Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Továbbképzések, rendezvények részletes információi
december
HKSCPSV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
doki.NET háttér-rendszert használó más társaságok legfrissebb hírei
• Az EFLM 2022. november-december...>> Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság hírei
[ 2022.12.02. ]
• Kedves Kollégák, A Pszichoterápia folyóirat hatodik alkalommal szervez ankétot a pszichoterápiás és tanácsadói képzéseket folytató szakegyesületek...>> Magyar Pszichiátriai Társaság hírei
[ 2022.12.02. ]
• Tisztelettel meghívjuk a Magyar Sportorvos Társaság 2022. évi vezetőség-választó közgyűlésére és az azt követő DALMADY Emlékülésére. Ideje:...>> Magyar Sportorvos Társaság hírei
[ 2022.12.01. ]
• Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében 2022. november 21-én elhangzott "ÁTTÖRŐ INNOVÁCIÓK A TRANSZLÁCIÓS...>> Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság hírei
[ 2022.12.01. ]
• Az Angels Kezdeményezés nagy örömmel invitálja a Stroke Akadémia következő webinárjára! A téma a stroke betegek nyelvi- és beszédzavara lesz, valamint...>> Magyar Stroke Társaság hírei
[ 2022.11.30. ]
Linkek, dokumentumok oldalon belüli megjelenítése
Külön ablakban történő megjelenítés (gyorsabb!)
Kongresszusok, rendezvények
 
Ezen az oldalon hazai és nemzetközi rendezvényekről szóló információkat helyezünk el, időrendi sorrendben.

Tipp: A kongresszusokhoz különböző linkek, dokumentumok tartoz(hat)nak, melyeket a "kapcsolódó dokumentumok/linkek" feliratra kattintva érhet el. A felirat mögött zárójelben megjelenő szám a kapcsolódó anyagok számát jelöli.

Hazai kongresszusok rendezvények
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ][ 7 ][ 8 ][ 9 ][ 10 ]
[ 11 ][ 12 ][ 13 ][ 14 ][ 15 ][ 16 ] 
 
Magyar Dermatológiai Társulat Szakdolgozói Munkacsoportja
Kommunikáció fogyatékkal élő betegekkel” továbbképzés online
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2021.08.01.Rendezvény vége: 2023.08.01.
Helyszín: online,
A rendezvény Web oldala: https://oktatas.gyogyasz.hu/regisztracio/

 

e-learning szakmai továbbképzés egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó szakemberek részére

 
Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság
Papillon Course on Thyroid Ultrasound online angol nyelvű képzés
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.09.15.Rendezvény vége: 2023.05.31.
Helyszín: Online
A rendezvény Web oldala: http://thyrosite.com/ctu_l01/invitation.php

Kedves Kollégák!

2022. szeptember 15-e és 2023. május 31-e között másodjára kerül sor - az Európai Pajzsmirigy Társaság szakmai támogatásával - a Papillon Course on Thyroid Ultrasound online angol nyelvű képzésre. Az idén májusban lezárult első tanfolyamon 4 kontinens 24 országából 104 kolléga vett részt. Ez alkalommal két egymásra épülő kurzust tartunk, valamint korlátozott számban lehetőség van május végén egy kétnapos élő beteg gyakorlaton való részvételre.

Basic Online Course 2022. szeptember 15-től november 30-ig tart. Ezt alapvetően pajzsmirigy ultrahang-vizsgálatban kezdő kollégák részére hirdetjük meg. Olyan klinikusoknak, akik nem akarnak ultrahangot végezni, de a napi munkájuk során az ultrahang-leletekkel nap mint nap találkoznak, szintén hasznos lehet a részvétel. A képzés egyik célja annak elsajátítása, hogyan találjuk meg a pajzsmirigyet az ultrahang-vizsgálat során, a másik téma pedig az egyes ultrahang-jegyek felismerése és ezek szerepe a göbös betegség diagnosztikájában.

2022. december 1-től 2023. május végéig tart az Advanced Online Course. Ez a képzés a teljességre törekszik. Nemcsak a göbös betegségben előforduló típusos mintázatokat taglalja, de a nem típusos, differenciáldiagnosztikai nehézséget okozó eseteket is részletesen tárgyaljuk. Emellett az ultrahangnak a nem göbös pajzsmirigy betegségben, a mellékpajzsmirigy, a nyaki nyirokcsomók és más nyaki képletek diagnosztikájában betöltött szerepét, a göbök nem sebészeti kezelésének technikáit is bemutatjuk.

Az online kurzusok részben az interneten bemutatott előre felvett előadásokból, tankönyvszerű írásos anyagból állnak. De a legfontosabb, és a kurzust egyedivé tevő rész a több, mint 1,000, hangalámondásos ultrahang-video, ami az élő beteg vizsgálat élményét igyekszik visszaadni. A másik egyedi pillért az élő, online 90 perces webinarok jelentik. Ezek közül 12 alkalommal ultrahang-videók közös megbeszélésére kerül sor. Tíz másik, élő webinaron pedig nemzetközileg elismert előadók összesen 20, fél órás előadására kerül sor, melyet alkalmanként 15 perc vita követ. Itt többek között az egyéb képalkotó technikákról, a sebészeti kezelésről, a citológiáról, a molekuláris biológia szerepéről is hangzanak el előadások.

A 2-napos személyes gyakorlatra 2023. május 19-20-n kerül sor. A 14 órás képzés felében kis csoportokban, gyakorlott kolléga irányításával betegeken ultrahang-vizsgálatot lehet végezni, a másik rész közös ultrahang-video elemzés. Itt jelentkezési sorrendben maximum 30, az Advance Course-t teljesítő kollégát tudunk fogadni.

A program megtekinthető ide kattintvaItt mind a Basic mind az Advanced Online kurzus kapcsán teljes mintafejezetek is megtalálhatók

Magyar résztvevőknek, a rendezvény honlapján feltüntetett részvételi díjakból az online kurzusok esetén 50% kedvezményt tudunk adni.

Üdvözlettel a szervezők:

Cosimo Durante, László Hegedűs, Nagy V. Endre, Enrico Papini, Gilles Russ, Solymosi Tamás

 
Magyar Radiológusok Társasága
Papillon Course on Thyroid Ultrasound
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.12.01.Rendezvény vége: 2023.05.31.
Helyszín: Online,

Kedves Kollégák!


Az idén másodjára kerül sor - az Európai Pajzsmirigy Társaság szakmai támogatásával - a Papillon Course on Thyroid Ultrasound online angol nyelvű képzésre. Az idén májusban lezárult első tanfolyamon 4 kontinens 24 országából 104 kolléga vett részt. Ez alkalommal két egymásra épülő kurzust tartunk, valamint korlátozott számban lehetőség van május végén egy kétnapos élő beteg gyakorlaton való részvételre.


A Basic Online Course 2022. szeptember 15-től november 30-ig tartott. Ezt a pajzsmirigy ultrahang vizsgálatban kezdő kollégák részére hirdettük meg.


2022. december 1-től 2023. május végéig tart az Advanced Online Course. Ez a képzés a teljességre törekszik. Nemcsak a göbös betegségben előforduló típusos mintázatokat taglalja, de a nem típusos, differenciáldiagnosztikai nehézséget okozó eseteket is részletesen tárgyaljuk. Emellett az ultrahangnak a nem göbös pajzsmirigy betegségben, a mellékpajzsmirigy, a nyaki nyirokcsomók és más nyaki képletek diagnosztikájában betöltött szerepét, a göbök nem sebészeti kezelésének technikáit is bemutatjuk.


A legfontosabb, és a kurzust egyedivé tevő a több, mint 1,000 hangalámondásos ultrahang-video, ami az élő beteg vizsgálat élményét igyekszik visszaadni. A másik pillért az élő, online 90 perces webinarok jelentik. Ezek közül 12 alkalommal ultrahang-videók közös megbeszélésére kerül sor. Tíz másik, élő webinaron pedig nemzetközileg elismert előadók összesen 20, fél órás előadására kerül sor, melyet alkalmanként 15 perc vita követ. Itt többek között az egyéb képalkotó technikákról, a sebészeti kezelésről, a citológiáról, a molekuláris biológia szerepéről is hangzanak el előadások.


A 2-napos személyes gyakorlatra 2023. május 19-20-n kerül sor. A 14 órás képzés felében kis csoportokban, gyakorlott kollégák irányításával betegeken ultrahang-vizsgálatot lehet végezni, a másik rész közös ultrahang-video elemzés. Itt jelentkezési sorrendben maximum 30, az Advance Course-t teljesítő kollégát tudunk fogadni.


A program megtekinthető ide kattintva. Itt mind a Basic mind az Advanced Online kurzus kapcsán teljes mintafejezetek is megtalálhatók


A Magyar Radiológusok Társasága tagjainak a rendezvény honlapján feltüntetett részvételi díjakból az online kurzusok esetén 50% kedvezményt adnunk. A tanfolyam endokrinológusok, radiológusok esetén 20 ponttal akkreditált.


Üdvözlettel a szervezők:


Cosimo Durante, László Hegedűs, Nagy V. Endre, Enrico Papini, Gilles Russ és Solymosi Tamás

 
Magyar Nephrologiai Társaság
MANET Vezetőségi ülés
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.12.08.Rendezvény vége: 2022.12.08.
Helyszín:
 
Magyar Nephrologiai Társaság
Nefropatológiai Esetmegbeszélések
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.12.08.Rendezvény vége: 2022.12.08.
Helyszín: Online,
Szervező: Semmelweis Egyetem, II Sz, Pathológia Intézet

Külföldi kongresszusok rendezvények
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ][ 7 ][ 8 ] 
 
Magyar Gyermekorvosok Társasága
4th Congress of Paediatric Association of the Balkan
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.12.02.Rendezvény vége: 2022.12.04.
Helyszín: Turkey, Istanbul,
A rendezvény Web oldala: https://gnctpk2022.org/en/homepage.php

Dear Colleagues,

 

It is my great pleasure as the Paediatric Association of the Balkan to invite you to the 2022, 4th Congress of the Pediatric Association of the Balkan.

 

The congress will be held in Istanbul between 2-4 December 2022.

 

We established the Paediatric Association of the Balkan with the aim of creating better relations, both scientifically and socially, by providing support to each other and conducting work.

 

We believe that the topics to be addressed in this congress and the results will make great contributions to our profession, considering the scope of the congress and the level of participation.

 

Our congress will provide an opportunity for our pediatricians to meet and encourage interaction with the participation of 12 member countries.

 

The Congress venue is within the city centre.

 

 

More details and program on the website: https://gnctpk2022.org/en/homepage.php

 

 
Magyar Idegsebészeti Társaság
The 8th SNSS Annual Meeting
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2022.12.07.Rendezvény vége: 2022.12.10.
Helyszín: Serbia, Belgrade,
A rendezvény Web oldala: https://ultramarine.rs/snss/8th-annual-meeting-of-serbian-neurosurgical-society-with-international-participation

Dear colleagues and friends,

It is my honor and pleasure to invite you to the upcoming 8th Annual Meeting of the Serbian Neurosurgical Society with international participation – “Current concept in military neurosurgery - The state in the field”, which will be held on December 7-10, 2022.

The Serbian Neurosurgical Society is delighted that its 8th Annual Meeting, traditionally organized as a Joint venture with the Southeast Europe Neurosurgical Society, will feature renowned international and national experts from the field of military neurosurgery and beyond. This unique event will be the first meeting completely dedicated to military neurosurgery in this region in recent history.

I cordially invite you to join us!

Topics:

- Neurotraumatology: Head, Brain, Spine, Nerve

- Quality of life

- Trends, Insights, Innovations, Technology & Beyond

- Artificial Intelligence & Virtual Reality

- Mass casualties

- Complex dynamics, solutions, and outcome in elementary catastrophes

- Elective neurosurgery in the field

20 best oral presentations will be awarded with free registration and accommodation!

REGISTRATION

 
Magyar Dermatológiai Társulat
ESDO - 11th European School of Dermato Oncology (hibrid, Berlin, 2023.01.13-14.)
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2023.01.13.Rendezvény vége: 2023.01.14.
Helyszín: Germany, 10623 Berlin, hibrid, Strasse des 17 Juni 106-108, Novotel Berlin am Tiergarten
A rendezvény Web oldala: https://european-school-of-dermato-oncology.org/
EARLY BIRD REGISTRATION deadline: 2022.12.21. for only 190 Euros.

Registration fees >>

Online registration >>

Preliminary program >>

Dear colleagues and friends,We have the great pleasure to invite you to join us for the 11th European School of Dermato Oncology in Berlin. The event place as an on-site meeting with additional virtual access from January 13 - 14, 2023.The course consists of plenary sessions and interactive outbreak sessions. Plenary sessions will comprise clear structured and up-to-date presentations followed by audience discussion.


Voting devices will be used to respond to multiple choice questions. These questions may precede the presentation of the structured knowledge or may be presented at the end in order to test the level of knowledge the audience has gained.


The main part of the course consists of 6 interactive sessions, each with no more than 40 attendants. Every participant takes part in each of these sessions which mainly comprise casebased discussion. These will be used to illustrate treatment pathways, how risk and benefit are assessed, and how management decisions are made.We look forward to welcoming you in Berlin in January 2023!

Claus Garbe, MD Axel Hauschild, MD Nicole Kelleners-Smeets, MD Ricardo Vieira, MD

Course Directors
 
Magyar Dermatológiai Társulat
IPC Global Webinar 1: Psoriasis and Heart Disease: Expert Perspectives on Future Research (online, 2023.01.19.)
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2023.01.19.Rendezvény vége: 2023.01.19.
Helyszín: online,
A rendezvény Web oldala: https://www.psoriasiscouncil.org/event/gw1-psoriasis-heart-disease/?utm_source=Master+List&utm_campaign=bc9e0fcff6-EMAIL_CAMPAIGN_2019_03_14_06_00_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_76ed70c5ae-bc9e0fcff6-98187485
Regisztráció >>

I
dőpont: 15:30 - 16:30 CET

Előadók:

Andrew Blauvelt, MD, MBA
Oregon Medical Research Center
Portland, Oregon, United States

Joel Gelfand, MD, MSCE
University of Pennsylvania
Philadelphia, Pennsylvania, United States

Michael Garshick, MD
NYU Langone Health
New York, New York, United States

Mona Ståhle, MD, PhD (Az MDT 2017. évi Tiszteletbeli Tagja)
Department of Medicine, Karolinska Institutet
Stockholm, Sweden
 
Magyar Dermatológiai Társulat
24th IMCAS World Congress (Paris, 2023.01.26-28.)
Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook) Rendezvény kezdete: 2023.01.26.Rendezvény vége: 2023.01.28.
Helyszín: France, Paris,
A rendezvény Web oldala: https://www.imcas.com/en/attend/imcas-world-congress-2023

The 24th edition of IMCAS World Congress is back, face-to-face in Paris, France. The global learning event will take place from January 26th to 28th, 2023 and will present the latest in dermatology, plastic surgery and aging science.. 

Join us to explore the future and revolutionize your practice! Register before Sunday, November 26th and take advantage of the early bird rate

Registration >>
Scientific program >>

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése >>

2022. december 3.
Ferenc, Olívia napja
Időjárás
0.1http://www.wundergr.
Min / Max: 2 °C / 14 °C
Szélsebesség: 31 km/h

Gyorskeresés a dokumentumok között
 
[ Keresési feltételek ]


[ Vissza az előző oldalra ]

A Web-rendszerben található információk szolgáltatása és gyűjtése a magyar média és adatvédelmi törvények előírásait figyelembe véve történik.
A Web-rendszer teljes tartalmára minden jogot fenntartunk!
Copyright © 2022 doki.NET
Internet rendszerének szerkesztősége.


[ www.doki.NET ]