Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek


A Magyar Diabetes Társaság XXVIII. Kongresszusa

ÚJ Időpont: 2020. december 3-6.
Helyszín: Budapest, Kongresszusi Központ
(1123 Budapest, Jagelló út 1-3.)

Regisztrációs lap

Áttekintő program

Program

Hírmondó

DIABETOLOGIA HUNGARICA XXVIII. évfolyam
1. Supplementum - Előadás összefoglalók

További részletek a szervező honlapján:
https://stand-art.hu/MDT2020

Az online konferencia rögzített anyagának
megnyitásához kattintson ide!

Megtekintéséhez szükséges a korábban – az élő
közvetítéshez – kapott e-mail cím és PIN kód!

Útmutató az online kongresszushoz

Hogyan tudok bejelentkezni az online közvetítésre?
A virtuális oldal címét és a belépéshez szükséges PIN kódot a szervezők küldik emailben a konferencia előtti napokban a no-reply@eventsairmail.com címről. Kérjük, adja hozzá az engedélyezett feladók listájához az eventsairmail.com domaint, hogy levelünk biztosan kézbesítésre kerüljön.

Bejelentkezéshez az Ön regisztrációkor megadott email címe és a megküldött PIN kód szükséges. Amennyiben a korábban megadott e-mail címet módosítani szeretné, kérjük, a info@stand-art.hu címen vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Egy jelszóval egyszerre csak egy résztvevő léphet be. A belépéshez fontos, hogy egy email cím csak egy résztvevőhöz tartozzon. Amennyiben a jelentkezéskor többen is ugyanazt az email címet használták, kérjük, módosítsák a címüket a szervezőknél, különben az adott email címmel senkinek nem lesz lehetséges sem belépnie.


Elnöki tájékoztató a MDT Jubileumi Kongresszusáról és Közgyűléséről

Kásler Miklós miniszter rendelkezése következtében az MDT jubileumi kongresszusára 2020 december 3-6. között sajnos csak virtuális formában kerülhet sor. A kongresszust valós idejű online kongresszus formájában rendezzük meg, hallgatóság nélkül. Az előadóknak felajánljuk a lehetőséget, hogy ténylegesen az eredetileg tervezett időpontban, a Budapesti Kongresszusi Központ két termében tartsák meg előadásukat, ez a cégszimpóziumok esetében különösen szerencsés lehet. Emellett minden előadó választhatja az előadás előzetes felvételét is, a szekció időpontjában történő diszkusszió mellett.

2020. december 5-én, szombat délelőtt a közgyűlés eredetileg tervezett időpontjában optimális esetben, amennyiben a határzár feloldásra kerül, a hazánkba látogató Andrew Boulton professzor, az EASD korábbi, az IDF jelenlegi elnöke előadására kerül sor.

Az alábbi KÖZGYŰLÉS ELMARAD:
A közgyűlésre és ezen belül a vezetőségválasztásra a legutóbbi vezetőségi ülés határozata alapján tényleges jelenlét mellett kerül sor 2020. dec. 12-én 11:00-kor a Budapesti Kongresszusi Központban, az 1600 fős nagyterem erre megfelelő lehetőséget nyújt. A közgyűlés nem szakmai kongresszus, meg kell tartanunk, új vezetőség hiányában a bíróság akár törölheti is az MDT-t a közhasznú egyesületek sorából. A jelöltek névsora 2020. március 16. óta ismert és fent van az MDT honlapján.

A kongresszus regisztrációs díjai:

- MDT tag orvos: 35 000 Ft
- Nem MDT tag orvos, gyógyszergyári képviselő: 45 000 Ft
- MDT tag szakdolgozó: 25 000 Ft
- Nem MDT tag szakdolgozó: 20 000 Ft


Prof. dr. Kempler Péter
az MDT elnöke

Prof. dr. Wittmann István
az MDT elnökhelyettese, leendő elnöke

Prof. dr. Barkai László
az MDT elnökhelyettese

Prof. dr. Várkonyi Tamás
az MDT főtitkáraTisztelt Résztvevők!
A befizetett regisztrációs díjak természetesen érvényesek lesznek az új időpontra.
Viszont amennyiben a kongresszusra a részvételét szponzorcég finanszírozza, kérjük mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a cég képviselőjével is.

Kérünk minden kedves résztvevőt, hogy mindenképp jelezzen vissza (anita@stand-art.hu) részvételi szándékáról, függetlenül attól, hogy regisztrációjának és/vagy szállásának díja kifizetésre került-e, részvételi szándékuk fenntartása vagy törlése érdekében. Lemondás esetén a befizetett összegek természetesen visszautalásra, a kiállított számlák sztornózásra kerülnek.

A Diabetes Társaság tervei szerint a már teljesen kész, színvonalas tudományos programot fogjuk decemberben megvalósítani. Természetesen minden már regisztrált résztvevő illetve előadó időben személyes értesítést fog kapni a program részleteiről.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Stand-Art Event Management


További részletek a szervező honlapján:
https://stand-art.hu/MDT2020