Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény


Személyközpontú módszerspecifikus kiképző program
Rendezvény kezdete: 2021.09.22.Rendezvény vége: 2021.12.31.
Helyszín: Nincs információ
Dr. Tringer László prof. emeritus és Dr. Pintér Gábor c. egyetemi tanár

2021. szeptember 22-én teljes személyközpontú módszerspecifikus kiképző programot indít Budapesten.


A képzés a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület keretében és tanulmányi rendje szerint folyik, s orvosok és pszichológusok számára egyben a pszichoterápiás szakképzés teljes személyközpontú módszerspecifikus fázisát képezheti. Pszichoterapeuták számára "személyközpontú pszichoterapeuta", másoknak "személyközpontú tanácsadó" végzettséget ad. A tanfolyam elemei: sajátélményű önismereti csoport, pszichoterápiás tréning, elmélet, „terápiás lánc”, szupervízió.

A tanfolyam a képzési rend szerint halad (ld. www.szemelykozpontu.hu). Általában havonta egy alkalommal, szerdai napokon leszünk együtt + néhány intenzív blokkban. Pszichoterapeuta jelöltek, rezidensek, szakpszichológusok, illetve orvosok és pszichológusok jelentkezését várjuk! Végzős medikusok és pszichológus MA hallgatók jelentkezését korlátozott számban tudjuk fogadni.

Jelentkezés 2021. szeptember 10-ig lehetséges, de a helyeket az érkezés sorrendjében töltjük be. Előzetes regisztráció a rogerstanfolyam@gmail.com címen lehetséges rövid motivációs levéllel és szakmai – végzettségi adatokkal. Az első interjúkra júniusban kerül sor.