Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény


Budapesti Bőrgyógyászati Továbbképző Napok (2021.10.28-30.)
Rendezvény kezdete: 2021.10.28.Rendezvény vége: 2021.10.30.
Helyszín: online vagy a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika tanterme
Szervező iroda neve: Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika
Kedves Kolléganők és Kollégák!

2021. október 28-30. között a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika szervezésében kerül megrendezésre a Budapesti Bőrgyógyászati Továbbképző Napok elnevezésű, 50 pontos kötelező szintentartó tanfolyam. Mind bőrgyógyászok, mind allergo-immunológusok számára nyújt továbbképzést.

A tanfolyam előadásainak témái felölelik a bőrgyógyászat minden területét, és nem csak átfogó elméleti ismereteket nyújtanak magas színvonalon, hanem a legújabb diagnosztikai és terápiás eljárásokat a gyakorlat szemszögéből is bemutatják. A résztvevők a következő szakmai programmal és témakörökkel találkozhatnak: sebkezelés, flebológia, gyermekbőrgyógyászat, immunológiai és autoimmun betegségek, bőrsebészet, genetika, allergológia, trichológia, kozmetológia, onkodermatológia, STD.

A program a járványhelyzet függvényében online vagy személyes jelenléttel kerül megrendezésre, melyről a későbbiekben folyamatosan informáljuk a résztvevőket. Jelenleg azonban személyes részvétellel tervezünk.

Jelentkezés: a https://oftex.hu/ portálon történő regisztrációval. A résztvevők létszáma személyes rendezvény esetén limitált (210 fő), így kérjük, hogy időben jelentkezzenek! Jelentkezési határidő: a maximális résztvevő létszám elérésének dátuma, de legkésőbb 2021.10.21.

Helyszín: a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika tanterme További információkat és a tudományos program tervét az OFTEX portálon és a rendezvény honlapján (https://semmelweis.hu/borklinika/borgyogyaszoknak/budapesti-borgyogyaszati-tovabbkepzo-napok/) találják.

Budapest, 2021. augusztus 22.

Üdvözlettel:
Prof. Dr. Sárdy Miklós
a Budapesti Bőrgyógyászati Továbbképző Napok tudományos szervezője