Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Kiemelt támogatóink

AstraZeneca Kft.


Egészségünk javítása az egyik legnagyobb kihívás, amivel a mai világban szembesülünk. Globális gyógyszeripari vállalatként az AstraZeneca kiemelt szereppel bír az innovatív gyógyszerek kutatásában, fejlesztésében és forgalomba hozatalában olyan fontos területeken mint a kardiovaszkuláris/metabolikus betegségek, onkológia, valamint a légzőszervi, gyulladásos és autoimmun betegségek.

Regisztrált szakemberként bejelentkezést követően tekintse meg szakmai és orvosi információs tartalmainkat!

+Kapcsolódó dokumentumok

Dokumentum címe
 
Típusa
 
Dátum
 
Méret

Publikus dokumentumok

Szívelégtelenség Nővérképzés - Meghívó 
pdf
 2022.02.01. 0,685 Mb

Dokumentumok regisztrált felhasználók számára
(nem tag, eü.szakember regisztrációs szinttől kezdődően megtekinthetőek)

AstraZeneca Kft. által feltöltött dokumentum, mely esetlegesen vényköteles gyógyszer nevet is tartalmazhat.  
pdf
 2022.05.09. 0,18 Mb

CVRM Medinfo IMPacademy

 

Néhány gondolat az AstraZeneca-ról

Az AstraZeneca Plc. a világ egyik vezető kutatásorientált gyógyszervállalata londoni központtal, amely kiterjedt kutatás-fejlesztési, és gyógyszergyártási tevékenységet folytat és részvényeit a világ vezető tőzsdéin is jegyzik.
A vállalat 1999-ben svéd és brit gyógyszeripari cégek egyesülésével jött létre, és azóta biotechnológiai vállalatokat is magába tömörítő nagyvállalatként tevékenykedik a világ több mint 100 országában.
A nagyvállalatnak több mint 62 000 alkalmazottja van, ebből 11 000 munkatárs kutatás-fejlesztési területen dolgozik. A fő kutatási centrumok Svédországban, Angliában és az Amerikai Egyesült Államokban találhatók. A közép-kelet-európai klinikai kutatási részleg központja a magyarországi AstraZeneca Kft. budapesti irodájában található.

A magyarországi közel 110 fő alkalmazott közül egyesek az új, innovatív gyógyszermolekulák klinikai fejlesztésében vesznek részt, míg mások a törzskönyvezéssel, a forgalombahozatali engedélyek gondozásával és a már törzskönyvezett gyógyszerek forgalmazásával kapcsolatos teendőket látják el, beleértve a gyógyszerek egészségügyi szakemberek felé történő ismertetését és a gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységet.

AstraZeneca Kft.
1117 Budapest, Alíz utca 4. B. ép. 1. em.
Tel.: +36 1 883 6500
E-mail:
hu-info@AstraZeneca.com

Az oldalon található előadások és írások a szerzők véleményét tükrözik. Az AstraZeneca Kft. a gyógyszerei alkalmazását minden esetben az alkalmazási előírással összhangban javasolja.
HU-4406, Lezárás dátuma: 2021.10.13.