Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Ösztöndíjak, pályázati lehetőségek

ESH kongresszusi pályázat 2024
2024. április 30.

A Magyar Hypertonia Társaság valamennyi tagja részére


Tisztelt Kollégák!


A Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú részvételt az Európai Hypertonia Társaság (ESH) 2024. május 31. - június 3. között Berlinben, hibrid formában megrendezésre kerülő kongresszusán, melynek érdekében pályázatot hirdetünk tagjaink számára.


Az ESH Kongresszus absztrakt beadási határideje: 2024. január 14.  
 


Pályázat: Az elfogadott absztrakttal
 rendelkezők a pályázat keretében maximum 300.000 Ft/fő támogatásban részesülhetnek. A támogatás online részvétel esetén a regisztrációs díj, a helyszínen, személyes részvétel mellett a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2024-es ESH kongresszusi részvétel érdekében pályázható. Pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. Kérjük, hogy pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel juttassa el az alábbi  e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.


A pályázati összeg kifizetése a regisztrációs díj és egyéb költségek kifizetési bizonylatának mellékelése után, utófinanszírozási formában történik.


A pályázat határideje: 2024. április 30.


A regisztrációs díjak listája: https://eshannualmeetings.eu/registration/


Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a hibrid kongresszuson, melynek honlapja: https://eshannualmeetings.eu/


További információ: Dr. Nemcsik János: janos.nemcsik@gmail.com

Prof. Dr. Járai Zoltán Prof. Dr. Koller Ákos
az MHT elnöke az MHT tudományos bizottság elnöke
Prof. Dr. Páll Dénes Dr. Nemcsik János
az MHT elnökhelyettese az MHT főtitkára