Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
2023. 04. 28.
TÁRSASÁGI HÍREK
MEAT vezetőség választás 2023. - Ismételt felhívás jelölésre

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Kolléga!

Köszönjük azoknak a Tagtársainknak, akik az elmúlt napokban már beküldték jelöltjeiket a júniusi MEAT közgyűlésen esedékes vezetőségválasztásra. A jelölési folyamat részletei itt találhatók. A jelölés május 5-én zárul.

Az eddig beérkezett jelöltek többsége budapesti. Fontosnak tartjuk, hogy a jelöltek között több, vidéki kórházban és szakrendelésen dolgozó kolléga is legyen, kérjük ez a szempontot is vegyék figyelembe a jelölés során.

Várjuk a jelöléseket a meatvezetoseg2023@gmail.com címre május 5-én 24:00 óráig (a jelölt nevének, szakterületének és munkahelyének, valamint a jelölő nevének megadásával).

Tisztelettel,

a Jelölő Bizottság

Nagy Endre
Halász Zita
Dénes Judit

 

 

Tovább
MEAT TÁMOGATÓ PARTNEREK

Ipsen Pharma Hungary Kft  Medis  Merck Kft.

 

Recordati Rare Diseases   Novo Nordisk Hungary Kft.

További információkat olvashat a
Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság honlapján.
© 2023 Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság.
Valamennyi információ, dokumentum bármilyen formában történő megváltoztatása és/vagy bármilyen formában történő ismételt megjelentetése, felhasználása TILOS a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság előzetes irásbeli hozzájárulása nélkül! [ Copyright információk ]
Bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon bizalommal munkatársunkhoz
a support@endokrinologia.hu email címen.
Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a társaság információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.
Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!