Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A Magyar Kardiológusok Társasága szakmai partnerei

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  VIII. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus
  2023.05.22. - MKT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2023 szeptember 21-23.

  Helyszín: Pécs, Kodály Központ

  Tisztelt kollégák! Kedves Barátaim, Kedves Kongresszusi vendégek!

  Immár hagyományosan 2023. szeptember 21-23. között Pécsett a Kodály Központban megrendezzük a Pécsi Kardiológus Kongresszust. Engedjék meg, hogy szeretettel meghívjam Önöket erre a rendezvényre, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinikájának valamennyi dolgozója nevében. A kongresszus a Magyar Kardiológus Társasága Kardiovaszkuláris és Rehabilitációs Munkacsoporttal és a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társasággal közös szerevezésben kerül megrendezésre.

  Ez az őszi kongresszus a regisztráltak létszámát tekintve, immár az egyik legnagyobb hazai kardiológiai kongresszusi eseménynek számít. Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a kongresszusi programban a résztvevők megismerhetik a PTE Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinika kardiológiai, hemodinamikai, szívsebészeti, elektrofiziológiai valamint pacemaker munkacsoportjainak tevékenységét, az itt alkalmazott legújabb eljárásokat és az elért eredményeket.

  Ezen a kongresszuson a hagyományoknak megfelelően áttekintést nyújtunk a legfrissebb, legfontosabb nemzetközi kardiovaszkuláris irányelvekről és beszámolunk a nagy multicentrikus tanulmányok eredményeiről is. A kongresszus fő témáit ennek megfelelően alakítjuk ki, remélve, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő témaköröket.

  A kongresszus a háziorvos, belgyógyász, kardiológus és szívsebész szakorvos kollégák, szakasszisztensek számára továbbképzési és pontszerzési lehetőséget biztosít. Ebben az évben is megrendezzük a szakdolgozói szekciót, amely az eddigiek során mindig nagy érdeklődésre tartott számot.

  A szervezőbizottság nevében tisztelettel várunk minden kedves kollégát és érdeklődőt tudományos rendezvényünkre!

   

  Prof. Dr. Cziráki Attila
  egyetemi tanár, klinikaigazgató
  PTE KK Szívgyógyászati Klinika

   

  AKKREDITÁCIÓ
  A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére PTE ÁOK/2023.II/00156-es kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek; a kreditpontok az OFTEX portálon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.
  A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6.§ (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41-50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont.

   

  -----------------

  További információk és a program megtekinthető a kapcsolódó dokumentumokban.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

  VIII. Pécsi Kardiológiai Kongresszus - Értesítő 
  pdf
   2023.05.22. 0,474 Mb
  VIII. Pécsi Kardiológiai Kongresszus - Program 
  pdf
   2023.08.31. 0,182 Mb

Vissza