Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Gyermekendokrinológiai Szekció

Endoped 2017 (Új helyszínen: Hajdúszoboszló, 2017. május 5-6.)

Kedves Kollégák! Kedves ENDOPED Társaink! Kedves Barátaink!

Korábban már meghívtunk Benneteket a 2017. májusában megtartandó ENDOPEDre, amit szervezési nehézségek miatt Debrecenből Hajdúszoboszlóra helyeztünk át.

Most, hogy már tisztul felettünk az ég, ismételten megerősítjük ezt a meghívást. Az időpont változatlan, a hely talán még szebb is, mint a tavaly tervezett. Így ebben az évben Hajdúszoboszlón, a Hunguest Hotel Béke**** - ben várunk Mindenkit szeretettel, 2017. május 5-6. között.

Azon munkálkodunk, hogy az ENDOPED és MEAT tagoknak az előző években megszokott módon a költségek teljes összegét szponzori támogatásokból tudjuk fizetni. A kísérő családtagok, ismerősök étkezését és szállását megrendelni a jelentkezési lapon lehet. A szolgáltatások ellenértékét a rendezvény helyszínén, a Hunguest Hotel Béke**** recepcióján tudjátok rendezni, távozáskor.

A tudományos program összeállításában változatlanul, a hagyományokra alapozva az előző évekhez hasonlóan számítunk Mindenkire, így kérünk Benneteket, hogy már most gondolkozzatok érdekes eseteitek bemutatásán. A fiatalok megszólítása is örömteli lenne, jó lenne látni a feltörekvő fiatal endokrinológusok lelkesedését esetmegbeszélés és - megoldás közben. Tekintettel az idő rövidségére, megköszönve azoknak, akik már leadták előadás címeiket, kérnénk Mindenkit, hogy tegye meg ugyanezt a felszeghye@hotmail.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő az előadási szándék megadásával: 2017. április 14.
Az előadás szerzőinek és az előadás címének bejelentését is 2017. április 14-ig kérjük.

A szervezésben a Debreceni Egyetem Gyermekklinikája van segítségünkre, Szécsiné Kerekes Margó személyében.
A jelentkezéseket várva, barátsággal:

dr. Felszeghy Enikő
a 2017. évi ENDOPED szervezője
felszeghye@hotmail.com

dr. Halász Zita
az ENDOPED szekció elnöke

Második értesítő
Jelentkezési lap
Szponzori megrendelő lap