Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS
INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG
Hungarian Society of Anaesthesiology and Intensive Therapy
HÍRLEVÉL2020. 08. 10.
Tisztelt Tagtársunk!
TÁRSASÁGI HÍREK
Nemzetközi Medis Awards 2020 - megkezdődött a pályázatok beadása

Már a hetedik egymást követő évben nyitjuk meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzuk Közép és Délkelet-Európában.

2020-ban az alábbi szakterületekről küldhetik be pályázataikat: gasztroenterológia, nőgyógyászat, intenzív terápia és aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia és allergológia, reumatológia.

Ki jelentkezhet?
A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban lett publikálva melynek impakt faktora legalább 1,500 és a publikáció 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között történt.
A díjra a következő kilenc közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak a résztvevők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Macedónia, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A pályázati kiírás megtekinthető ide kattintva

 

Tovább
További információkat olvashat a
Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társasága honlapján.
Az e-Hírlevél ezen számának szerkesztői:
dr. Gál János - elnok@maitt.hu
dr. Nagy Géza - geza.nagy@anesztinfo.hu
Továbbá a [ www.doki.NET ] munkatársai - szerkesztoseg@doki.NET
© 2020 Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság.
Valamennyi információ, dokumentum bármilyen formában történő megváltoztatása és/vagy bármilyen formában történő ismételt megjelentetése, felhasználása TILOS a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság előzetes irásbeli hozzájárulása nélkül! [ Copyright információk ]
Bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon bizalommal munkatársunkhoz
a support@anesztinfo.hu email címen.
Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a társaság információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.
Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!