Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGA
Hungarian Society of Cardiology

Szívünk napja

További cikkeink

Jelenleg nincs a témában megjeleníthető hír

Rólunk

Kéretlen tanácsok, téves információk, áltudományos módszerek özönlenek a 21. századi betegekre az internetről. De nem itt! A Szívderítő ugyanis a Magyar Kardiológusok Társaságának (MKT) ismeretterjesztő oldala, ahol a magyar szívgyógyászok által ellenőrzött, érthető és friss tartalmakkal látjuk el Önöket, hogy ne legyen beteg a szívük, vagy ha már betegek, akkor itt hozzájussanak azokhoz az információkhoz, amelyeket - gyakran időhiány miatt - élőszóban nem kapnak meg az orvosuktól. Szeretnénk, ha nálunk keresnének rá a szívük és keringési rendszerük egészségi állapotával, működésével, betegségeinek terápiás lehetőségeivel kapcsolatos információkra. A Szívderítő valódi hiteles tájékoztató és ismeretterjesztő portál, melyet 2014-ben alapított a Társaság.

Az oldalon a cikkek, hírek, kardiológiai információk mellett hasznos és érdekes videók, illetve valóban szívderítő témák, történetek is lesznek - hogy minden nap eszükbe jusson az a szervük, amely életünk során átlagosan több mint 2,5 milliárdszor (!) dobban meg, és amely igazán megérdemli, hogy vigyázzunk rá!

Pozitívan, az információk tudatában, felelősen kellene döntéseket hoznunk, főleg az egészségünk érdekében. Magyarország kiváló szívgyógyászai osztják meg a tudásukat Önökkel, adnak tanácsokat egészségünk megőrzése vagy a gyógyulásunk érdekében.

Az oldalon két fő témára bontva találja meg a cikkeinket. A Szíverősítő rovat alatt a megelőzés, az egészséges életmód, a szűrések és a lelkünkkel kapcsolatos tartalmak kapnak helyet. A Szívzűrök rovatban pedig a már betegek számára nyújtunk érthető leírásokat a betegségekről, azok okairól, tüneteiről és a kezelési lehetőségekről.

Ezen az oldalon láthatják majd, ha a Magyar Kardiológusok Társasága olyan eseményt szervez, amelyre a lakosságot, a pácienseket (is) várják. Jellemzően ilyen minden ősszel, szeptember utolsó vasárnapján a Szívünk Napja.

A videós rovatunkban kiváló szakemberek beszélnek egy-egy témáról érthetően. Iratkozzon fel a csatornánkra, hogy értesüljön új tartalmainkról!

Csatlakozzon a Facebookon is hozzánk, ossza meg történetét és véleményét velünk!Segítünk, tartsanak velünk, vigyázzunk együtt az Ön szívének egészségére!


Alapítva: a Magyar Kardiológusok Társasága által 2014-ben

A Szívderítő oldal megalapítása óta az MKT elnökei és főtitkárai:

Prof. dr. Kiss Róbert Gábor elnök, dr. Becker Dávid főtitkár (2013-2016)
Prof. dr. Tóth Kálmán elnök, dr. Becker Dávid főtitkár (2016-2019)
Prof. dr. Csanádi Zoltán elnök, és Prof. dr. Járai Zoltán főtitkár (2019-2022)
Prof. dr. Becker Dávid elnök, és Prof. dr. Járai Zoltán főtitkár (2022-2025)