Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

KIEMELT HÍREK

Teljes cikk
megtekintése

Hírek December 1. - AIDS ELLENI VILÁGNAP

Teljes cikk
megtekintése

Kézhigiénés betegedukációs program (Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika)

Teljes cikk
megtekintése

EMMI COVID-19 Kézikönyv aktualizált változat (2020.12.18.)

Teljes cikk
megtekintése

Ismertető a Gyermekbőrgyógyászat c. könyvről

Teljes cikk
megtekintése

Állásfoglalás az immunszupresszív kezelésben részesülő illetve daganatos betegek COVID vakcinációjával kapcsolatos tudnivalókról

További hírek
További hírek

ESEMÉNYNAPTÁR

 • máj. 17.

  Stresszkezelő tréning (ingyenes, online, 2022.05.17., 06.03., 06.08., 06.13.)

  2022.05.17. , online

  Stresszkezelő tréning - Jelentkezési lap

  Kedves Kolléga!

  Örömmel tájékoztatom, hogy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehetősége nyílik a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Magatartástudományi Intézete által szervezett stresszkezelő tréningen részt venni.

  A tréning célja a munkatársak stresszkezelő kompetenciájának, illetve ezen keresztül rezilienciájának, ellenállóképességének fejlesztése. Az egy napos interaktív online workshop során lehetősége nyílik rövid, dinamikus relaxációs gyakorlatok elsajátítására is, melyek célja az énhatékonyság növelése mellett a mindennapi stressz hatékony kezelése és a feszültség oldása.

  A képzésen történő részvételhez kérjük adja meg adatait az alábbi űrlap kitöltésével!

  Új időpontok: (a képzés egynapos, interaktív, online)

  május 17. szerda
   
  június 3. péntek
   
  június 8. szerda
   
  június 13. hétfő

 • jún. 09.

  Kékgolyó Napok 2022 Szakdolgozói Konferencia (Hévíz, 2022.06.09-11.)

  2022.06.09. Magyarország, Hévíz, Ensana Hotel Thermal, Hévíz

  Kedves Kollégák!

  Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Kékgolyó Napok 2022 Szakdolgozói Konferencia regisztrációs felülete megnyílt!

  Javasoljuk, hogy a regisztrációt mielőbb kezdjék el, hiszen a kedvezményes, korai regisztrációs díj április 15-ig elérhető. A konferencia szabadon választott akkreditált szakdolgozói továbbképzés, melynek nyilvántartásba vétele SZTK-A-20728/2022 és SZTK-A-20729/2022 számon megtörtént, a továbbképzés pontértékének megállapítása folyamatban van.

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MESZK területileg illetékes szervezeteinél lehetőség van pályázni pontszerző továbbképzésen előadóként vagy résztvevőként történő részvétel regisztrációs díjának támogatására. A konferencia honlapján összegyűjtöttük az egyes területi szervezeteknél rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket. Az információkat folyamatosan frissítjük.

  Részvételére feltétlen számítunk, kérjük, tájékoztassa munkatársait is eseményünkről.

  Üdvözlettel a konferencia titkársága nevében:

   

  IHÁSZ Kata
  konferencia titkárság

  ALTAGRA Szervező és Utazási Iroda Kft.
  M: +36 30 452 7088 | e-mail: onkologia@altagra.hu | web: Kékgolyó 2022
  POSTACÍMÜNK: 1118 Budapest, Csukló utca 6/A, felső kapu

  Találkozzunk Hévízen 2022. június 9-11 között!

 • szept. 15.

  MDT 95. Nagygyűlése és Dermatológiai Továbbképző Tanfolyam és XXI. Dermato-Pharma Szakkiállítás (Debrecen, 2022. szeptember 15-17.)

  2022.09.15. Magyarország, 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3., Kölcsey Központ

  Szakdolgozói Szekció udományo programjának dátuma: 2022.09.17.

  Kedves Kollégák!

  Két év telt úgy el társulatunk életében, hogy online módon tudtuk megrendezni éves kongresszusunkat. Társulatunk elnöksége igyekezett az online tér nyújtotta lehetőségeket a legjobb módon kihasználni, és virtuálisan is színvonalasan megrendezni a Nagygyűlést. Visszajelzéseikből úgy látjuk, hogy ez az adott körülmények között jól sikerült, és rendezvényünk tartalmas és hasznos volt az Önök számára.

  Mivel látjuk, érezzük az igényt a személyes találkozásra mind a Kollégák, mind a szponzorok részéről, a hagyományos év végi időpont helyett korábban, szeptember közepén rendezzük meg a kongresszust, bízva a covid pandémia kedvező alakulásában.

  Nagy örömünkre szolgálna, ha 2022. szeptember 15-17. között találkozhatnánk a Magyar Dermatológiai Társulat 95. Nagygyűlésén, valamint a hozzá kapcsolódó XXI. Dermato-Pharma Szakkiállításon Debrecenben.

  Rendezvényünk arcául Neuber Ede bőrgyógyász akadémikus professzort választottuk, aki 1921-44 között a Debreceni Egyetem Bőrklinikáját irányította, valamint 1938-45 között a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáját vezette. Fő érdeklődési területe a bőr gombás fertőzései, a tuberkolózis, és ezen betegségek farmakológiai vonatkozásai.

  A program sokak által preferált részei, a továbbképző előadások és esetismertetések, melyek mellett immár hagyományosan társulatunk egy-egy szekciója is lehetőséget kap a plenáris teremben tematikus program összeállítására. Ez alkalommal a Dermato chirurgiai Szekció és az Amerikai-Magyar Szekció mutatkozik be tudományos programmal. Idén a Magyar Diabetes Társaságot hívjuk meg, hogy olyan határterületeket érintő témákban adjanak elő, amelyek több szakterület kollégáinál is érdeklődésre tarthatnak számot. Törekszünk arra, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ismét egy érdekes, színes és színvonalas programból tudjanak választani. Ebben az évben a közgyűlés kiemelt szerepet kap a konferencián, hiszen a következő három év vezetőségét fogjuk megválasztani. Ezért kérjük Önöket, hogy minél többen vegyenek részt a közgyűlésen is.

  Társulatunk Nékám plakett díjazottja, Prof. Dr. Christos Zouboulis, Németországban dolgozó kiváló bőrgyógyász, aki a faggyúmirigy élettanát és patofiziológiáját kutatja, továbbá a hidradenitis suppurativa neves szakértője, az Európai Hidradenitis Suppurativa Foundation (EHSF) elnöke. Tiszteletbeli tagságra jelölt kollégáink, Prof. Dr. Claus Garbe, német dermatoonkológus, az EADO elnöke, és Dr. Sonkoly Enikő, aki a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján kezdte el kutatómunkáját, és jelenleg Svédországban, a Karolinska Intézetben végzi a pikkelysömörrel kapcsolatos kutatásait. További külföldi vendégünk Prof. Dr. Johannes Ring, aki idén veszi át a 2020-ban kapott Nékám plakett kitüntetését. Hagyományainknak megfelelően, ebben az évben kiosztjuk a Kaposi Emlékérmet is, mellyel társulatunk a magyar bőrgyógyászok szakmai- és közéleti munkásságát ismeri el.

  A kongresszus tudományos bizottsága igyekszik ismét színvonalas rendezvényt szervezni az Önök számára. A konferencia helyszíne, amennyiben lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra, a debreceni Kölcsey Központ és Hotel Lycium lesz.

  A kedves Kollégák aktív részvételére számítunk, várjuk előadással vagy poszterrel történő jelentkezésüket rendezvényünk tudományos programjába.

  Szeretettel várjuk Önöket szeptember15-17. között a 2022. évi MDT Nagygyűlésen!

  Prof. Dr. Gyulai Rolland
  MDT elnök
  Dr. Szabó Éva
  MDT főtitkár
  Prof. Dr. Holló Péter
  MDT Rendezvények
  Operatív Team vezetője

További események

PARTNEREINK