Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény


XVI. IME-MEMT Országos Egészség-gazdaságtani Konferencia, „Az egészség-gazdaságtan lehetőségei az új kormányzati ciklusban”
Időpont: 2022.06.29.
Helyszín: 1067 Budapest, Teréz krt. 43., Radisson Blue Béke Hotel
Tudományos információ: Sinkó Eszter
Munkahely neve: Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság
Munkahely címe: 1201 Budapest, Ady Endre utca 206.
E-Mail: ime@memt.hu
Szervező: Madarász Hajnalka
Szervező iroda neve: Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság
Cím: 1201 Budapest, Ady Endre utca 206.
E-Mail: ime@memt.hu
XVI. alkalommal kerül megrendezésre az IME - Az egészségügyi vezetők szaklapja és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság által közösen szervezett Országos Egészség-gazdaságtani Konferencia.
Konferenciánk legfontosabb célja, hogy találkozási és bemutatkozási lehetőséget adjon az egészség-gazdaságtan iránt érdeklődők számára, közvetítse a módszertani, szakmai újdonságokat, és hozzájáruljon a szakmai evidenciákon és egészség-gazdaságtani alapokon történő döntéshozatal fejlődéséhez, valamint a döntések következményeinek monitorozását is elősegítse. Rendezvényünk keretében átfogó témákat tárgyaló plenáris ülést követően egyes témákat mélyebben tárgyaló szekciók következnek. Mind az állami szféra, mind az ipari szereplők, mind pedig az akadémiai kutatók szemszögéből tárgyaljuk az egészségpolitikai és gazdasági környezet mélyebb összefüggéseit - a központi témánk mellett felmerülő egyéb kérdésekben is.
2022-es konferenciánknak külön aktualitást ad a most induló új kormányzati ciklus, annak lehetőségei és számos teendője.