Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Egészségügyi
Szakdolgozói Kamara

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék,
és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés
Vissza a Főoldalra

Eseménynaptár

Egészségügyi Szakdolgozók LI. Országos Kongresszusa
Rendezvény kezdete: 2021.10.13.Rendezvény vége: 2021.10.15.
Helyszín: 1044 Budapest, Íves út 16, Aquaworld Resort Budapest ****
Weboldal/jelentkezés: https://www.eszokbudapest.hu/
KEDVES KOLLÉGANŐK, KOLLÉGÁK!

A járványügyi helyzet kedvezőbbé válása reményeink szerint lehetőséget ad arra, hogy a korábban elhalasztott, az Egészségügyi Szakdolgozók LI. Országos Kongresszusát megrendezzük, és erre a Semmelweis Egyetem Ápolásvezetési és Szakdolgozói Igazgatóságának kongresszusi szervezőbizottsága nevében szeretettel meghívjunk benneteket.

A KONGRESSZUS 2021. OKTÓBER 13. ÉS 15. KÖZÖTT KERÜL MEGRENDEZÉSRE, AZ EREDETI TERVEKNEK MEGFELELŐEN BUDAPESTEN, AZ AQUAWORLD RESORTBAN.

Korábbi terveinket és elképzeléseinket felülírta a Covid-19 világjárvány, amely Magyarországot sem kímélte. Fontosnak tartjuk, hogy rendezvényünkön teret adjunk a betegellátásban szerzett szakmai tapasztalatoknak, de ugyanolyan fontosnak tartjuk azt is, ahogyan szerveztük, megéltük a mindennapokat. Beszéljünk róla!

Nem feledkezünk meg arról sem, hogy dupla jubileumi évben nyertük el az eredeti rendezés jogát, ezért a Semmelweis Egyetem 250 éves története és Florence Nightingale születésének 200. évfordulója foglalja keretbe az Országos Kongresszust. Ismét lehetőségünk lesz arra, hogy megmutassuk és átadjuk egymásnak azt a tudást, amelynek birtokában vagyunk, amely napról napra gyarapszik, és a közös munka alapját adja. Soha nem látott módon kellett minden új és korábban felhalmozott ismeretet alkalmaznunk és oktatnunk.

Ez a tudás nem kevés. Évtizedek tapasztalata, ismerete, a közös gondolkodás és hivatásunk szeretete adott erőt ahhoz, hogy helytálljunk és hozzájáruljunk a járvány leküzdéséhez. Kongresszusunk legfőbb feladata közös tudáskincsünk egymással történő megosztása.
Hivatásukban kiváló felkért előadóink gondolatait útravalónak és gondolatébresztőnek szánjuk. Szeretnénk, hogy vendégeink az együttlét, a kikapcsolódás élményével, és egy tartalmas Kongresszus emlékével gazdagodva térjenek vissza munkahelyükre.

Szeretettel várjuk kedves meghívott vendégeinket, és várunk Benneteket kedves Kollégáink!

Gyakran használt funkciók

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001616
  • Állásbörze
  • Biztosítás
  • Szakképzés