Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
HGYE hírek

Már bankkártyával is kiegyenlítheti HGYE-tagdíját

2024.07.09. HGYE hírek

Tavasszal megújult a HGYE weboldala, amelyen már lehetőség van a tagdíjadat online bankkártyás befizetéssel is rendezni. Belépést követően, az OTP SimplePay rendszer használatával, a Személyes/Tagdíj-lekérdezés menüben akár ellenőrizheted is, hogy befizetésre került-e már az adott évi tagdíjad.

Dr. Pátri László HGYE-alelnök kapta a FIGYEK Veres Gábor mentordíjat

2024.06.10. HGYE hírek

2024. május utolsó napján kezdődött a háromnapos FIGYEK-konferencia, Kecskeméten, amelyen a sok, izgalmas szakmai előadás, panelbeszélgetések, workshopok mellett átadták a Veres Gábor mentordíjat is. Idén, 2024-ben Dr. Pátri László, pécsi házi gyermekorvos, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete alelnöke részesült e kitüntető címben. Gratulálunk!

HGYE online vezetőségi ülés - 2024.06.11. (kedd), 18 óra

2024.06.05. HGYE hírek

Kedves Tagok!

A HGYE 2024. június 11. (kedd), 18 órától online jelenlétű vezetőségi ülést tart, amely a tagok részére nyilvános.

NAPIRENDI PONTOK:

HGYE 2024. évi rendes, éves küldöttgyűlés

2024.05.17. HGYE hírek

A Házi Gyermekorvosok Országos Érdekvédelmi és Szakmai Egyesületének (székhely: 1133 Budapest, Ipoly u. 5/E) vezetősége az alapszabály 16. § (2) bekezdése értelmében a szervezet évi rendes küldöttgyűlését 2024. május 2-án tartotta, Siófokon, személyes jelenléttel.

Új vezetőséget választott a Házi Gyermekorvosok Egyesülete

2024.05.07. HGYE hírek

A Házi Gyermekorvosok Országos Érdekképviseleti és Szakmai Egyesülete (HGYE) négy év után, idén, ismét tisztújító küldöttgyűlést tartott, amelyen a küldöttek megválasztották a következő ciklus új elnökét, Dr. Kántor Irént, két új alelnöküket, Dr. Rósa Ágnest és Dr. Pátri Lászlót, valamint a vezetőség- és felügyelőbizottság tagjait.

2024. május 2-án a HGYE küldöttgyűlése szavazott arról, hogy ki vezesse a következő négy évben a Házi Gyermekorvosok Országos Érdekképviseleti és Szakmai Egyesületét. ...

Megújult a HGYE weboldala - Nézd meg!

2024.04.30. HGYE hírek

Kedves Kolléga!

 

Örömmel tájékoztatunk, hogy megújult Egyesületünk honlapja, így mostantól új külsővel és szolgáltatásokkal várunk a https://www.hgye.hu oldalunkon! Ezzel párhuzamosan megkezdtük Hírlevelünk megújítását is, így hamarosan az is új köntősben érkezik meg postafiókodba.

 

Az elektronikus megújulás célja a HGYE-tagok számára a könnyebb áttekinthetőség, kezelhetőség, valamint egy ...

HGYE-állásfoglalás a házi gyermekorvosi, háziorvosi praxisok számára előírt adatszolgáltatásról

2024.04.26. HGYE hírek

Kedves Kollégák!

 

2024. április 22-én minden házi gyermekorvos, háziorvos megkapta a NEAK levelezési rendszeren keresztül az Országos Tisztifőorvos Asszony utasítását a házi gyermekorvosi, háziorvosi praxisok számára előírt adatszolgáltatásról, amellyel kapcsolatban a Házi Gyermekorvosok Egyesülete megküldte állásfoglalását és javaslatát az érintett szervek vezetőinek.

A HGYE-állásfoglalás, javaslat a Bővebben gombra kattintva olvasható.

Első helyen végzett a HGYE-SE "Nem elhízni könnyebb, mint lefogyni" projektje a Richter Anna Díj pályázaton

2024.04.08. HGYE hírek

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket. Az orvos kategória győztese 2024-ben a HGYE pályázata, ami a SE Gyermekklinika Életmódambulanciájának szakmai támogatásával készült.

 

HGYE tagdíj 2024 - Ne maradj le a szakmai hírekről, eseményekről

2024.02.07. HGYE hírek

Kedves Kolléga!

 

Az elmúlt évek tagdíj-befizetéseit ezúton is köszönjük, amely összeggel hozzájárultál, hozzájárulsz az egyesület fenntartásához, magas színvonalú tevékenység végzéséhez. A hírlevelek, a negyedévente megjelenő Hírvivő, jogsegélyszolgálat, konferenciák, webinárok szervezése, szakmapolitikai háttéranyagok, szakmai anyagok készítése folyamatos működési költségekkel járnak, amelynek hátterét igyekszünk támogatásokból és pályázati forrásokból megteremteni, de a biztonságos ...

Alapellátó gyermekorvosok és a PIC ellátás

2024.01.23. HGYE hírek

Kedves Kollégák!

 

Az alábbi linken található kérdőív célja, hogy PIC osztályvezetőként felmérjem a kapcsolatot a PIC osztályok és az onnan, az alapellátó körzetekbe emittált gyermekek háziorvosai között. A kérdőív célja, hogy segítsen megtalálni azokat a lehetőségeket, utakat, melyekkel ez a kapcsolat élőbbé, gördülékenyebbé válhat. Hiszem, hogy a felmérés eredményei hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy a gyermekeknek minél jobb ellátást biztosíthassunk az emisszió előtt és azt követően