Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok 2020

Időpont
2020. április 03-05.
Helyszín
Miskolc-Lillafüred, Palotaszálló
3517 Miskolc - Lillafüred, Erzsébet sétány 1.

Tájékoztató

Tisztelt Tagtársak, Kollegák, Barátaink!

Sajnálattal tudatjuk, hogy a hazánkat is elérő COVID-19 járvány miatt az MKT Elnöksége döntött az áprilisra tervezett Ifjúsági Kardiológiai Napok elhalasztásáról.

A rendezvény elmarad, de amennyiben arra lehetőség nyílik, úgy egy későbbi időpontban elképzelhető, hogy idén még megrendezésre fog kerülni, így kérjük figyelje folyamatosan frissülő híreinket

Program

Tisztelt Kardiológus Kollégák!A Magyar Kardiológusok Társasága Ifjúsági Bizottságának szervezésében 2020. április 03-05. között kerül megrendezésre a XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok. A hagyományokhoz híven a megszokott családias környezetben, Lillafüreden, a Palota Szállóban várunk szeretettel minden érdeklődő Kollégát.
A 35 év alatti MKT tagok idén is kedvezményes regisztrációban részesülnek!


Dr. Szegedi Nándor
az MKT Ifjúsági Bizottságának Elnöke

A tavalyihoz hasonlóan lehetőség lesz hands-on training-re is, több szimulátor kerül majd kihelyezésre a helyszínen, melyek használatára a helyszínen lehet majd regisztrálni.

VERSENYFELHÍVÁS!A 2020-as kongresszuson mindkét esetbemutatás szekcióban versenyt hirdetünk.

Pacemaker verseny, a Medtronic-Vitatron cég szponzorálásában: Az április 03. pénteki esetbemutatás szekcióra "konvencionális pacemaker" (tehát ICD, CRT eset nem jön szóba) témakörben versenyt hirdetünk: kérjük, hogy érdekes eseteik absztraktját a titkarsag@mkardio.org e-mail címre küldjék meg 2020. február 15-e (péntek) 24:00 óráig. Az absztraktok közül a legjobb 4 kerülhet bemutatásra Lillafüreden: minden előadó könyvajándékban részesül (Kardiológia – zsebkönyv (szak)vizsgára készülőknek), továbbá a győztes(ek) a nemzetközi világversenyen, az ún. "World Pacing Series"-en vehetnek részt!

Általános kardiológiai témában versenyt hirdetünk, az Ifjúsági Bizottság jóvoltából. Ide bármely, érdekes kardiológiai témájú esetet várunk. Absztraktbeküldés: titkarsag@mkardio.org e-mail cím, határidő 2020. február 15-e (péntek) 24:00 óra. A beküldött absztraktok színvonalától függően 4 vagy 5 kerülhet bemutatásra a kongresszuson. Minden, elfogadott absztrakt előadója könyvajándékban részesül (Kardiológia – zsebkönyv (szak)vizsgára készülőknek). Ezen verseny első három helyezettje további díjazásban részesül:
1. hely: ESC regisztrációs díj
2. hely: választott európai munkacsoport kongresszus regisztrációs díj
3. hely: választott magyar kongresszusi regisztrációs díj

Határidők

  • Rendezvény időpontja: 2020. április 03-05.
  • Hosszabbított jelentkezési határidő: 2020. március 09.
  • Befizetési határidő: 2020. március 11.
  • Lemondási határidő: 2020. március 14.

Jelentkezés és regisztrációs díjak

  • 35 évnél fiatalabb MKT tag: 15 000 Ft
  • 35 év feletti MKT Tag: 30 000 Ft
  • Nem MKT Tag: 30 000 Ft
  • 4 év alatti gyermek: ingyenes
  • 5-12 év közötti gyermek: 15 000Ft
  • 12 év feletti gyermek: 30 000Ft

Az ár tartalmazza a tudományos programon való részvételt,
a napi háromszori étkezést, illetve a szállást a Palota Szállóban.


Tekintettel arra, hogy a Palota Szálló férőhelyeinek száma véges, túljelentkezés esetén a Palota Szállóban történő elszállásolás a regisztrációs díj beérkezésének időrendje szerint történik.

A szervezés gördülékenysége érdekében kérünk mindenkit, hogy a regisztrációkor hiánytalanul töltse ki személyes adatait (telefonszám, e-mail cím)!


Kérjük, hogy a XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok regisztrációs / részvételi díjának befizetése átutalással a 11711041-20867724 számlaszámra történjen! Az átutalás megjegyzés rovatába feltétlenül beírandó: IFKAN2020, név, pecsétszám.

A regisztrációs információban feltüntetett, az MKT tagokra vonatkozó kedvezményes regisztrációs díjak csak a 2019. évi tagdíj rendezése után lépnek érvénybe! A 2019. évi tagdíjat kérjük mindenki rendezze!

A befizetett regisztrációs díjat a rendezvénytől való távolmaradás esetén - a lemondási határidő után - visszatéríteni nem áll módunkban.

A KONGRESSZUSI JELENTKEZÉS LEZÁRULT!