Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusi részvétel

Pályázat célja:

Családorvosi témával foglalkozó hazai vagy külföldi kongresszuson való részvétel elősegítése.

Pályázat feltételei:

Pályázhat családorvostani témában dolgozó tudományos diákköri hallgató, rezidens, praxisban vagy egyetemen dolgozó orvos kolléga. A pályázható összeg éves kerete 150 000 Ft, amelyből utazásra, részvételi díjra, szállásra lehet kérni támogatást, amelyet egy személy csak 3 évente nyerhet el. A támogatást fél éven belül igénybe kell venni, más célra nem használható fel, más személyre nem ruházható át.

A pályázatot a pályázó (legalább 1 éve CSAKOSZ tag) nyújthat be, a tárgyévben esedékes, alapellátási tematikájú nemzetközi kongresszuson való részvételéhez. A pályázat az ügyvezető Titkárhoz nyújtandó be (csakosz@pte.hu) elektronikusan és igénye esetén postai úton is. A pályázó szakmai életútját is bemutató kérelemmel együtt, a pályázathoz csatolni kell (forrás megadásával) a kongresszus honlapjáról átemelt információkat, beleértve a regisztrációs díjat is. Csak a kongresszusra elfogadott előadás esetén lehet pályázni, megjelölve az egyéb felmerült/tervezett költségeket és a pályázó egyéb forrásait is. A támogatást és annak összegét az eseti Tudományos Bizottság javaslatára a Vezetőség ítéli meg (egyszerű szótöbbséggel hozott határozatban) és azt évente egyszer, az éves kongresszuson adjuk ki. A Vezetőség - indokolt esetben - megosztott díjról is dönthet, meghatározva annak összegszerűségét is. Kivételesen indokolt esetben a díj visszamenőleg is kérvényezhető és kiadható.

Pályázatnak tartalmaznia kell:

Szakmai önéletrajzot
Kongresszusi dokumentációt
Elfogadott előadás (poster) kivonatát

Pályázat beadása:

Határidő: folyamatos
Cím: CSAKOSZ Iroda, PTE, Alapellátási Intézet, 7623 Pécs, Rákóczi u. 2.
Telefon: 72-504-205, Fax: 72-504-202, E-mail: csakosz@pte.hu
A borítékon kérjük megjelölni „CSAKOSZ-Pályázat: Kongresszusi támogatás”

Pályázat elbírálása:

A pályázat elbírálásáról, a támogatás mértékéről a CSAKOSZ Vezetősége dönt. Az elbírálás határideje: minden év május 15. illetve október 15.

Egyéb:

A pályázattal kapcsolatos további felvilágosításért Dr. Jancsó Zoltánhoz lehet fordulni.

A pályázatokat, a nyertesek nevét, a támogatások mértékét valamint az elkészített beszámolókat közétesszük.

A CSAKOSZ XVII. KONGRESSZUSA

ELÉRHETŐ A CSAKOSZ KONFERENCIA PROGRAMJA

Időpont:2018. február 22-24.
Helyszín: Thermal Hotel Harkány

MIRCIM 2018

MIRCIM 2018

State of the art in internal medicine.
2018 május 10-12 Krakkó

CSAKOSZ tagoknak kedvezményes részvételi lehetőség

Beszámoló a Vidéki Háziorvosok Európai Egyesületének (EURIPA) Kongresszusáról

Beszámoló az EURIPA Kongresszusáról

2017. november 2-4. között, a festői szépségű Krétán került megrendezésre a Vidéki Háziorvosok Európai Egyesületének (EURIPA) idei, immáron hetedik kongresszusa.

Megalakult a szakmai kollégium háziorvostan tanácsadó testülete

Megalakult a szakmai kollégium háziorvostan tanácsadó testülete

Az Egészségügyi Szakmai Kollégium Háziorvosi Tagozatának tagjait az Államtitkár még tavaly kinevezte: dr. Szabó János (elnök), dr. Grezsa István és dr. Vájer Péter (tagok) személyében.

Egyre nagyobb a háziorvosok felelőssége

Egyre nagyobb a háziorvosok felelőssége

A hosszú várólisták miatt továbbra is nehéz a betegek szakorvoshoz jutása – hangzott el a CSAKOSZ háromnapos szegedi kongresszusán. Tekintsék meg a SZEGED TV helyszínen készült videóját!

Megújult A CSAKOSZ weboldala!

Megújult A CSAKOSZ weboldala!

Megújult honlapunk igyekszik minden, a szervezettel kapcsolatos információt megosztani olvasóinkkal, akár már regisztrált tag vagy csak első látogató nálunk. Még nem regisztrált? Kérjük mielöbb tegye meg, hogy elsőként értesülhessen a hazai alapellátás tudományos szervezetének híreiről!

Híreinkből

WONCA E-Update Friday 9th February 2018

From the President’s Desk

 

“Whether we speak of love, new opportunities, or traditions and festivals, we know that life with its annual cycle is both predictable and uncertain. For most of us, we look back on a year at its end and are grateful if no major griefs or losses have occurred; and we recognise the joys and sorrows of those around us. It is a poignant time to think of those without homes or hearths...”

In her column this month, WONCA President Professor Amanda Howe

További hírek