Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

SZEKCIÓK

Dél-Kelet Magyarországi Szekció

„Aneszteziológia és Intenzív Terápia Tiszán Innen és Tiszán Túl” (Babik B.)

Tisztelt látogató!

Szervezetünk a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság keretein belül az aneszteziológiai és intenzív ellátás szakmai képviseletét nyújtja Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében. Régiónkban közel 200 aneszteziológus és intenzív terápiás orvos vesz részt a kritikus állapotú betegek ellátásában, valamint biztosítja az évi több tízezer műtéti beavatkozás biztonságos érzéstelenítési feltételeit. Célunk a szakmai támogatás és érdekképviselet biztosítása régiónk szakemberei számára, rendszeres fórumok biztosítása, a szakképzés támogatása. Szekciónk rendszeresen képviselteti magát a régió centruma (SZTE AITI) által szervezett tudományos fórumokon, emellett a térség kórházai számára lehetőséget biztosítunk a szakmai konzultációkra, párbeszédekre is. Rendezvényeinkre minden kedves érdeklődőt szívesen látunk!

MAITT Délkelet Magyarországi Szekciójának regionális ülése (Kecskemét, 2017.03.11.)

Tisztelt Kollégák! Infrastruktúrális és technológiai változások a régióban – hol tart a szakterületünk 2017-ben? A rendezvény helyszíne és időpontja: Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont 2017. március 11. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A részvételi szándékot előzetes regisztráció formájában kérjük jelezni a bernadette.csenyi@gmail.com címre 2017. február 14-ig. A program letölthető ide kattintva >>

Pótküldöttek
  • Dr. Ágoston ZsuzsannaDr. Lovas András
  • Dr. Deme EditDr. Pálinkás Erika
  • Dr. Földházi FerencDr. Szabó Némedi Noémi
  • Dr. Gaál zoltánDr. Szabó Zsolt