Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic MERCK
Kongresszusok, rendezvények
Az MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának VI. Kongresszusa - ONLINE
Rendezvény kezdete: 2021.06.17.Rendezvény vége: 2021.06.19.
Helyszín: Online
A rendezvény Web oldala: http://www.kepalkoto2021.hu

Tisztelt Kongresszusi Résztvevők! Kedves Kollégák!

 

Hosszú ideig reménykedtünk benne, hogy a számos online rendezvény után a Képalkotó Munkacsoport VI. Kongresszusát már személyes jelenléttel tudjuk megrendezni. Sajnos mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a járványhelyzet nem engedi meg, hogy júniusban Szegeden találkozhassunk.

 

A kardiológia és ezzel együtt a kardiovaszkuláris képalkotó vizsgálatok fejlődése azonban a járvány ideje alatt sem állt meg. Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy bemutathassuk az érdeklődőknek a legújabb diagnosztikus lehetőségeket, a képalkotó módszerek egyre bővülő fegyvertárát. Ugyancsak nagy jelentőségű, hogy megosszuk egymással a COVID járvány során szerzett tapasztalatainkat. Mindezek fényében úgy döntöttünk, a kongresszust változatlan tartalommal, de online formában rendezzük meg. Az előadásokat valós időben közvetítjük, így a vita során az érdeklődők élő chatfalon keresztül tehetik fel kérdéseiket, kommentálhatják az elhangzottakat.

 

Az online kongresszuson a RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.kepalkoto2021.hu oldalon lehet. A végleges programot mellékeljük.

 

A kongresszus akkreditációja folyamatban van. (Az előző hasonló rendezvényt 38 ponttal akkreditálták az OFTEX-en.)

 

A kongresszus megnyitását megelőzően, 2021. 06. 17-én délelőtt az érdeklődők a GE Healthcare által szervezett ingyenes online szimpóziumon vehetnek részt. A program a fejlett képalkotó technikák mindennapi használatát helyezi előtérbe egy új tréning-formátumot alkalmazva: a regisztrált résztvevők virtuális EchoPAC-szervereken gyakorolhatják a legújabb elemzési metódusokat akár a saját otthonukból. A szimpózium programja és a regisztráció részletei a mellékelt dokumentumokban találhatók.  

 

Reméljük mindez felkeltette érdeklődésüket és hamarosan, ha más formában nincs is erre lehetőségünk, de legalább virtuálisan találkozhatunk. Szeretettel várunk mindenkit, aki a modern, multimodális kardiológiai képalkotás iránt érdeklődik!

 

A Magyar Kardiológusok Társasága,
Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának vezetősége