Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

KIEMELT HÍREK

Teljes cikk
megtekintése

Bőrgyógyászati érdekességek - Szabadon választható továbbképzés

Teljes cikk
megtekintése

Kézhigiénés betegedukációs program (Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika)

Teljes cikk
megtekintése

EMMI COVID-19 Kézikönyv aktualizált változat (2020.12.18.)

Teljes cikk
megtekintése

Tájékoztató a pikkelysömörös és atópiás dermatitises - COVID-19-es betegek regisztrálásáról nemzetközi adatbázisokban

Teljes cikk
megtekintése

Dr. Somos Zsuzsanna kitüntetése

Teljes cikk
megtekintése

Ismertető a Gyermekbőrgyógyászat c. könyvről

További hírek
További hírek

ESEMÉNYNAPTÁR

 • nov. 18.

  MDT Nagygyűlés 2021 - a Magyar Dermatológiai Társulat 94. Nagygyűlése - Dermatológiai Továbbképző Tanfolyam és XX. Dermato-Pharma Kiállítás

  2021.11.18. Magyarország, 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, Hotel Azúr**** Siófók

  Absztrakt-beküldési határidő: 2021. szeptember 17., péntek. A nyomdai határidő miatt a megadott dátum után érkezett összefoglalókat nem áll módunkban figyelembe venni. Az előadások, absztraktok elfogadásáról 2021. szeptember 30-tól írásbeli értesítést küldünk elektronikus postával.

  Kedvezményes regisztráció: 2021. október 18. előtti jelentkezéssel. A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), vagy a honlapról letöltött regisztrációslap kitöltését követő visszaküldésével. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

  Köszöntő

  Kedves Kollégák!

  Mindannyiunk életét megváltoztatta és naponta kihívások elé állítja a COVID – 19 világjárvány. Kihívásokkal teli, bizonytalan időszakot élünk, de reméljük, hogy idén novemberben lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra, és szokásos éves tudományos kongresszusunkat már személyes jelenléttel tudjuk megrendezni. Nagy örömünkre szolgálna, ha 2021 novemberében találkozhatnánk a Magyar Dermatológiai Társulat 94. Nagygyűlésén, valamint a hozzá kapcsolódó XX. Dermato- Pharma Szakkiállításon.

  Rendezvényünk arca Berde Károly Professzor, aki 1931-40 között volt a pécsi Bőr- és Nemikórtani Klinika igazgatója. Jelentős érdemeket szerzett a bőr- és nemibetegségek kutatása terén. Berde Professzor úr behatóan foglalkozott a hólyagos bőrbetegségekkel és fertőző bőrbetegségekkel, különös tekintettel a bőr gombás és bakteriális fertőzéseire, szifiliszre.
  A nagy érdeklődésre számot tartó továbbképző előadások, és esetismertetések mellett a tavalyi évhez hasonlóan társulatunk egy-egy szekciójának adunk lehetőséget a plenáris teremben tematikus program összeállítására. Ez alkalommal a Contact Dermatitis és a Gyermekbőrgyógyászati Szekció kiváló kollégái állítják össze tudományos programjukat. A társszakmák közül ebben az évben a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaságot hívjuk meg, hogy olyan határterületeket érintő témákban adjanak elő, amelyek több szakterület kollégáinál is érdeklődésre tarthatnak számot.

  Bízunk benne, hogy a szakmai program ezen széles palettája számos új információt jelent majd kollégáink számára.

  Társulatunk Nékám plakett díjazottja, Professzor Johannes Ring, a kiváló német immunológus-allergológus, valamint a tiszteletbeli tagságra jelölt kollégáink, Professzor Petr Arenberger, a cseh bőrgyógyászat kiemelkedő képviselője, és Dr. Neil Rajan a jeles angol dermatogenetikus tavalyi évben nem tudták átvenni kitüntetéseiket, ezért őket ebben az évben látjuk majd vendégül. Továbbá ismét átadásra kerül a Kaposi Emlékérem is, mellyel társulatunk a magyar bőrgyógyászok szakmai munkásságát ismeri el.

  A vezetőség mindent megtesz annak érdekében, hogy ismét színvonalas rendezvényre kerüljön sor, a szakma különböző területein működő kollégák igényeit kielégítve. A konferencia színhelye, amennyiben lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra, újdonságként a siófoki Hotel Azúr lesz.

  A kedves kollégák aktív részvételére számítunk, várjuk előadással vagy poszterrel történő jelentkezésüket rendezvényünk tudományos programjába. Szeretettel várjuk Önöket november 18-20 között a 2021. évi MDT Nagygyűlésen!

  Prof. Dr. Gyulai Rolland MDT elnök
  Dr. Szabó Éva MDT főtitkár
  Prof. Dr. Holló Péter MDT Rendezvények Operatív Team vezetője

További események

PARTNEREINK