Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

BAYERegisMedtronicMERCKMSDSERVIERTEVA

Partnereink

Egis Gyógyszergyár Zrt.


Az Egis Gyógyszergyár Zrt. részt vesz a MKT Web-rendszerének tartalomszolgáltatásában.

Weboldal: http://www.egis.hu/

Az Egis Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó, vertikálisan integrált generikus gyógyszergyára, tevékenységünk a gyógyszergyártás minden területére kiterjed a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át a kereskedelemig. 1913 óta Magyarországon fejlesztünk és gyártunk hatóanyagot és készítményeket; három gyáregységünk közül kettő Budapesten, egy Körmenden található. Az egykori hatvanfős vállalkozásból mára több mint négyezer embert foglalkoztató nemzetközi vállalatcsoporttá bővült gyógyszergyárunk. Sikereinket vállalatunk alapító vezérigazgatója, Balla Sándor gyógyszerész alapozta meg, aki a minőségi termékek gyártása mellett nagy hangsúlyt fektetett a folyamatos fejlődést biztosító kutatás-fejlesztésre és exportra.

A mai napig ezek a legfontosabb pillérei vállalatunk fejlődésének. Regionális szinten is kiemelkedően sokat fordítunk kutatás-fejlesztésre, a 2014/2015-ös üzleti évünkben árbevételünk több mint 10 százalékát, 13,2 milliárd forintot költöttünk erre a célra. Az elmúlt években megújultak és jelentős mértékben bővültek innovációs kapacitásaink. Mindhárom gyáregységünkben a legmodernebb infrastruktúrával felszerelt önálló K+F központokat létesítettünk, ahol olyan magas hozzáadott értékű - például kombinációs - gyógyszerkészítményeket fejlesztünk, amelyek korszerű, költséghatékony terápiát tesznek lehetővé a betegek számára.

Termékeink a világ hatvan országban kaphatók, 129 milliárd forint forgalmunk 75 százaléka exportból származott. Egis márkanéven-Magyarországon kívül 18 országban értékesítjük termékeinket. Forgalmunk csaknem háromnegyedét a szív- és érrendszeri, a központi idegrendszeri, valamint a légzőrendszeri gyógyszereink teszik ki. Folyamatosan nyitunk új területek felé, 2013-ban az Egis vezette be Európa első biohasonló monoklonális antitest készítményét és stratégiai célunk, hogy a biohasonló gyógyszerek szegmensében meghatározó szereplővé váljunk. (Forrás: egis.hu)

+Kapcsolódó dokumentumok