Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

KIEMELT HÍREK

Teljes cikk
megtekintése

MDT Szakdolgozói Munkacsoport: Vezetőség választás az MDT 95. Nagygyűlésen

Teljes cikk
megtekintése

MDT Nagygyűlés Szakdolgozói Szekció

Teljes cikk
megtekintése

Majomhimlő UPDATE (Dr. Tamási Béla)

Teljes cikk
megtekintése

Kézhigiénés betegedukációs program (Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika)

Teljes cikk
megtekintése

EMMI COVID-19 Kézikönyv aktualizált változat (2020.12.18.)

Teljes cikk
megtekintése

Ismertető a Gyermekbőrgyógyászat c. könyvről

További hírek
További hírek

ESEMÉNYNAPTÁR

 • aug. 01.

  Kommunikáció fogyatékkal élő betegekkel” továbbképzés online

  2021.08.01. online

   

  e-learning szakmai továbbképzés egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó szakemberek részére

 • okt. 19.

  XXVIII. Magyarországi Egészségügyi Napok Balatonalmádi (2022. október 19-21.)

  2022.10.19. Magyarország, 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14., Hunguest Hotel BÁL

  Mottó: A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék.
  indiai közmondás

   

  Az elmúlt néhány esztendő nagyon nehéz és kemény volt a világon mindenhol egyénileg és társadalmilag. Hatalmas anyagi, mentális, erkölcsi, fizikális teher hárult az egészségügyre, a gazdaságra, a politikára.

  Amikor tavaly októberben végre személyesen újra együtt lehettünk a szokásos EGVE MEN konferenciánkon már azt hittük, hogy végre vége mindennek, és visszatér a „normális életünk”. Az élet felülírta a reményeinket és újabb hullámban érkezett a COVID, majd kitört az ukrán-orosz háború. Ez utóbbi erősen kihatott és kihat a mi életünkre is.

  Mindenek ellenére nagy lelkesedéssel készülünk a 2022. október 19-21. között Balatonalmádiban megrendezésre kerülő Egészségügyi Napokra.

  A konferencia alapvető, jól bevált struktúrája marad, de az egészségügyben végbement új szakmai környezet miatt néhány változást is bevezettünk.

  A konferencia mottója hűen visszatükrözi a találkozó filozófiáját, struktúráját a tervezett programokon keresztül:

  • elemezzük a távolabbi és a közelmúlt szakmai, gazdasági strukturális történéseit,
  • a jelenlegi gazdasági környezet adta lehetőségeinkre, pillanatnyi helyzetünkre próbálunk rávilágítani a gazdasági- műszaki-informatikai szakemberek szemszögéből,
  • megvizsgáljuk az adott terület szakembereinek segítségével, hogy mi várható a közel jövőben az egészségügy területén.
  A háromnapos program előadási között minden nap köszönthetünk világhírű, nagyszerű kutatókat, orvosokat, műszaki szakembereket, szervezőket és az egészségügy közkatonáit, orvosokat, műszakiakat, közgazdászokat.

  Nem csak a szakmai előadásokra fókuszálunk, hanem a múlt egy eseményét is felidézzük. 110 évvel ezelőtt süllyedt el a Titanic. A mentésben óriási szerepet vállalt egy magyar hajóorvos. Hőstettéről dokumentumok, relikviák bemutatásával unokája fog beszélni.

  A program új struktúrája lehetővé teszi, hogy a menedzserek minden nap valami „csemegét” hallgathassanak meg, és legyen módjuk egymás közötti tapasztalatcserére, szakmai megbeszélésekre, tárgyalásokra. A második nap szakmai programja párhuzamos blokkokban felöleli az ágazati ellátó munka szinte minden szegmensét. A műszaki ellátást, a biztonságtechnikát, az informatika helyzetét, jövőjét, sőt a szakmai felügyeleti és hatósági ellenőrzés rejtelmeibe is betekinthetünk.

  Mint mindig eddigi konferenciánkon nagy hangsúlyt fektetünk a szakmapolitikai fórum megszervezésére, ahol az ágazati kamarák is képviseltetik magukat.

  A programot közösen szerveztük meg a műszaki és az informatikus barátainkkal. Köszönjük közreműködésüket és reméljük, hogy a közös programszervezés felkelti minden területen dolgozó kollégák érdeklődését.

  Szeretettel várunk mindenkit, mert meggyőződésünk, hogy a konferenciánk hasznos információt közvetít a részvevőknek és a kapcsolatépítés is új lendület kap az egészségügy egész területén.

   

   

  Dr. Ari Lajos
  Szervező Bizottság elnöke

  Béres Margit
  EGVE elnök

 • okt. 20.

  A Magyar Sebkezelő Társaság XXIV. Kongresszusa (Budapest, 2022. október 20-21.)

  2022.10.20. 1068 Budapest, Benczúr u. 35., Hotel Benczúr

  Tisztelt Hölgyem!

   

  A Magyar Sebkezelő Társaság Vezetőségének kérésére és megbízásából ezúton hívom fel az Önök szíves figyelmét, hogy július 31-én lejár az előadások bejelentésének határideje az MSKT XXIV. Kongresszusára

  Ebben az évben fő témákat nem adunk meg. Lehetőség van 15 perces előadások bejelentésére a sebkezelés, sebgyógyulás tudományágából, beleértve a határterületeket és az alternatív gyógymódokat is.  A szokásoknak megfelelően workshopokat szervezünk, amelyek során a negatívnyomás- (NPWT) és az oxigén-terápia előnyeinek felvillantása mellett a gyakorlati bemutatón foglalkozunk az új-intelligens kötszerek- és a kompressziós kezelés nyújtotta szerteágazó lehetőségekkel. A fiatal szakorvosok részére már korábban kedvezményes regisztrációs díjat vezettünk be, az előadást tartó szakdolgozók részvétele pedig ingyenes.

  Meggyőződésünk, hogy a tudományos program és a kötetlen eszmecserék alkalmat adnak nemcsak a szakmai tudás elmélyítésére, mások tapasztalatainak megismerésére, hanem az emberi, baráti kapcsolatok erősítésére is.

  Az előadás bejelentésére E-mail útján, vagy az mskt.hu portál ezt a célt szolgáló oldalán található űrlap kitöltésével van lehetőség (ha még nem történt volna meg). Néhány beérkezett absztraktot a kongresszus honlapján már elhelyeztünk.

  Kérjük és biztatjuk Önt, hogy előadásának témáját blogbejegyzés formájában is feldolgozva küldje el annak kéziratát az mskt@etalon95.hu E-mail címre!

  Szervező Bizottság: Dr. Farkas Péter, Hanga Péter, Prof. Dr. Hunyadi János, Prof. Dr. Juhász István, Dr. Kovács L. András, Dr. Sugár István

  Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)

  Időpont: 2022. október 20-21.

  Amennyiben szeretnék, hogy megküldjük Önnek, Önöknek a kongresszus Meghívóját és Jelentkezési lapját, akkor kérjük, 

További események

PARTNEREINK