Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Partnereink

Egis Gyógyszergyár Zrt.


Az Egis Gyógyszergyár Zrt. részt vesz a MKT Web-rendszerének tartalomszolgáltatásában.

Weboldal: https://hu.egis.health/

Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig.
A hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus készítményekig terjedő termékskálánk készítményei partnereinken, valamint saját leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül több mint 60 országban érhetők el – ebből Magyarországgal együtt összesen 18 országban a leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül Egis márkanéven értékesítjük termékeinket. Az alapításkori hatvan fős vállalkozásból mára mintegy négyezer embert foglalkoztató nemzetközi vállalatcsoporttá bővült gyógyszergyárunk.

Évente több mint 15 milliárd forintot fordítunk K+F-re, kutatás-fejlesztésünk fókuszában a minőségi, hozzáadott értékkel rendelkező generikus készítmények állnak.
Legfontosabb terápiás területeink a szív- és érrendszer, a központi idegrendszer, emellett korszerű terápiás lehetőségeket kínálunk onkológiai, valamint nőgyógyászati készítményekkel.

Három gyáregységünk közül kettő Budapesten, egy Körmenden található. Az elmúlt több mint tíz évben modernizáltuk a késztermék-gyártás teljes folyamatát, valamint mindhárom termelő telephelyünkön korszerű kutatás-fejlesztési központokat hoztunk létre, ahol olyan magas hozzáadott értékű - például kombinációs - gyógyszerkészítményeket fejlesztünk, amelyek korszerű, költséghatékony terápiát tesznek lehetővé a betegek számára.
Néhány éve a budapesti Keresztúri úti telephelyen lehetővé vált speciális, már rendkívül kis mennyiségben is nagy hatást kifejtő hatóanyagok és késztermékek fejlesztése is, továbbá lezárult a hagyományos hatóanyaggyártó technológia teljes korszerűsítése.

+Kapcsolódó dokumentumok

Dokumentum címe
 
Típusa
 
Dátum
 
Méret

Dokumentumok regisztrált felhasználók számára
(nem tag, eü.szakember regisztrációs szinttől kezdődően megtekinthetőek)

Egis Gyógyszergyár Zrt. által feltöltött dokumentum, mely esetlegesen vényköteles gyógyszer nevet is tartalmazhat.  
pdf
 2020.10.19. 0,698 Mb