Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • 12. Korányi Sándor Hipertónia Nefrológia Nap
  [2023.03.14.] - MHT Web-Szerkesztőség - Hírkategória: Általános

  Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

  Tisztelettel meghívjuk Önöket a 12. Korányi Sándor Hipertónia Nefrológia Napra melyet a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinika szervez 2023. április 15-én, szombaton.

  Korányi Sándor Professzor, a magyarországi nefrológia megalapítójának és a keringési rendszer kutatójának neve összeforrt a Belklinika történetével - rendezvényünkkel előtte tisztelgünk. Az időpontnak keretet ad a Vese Világnapja március 09.-én és a Hipertónia Világnapja május 17-én, aktualitása ugyanakkor Korányi Sándor professzor halálának 78. évfordulója 2022. április 12-én.

   

  Időpont: 2022.04.23. szombat, 08:00-16.00
  Helyszín: ONLINE (Zoom linket a rendezvény előtt küldjük)
  Részvételi díj: nincs, de jelentkezés szükséges a http://www.oftex.hu oldalon

   

  Korányi Sándor professzor úrra való megemlékezés mellett a továbbképzésen szemelvényeket adunk a nefrológia, a hipertónia újdonságaiból részben klinikánk munkatársai, részben meghívott szaktekintélyek együttműködésével. Az elmúlt években a távoktatásban szerzett gyakorlat és jó tapasztalatok alapján a rendezvényt ismét online módon tervezzük, ami lehetőséget ad szélesebb körű hazai és határon túli hallgatóság bevonására – nem palástolva természetesen a személyes találkozás örömének, és a patinás helyszín élvezetének elmaradásából származó szomorúságunkat sem.

  A szabadon választható továbbképzést ajánljuk családorvos, belgyógyász, diabetológus, kardiológus és nefrológus kollégák számára.

  A továbbképzés a Semmelweis Egyetem Továbbképzési Központban SE-TK/2023.I./00236 került akkreditálásra (12 pont).

  A Program megtekinthető a kapcsolt dokumentum alatt!

  További információ: Kiss-Láng Zsuzsanna titkárnőnél (lang.zsuzsanna@med.semmelweis-univ.hu)  Dr. Barna István egyetemi docens, szervező - Dr. Tislér András, egyetemi tanár, szervező

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>