki elmulasztotta a tavalyi tagdíját rendezni, hogy ezt 72 órán belül tegye meg!

   

  Tisztelettel kérjük az Osztályvezető Főorvosok segítséget is, hogy a reggeli referálókon ill. orvosi konferenciákon hívják fel Kollégáik figyelmét a tagdíj befizetésre!

   

  Emlékeztetőül:

   

  A tagdíj szakorvosok számára: 12000 Ft,

  szakorvos jelöltek/rezidensek számára: 8000 Ft.

   

  A MOT számlaszáma: 11711034-20316235

   

  A társasági tagdíj befizetésről számlaigényedet kérem, hogy a befizetést követően haladéktalanul jelezd Mészáros Zsuzsannának, mert a befizetést követően legkésőbb 8 napon belül a számlát ki kell állítanunk.
  E-mail: meszaros.zsuzsanna@baleseti.hu Tel: 06-1-299-7701

   

  Kérném továbbá, hogy az idei tagdíjakat is mielőbb rendezzétek!

   

  Mindamellett szeretném megköszönni azoknak a Kollégáknak illetve Osztályoknak / Klinikáknak, akik évek óta időben rendezik tagdíjukat, hogy az Ő befizetéseikkel nincsen probléma.

   

  Bízva az elmaradások rendezésében,

   

  Baráti üdvözlettel:

   

  Dr. Hangody László Rudolf
  A MOT Pénztárnoka

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>
 • Elhunyt Dr. HARCOS PÉTER neurológus, pszichiáter, évtizedek óta a MPT vezetőségének tagja, a MPT Organikus Pszichiátriai Szekciójának elnöke. Emlékét...>> Magyar Pszichiátriai Társaság hírei

  [ 2024.02.26. ]

 • Szerző(k): Dr. Winkler Gábor, Dr. Hidvégi Tibor (szerk.)Megjelenés: 2023>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2024.02.26. ]

 • The EAP 2024 Mastercourse - The European Academy of Paediatrics Master course taking place in Porto, Portugal from 11-14 April 2024. Registration...>> Magyar Gyermekorvosok Társasága hírei

  [ 2024.02.26. ]

 • Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. Harcos Péter nyugalmazott osztályvezető főorvos, türelemmel viselt súlyos betegségben,...>> Magyar Stroke Társaság hírei

  [ 2024.02.26. ]

 • Optimizing cardiovascular health in dialysis­organised by EuDial - European Dialysis Working GroupTuesday, February 27, 2024,...>> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2024.02.26. ]