Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
A MOK e-Hírlevele az aktualitásoknak megfelelően kiküldött kör E-mail, mely a legfrissebb és legfontosabb szakmai híreket, valamint események, rendezvények információit is eljuttatja a MOK tagjai számára. A MOK e-Hírlevelei Web-rendszerünkben is olvashatóak - az alábbi listára kattintva - de csak a felhasználónévvel/jelszóval bejelentkezett tagjaink számára.

Az alábbi listában a legutóbb kiküldött hírleveleket találja meg, de a "Dokumentumok" oldalon elérhetőek a korábbi számok is.

Dokumentum címe
 
Típus
 
Publikálva
 
Méret
Dokumentumok MOK tagok számára
 MOK-e-Hírlevél - Konziliumok 2017 március 7.  
html
 2017.03.01. 0,008 Mb
 MOK-e-Hírlevél - Konziliumok 2016 október 25.  
html
 2016.10.18. 0,008 Mb
 MOK-e-Hírlevél - Konziliumok 2016 szeptember 6  
html
 2016.08.29. 0,008 Mb
 MOK-e-Hírlevél - Konziliumok 2016 június 21  
html
 2016.06.20. 0,008 Mb


KIEMELT TARTALMAINK

A szervtranszplantáció sikeres területe az egészségügynek, igazi csapatmunka zajlik, de akadnak megoldásra váró gondok is.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.

Interjú dr. Poór gyula professzorral, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) főigazgatójával, a könyv szerzőjével.

Beszélgetés az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatójával, dr. Varga Péter Pállal.

A TESZT határozata nyomán Éger István a miniszterelnökhöz fordult, sürgős és hatékony beavatkozást kérve. A levelet teljes terjedelemben közöljük.

2019 után is folytatódhat a program, akkortól a kormány állja majd a költségeket, s a háziorvosi részvétel már kötelező lesz.