Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Diabetes Publikációs Adatbázis
A Magyar Diabetes Társaság XIX. Kongresszusán elindította legújabb szolgáltatását, a Diabetes Publikációs Adatbázist.


MDT logoA Diabetes Publikációs Adatbázis célja az MDT tagjai által jegyzett szakmai publikációk hiteles, naprakész gyűjteményének összeállítása a PubMed adatbázis, a Diabetologia Hungarica és önállóan felvitt források alapján.

Így egy olyan komplex szakmai tudásbázis jön létre, mely összegyűjti az MDT tagok tudományos munkáit, és melyben szerzők, címek, kulcsszavak alapján tetszőleges keresések indíthatók.

A rendszer működése nagyon egyszerű, az elérhető adatbázisokból kiválasztásra és felsorolásra kerülnek a vélhetően adott szerző által írt publikációk, melyek közül a tag a Web-rendszerbe történt személyes bejelentkezést követően ki tudja választani azokat, melyeket valóban ő készített. Azokat a cikkeket, melyek egyik adatbázisban (PubMed és Diabetologia Hungarica) sem szerepelnek a szerző maga is fel tudja tölteni a Diabetes Publikációs Adatbázisba.

A Diabetes Publikációs Adatbázis célja továbbá, hogy a közlemények, cikkek írásakor a szerzők könnyebben megtalálhassák az azonos témában készült korábbi írásokat, ill. elősegítse például a hasonló témában kutató kollégák közötti kommunikációt, kapcsolatfelvételt is.
Cikk kiválasztásaCikkek kiválasztása és feltöltése

A PubMed-ben végzett keresés alapján név szerint talált cikkek közül - kizárólag az MDT TAGJAI bejelentkezést követően - tudják kiválasztani saját cikkeiket, továbbá tölthetnek fel nem citált cikkeket. Kérjük, jelölje be Ön is cikkeit!
Keresés a Publikációs Adatbázisban

Az összegyűjtött cikkek és absztraktok között keresést végezhet különböző feltételek szerint. Próbálja ki!
Keresés adatbázisban

FIGYELEM!
A Diabetes Publikációs Adatbázis használatához először jelentkezzen be az MDT Web-rendszerbe FELHASZNÁLÓ NÉVVEL / JELSZAVÁVAL!


Amennyiben elfelejtette FELHASZNÁLÓ NEVÉT / JELSZAVÁT, kérjük, írjon a support@diabet.hue-mail címre, és kérje bejelentkezési adatait!

Amennyiben Ön az MDT Web-rendszer használatához még nem rendelkezik FELHASZNÁLÓ NÉVVEL / JELSZÓVAL
, kérjük,
REGISZTRÁLJON ITT >>
A Publikációs Adatbázisban lévő cikkek teljes tartalmát, amennyiben az elérhető, csak a Magyar Diabetes Társaság Tagjai láthatják. Amennyiben Ön NEM szeretne a Társaság tagja lenni, úgy csak a cikkek absztraktjait olvashatja el. Ez esetben kérjük válassza az "Orvos, egészségügyi szakember" regisztrációs szintet!

A felhasználói adatokat rövid időn belül e-mailben megküldjük, ezt követően tud majd bejelentkezni és használni a Diabetes Publikációs Adatbázis szolgáltatásait!

Köszönjük, hogy igénybevette szolgáltatásunkat!
Magyar Diabetes Társaság
Az MDT és a 77 Elektronika Kft. pályázata a PhD védéssel összefüggő költségek átvállalására

A pályázat feltétele olyan, diabetológiai témájú értekezésnek a Doktori Iskolához történő benyújtása, mely az értekezés témájából írott magyar nyelvű publikációt is tartalmaz.

Az MDT pályázata a diabetológiai liszenszképzés támogatására

A Magyar Diabetes Társaság vezetőségének határozata alapján az MDT pályázatot ír ki a diabetológiai liszenszképzés költségének támogatására. A képzés időtartama 24 hónap, a képzés díját a jogszabály (emberi erőforrások miniszterének 23/2012, illetve 69/2013 sz. rendelete) havi 23000 forintban határozta meg.

Az MDT pályázata nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikációs költségének átvállalására

Az MDT pályázatot hirdet nemzetközi folyóiratban elfogadott közlemények publikálási költségének megtérítésére.

Kattintson, és olvasson bele a Magyar Diabetes Társaság hivatalos lapjába!

Tovább

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények