Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2020. október 20.

  • Vendel napja
  • Időjárás
  • 0.1http://www.wundergr.
  • Min / Max: 2 °C / 14 °C
  • Szélsebesség: 31 km/h

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Vissza a Főoldalra

Eseménynaptár

26. Országos Védőoltási Online továbbképző tanfolyam (e-learning)
Rendezvény kezdete: 2020.09.07.Rendezvény vége: 2020.12.31.
Helyszín: E-LEARNING
A 26. Országos Védőoltási Továbbképző Tanfolyam online verziójára hívok mindenkit, orvosokat, gyógyszerészeket, szakasszisztenseket és védőnőket. Mindannyiunk számára változást hozott a koronavírus járvány.  Van, aki kockázattal és erőfeszítésekkel tudta a munkáját végezni, van olyan, aki házi-fogságba lett kényszerítve.  A járvány hullám csendesedésével olyan témákat gyűjtöttünk össze, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a koronavírushoz és az eddigi immunológiai, virológia és vakcinológiai ismereteinkhez.  

 Magyarázatot keresünk arra, miben különböznek az eddigi vírusdiagnosztikai módszerek a koronavírusétól, és mik a nehézségei az oltóanyag előállításának. Immunológus szakember magyarázza el a sokat hallott kifejezést: citokin vihar.  Összegyűjtöttük azokat az érvényes és tévhitnek minősülő információkat, amiket az elmúlt 6 - 7 hónapban erről a betegségről megtudtunk. Beszélünk a BCG oltás és az MMR oltás esetleges védőhatásáról a COVID kapcsán.  Mindig izgalmas meghallgatni az állatorvos kollégákat, akik legalább egy lépéssel előbb járnak a humán gyógyászoknál, így lesz témánk a koronavírus fertőzés az állatvilágban. Bemutatjuk a klinikusok és házi gyermekorvosok közreműködésével,  újonnan megalakult  Védőoltási Tanácsadó Testületet.   Szó lesz a hazai védőoltási program megvalósításával kapcsolatos problémákról és megoldásokról a járvány alatt. 
A beköszöntő megírását követően még kiegészülhet az előadások sora új témákkal,  emiatt a végérvényes programot augusztus végén érdemes újra áttekinteni.  Az online tanfolyamba szeptembertől lehet bekapcsolódni, ami, akár több lépésben is megtekinthető lesz.  A tanfolyam pontszerző vizsgával zárul. Mindenkit várunk szeptemberben!
 
Budapest, 2020. augusztus 17.

 Dr. Jelenik Zsuzsanna és Dr. Mészner Zsófia
 Tudományos Szervezőbizottság  


Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés
Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége

Kedvezmény-ajánló