Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekrehabilitációs tanfolyam

  Kedves Kollégák!

  A Debreceni Egyetem 50 pontos szabadon választható gyermekrehabilitációs tanfolyamot szervez Budapesten a Bethesda Gyermekkórházban 2024. február 19-23. között.
  DE ÁOK/2024.I./00139.

  Információt ad Dr. Kántor Katalin. dr.kantor.katalin@szszbmk.hu

  Rendezvény kezdete: 2024.02.19.
  Rendezvény vége: 2024.02.23.
  Helyszín: Budapest, Bethesda Gyermekkórház

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság Kongresszusa (Budapest, 2024.04.24-27.)

  Tisztelt Kolléga,
   
  Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság 2024.04.24-27. között Budapesten, az Aquworld Resort-ban tartja III. Kongresszusát.
   
  A végleges program megtekinthető ide kattintva
   
  Úgy gondoljuk, egy nagyon hasznos, sok gyakorlati tanáccsal szolgáló, magas szakmai színvonalú tudományos programot sikerült összeállítanunk.
   
  A tematika az urogynekológia és kontinencia ellátás teljes spektrumát felöleli,  orvosoknak és szakdolgozóknak egyaránt hasznos információt szolgáltat.
   
  Az első napon gyakorlati témájú workshopok és szakdolgozói továbbképzés ( mely utóbbi szakdolgozóknak INGYENES !) képezi a témát.
   
  A tudományos program a 2024.04.25-től, csütörtöktől indul.
   
  Nyolc workshop (kettő angol nyelvű) , ingyenes szaldolgozó továbbépző szekció, felkért és bejelentett előadások, 5 külföldi előadó (köztük az Európai Urogynekológiai Társaság elnöke) , két szakampolitikai kerekasztal képezik a tervezett program részét.
   
  A konferencia ideje alatt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján élő műtéti közvetítés lesz (2024.04.25., csütörtök 08:00-09:30, AdVance Male Sling, férfi inkontinenca, 2024.04.26, péntek 08:00-09:30 Optilume, férfi húgycsőszűkület).
   
  Reméljük a tervezett program felkeltette érdeklődését és minél több kollégával találkozhatunk április végén konferenciánkon. Kérjük, ha van lehetősége informálja környezetében azon szakembereket, akiknek rendezvényünk hasznos lehet.
   
  Várunk szeretettel minden kedves kollégát !
   
  A regisztrációval és egyéb fontos tudnivalókkal kapcsolatban a szervező cég (Convention Budapest Kft)  honlapján talál információt: www.convention.hu

  Rendezvény kezdete: 2024.04.24.
  Rendezvény vége: 2024.04.27.
  Helyszín: Budapest, Aquworld Resort
  A rendezvény Web oldala: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MAKUT24/Koszonto

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekneurológiai Társaság ünnepi tudományos ülése

  Kedves Gyermekneurológusok és a gyermekneurológia iránt érdeklődő Kollégák!

  Ünnepi tudományos ülést tervezünk 2024. április 25-27. között Székesfehérváron, ugyanis 50 éve alakult meg a magyar gyermekneurológusokat összefogó tudományos társaság. 1974-ben György Ilona, Máttyus Adorján, Paraicz Ervin, Szénásy József és Brunecker Györgyi vezetésével megalakult a Magyar Gyermekneurológiai, Idegsebészeti, Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Szekció. Az idő múlásával és a tudomány fejlődésével a gyermekneurológia és gyermekpszichiátria önálló diszciplinává vált, ez indokolta 2012-ben a „háromlábú”-nak becézett társaság megszüntetését és a Magyar Gyermekneurológiai Társaság megalapítását.
  Van okunk az ünneplésre, hiszen az elmúlt 50 év alatt mind a diagnosztikai módszerekben, mind a gyermekek számára nyújtható terápiás lehetőségekben igen jelentős pozitív változások történtek.

  2024-ben a társaság vezetősége az alábbi fő témákat jelölte ki megvitatásra:

  • Epilepszia a csecsemő- és gyermekkorban – diagnosztika-terápia
  • Neurológiai betegségek molekuláris genetikai vizsgálatainak sikerei és buktatói
  • Onkohematológiai betegségek neurológiai szövődményei
  • Idegsebészeti kórképek

  A tudományos ülés helyei szervezői: dr. Deák György és dr. Kissevich-Horváth Tamás.
  Kérünk Benneteket, hogy akinek az elmúlt 50 évről vannak publikálható dokumentumai (fényképek, levelek, stb.) legyen szíves eljuttatni a tudományos szervező bizottság címére. (hollody.katalin@pte.hu).

  Nagyon várjuk ezt az ünnepi tudományos ülést és reményeink szerint ugyanúgy éreznek a gyermekneurológusok és a gyermekneurológiai iránt érdeklődő kollégák is!

  Találkozzunk 2024 áprilisában Székesfehérváron!

  Hollódy Katalin
  az MGYNT elnöke

  Rendezvény kezdete: 2024.04.25.
  Rendezvény vége: 2024.04.27.
  Helyszín: Székesfehérvár,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fiatal Gyermekgyógyászok XXII. Konferenciája (Kecskemét, 2024.05.31-06.02.)

  Kedves Kollégák! 
   
  Szeretettel várunk minden fiatal rezidenst, szakorvost, TDK és PhD hallgatót a 2024-ben megrendezésre kerülő Fiatal Gyermekgyógyászok XXII. Konferenciáján! A regisztráció mostantól elérhető! 

   
  Időpont: 2024. május 31- június 2. 
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Conference Center  
  Regisztráció: https://figyek2024.ementin.hu/
  Facebook esemény: https://fb.me/e/5ckQtovTI
   

  Idén szeretnénk a FIGYEK-et igazán színessé varázsolni, így a gyermekellátáson belül minden területről várjuk az absztraktokat. Ennek megfelelően a különböző gyermekgyógyászati társaságoknak hála, lesznek különdíjak, a különféle szakterületről elhangzó előadások között. 
   

  Az előadások mellett a konferencia első napján izgalmas workshop sorozattal készülünk, melyre a regisztráció során külön jelezhetitek részvételi szándékotokat. A workshopokon való részvétel a regisztrációhoz kötött, de plusz költséget nem számolunk fel. 
   

  Absztrakt leadási határidő: 2024.03.15. 

  Kedvezményes regisztráció határideje: 2024.04.19.  
   

  Az idei konferencia családbarát, bababarát szemléletben tartjuk, melynek a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány is része lesz! Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a gyermekgyógyászat területén a családközpontú ellátásnak. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány a világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. 
   

  Az Alapítvány jóvoltából lehetősége lesz a fiataloknak a RMHC Családközpontú Ellátásért Díj megpályázására is. A díjra pályázhat minden előadó, aki a FIGYEK-en olyan előadást mutat be, amelyben szerepe van a családközpontú ellátási modellnek (akár csak annak a kiemelésével, hogy például hogyan sikerült bevonni a családot a gyermek ellátásába). A díjra előzetes regisztráció szükséges, melyet az absztrakt beküldése során megtehettek! A megjelölt előadásokat az erre kijelölt zsűri hallgatja majd meg, és dönt a díjról. Az előadások nem külön szekcióban lesznek, mindenki a saját témája szerinti szekcióban mondhatja el. Díj: 300 ezer Ft, a következő évi FIGYEK részvétel támogatására, a fennmaradó összeget pedig javasoljuk a nyertes kolléga osztályán a családbarát környezet további megteremtésének elősegítéséhez felhasználni. 
   

  Szeretnénk bíztatni kisgyermekes kollégáinkat is a konferencián való részvételre, ugyanis a szombati napon szervezetten lesz a gyermekeknek program, így a kismamáknak/kispapáknak lesz lehetőségük meghallgatni addig az izgalmas előadásokat. Családi kikapcsolódás lehet többek között a konferencia közelében található szabadidőközpont is!
   

  Hamarosan jelentkezünk további részletekkel, addig is várjuk az izgalmas absztraktokat! 
   

  A Semmelweis Gyermekgyógyászati Klinika szervező csapata

  Rendezvény kezdete: 2024.05.31.
  Rendezvény vége: 2024.06.02.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel & Conference Center

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)1. Európai Gyermekneuroradiológiai Kongresszus

  2024. november 14-17. között Budapesten kerül sorra az 1. Európai Gyermekneuroradiológiai Kongresszusra, az Európai Neuroradiológiai és Gyermekradiológiai Társaságok szervezésében.
  További részletek hamarosan...

  Rendezvény kezdete: 2024.11.14.
  Rendezvény vége: 2024.11.17.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024. évi jubileumi Nagygyűlése

  Tisztelt Kollégák!
   
  A Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024-ben ünnepli alapításának 100. évfordulóját.

  A centenáriumi év legjelentősebb eseménye, a gyermekgyógyászat közös nagy ünnepe, a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2024. november 14-16. között Debrecenben, a Kölcsey Központban tartandó jubileumi Nagygyűlés lesz, amely együttesen kerül megrendezésre a Házi Gyermekorvosok Egyesületének őszi konferenciájával. 

  A kongresszus kiváló alkalom és lehetőség arra, hogy visszatekintsünk a szakma fejlődésére, a Társaság múltjára, de egyben hivatásunk jövőképét, az orvoslás jelenét és jövőjét is bemutassuk és megvitassuk.

  A kongresszusról részletes információkkal 2024. február végén jelentkezünk!

  Szeretettel hívjuk és várjuk a Társaság jubileumi kongresszusán!
   
  A kongresszus főszervezője:
  Dr. Szabó Tamás, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója
  Dr. Nagy Anikó, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati
  Intézet főigazgató főorvosa
  Dr. Havasi Katalin, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkára, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének
  elnöke
   
  Kongresszusszervező iroda:
  Club Service Kft.
  E-mail: mgyt2024@clubservice.hu
  Tel.: 52 522 222

  Rendezvény kezdete: 2024.11.14.
  Rendezvény vége: 2024.11.16.
  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)European Academy of Paediatrics Congress – EAP 2024

  On behalf of the Organising Committee, it is with great pleasure that we announce the European Academy of Paediatrics Congress – EAP 2024, taking place in Porto, Portugal on 12 – 14 April 2024.
   
  As one of our collaborating /promoting partners for the EAP 2023 Congress, we would like to continue our relationship for EAP 2024 and kindly request if you would once again consider a mutual collaboration by assisting us in promoting EAP 2024 on the platforms you have available. I have attached the congress banner and would appreciate your assistance by publishing the banner on your website and on your social media platforms.  In addition, we would appreciate it if you kindly notify your members of the congress via email
   
  For further information visit our congress website: https://eap-congress.org/

  Rendezvény kezdete: 2024.04.12.
  Rendezvény vége: 2024.04.14.
  Helyszín: Portugal, Porto,

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

Bejelentkezés
Most már titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel.

MGYT tagdíj összege 2022-től:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 3.000.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 10.000.- Ft/év
Bankkártyák
simplepay
11743002-20087922
Tovább
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29

HIRDETÉSEK