Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

MKT TANÁCSADÓ TESTÜLET ÉS ELNÖKSÉG VÁLASZTÁS

Általános információk

Az MKT Alapszabálya értelmében a Tanácsadó Testület megválasztása két lépcsőben történik. Az első egy nyílt szavazással történő jelöltállítási fázis, a második pedig az érvényes jelöltekből a Tanácsadó testületi tagok titkos szavazással történő megválasztása. Az első fázis 2022. január 31-én lezárult, a választáshoz a jelölőlista összeállítása megkezdődött.

A tavaly év végén megküldött tájékoztató után szeretnénk a még hátralévő választási szakaszról ismételt információkat adni.

  1. Az online felületen beérkezett szavazatok alapján minden olyan személy, aki legalább 5 jelölést kapott és 2022. február 15-ig rendezi 2022. évi tagdíját, bekerül a következő választási fordulóba és felkerül a szavazólapra, melyek 2022. február 22-től kerülnek postai úton kiküldésre.
  2. Minden választó a jelöltlistán szereplő nevek közül maximum 36 főt jelölhet meg, de ennél kevesebb személy választása esetén is érvényes a szavazata. A választás ezen fázisának jogosultságához 2021-re és 2022-re egyaránt rendezett tagdíj szükséges. A kitöltött szavazólapokat titkosított levélpostai úton (dupla borítékban) legkésőbb 2022. március 25-i postabélyegzővel ellátva kell feladni ahhoz, hogy a szavazat érvényesnek minősüljön.
  3. A szavazatok összeszámlálását a Szavazatszámláló Bizottság végzi, az eredményt várhatóan 2022. április 11-én közöljük Társaságunk honlapján.
  4. Az ily módon megválasztott Tanácsadó Testület a Balatonfüredi Konferencián 2022. május 5-én (csütörtökön) este fogja a szokott módon megválasztani az MKT 2022-2025-ös Elnökségét.

2022. február 2.

Prof. Dr. Tóth Kálmán
MKT előző elnöke