Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Képzés, pályázat
 • Pályázati felhívás - A Magyar Hypertonia Társaság valamennyi tagja részére
  [2021.10.07.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Képzés, pályázat

  Tisztelt Kollégák!

  A Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú részvételt az Európai Hypertonia Társaság (ESH) 2022. június 17- 20 között Athénban, hibrid formában megrendezésre kerülő kongresszusán melynek érdekében két egymást követő pályázatot hirdetünk tagjaink számára.

   

  Új absztrakt beadási határidő!

  Az ESH Kongresszus absztrakt beadási határidejét meghosszabbították!

  Az új határidő: 2022. január 14.

   

  1. Pályázat: Az absztraktot beadó Kollégák első pályázatunk keretében pályázhatnak arra, hogy az MHT vállalja át a 2022. évi ESH tagsági díjukat, mely a Kongresszus kedvezményes regisztrációs lehetőségén túl egy éves Journal of Hypertension előfizetést is jelent. Az első pályázat feltétele az MHT tagság mellett az elküldött absztrakt, az előadó ESH tagságát/ tagsági jelentkezését és a tagdíj befizetését igazoló értesítés elküldése az alábbi email címre: fotitkar@hypertension.hu.

  Az ESH Kongresszus absztraktjainak elbírálása 2022. februárjában esedékes.

   

  2. Pályázat: Az elfogadott absztrakttal rendelkezők a második pályázat keretében attól függően, hogy online vagy a helyszínen szeretnének részt venni a kongresszuson, maximum 250.000 Ft/ fő támogatásban részesülhetnek, melyről 2022. február folyamán döntés születik, így a pályázat sikere esetén a „korai regisztráció” kedvezménye is igénybe vehető. A támogatás online részvétel esetén a regisztrációs díj, a helyszínen személyes részvétel mellett a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2022-es ESH Kongresszusi részvétel érdekében pályázható. A második pályázatra pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A második pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. Kérjük, hogy második pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel juttassa el a korábban már említett e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.

  A pályázati összeg kifizetése a regisztrációs díj és egyéb költségek kifizetési bizonylatának mellékelése után, utófinanszírozási formában történik.

  A 2. pályázat határideje: 2022 április 30.

  A regisztrációs díjak listája: https://esh2022.eu/registration/

   

  Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a hibrid kongresszuson, melynek honlapja: https://esh2022.eu/

   

  További információ: Dr. Nemcsik János:  janos.nemcsik@gmail.com

   

  Prof. Dr. Járai Zoltán                                    Prof. Dr. Koller Ákos
     az MHT elnöke                              az MHT tudományos bizottság elnöke                  

  Prof. Dr. Páll Dénes                                      Dr. Nemcsik János
  az MHT elnökhelyettese                                 az MHT főtitkára

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>