Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Partnereink

Fontos: A dokumentumokban szereplő információk NEM a Magyar Menopausa Társaság hivatalos álláspontját jelentik!

 • FEMPHARMA Kft.

  A Fempharma Kft. azért alakult, hogy a nők egészségét olyan termékekkel szolgálja, melyek mögött valódi tudomány áll, elsősorban a nőgyógyászat és az urológia területén. Erősségünket alapkutatási eredményeink és klinikai kutatási tevékenységünk összekapcsolása és ezek gyakorlatba történő átültetése jelenti. A Kft. szakmai irányítása és az alapkutatások Prof. Dr. Takács Péter szülész-nőgyógyász professzor, nőgyógyászati urológus nevéhez köthetők, aki a kutatás-fejlesztési feladatok szakmai irányítását végzi. Vezetésével olyan termékeket fejlesztünk forgalmazunk, melyek szabadalommal védett kutatásokon vagy az USA-ban már több éve, évtizede bizonyított hatású készítményeken és terápiákon alapulnak.

  Honlapunk: http://www.fempharma.hu

  Címünk: 1063 Budapest, Nagymező u. 35. I/3.

  Telefon: +36 31 782 7424

  Termékeink:

  JUVIA
  hüvelyhidratáló gél
  http://www.juvia.hu


  FEMARELLE
  étrendkiegészítő kapszula család
  hormonmentes megoldás a változókori tünetekre
  http://www.www.femarelle.hu

  BABÁNTÚL
  étrendkiegészítő a szülés utáni regeneráció támogatására
  http://www.babantul.hu


  Tudományos cikk:


  Megjelent a Debreceni Egyetem, az Eastern Virginia Medical School és a Fempharma Kft. közös, a JUVIA hüvelyhidratáló géllel kapcsolatos kutatásának eredményeit ismertető tudományos cikk a Journal of Menopausal Medicine című nemzetközi tudományos lapban.
  A cikk szabadon letölthető az újság weboldaláról: ide kattintva


 • Phytotec Hungária

  Honlapunk: http://www.phytotec.hu

  Címünk: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.

  Telefon: (+36 1) 392-0385

  A Phytotec Hungária által forgalmazott készítmények hatóanyagai ellenőrzött körülmények között termesztett gyógynövényekből származnak, előállításuk szigorú minőségi követelményeknek megfelelő, nemzetközileg elismert gyógyszergyárakban történik, összetételüket és minőségüket rendszeres gyártói és hatósági ellenőrzések garantálják. A terápiás hatást legtöbb készítményünk esetében klinikai vizsgálatokkal igazolták. Legyen szó akár prosztatagyulladásról, aranyeres panaszokról vagy alvászavarról, netán enyhe depresszióról, a Phytotec Hungária készítményei jó választásnak bizonyulhatnak. A hölgyeket érintő intim, - vagy húgyúti panaszok, illetve a menopauzához és menstruációhoz kapcsolódó kellemetlen tünetek mellett az egyszerű megfázás vagy szénanátha enyhítésére is kínálunk alternatívát. A Phytotec Hungária széles termékportfóliója, amely ma már a vaspótlásra is nyújt kezelési lehetőségeket, immár két évtizede megtalálható a hazai gyógyszertárak polcain, a legtöbbjük recept nélkül.

  TERMÉKEINK:
  Akár hormonális, akár más eredetű a hüvelyszárazság, a hormonmentes Cikatridina hüvelykúp segítséget jelenthet a panaszok enyhítésében, mivel előnyös összetételénél fogva helyreállítja a hüvely nedvességtartalmát, erősíti a szövetek szerkezetét, tápanyagellátását, serkenti a szöveti regenerációs folyamatokat. Így a hüvely ismét síkosabbá, rugalmasabbá válik. A Cikatridina kúp hatását klinikai vizsgálat is igazolja a hüvelyszárazság enyhítésében és a hüvelyszárazsághoz társuló tünetek mérséklésében.


  Bővebben...  A változókor első tünetei, pl. a hőhullámok és alvászavar bizony már a 40 életévektől mutatkozhatnak. Akár a korai, akár a később jelentkező tünetekre ideális választás lehet a hormonmentes, gyógynövény kivonatot tartalmazó Remifemin és Remifemin plus. Mindkét növényi gyógyszer a Cimicifuga racemosa – magyarul poloskavész – egyedülálló, ún. iCR kivonatát tartalmazza, melynek hatásosságát és biztonságosságát számos klinikai vizsgálat igazolta. Egy 2013-ban publikált összefoglaló tanulmányból kiderült, hogy a vizsgált, világon elérhető Cimicifuga kivonat közül az iCR rendelkezik a hatásosságra és biztonságosságra vonatkozó legjobb adatokkal.
  Mindkét gyógyszer hormonmentes, így olyan esetekben is biztonsággal alkalmazható, amikor a hormonkezelés ellenjavallt. A Remifemin és a Remifemin plus is szigorúan ellenőrzött, standard minőségű, a patikában vény nélkül kapható növényi gyógyszerek.

  Bővebben...  Termékekhez kapcsolható nyomtatott információs anyagok igénylésének lehetősége orvosok számára, közvetlenül a Phytotec Bt-től


  Ha valamelyik információs anyagból szüksége lenne betegei számára, írjon közvetlenül nekünk, és mi eljuttatjuk önnek. Kérjük ne felejtse megírni, hogy hová küldjük a kért anyagokat.

  Köszönjük!

  Üdvözlettel:

  Phytotec Hungária
  info@phytotec.hu

  Cikatridina tépőtömb

  Remifemin - Cikatridina tépőtömb


  Gátizomtorna füzet

  Betegtájékoztató sugárterápiában részesülő hölgyek számára
  Gyakori nőgyógyászati kórképek fitoterápiás
  és innovatív terápiája


  TOVÁBBKÉPZÉS
  Akkreditálás folyamatban

  Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!


  A Phytotec Hungária kreditpontszerző online továbbképzésre invitálja Önt.

  A Phytotec gyógyszercég a megalakulása óta (1999) külföldön kifejlesztett és klinikai vizsgálatokkal dokumentált, hatékony fitofarmakonokat tesz elérhetővé a magyar orvosok és pácienseik számára. Az alapanyagul szolgáló növények termesztése, továbbá valamennyi fejlesztési és gyártási fázis is folyamatosan ellenőrzött, így az orvosok, gyógyszerészek és a páciensek egyaránt a legnagyobb bizalommal lehetnek készítményeink iránt. Egyre több gyakorló orvos bővíti ki a gyógyítás eszköztárát a Phytotec termékeivel.

  A nőgyógyászati praxisoknak az alábbi indikációs területeken kínálunk természetes alternatívákat: menopauza, hüvelyszárazság, PMS és cikluszavar, hüvelyfertőzések, valamint vaspótlás. Jelenlegi, különböző publikációkat feldolgozó továbbképzésünk is ezen indikációs területekre fókuszál. Bízunk benne, hogy a közlemények értékes segítséget nyújtanak majd a mindennapi nőgyógyászati gyakorlatban.

  Tartalmas szakmai időtöltést és sikeres tesztkitöltést kívánunk!  Tovább kreditpontszerző online továbbképzés oldalára és a teszt kitöltéséhez...