Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2020. október 20.

  • Vendel napja
  • Időjárás
  • 0.1http://www.wundergr.
  • Min / Max: 2 °C / 14 °C
  • Szélsebesség: 31 km/h

Biztonságos kapcsolat.
Ön most már 128 bites titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel. 

Vissza a Főoldalra

Eseménynaptár

FESZ2020 – 25 éve a betegek szolgálatában..//ELMARAD//
Rendezvény kezdete: 2020.09.18.Rendezvény vége: 2020.09.20.
Helyszín: Kecskemét, Granada Hotel
Tisztelt Regisztrált Résztvevő, Tisztelt Kiállító!

Köszönjük, hogy előzetes regisztrációjával támogatta a FESZ 2020 - 25 éve a betegek szolgálatában címmel megszervezésre kerülő rendezvényt.

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség /FESZ/ elnöksége, az elmúlt napokban folyamatosan követte a koronavírus járvány helyzetének alakulását. A Szervezők elsődleges szempontja a rendezvényre regisztrált résztvevők biztonsága, ezért kísértük fokozott figyelemmel a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és a kormányzati kommunikációt.

A Konferencia részvevői részére a járványhelyzetben érvényes látogatói eljárásrendet dolgoztak ki a szövetség munkatársai, azonban a szervezők információi szerint, szeptember 15-17 között további létszám korlátozó intézkedések bevezetése várható a zárt térben szervezett rendezvények esetében.
Fentiekre tekintettel a FESZ elnöksége mint a rendezvény szervezője, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség jubileumi kongresszusának elhalasztása mellett döntött.
A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében a FESZ fontosnak tartja az általa szervezett programok és események kapcsán a résztvevők és kiállítók megfelelő tájékoztatását, biztonságát. Az eseménnyel kapcsolatban – beleértve a Kongresszus jövőben meghatározott új időpontját – a későbbiekben tájékoztatjuk Önt.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a rendezvény helyszínét biztosító Granada Konferencia Hotelben lefoglalt szállás, étkezés és a konferencia esti programjaira küldött foglalásokat a Szervező /FESZ/ lemondja, a már kiszámlázott szolgáltatásokat sztornózza és az előzetesen kiegyenlített díjbekérő számlák összegét visszautalja a megrendelőnek.
Kérjük megértését és a fenti tájékoztatás tudomásul vételét.

Budapest, 2020.09.03.
Tisztelettel
a FESZ elnöksége


Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés
Magyar Szakmai Kamarák Szövetsége

Kedvezmény-ajánló