Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
 

MDT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

Magyar Diabetes Társaság

hungarian diabetes association

diabet partneri hirek

Cukorbeteg SzakellátóhelyCukorbeteg Szakellátóhelyek Elektronikus Nyilvántartása

A szakellátóhelyek akkreditációjának következő megújítási időszaka várhatóan 2021.06.01-én fog indulni. Ez az idősáv áll majd rendelkezésre a szakellátóhely vezetők, valamint az ott dolgozó munkatársak számára adataik felülvizsgálatára, valamint az akkreditáció megújításának benyújtására.

Mit kell tennie, amennyiben Ön egy Cukorbeteg Szakellátóhely munkatársa, vagy most szeretne új munkatárs lenni?

Szakelláthely munkatársai csak MDT tagok lehetnek.

Amennyiben Ön még nem tagja az MDT-nek, először a társaságba történő felvételét kell kezdeményezni. A szakmai regisztráció ITT lehetséges . Felvételt követően a tagdíjat szükséges befizetni (lehetőség van online bankártyával, vagy banki átutalással).
A tagsági információkról, tagdíjakról bővebb információt oldalunkon ITT talál.

Érvényes tagsággal rendelkező MDT tagként belépést követően tudja személyes adatait és szakképesítéseit frissíteni, meglévő munkaköreit ellenőrizni vagy visszavonni, illetve új helyre jelentkezni.

Mit kell tennie, amennyiben Ön egy Cukorbeteg Szakellátóhely vezetője, vagy most szeretne új szakellátóhelyet létesíteni?

Új Szakelláthely létrehozását csak orvosi végzettséggel rendelkező MDT tagok kezdeményezhetnek.

Meglévő szakellátóhely vezetőjeként jelentkezzen be a nyilvántartó rendszerbe, tekintse át az adatokat, hívjon meg új munkatársakat. A szakellátóhely adatlapja áttekintését követően a megjelölt határidőig benyújtható az illetékes területi referens részére felülvizsgálatra és minősítésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a területi refenrenshez történő benyújtást követően a szakellátóhely adatlap NEM szerkeszthető, munkatársak meghívása, jelentkezése, illetve a függőben lévő meghívók elfogadása NEM lehetséges!

Vezetőváltás esetén az intézet igazgató főorvosa által kiadott hivatalos csatolt levéllel kérjük Dr. Kiss Évához forduljon: kissevamaria64@gmail.com

Felhasználói segédlet szakellátó vezetők számára

Szakellátóhelyek akkreditációs feltételei

Cukorbeteg Szakellátóhely Rendszer - Térképes nézet
(Nyilvános felszín)

Szeretnénk kiemelni, hogy Magyarországon egyedülálló módon működik ilyen jellegű, részletességű és pontosságú nyilvántartó rendszer. Közös érdemünk és érdekünk ezt az értéket fenntartani és gyarapítani. Bízunk benne, hogy az új Szakellátóhely Nyilvántartó Rendszert mindannyiunk számára nagy segítséget fog nyújtani.

Amennyiben a használat során technikai hiba vagy nehézség áll fent, ezt a szakellatohely@diabet.hu email címre lehet jelezni, lehetőleg a jelenség minél pontosabb leírásával együtt.

Kollegiális üdvözlettel:

Prof. Dr. Lengyel Csaba
OMKB Elnök

Dr. Kiss Éva
OMKB Titkár