Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Tagsággal kapcsolatos információk
 

Tipp: Az oldalhoz különböző linkek, dokumentumok tartoz(hat)nak, melyeket a "kapcsolódó dokumentumok/linkek" feliratra kattintva érhet el. A felirat mögött zárójelben megjelenő szám a kapcsolódó anyagok számát jelöli. 

Kedves Kolléganő, Kolléga Úr!

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, házi gyermekorvos kollégához, hogy lépjen a Házi Gyermekorvosok Országos Érdekképviseleti és Szakmai Egyesülete tagjainak sorába.

Az alábbi online űrlap kitöltésével csatlakozhat a Házi Gyermekorvosok Egyesületéhez

A regisztráció visszaigazolását követően tagjaink felhasználó nevükkel, jelszavukkal léphetnek be a honlapra, ahol gördülékenyen jelentkezhetnek konferenciáinkra, megoszthatják gondolataikat a fórumon, olvashatják a vezetőség beszámolóit.

JELENTKEZEM

Felhívjuk az Egyesületünk soraiba újonnan jelentkezők figyelmét, hogy a tagfelvételi kérelem elküldése nem jár automatikus tagsági viszonnyal!

A beérkező kérelmekről az Egyesület vezetősége dönt, majd értesíti a jelentkezőt a felvételről, vagy a tagfelvételi kérelem elutasításáról. Az elbírálás hosszabb időt is igénybe vehet, ezzel kapcsolatban szíves megértését és türelmét kérjük.

Tagdíjbefizetéssel kapcsolatos információk, dokumentumok

Tagjaink mind a tavaszi Kávészünet Konferenciára, mind az őszi szakmapolitikai rendezvényünkre kedvezményes áron regisztrálhatnak, térítésmentesen kapják kézhez negyedévente a "Hírvivő" szakmai lapot és vehetik igénybe jogsegélyszolgálatunkat, juthatnak rendszeresen közérdekű információkat tartalmazó „Hírlevélhez”. Mégis hisszük, hogy elsősorban nem ezért éri meg Önnek évente 15 000 forint tagsági díjjal hozzájárulni a HGYE működéséhez.

A tagsági díj befizetése döntően azt jelzi, hogy Ön is közösségünk tagjának érzi magát, hogy Önt is csapattagnak tekinthetjük, aki fontosnak tartja, hogy személyével is erősítse közösségünket. hogy havonként mindössze 1250 forinttal hozzájáruljon a közhasznú civil szervezetként, közel két évtizede egyedüliként állunk ki következetesen a hazai gyermekorvosi alapellátás szakmai céljaiért, a területen dolgozó gyermekorvosok érdekeinek érvényesítéséért, a gyermek-alapellátás fennmaradásáért. Minél többen vagyunk, annál nagyobb súllyal tudjuk képviselni érdekeinket, beépíttetni javaslatainkat a gyorsan változó jogszabályi és ellátási környezetbe.

Praxissal nem rendelkező nyugdíjas tagoknak tagdíjfizetési kötelezettség nincs.

Várunk tagjaink sorába, együtt eredményesebbek lehetünk! Gyarapodó feladataink megoldásához megfelelő anyagi fedezetre is szükség van.

Dr. Havasi Katalin PhD

elnök

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen.

Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználói felületén azonnal jóváírásra kerül, a tranzakciós díja is kevesebb és az ily módon befizetett tagdíjról rendszerünk automatikusan azonnal el is készíti a számlát Önnek, amennyiben személyes adatlapján megadta a számlázáshoz szükséges adatait.

TAGDÍJEGYENLEG ELLENŐRZÉSE, ONLINE BANKKÁRTYÁS TAGDÍJBEFIZETÉS ÉS TAGDÍJSZÁMLA LETÖLTÉSE IDE KATTINTVA

Sima banki átutalással is teljesítheti a befizetését:

Az összeget a 11713005-20419448 bankszámlaszámra utalja át, a megjegyzés rovatba írja be nevét és adószámát. A számlát ezt követően küldünk Önnek a megjelölt (cég) névre.Tagsági adatait ellenőrizheti, módosíthatja itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Tagdíjbefizetését ellenőrizheti itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]