Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo
Kongresszusok, rendezvények

Figyelem!

A megtekinteni kívánt tartalom archív.

VIII. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus
Rendezvény kezdete: 2023.09.21.Rendezvény vége: 2023.09.23.
Helyszín: Pécs, Kodály Központ

Tisztelt kollégák! Kedves Barátaim, Kedves Kongresszusi vendégek!

Immár hagyományosan 2023. szeptember 21-23. között Pécsett a Kodály Központban megrendezzük a Pécsi Kardiológus Kongresszust. Engedjék meg, hogy szeretettel meghívjam Önöket erre a rendezvényre, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinikájának valamennyi dolgozója nevében. A kongresszus a Magyar Kardiológus Társasága Kardiovaszkuláris és Rehabilitációs Munkacsoporttal és a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társasággal közös szerevezésben kerül megrendezésre.

Ez az őszi kongresszus a regisztráltak létszámát tekintve, immár az egyik legnagyobb hazai kardiológiai kongresszusi eseménynek számít. Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a kongresszusi programban a résztvevők megismerhetik a PTE Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinika kardiológiai, hemodinamikai, szívsebészeti, elektrofiziológiai valamint pacemaker munkacsoportjainak tevékenységét, az itt alkalmazott legújabb eljárásokat és az elért eredményeket.

Ezen a kongresszuson a hagyományoknak megfelelően áttekintést nyújtunk a legfrissebb, legfontosabb nemzetközi kardiovaszkuláris irányelvekről és beszámolunk a nagy multicentrikus tanulmányok eredményeiről is. A kongresszus fő témáit ennek megfelelően alakítjuk ki, remélve, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő témaköröket.

A kongresszus a háziorvos, belgyógyász, kardiológus és szívsebész szakorvos kollégák, szakasszisztensek számára továbbképzési és pontszerzési lehetőséget biztosít. Ebben az évben is megrendezzük a szakdolgozói szekciót, amely az eddigiek során mindig nagy érdeklődésre tartott számot.

A szervezőbizottság nevében tisztelettel várunk minden kedves kollégát és érdeklődőt tudományos rendezvényünkre!

 

Prof. Dr. Cziráki Attila
egyetemi tanár, klinikaigazgató
PTE KK Szívgyógyászati Klinika

 

AKKREDITÁCIÓ
A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére PTE ÁOK/2023.II/00156-es kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek; a kreditpontok az OFTEX portálon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.
A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6.§ (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41-50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont.

 

-----------------

További információk és a program megtekinthetők a kapcsolódó dokumentumokban.